Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Özet için teşekkürler dosbacım. Bilgisayar başında değildim, şimdi gördüm.

Ben de iyiyim canım. Senin de iyi olmana sevindim. Nac ve karamanlım çok geçmiş olsun.

Bahar ve ethos da hoşgelmiş. Tebrikler uzaktandünyalı.

Öptüm kızlar. Görüşüz.

benimki 62.7
baharınki 63.7

galiba burada baharın kılosu yanlıs olmus yada ben sistemimizi unuttum :S
canım yaa iyiki görmüşsün melise sorudm üstte ki mesajdada görüldüğü gibi bana yanlış yazmış neyse yaaa iki saattir kafa patlatmıştım bende çünkü uzak kalıp geri dönen üyeler artık farklı sisteme tabii tutulacaksempatiksalakcinni şimdilik sorun yok listeyi düzelticem ben az sonra...tekrar teşekkürleropuyorumnanaktan

merhabalar,hayırlı cumalar.Yazılarıma yorum yapan arkadaşlara tşk ediyorum.Bu sabah çagırdılar iş görüşmesine ayın birinde başlıyorum ,en azından denemek istiyorum inş başarabilirim.Kilo veren arkadaşlar tebrikler harikasınıza.s.Bugün yürüyüşümü yapamadım inş gün içerisinde bir ara çıkıcam .Kahvaltıda bir dilim ekmek biraz peynir ve bir tatlı kaşıgı kadar çilek reçeli yedim

jailbreak işin hayırlı olsun ben başarıcağını düşünüyorum olumunekankayizsmile
kahvaltında güzel olmuş yerimseniben

woow bu özet güzel olmus dogrusu sagol adaşim :))
nach gecmıs olsun canım gecen bı rastlamıstım sag bas parmagın galıba cunku telefondan msj yazmak zor oluyor yazmıstın.. şimdi iyi olduguna sevıdnım :)

adcım yaa sen bu konuda cok hassassın bılıyrm. hersey yoluna gırecektır hem onada degısıklık olmustur iyi gelir boyle degısıklıkler :)
karamanlım Allah sıfalar versın canım inşallah gecen agrıların sende rahatlarsın canım..
shoooo senın kilona bakmayayı unuttum neler oluyor alatsana. sen aramızı acıyorsun galıba :)) ben aynı kıloda olmalıyım cunku hıc tartılmadım almısda olabılırım browni falan yedım yanı neyse hızla arayı kapatmaya calıscam :))
melisle daha once tanısmamıstık hosgeldın canımm :) bahaaar kpss ne oldu? umarım hersey yolundadır..
uzaktandunyalı sizedede mi pasta borek cok? bızde de oyle cunku mısaıfırımız cok olur bızım. artık azmetcez ne yapalım :)

Canım 50'li kiloları görmeye az kaldı gerçekten :)

İşlerim çok yoğun, hiç giremiyorum, ondan izinliyim birkaç hafta.

Şimdi çıkmam gerekiyor. Çok öpüyorum canım.

dondugunde 50 lı kıloları beklıyoruz artık :)
yazmamazlık yapma olur mu :) işlerinde de kolay gelsin basarılar canım..

taylor sen süper birisin çizelgene bakıp sana hayran oluyorum opuyorumnanaktan umarım bigün benimkide öyle olur kaydirigubbakcemile3

onun cizelgesıne bende hayranııııımmmmm maşallaaaah opuyorumnanaktan

hallolduguna sevındım :))

yeni katıldınız aramıza deıl mı??
hoşgeldiniz :))

slm kızlar kilo veren arkadaşlarıöncelikle tebrik ediyorum bana gelince yerimde sayıyoru bir gün fazla kaçıyo diğer gün dengeliyorumm ama sinirlerim halt saffada sıkıldımm artık 15 gün oldu gitmediler üstüne görümcemler 1 haftaa hergün denizdelerr bende sıcakta cıkmıyorum gitsemde kayınpederimin yanıonda rahat olamıyorum güneşlenme konusunda felann sabha cıkıyolar akşam yemeğe geliyor eşim bile kızmaya başladıı otel gibi kullanmaya başladılar evi valla bu arada kırıldım sizeee kimsee beni hatırlamamış özetlerde bileee en yekın zamda dönmek istiyorum aranızaa grşş

bana da yaramadı canım bir de sınav stresi biraz kaçırdım yediklerimi ama kendime geldim diyetisyene başladım geçen hafta cumartesi sabah 85 tim bu sabah 83,7 yim o yüzden mutluyum :) minik cadı nasıl yeni resimlerini bekliyoruz onun da :)

sağol canım seninde kandilin mübarek olsun. sıcaklar arttı dikkat etmek lazım. fazlasıyla bunaltıcı,işyerimde pek bişey anlamıyorum ama dışarı çıkınca bazen nefes almak zor geliyor.

saol canım ama bizim dersanenin içi de sauna gibi üstelik sınıfta da bi klima tartışması yaşanıyo klimaya yakın oturanlar kapattırmak istiyo önde oturanlar ve hoca açılmasını istiyo ne olacak şaşırdık valla hoca da kızdı pencereyi bile açtırmadı son iki ders hem klimasız hem de havasız ders işlemek zorunda kaldık o kızlar elime geçerse yolucam valla kaydirigubbakcemile3

benimki 62.7
baharınki 63.7

ayyyy canım görünce öyle güldüm ki Allah mı söyletti dedim inşallah parmaklarının yazdığı rakamı da görmek nasip olur ablacım :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3

bahaaaaaaar 63 kilo mu oldun arkadaşıım :S yoksa yanlı mı gordum.
bu gercek mii?? hemen gecmıse bakmalıyııım

yok canım yaaa nerdeee yanlışlık olmuş benim 63 olmak için adcığımın peşinde olduğu o sihirli değneğe sahip olmam gerekir ki ne yazık ki öyle bir şey de icat edilmedi hala aklinialirimsmile

atlatmışsın sınavları artık diyetini daha rahat kafayla düşünebilirsin canım kaldığın yerden devam :)

hoşbuldum canım seni de aramızda görürüz inşallah tekrardan yoğunluğun bittiğinde

hayırlı olsun canım inşallah dilediğin gibi bir iş olur şimdiden kolay gelsin diyorum..

bahaaar kpss ne oldu? umarım hersey yolundadır..

kpss hazırlıkları devam ediyor canım 3 ayım kaldı çok çok iyi değerlendirmem lazım bu kısa zamanı onun dışında çok şükür her şey yolunda senin nasıl gidiyor?

sevda canım,işin hayırlı olsun,layıkı ile üstesinden geleceğine emiinm. gayet rahat ol hayatım.
celudar canım hoş geldin,iyiki geldin nasılsın nasıl gidiyor umarım herşey yolundadır. taylora yetişmek zor hayatım,gerçekten maşallahı var.
elacım neden hatırlamadık seni anlamadım ki. ay bugün benim kıt günüm arkadaşlar o yüzden kusuruma bakmayın,yazılarınız bugün dahada net olsun lütfen.
bhr cım klima konusunda yakın oturanlara hak vermek lazım hayatım,direk maruz kaldığında çok kötü çarpıyor. aslında dersaneye kızmak lazım insanların ensesinde klimanın ne işi var.
bu arada değneyi hala arıyorum. az kaldı bulacam,çok uğraşıyorum çoook.

elacım canım inan seni de ethostan sonra yazacaktım aklım karışmış ( kusura bakma canım ya...birazcıkta listeden kopya çektim ondan öle oldu...listede yoksun ya .
otel modunu geçen sene bende yaşadım canım inan delirmemek elde değil...
benimde eşim bana hak vermeye başlamıştı ama yine de çözüm olmuyo (
Allah kolay kurtarsın

uzaktandunyalı sizedede mi pasta borek cok? bızde de oyle cunku mısaıfırımız cok olur bızım. artık azmetcez ne yapalım :)

evet bizimde evden eksik olmaz hamur işleri yada bizim gittiğimiz yerlerden :) çok sıkıfıkı bir aileyiz biz hep birbirimize geliriz gideriz eş dost olumunekankayizsmile ne olcak irademize sahip çıkarız olur biter, sonuçtaaa birlikte olmanın tadı o böreklerden pastalardan daha tatlııı opuyorumnanaktan

öğle: yeşil çay ve küçük kepekli galetalardan 6 tane yedim

kızlar liste nereye konuyu ben görmüyorum :) daha öğrenemedim yaw kusura bakmayın artık

Son düzenleme:
kızlar annem yemek yapmamıs kuzenıme gitmişti bende oyle atıstırmak zorunda kaldım

şimdi kursa gitcem görüşürüüüz :)

dünyalı afiyet olsun yediğin sanırım 1 galeta ancak eder
celudar ne yedin bilmiyorum ama afiyet olsun...:)) görüşmek üzere

şekerler merhabalar ben geldim kusura bakmayın geçmişi okuyamadım yarın memlekete gidiyorum inş eşimle birlikte
kuzeninin düğünü var eşimin gidelim bi değişiklik olur dedi 1 haftada izin aldı bizimle beraber zaman geçirmek için çünkü ayın 28inde yurt dışına gidecek ve 1 ay kalacak allahtan ablacım geliyor

aslıcım Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah. güzel zamanlar.
afiyet olsun canım.
kızlar annem yemek yapmamıs kuzenıme gitmişti bende oyle atıstırmak zorunda kaldım
şimdi kursa gitcem görüşürüüüz :)
canım,sanırım çok fazla yemedin ama dengelide beslenmedin. gerçi ne yedinki :uhm: iyi dersler hayatım.
adcım lisansların ki 10-11 temmuz
önlisans ve liselerinki eylülde ama tam tarihini bilmiyorum canım
canım 10-11 temmuzu duymuştum ama bhr 3 ay var deyince yanlışmı biliyorum diye merak ettim sağol hayatım.

kesinlikle değişiklik olur hayatım,iyice bunaldın evde. hatta memleketteyken arada birde kzınla ilgilenecek birileri varsa, fırsat bulduğunda çözmek için test kitabıda getir derim. çok fırsatın olabilir,değerlendir derim canım.
ablacığının zamanlaması iyi olmuş hayatım. yoksa epey uzun kalacakmış eşin. :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…