Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

**5.TAKIM 161.ETAP*** ETAP

tombili ( 76.7 / 76.7 / 0.0 / 0.00% )
ferihann( 95.0 / 93.0 / 2.0 / 2.11% )
banucan4 ( 84.0 ) geri dönecek
honeybaby ( 67.6 / 67.4 / 0.2 / 0.30% )

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 239.3 / 237.1 / 2.2 / 0.92% )

melisim canım benim listem hazır bir bakabilecekmisin gerçi çok kalabalık takım çok yorulacaksın

kallistecim bu şekilde yazdım listeye nachtigallde kontrole gelirmi bilemiyorum, hesaba katmadım baharla beni katmam gerekmiyor değilmi?
benim biraz çıkmam lazım,

meliscim sen sizin listeyi halledersin burda bırakırsın veya bizim takıma atarsın ben biraz evi toparlayıp gelicem canım gelince iki listeyide paylaşıma veririm...

tamam melisim sen çık hadi ben halledeyim kalanını... biraz bekletirim nachtigall gelirse bakar gelmezse sorun yok sen işine bak canım

bahaaaaaaar 63 kilo mu oldun arkadaşıım :S yoksa yanlı mı gordum.
bu gercek mii?? hemen gecmıse bakmalıyııım

galiba burada baharın kılosu yanlıs olmus yada ben sistemimizi unuttum :S

kızlaaaar bugun itibariyle aranıza donmus bulunmaktayıııım :))
çok şükür şu zor sınav gunlerı bittide rahatladımç dün son sınavımı oldum. hayatımın en uzun sınavıdı 3 saat surdu yaa öss gibi :S arapçadandı ve 4 sayfa kagıt ayy yaz yaz kabus gibiydi inşallah kötü bi not almam cunku simdiye kadar acıklananlar hep aa geldı şükür :kedi:

pazarteside yaz okulum baslıyor. artık tamamıyle duzenime giriyorum demek oluyor bu :)

kiloda tartılmıyorum bilee. p.tesi diyetisyene gitcem o soyler artık :)
sizler neler yapıyorsunuz?? özetliyebilecek olan var mı :kedi: add canııım oralarda msn :kedi: :)

hepinizi çok özlediiim ve artık geri döndüüüüüüüm :))

naaaach süpersin maşallah yaaa :)) ne güzel vermişsin canım benim yaa tebrikleerr
tayloor 50lileri gormeye az kalmıss ayyy yaa çok hoşş :) senle birlikte heycanlanıyorum heep :)) ayrılık neden?? uzun olmaz umarım :)

Celudarcım hoşgelmişsin. Sen listeye girdin, ben çıktım :)

Özet yapan olursa ben de çok sevinirim senin gibi. Melis dönmüş onu gördüm son sayfadan. Hoşgeldin meliscim, inşallah işlerin iyi gidiyordur.

Kilo veren arkadaşları tebrikler.

Ben 60.7 kiloyum. Geçen haftaya göre 800 gr. vermişim :) Çizelgemi düzenleyeyim.

Görüşürüz. Öpüyorum hepinizi.

kısaca özetleyeyin nac geçen hafta parmağını kapıya sıkıştırdı ( ama şimdi ii :))
adcım oğluşunu annanesine göndermek zorunda kaldı ama kendisi ii :))
melzeyitim yakında dönecek :)) benim gibi :))
nur küçük cadısıyla uğraşıyor
ethos geri döndü...ama kendisi tatil yerinde...
karamanlımın ağrıları var dua edin (
shocum akapuntura devam ediyor gayet ii gidiyor...nerdeyse hiçbişey yemiyor :))
uzaktandünyalı gayet iradeli çıktı misafirlere rağmen direniyor... :))
melis ve bahar geri döndü takım renklendi
bense herzaman ki dosbik :))
sizler nasılsınız??

Canım 50'li kiloları görmeye az kaldı gerçekten :)

İşlerim çok yoğun, hiç giremiyorum, ondan izinliyim birkaç hafta.

Şimdi çıkmam gerekiyor. Çok öpüyorum canım.

dosba çok tatlısın olumunekankayizsmile

kızlar ben öğleden önceki aramı yaptım ve 18 tane kiraz yedim
hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…