Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar nasılsınız diye bir bakayım dedim aklımda kalanları da yazayım:
nurcum resimlerine baktım ciddi anlamda bi fark var tebrik ediyorum canım devamı da gelecektir eminim ki bu kadar verdiysen bundan sonrası senin için çocuk oyuncağı gibi :)
elacım kızının doğum günü çok güzel geçmiş prensesler gibi olmuş yeni yaşı tüm güzellikleri beraberinde getirir inşallah senin de kilon falan yok cidden sadece karnından şikayetçiysen bölgesel hareketlere ağırlık ver bence canım
karamanlım geçmiş olsun canım diz ağrıların varmış kısa zamanda şifa bulursun inşallah
taylorcum cidden senin resimlerini de bekliyorum çünkü sen de epey yol katettin azmetmemiz için sende paylaşmalısın bence resimlerini
nachtigall canım ben mi kaçırdım bilmiyorum ama diyetisyen randevun varmış nasıl geçti son kilo durumun ve listen nedir?
adcım ben yapacağına inanıyorum 1 saat yürüyüş fikri de süper fark edecektir mutlaka
celudar sınavlarında başarılar canım diyetisyene gittin mi nasıldı ilk gün memnun kaldın mı?
shocum akapunkturu bende düşünmüştüm bir dönem ama daha sonrasında iştah açılmasından korktum ve diyetisyene karar verdim inşallah istediğin sonuca ulaşırsın canım
yazmayı unuttuklarım var mı bilmiyorum aklımda kalanları yazmaya çalıştım bu arada cuma diyetisyene başlayacağım ya onun verdiği bi rahatlıktan mıdır nedir birkaç gündür diyeti falan serdim resmen yani zaten düzenli bi listem olacak bari gözüm bişeyde kalmasın mantığıyla neyse kızlar ben çıktım öptüm herkesi ii geceler...

kızlaaar ben geldiiiim :))

2597. sayfaya kadar alıntılarımı yaptım inşallah bu defa cevapları yazcam kapanmazsa
buraya yazmayı özlüyorum eksikliğini hissediyorum ama ooof of evde de durumlar karısık annemle hiç anlaşamıyoruz. seneye öğrenci evine cıkcam oda beni bilgisayar başında görmeye dayanamıyor falan
neyse en geç yarım saate kadar(yani inş) buradayım..

bende akşam yemeğimi tamamladım
bol salata vardı
şimdi yeşil çay içiyorum yarın için hazırlıklarım az kaldı
su ise 1.5lt de kaldı devam edeyim 2 lt olsun bari

Afiyet olsun canım :)))))) Suyun da çok güzel olmuş :)))))

Afiyet olsun canım.sanki ekmek fazla mı olmuş ne :)))) Uykunu da çok güzel almışsın :)))

Kızlar dün 4 dilim fazla ekmek yedim ((

Dün gece 10 saat uyudum. Ama sanırım dünkü ekmekler yüzünden bu sabah 62.1 kiloydum. Ticker'ımı değiştirmiyorum. Bugün spora da gideceğim.

Canım, hiç oynama tickerınla :)) bu gelip geçici bi şey :)))

Baharım, bugün okullar öğlen tatil edildi, diyetisyen randevum da akşamüstüydü. Ben de randevuyu çarşambaya aldım. Daha iyi bile olabilir, çünkü genelde ben çarşamba sabahları sanki daha iyi kilo veriyorum :)))

Hoşgeldin canım :))) Kendini özletmemene seviniyorum :)))
Celucum, anne-kız çatışmaları sık sık görülen bi durumdur. Özellikle anne ve ilk kız çocuk arasında daha yoğundur. Zamanla düzeliyor. Sıkmamaya çalış canını :))) Gerçi durumunuzu bilmiyorum ama sen gene de gülümsemeye devam et :)))

az öncee meyve haklarımı da tüketim
1 avuç kiraz ve kalın bir dilim karpuz..şimdi biraz su içeyim..

Canım, bence kısa zamanda uyu :)) Ben son aradan sonra acıkmaktan korkuyorum (

Nurcum, fotolarına tektek baktım :)))) Çok güzel çıkmışsın öncelikle :))))
Çok da güzel kilo vermişsin, dahası da gelecek. Çok azimlisin :)))

çok teşekkür ederim çağlacım
inş kalanıda gider

kizlar ben sabah kahvalti yaptim
öglen 1 kase brokkoli corbasi
2 yemek kasigi güvec yedim 1 dilimde ekmek
arada 1 elma
aksam 1 kase corba
2.5 litre su
birazdan bisiklet sürecem ama dizim agriyor fazla süremem

canım benim kendini çok zorlama

ohh ellerine sağlık canım
yemek içinde afiyet olsun

bende akşam yemeğimi tamamladım
bol salata vardı
şimdi yeşil çay içiyorum yarın için hazırlıklarım az kaldı
su ise 1.5lt de kaldı devam edeyim 2 lt olsun bari

afiyet olsun canım

Ben spora gideyim artık. Görüşürüz kızlar.

kolay gelsin canım
görüşürüz

inş baharcım artık gram gram gidiyor kilolar

,
hoşgeldin canıım bizde seni özlüyoruz
yaşadıkların normaldir bizde pek anlaşamayız annemle

Kızlar, son aramı da yaptım. Yarım bardak süt ve 12 çilek. Yakında da ufak ufak yatarım :))

afiyet olsun canım

kızlar akşam yemeğinde
2 kaşık pilav
1 küçük tabak köfteli patates
ve salata yedim
3 litre su içtim bi yarım daha içerim yatana kadar

ben geldim ceee:)) yürüyüşümü yaptım40-45 dakika banyomu temizledim çarşaflarımı değiştirdim mutfağımı temizledim bol bol su içtim içmesem zati tansiyon yerle bir oluyor mens oldum rahatladım mı yarın belli olur

bugün bolca kiraz yedim su içtim yemek az yedimm

hoşgeldin canım ohh spor süper olmuş
işte kadın marifetli olunca böyle oluyor

arkadaşlar çook yorgunumm sabahtan beri hep koşuşturma yaww diet yürüyüş sıvı tüketimi felan süperdi bugün ayrıntıları yazmaya halim yok sizleri seviyorummm yarın görüşmek üzereee.... şimdi yatıom ben sabah erken kalkıp yürüyüş yapcam yağmur olmassaa yağmur olursada uykumu almış olursam kalktım die evde plates yaparım diorum yarın ola hayrolaa... bay bayy

bu tuz meselesinde bizm evde domates salatalık ayran vs hıc bırınde kullanılmaz yemeklerde az tuzlu olur ama bazen asırıya kactıgım oluyor benımde cok deıl :) kaya tuzunuda hıc kullanmadık bı ara sodyumu azaltılmıs tuz kullandık oda yemeklere tad vermek yerıne mahfedıyordu
notumun acıklanması bi kac haftayı bulur sanırım.üni.de hocalar birazcık tembel oluyorlar sınavları okumada

bu keçi sütü ve peyniri gercekten sende cok güzel etkisini gösterdi sanırım canım ya :) mutlu oluyorum senin adına :))

nac canım sanada afıyet olsun senın ögle yemegınde güzelmiş.bende 2 litre su bıtırdım şimdide yeşil cay içicem

azra ve uzaktandünyalı arkadaşlarım aramıza hosgeldınız :)
bende asiye. ankara üni. ilahiyatta okuyorum. kilom 85.9 u gordum ama 86 diyeyim. 50 lili kilolari görmek istiyorum daha sık görüşürüz inşallah. bu aralar sınav tatilindeyim ama buralardayım :)

canıım çok güzel gerçekten kaçamaksız bi gün olmuş tebrikler :))
bu arada regl döneminde neden soda içmyorsun bilmiyorumkismile

inşallah en kısa zamanda daha iyi olursun canım ya.. Rabbim acil şifalar versin cocuklarla falanda zor oluyordur çunku. onlarada zor oluyrdur senin içinde..

ayy hadi canım azimle olur tabikedeee :)) bugun yanına meyve almayı unutmussun ona uzuldum umarım cok acıkıp kacamak yapmamıssındır.

ayyy cok güzel bi doğum günü olmus. hayırlı nice yılları olsun inşallah canm :)
bu arada gercekten cok hos bir bayansın. kilo fazlalıgı bende goremedım :))

hımmm meyvesizliğin göstergesi mi olmuş acaba :) sigara börekleri disinda gayet güzel olmuş canım :) afiyet olsun..

bende aynı şeyi istiyorum ya bu ayrılıkların ardından bomba gibi dönelim adaşııım :))

canııım çok güzel bi öğün olmuş afiyet olsun..
cnm afiyet olsun fazla olmuş sanırım akşam dengelersin inşş
çok mu yağmur var o kadar burayada bir yaz gelmedii rüzgar var ve soğuk bulutlu yağmur yağdım yağacağım diyorr

ya burada sanki yaza değil kışa gdiyormusuz gibi anlasılmaz bi hava var :S
hele dünki dolu anlatılmazdı yani.. bi cok evin arabanın camları kırıldı arabaların üstleri falan hep zarar görmüş çok kötüydü yani..

şimdi bu çamaşırları nerde kurutacam ben ya (
neyse kızlar işim azaldı... son temizlikliğimi de yapayım yarına misafire hazır sayılırım

ayy canııım inşallah herseyin tamam olmustur.
ay denize gittiler bende kız uyuyo bide malüm günlerdeyimmm gelemem dedim uyanınca gelin diyoo gitmicemmm zaten kaç gündür yorgunum gezelim diyolarrr düşünmüyolarbeni hiççç

cnm açıkcasıı surat asmayı başaramam gülerim hep ama içim içimi yiyor aklıma geldikcee davranışları kocamın hatrına cnmm saygıda kusur etmemm

insan kendi annesine babasına diyebiliyor derdinide eşininkilere diyemiyor galiba. az kalcaklar muhtemelen gönüllerini yapmak için bi kac sabır gerekcek sadece. ki zaten güleryüzlüymüşsün :)

benim bildiğim yağlar yarım saatten sonra yanmaya hazır oluyor ve o yuzdende canım 40-50 dk arası yapıp bi kerede kurtul :) nach ında dediği gibi hareketli müzikler iyi gidiyor yürüken :))

ayy ne güzel afiyet olsun canıım :)) kiraz 1 numaralı meyvedir benim için. ama malesef mevsimi cok kısa süreli
ya biz neden bazı arkadaşların fotolarını hala göremedik?? :))
hadi bekliyoruz artık
ben koymustum eskiden :)) gecen gün bi tane çekildim koyayım yine şimdi. gerçi birsey vermiş değilim ama
aaa ama ben nur unkini görmedim

naach gecen bi yerde okudum aklıma geldın dıyecem ne zamandır dogru duzgun burada olamıyorum...
enginar kanı koyulastırıyormus o yuzden daha cok sıvı tuketımı yapın dıyordu enginar yemegınden sonra. babamda kalp hastası kanının sıvı olması gerekıyor. engınar yasakmıs ona biz ondan yemiyormuşuz gecen nıye hıc yemıyorz demıstım o zaman annem demıstı sonrada o yazıya rastladım nerdeydı hatırlamıyorum bulursam vereyım sanada linkini canım.

bahaaar şimdilik memnun kaldım canım yaa ayrıntıları anlatcam :))

canıım okulunun tatil olması bide randevunun alınması verecegın kılo acısından iyi olmus gibi görünüyor :) hadi bakalım inş daha güzel haberlerle gelirsin artık dyetisyenınden :)

annemlede cocuklugumdan beri sorunumuz var mudahale etmeyı kontrolunde olmamızı sevıyor bende buna dayanamıyorum. tek ondan da kaynaklanmıyor bılıyorum bazen sesimi yükselttigim oluyor malesef ama seneye öğrenci evine gecme konusunda ciddiyim bizimkilerde sorun cıkartmıyorlar birsey demiyorlar gitmeme hatta sevinir belki annemde neyse bakalım.. galıba bız hıc anlasamıycaz
hoşgeldin canıım bizde seni özlüyoruz
yaşadıkların normaldir bizde pek anlaşamayız annemle

resmın gorunmuyor bende canım ya merakda ettim epey :)
hala aynı msnız annenle peki? ben boyle gitsin istemiyorum ama hep devam edecek gibi Allah korusunda

kızlar akşam yemeğinde
2 kaşık pilav
1 küçük tabak köfteli patates
ve salata yedim
3 litre su içtim bi yarım daha içerim yatana kadar

Afiyet şeker olsun ama yağ olmasın canım :))))) Suyun da süper :))))

Süpersin melzeyitim, yürüyüşünü de temizliğini de yapmışsın :)))) Ne keyifle yatarsın, uyursun şimdi :)))

acaba bende su içsem mi ki sabaha heryerim şişiyor gerçi ama canımda istemiyor:)))

Ahh, benim de hiç canım istemez :))

Günün yoğunluğu iyidir şekerim :)))) İyi uykular :)))

... galiba ekledin nurcuum :)) görüşürüz ordanda

ayrıca çooook hoş görünüyorsun maşallah..

ben face e resım ekleyemıyorum :S hata verıyor eskıler dısında hiç resim yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…