shocum canım yürüyüşlerde müzik dinliyormusun bilmiyorum ama özellikle hareketli müzikler tempolu yürüyüşte iyi oluyor. melzeyitin haklı 45 dk yeterli diye düşünüyorum bende hayatım.
melzeyitim içtiğin sular sayesinde bakmışsın gitmiş kilolar on ne güzelbende çok içebilsem ya. hıııımm kirazların afiyetolsun hani bize. cokacimcoook
dün akşamın epey yoğunmuş hayatım vede günün diyet açısından güzel olmuş. bunlar seni mutlu etmeye yetmiş ne güzel yaa.
nurcum yerim ben onun temizlik yapan ellerini. çok tatlıdır çok.bu arada kilo konusunda epey yol katetmişsin hayatım. geriside gelecektir inşallah.
ütüyü bende çok sevmem yapamadımda zaten,hiç canım çekmedi.
nachticim,çok sağol. ara öğünlerde işten çıkmadan önce meyve suyu içtim.yalnız akşam yemeğimi geç yedim ve istediğim su miktarını tüketemedim.
(
eliptiğinin kıymetini anladın sonunda,kesinlikle daha fazla kas çalıştırıyor.benim iyhiyacım olanda o.benimde almam lazım.bigün eşime sürpriz yapıcam ama ne zaman :enbuyukkk:
taylor canım,tereyağı gerçekten azdı,yani az tutmaya çalışıyorum önceden bol sürerdim :kedi: şimdi daha dikkatliyim ama vazgeçemiyorum. çorba salata çok hafif midemide yormuyor öğlenleri genelde tercihim oluyorlar ama sanırım akşamlarıda olacaklar artık. canım 300 gr için canını sıkma sen daha iyi bilirsin insanın vücudun günü gününe tutmuyor belkide gereksiz bir şişlik halidir. hatta şimdiye kadar geçmiştir.
karamanlım dünkü öğünlerin gerçekten çok iyi olmuş. ağrılarında inşallah geçer canım. :teselli:
bhr cım; yürüyüşe bir başlayabilsem gerçekten iyi olacak ama birtürlü olmadı. ama bu hafta havalardan fırsat bulduğum anda başlıyorum inşallah.diyetisyenin şimdiden hayırlı olsun canım.yalnız çok bırakma kendini,sonra 3 günde kilo alırsın biliyorsun alması kolay vermesi zor malesef hayatım.
celudar canım bazı zamanlarda anne kız çatışmaları oluyor malesef.ama onu anlamaya çalış hayatım ve kendini onun hoşuna gidecek en güzel cümlelerle anlatmaya çalışırsan,anlayacaktır seni. dilerim çok uzamaz. uzak kalınca anlarsın kıymetini. hepsinden önce anne olunca anlıcaksızn hayatım.kınama anneni kızma ona. :teselli: