Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Celucum, enginar için verdiğin bilgi için teşekkür ederim :)) O yönünü bilmiyordu
Canım, annenle anlaşmaya başlarsınız. İleride olur ama olur :))) Öğrenci evi de eğer ailen bi şey demiyorsa iyi olabilir. Hem de hayat deneyimi olur. Eğlencesine de diyecek yoktur :))) Nasıl mutlu olacaksan öyle olsun hayatım :)))
Canlar, ben yatar..
Sizleri öperim...

Aslı Evgin

karakalem gülen bi surat ve üzarinde kırmızı bi kalp olan benim nur_84

Canım bulamadım özelden yazarım ismimi tam olarak sana

ben yatıyrum nurcuğum ablanda ekliyim galiba
tamam canım iyi geceler

2602. sayfada canım
açıkçası hala aynıyız canım pek değişiklik yok

teşekkürler canım
allahtan suyu seviyorum sporda yok mahvolurdum

iyi geceler canım

bi yıl konyada evde kalmıstım canım coooook güzel oldugunu biliyorum iyi arkadaşlarla. bakalım artık anlasamıyoruz bırbırımızı cok üzüyoruz bu daha iyi olur belki diyorum. sanırım annemde oyle dusunuyor :)

iyi geceler..

iyi geceler canım

bizde de bu gidiş onu gösteriyor ya bakalım
resimlerin oldugu yeri gordum ama carpı işaretleri vardı. tekrar bakayım..

iyi geceler...

ayy nur canım gordum maşallah çok hoş olmussun darısı başımıza :))

ve tabi sende inmek istedıgın kılodan vazgecme biz begendık diye :) boylede guzelsın gercekten ama sende istiyorsun diye diyorum :)

ayy nur canım gordum maşallah çok hoş olmussun darısı başımıza :))

ve tabi sende inmek istedıgın kılodan vazgecme biz begendık diye :) boylede guzelsın gercekten ama sende istiyorsun diye diyorum :)

yok canım inebildiğim kadar inmek istiyorum çok sıkıldım kilodan

alışveriş yapmaktan nefret eder duruma gelmiştim
inş sende vereceksin emin ol önce istemekle bitiyor

GÜNAYDIN KIZLAR AKŞam çok acıktım ama yemek yemedim bugünse 1 simit ve 2 karper peynir yedim evet simit yarım yesem iyi olacaktı ama akşama kadar onu dengelerim nasıl olsa yarım litre su içtim birazdan bi yarımdaha içerim bugün çok işim olmayacak artık buralarda olurum diye düşünüyorum kısmet

karamanlım nasılsın canım nasıl oldu ağrıların annemde ilaç kullanıyor kortizonlu acayip şişmiş zaten kiloluyduda ama doktor birkaç aya kalmaz bişeyin kalmayacak demiş ilaçları önümüzdeki ay kesecekmiş ozaman şişlerinde inecek demiş

tekrar günaydın kızlar,
Dosbikim sana kolay gelsin
Karamanlım nasılsın canım? Ağrıların hafifledi mi
Melzeyitim gayet iyi gidiyorsun. Benlm eski diyetisyen bana light 4 katper yiyebilirsin demişti. Dediğin gibi yarım simit olsa daha iyiydi. Dengelersin sen onu )))

Ben de ilk aramı yaptım. 1 bardak süt. Birazdan da 1 elma yiyeceğim )))

Adcım ve shopcum, bugünkü menünüzü merak ediyorum.
Adcım, dün akşam ne yedin, onu da merak ediyorum. Demiştim di mi arkandayım ))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…