Aslı Evgin
karakalem gülen bi surat ve üzarinde kırmızı bi kalp olan benim nur_84
tamam canım iyi gecelerben yatıyrum nurcuğum ablanda ekliyim galiba
2602. sayfada canım
bu tuz meselesinde bizm evde domates salatalık ayran vs hıc bırınde kullanılmaz yemeklerde az tuzlu olur ama bazen asırıya kactıgım oluyor benımde cok deıl :) kaya tuzunuda hıc kullanmadık bı ara sodyumu azaltılmıs tuz kullandık oda yemeklere tad vermek yerıne mahfedıyordu
notumun acıklanması bi kac haftayı bulur sanırım.üni.de hocalar birazcık tembel oluyorlar sınavları okumada
bu keçi sütü ve peyniri gercekten sende cok güzel etkisini gösterdi sanırım canım ya :) mutlu oluyorum senin adına :))
azra ve uzaktandünyalı arkadaşlarım aramıza hosgeldınız :)
bende asiye. ankara üni. ilahiyatta okuyorum. kilom 85.9 u gordumama 86 diyeyim. 50 lili kilolari görmek istiyorum daha sık görüşürüz inşallah. bu aralar sınav tatilindeyim ama buralardayım :)
canıım çok güzel gerçekten kaçamaksız bi gün olmuş tebrikler :))
bu arada regl döneminde neden soda içmyorsun bilmiyorumkismile
inşallah en kısa zamanda daha iyi olursun canım ya.. Rabbim acil şifalar versin cocuklarla falanda zor oluyordur çunku. onlarada zor oluyrdur senin içinde..
ayy hadi canım azimle olur tabikedeee :)) bugun yanına meyve almayı unutmussun ona uzuldum umarım cok acıkıp kacamak yapmamıssındır.
ayyy cok güzel bi doğum günü olmus. hayırlı nice yılları olsun inşallah canm :)
bu arada gercekten cok hos bir bayansın. kilo fazlalıgı bende goremedım :))
hımmm meyvesizliğin göstergesi mi olmuş acaba :) sigara börekleri disinda gayet güzel olmuş canım :) afiyet olsun..
bende aynı şeyi istiyorum ya bu ayrılıkların ardından bomba gibi dönelim adaşııım :))
canııım çok güzel bi öğün olmuş afiyet olsun..
ya burada sanki yaza değil kışa gdiyormusuz gibi anlasılmaz bi hava var :S
hele dünki dolu anlatılmazdı yani.. bi cok evin arabanın camları kırıldı arabaların üstleri falan hep zarar görmüş çok kötüydü yani..
ayy canııım inşallah herseyin tamam olmustur.
insan kendi annesine babasına diyebiliyor derdinide eşininkilere diyemiyor galiba. az kalcaklar muhtemelen gönüllerini yapmak için bi kac sabır gerekcek sadece. ki zaten güleryüzlüymüşsün :)
benim bildiğim yağlar yarım saatten sonra yanmaya hazır oluyor ve o yuzdende canım 40-50 dk arası yapıp bi kerede kurtul :) nach ında dediği gibi hareketli müzikler iyi gidiyor yürüken :))
ayy ne güzel afiyet olsun canıım :)) kiraz 1 numaralı meyvedir benim için. ama malesef mevsimi cok kısa süreli
ben koymustum eskiden :)) gecen gün bi tane çekildim koyayım yine şimdi. gerçi birsey vermiş değilim ama
aaa ama ben nur unkini görmedim
naach gecen bi yerde okudum aklıma geldın dıyecem ne zamandır dogru duzgun burada olamıyorum...
enginar kanı koyulastırıyormus o yuzden daha cok sıvı tuketımı yapın dıyordu enginar yemegınden sonra. babamda kalp hastası kanının sıvı olması gerekıyor. engınar yasakmıs ona biz ondan yemiyormuşuz gecen nıye hıc yemıyorz demıstım o zaman annem demıstı sonrada o yazıya rastladım nerdeydı hatırlamıyorum bulursam vereyım sanada linkini canım.
bahaaar şimdilik memnun kaldım canım yaa ayrıntıları anlatcam :))
canıım okulunun tatil olması bide randevunun alınması verecegın kılo acısından iyi olmus gibi görünüyor :) hadi bakalım inş daha güzel haberlerle gelirsin artık dyetisyenınden :)
annemlede cocuklugumdan beri sorunumuz varmudahale etmeyı kontrolunde olmamızı sevıyor bende buna dayanamıyorum. tek ondan da kaynaklanmıyor bılıyorum bazen sesimi yükselttigim oluyor malesef ama seneye öğrenci evine gecme konusunda ciddiyim bizimkilerde sorun cıkartmıyorlar birsey demiyorlar gitmeme hatta sevinir belki annemde neyse bakalım.. galıba bız hıc anlasamıycaz
resmın gorunmuyor bende canım yamerakda ettim epey :)
hala aynı msnız annenle peki? ben boyle gitsin istemiyorum ama hep devam edecek gibi Allah korusunda
teşekkürler canımAfiyet şeker olsun ama yağ olmasın canım :))))) Suyun da süper :))))
Süpersin melzeyitim, yürüyüşünü de temizliğini de yapmışsın :)))) Ne keyifle yatarsın, uyursun şimdi :)))
Ahh, benim de hiç canım istemez :))
Günün yoğunluğu iyidir şekerim :)))) İyi uykular :)))
Celucum, enginar için verdiğin bilgi için teşekkür ederim :)) O yönünü bilmiyordu
Canım, annenle anlaşmaya başlarsınız. İleride olur ama olur :))) Öğrenci evi de eğer ailen bi şey demiyorsa iyi olabilir. Hem de hayat deneyimi olur. Eğlencesine de diyecek yoktur :))) Nasıl mutlu olacaksan öyle olsun hayatım :)))
Canlar, ben yatar..
Sizleri öperim...
Celucum, enginar için verdiğin bilgi için teşekkür ederim :)) O yönünü bilmiyordu
Canım, annenle anlaşmaya başlarsınız. İleride olur ama olur :))) Öğrenci evi de eğer ailen bi şey demiyorsa iyi olabilir. Hem de hayat deneyimi olur. Eğlencesine de diyecek yoktur :))) Nasıl mutlu olacaksan öyle olsun hayatım :)))
Canlar, ben yatar..
Sizleri öperim...
Canım bulamadım özelden yazarım ismimi tam olarak sana
tamam canım iyi geceler
2602. sayfada canım
açıkçası hala aynıyız canım pek değişiklik yok
teşekkürler canım
allahtan suyu seviyorum sporda yok mahvolurdum
iyi geceler canım
iyi geceler canım
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayy senide gidiyor sanmısım :))
burdasın demii :))
ayy nur canım gordum maşallah çok hoş olmussun darısı başımıza :))
ve tabi sende inmek istedıgın kılodan vazgecme biz begendık diye :) boylede guzelsın gercekten ama sende istiyorsun diye diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?