günaydın kızlar yarım saat önce tartıldım kilom 83,7 :) gereçi takımdan 87 ile ayrılmışım onca zaman vereceğime almışım bi de ama takımdan ayrılca nerdeyse 87 ye kadar çıkmıştım gidiyo artık inşallah bu kilolar :)
ferda ablam da listeye girmiş takımda yaz canlanması var ne güzel hep bir aradayız yine :))
dosbacım eşinin mezuniyetini de tebrik ederim darısı başıma inşallah :)
kahvaltımı yapmaya gidiyorum kızlar geç bile kaldım en geç 9,30 da yapmam gerekiyodu ben kaçar görüşürüz
benimki 62.7
baharınki 63.7
canım yaa iyiki görmüşsün melise sorudm üstte ki mesajdada görüldüğü gibi bana yanlış yazmışgaliba burada baharın kılosu yanlıs olmus yada ben sistemimizi unuttum :S
merhabalar,hayırlı cumalar.Yazılarıma yorum yapan arkadaşlara tşk ediyorum.Bu sabah çagırdılar iş görüşmesine ayın birinde başlıyorum ,en azından denemek istiyorum inş başarabilirim.Kilo veren arkadaşlar tebrikler harikasınıza.s.Bugün yürüyüşümü yapamadım inş gün içerisinde bir ara çıkıcam .Kahvaltıda bir dilim ekmek biraz peynir ve bir tatlı kaşıgı kadar çilek reçeli yedim
kısaca özetleyeyin nac geçen hafta parmağını kapıya sıkıştırdı( ama şimdi ii :))
adcım oğluşunu annanesine göndermek zorunda kaldı ama kendisi ii :))
melzeyitim yakında dönecek :)) benim gibi :))
nur küçük cadısıyla uğraşıyor
ethos geri döndü...ama kendisi tatil yerinde...
karamanlımın ağrıları var dua edin(
shocum akapuntura devam ediyor gayet ii gidiyor...nerdeyse hiçbişey yemiyor :))
uzaktandünyalı gayet iradeli çıktı misafirlere rağmen direniyor... :))
melis ve bahar geri döndü takım renklendi
bense herzaman ki dosbik :))
sizler nasılsınız??
Canım 50'li kiloları görmeye az kaldı gerçekten :)
İşlerim çok yoğun, hiç giremiyorum, ondan izinliyim birkaç hafta.
Şimdi çıkmam gerekiyor. Çok öpüyorum canım.
taylor sen süper birisin çizelgene bakıp sana hayran oluyorum opuyorumnanaktan umarım bigün benimkide öyle olur kaydirigubbakcemile3
canım yaa iyiki görmüşsün melise sorudm üstte ki mesajdada görüldüğü gibi bana yanlış yazmışneyse yaaa iki saattir kafa patlatmıştım bende çünkü uzak kalıp geri dönen üyeler artık farklı sisteme tabii tutulacaksempatiksalakcinni şimdilik sorun yok listeyi düzelticem ben az sonra...tekrar teşekkürleropuyorumnanaktan
merhabalar,hayırlı cumalar.Yazılarıma yorum yapan arkadaşlara tşk ediyorum.Bu sabah çagırdılar iş görüşmesine ayın birinde başlıyorum ,en azından denemek istiyorum inş başarabilirim.Kilo veren arkadaşlar tebrikler harikasınıza.s.Bugün yürüyüşümü yapamadım inş gün içerisinde bir ara çıkıcam .Kahvaltıda bir dilim ekmek biraz peynir ve bir tatlı kaşıgı kadar çilek reçeli yedim
ben de kilo almışım baharım takımdan ayrılmak yaramadı aslında benim özel durumum oldu melisi emzirmeyi bıraktım 2 ay önce 5 kilo birden aldım 1 ay içinde onları vermeye uğraşıyorum 65i görmüştüm.
senin de dönmene sevindim baharım.
afiyet olsun.
sağol canım seninde kandilin mübarek olsun. sıcaklar arttı dikkat etmek lazım. fazlasıyla bunaltıcı,işyerimde pek bişey anlamıyorum ama dışarı çıkınca bazen nefes almak zor geliyor.
benimki 62.7
baharınki 63.7
bahaaaaaaar 63 kilo mu oldun arkadaşıım :S yoksa yanlı mı gordum.
bu gercek mii?? hemen gecmıse bakmalıyııım
kızlaaaar bugun itibariyle aranıza donmus bulunmaktayıııım :))
çok şükür şu zor sınav gunlerı bittide rahatladımç dün son sınavımı oldum. hayatımın en uzun sınavıdı 3 saat surdu yaa öss gibi :S arapçadandı ve 4 sayfa kagıt ayy yaz yaz kabus gibiydiinşallah kötü bi not almam cunku simdiye kadar acıklananlar hep aa geldı şükür :kedi:
pazarteside yaz okulum baslıyor. artık tamamıyle duzenime giriyorum demek oluyor bu :)
kiloda tartılmıyorum bilee. p.tesi diyetisyene gitcem o soyler artık :)
sizler neler yapıyorsunuz?? özetliyebilecek olan var mı :kedi: add canııım oralarda msn :kedi: :)
hepinizi çok özlediiim ve artık geri döndüüüüüüüm :))
Özet için teşekkürler dosbacım. Bilgisayar başında değildim, şimdi gördüm.
Ben de iyiyim canım. Senin de iyi olmana sevindim. Nac ve karamanlım çok geçmiş olsun.
Bahar ve ethos da hoşgelmiş. Tebrikler uzaktandünyalı.
Öptüm kızlar. Görüşüz.
bahaaar kpss ne oldu? umarım hersey yolundadır..
slm kızlar kilo veren arkadaşlarıöncelikle tebrik ediyorum bana gelince yerimde sayıyoru bir gün fazla kaçıyo diğer gün dengeliyorumm ama sinirlerim halt saffada sıkıldımm artık 15 gün oldu gitmediler üstüne görümcemler 1 haftaa hergün denizdelerr bende sıcakta cıkmıyorum gitsemde kayınpederimin yanıonda rahat olamıyorum güneşlenme konusunda felann sabha cıkıyolar akşam yemeğe geliyor eşim bile kızmaya başladıı otel gibi kullanmaya başladılar evi valla bu arada kırıldım sizeee kimsee beni hatırlamamış özetlerde bileee en yekın zamda dönmek istiyorum aranızaa grşş
uzaktandunyalı sizedede mi pasta borek cok? bızde de oyle cunku mısaıfırımız cok olur bızım. artık azmetcez ne yapalım :)
aslıcım Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah. güzel zamanlar.evet bizimde evden eksik olmaz hamur işleri yada bizim gittiğimiz yerlerden :) çok sıkıfıkı bir aileyiz biz hep birbirimize geliriz gideriz eş dost olumunekankayizsmile ne olcak irademize sahip çıkarız olur biter, sonuçtaaa birlikte olmanın tadı o böreklerden pastalardan daha tatlııı opuyorumnanaktan
öğle:yeşil çay ve küçük kepekli galetalardan 6 tane yedim
kızlar liste nereye konuyu ben görmüyorum :) daha öğrenemedim yaw kusura bakmayın artık
canım,sanırım çok fazla yemedin ama dengelide beslenmedin. gerçi ne yedinki :uhm: iyi dersler hayatım.kızlar annem yemek yapmamıs kuzenıme gitmişti bende oyle atıstırmak zorunda kaldım
şimdi kursa gitcem görüşürüüüz :)
canım 10-11 temmuzu duymuştum ama bhr 3 ay var deyince yanlışmı biliyorum diye merak ettim sağol hayatım.adcım lisansların ki 10-11 temmuz
önlisans ve liselerinki eylülde ama tam tarihini bilmiyorum canım
şekerler merhabalar ben geldim kusura bakmayın geçmişi okuyamadım yarın memlekete gidiyorum inş eşimle birlikte
kuzeninin düğünü var eşimin gidelim bi değişiklik olur dedi 1 haftada izin aldı bizimle beraber zaman geçirmek için çünkü ayın 28inde yurt dışına gidecek ve 1 ay kalacak allahtan ablacım geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?