Dosba (ANNESİNE GİTTİ TAKIMDAN AYRILDIMI )bilmiyorum
Ad1 işlerinin yoğunluğuna rağmen katılıyor
Nachtigall ( başkanımız elinden geleni yapıyor
Nur_84 canım birkere günlük ya geliyor ya gelmiyor mazeretini bekliyoruz
taylor
Ela annesi burda haftayada kayınvalidesi izinlimi açıklama yaparsa seviniriz
Celudar daha çok katılım bekliyoruz ilk geldiğine göre katılım azaldı
Karamanli karamanlım çalışıyor çok yoğun ama keşke biraz daha katılım yapabilse
görünüşe göre herkesin bir bahanesi var katılım eksikliğine buna bir çözüm bulalım bu yazıyı okuyan arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz
Shopaholic canım bir gazla geldin ama nerdeyse yok gibisin:))))
13.TAKIM 159. ETAP
Dosba ( 69.0 / / / % ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
Ad1 ( 56.9 / / / % )
Nachtigall ( 60.3 / 60.3/ 0 / 0 % )
Nur_84 ( 69.8 / / / % )
taylor ( 62.9 /62.1/0.8 /1.3 % )
Ela ( 61.8 /61.2 / 0.6/ 0.9 % )
Celudar ( 85.9 / / / % )
Karamanli ( 63.0 / / / % )
Shopaholic ( 77.5 / 77.9 /-0.4 /0.5 %)
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 538.1 / / / % )
günaydınlar herkese
nac canım katılım işine gelince elimden geldiğince gelmeye çalışıyorum
açıkçası mazeretlerim belli kpss ve kızım arada fırsat buldukçada buraya gelmeye çalışıyorum
kilom 69.4 allaha şükür birazda olsun verdim
merhaba canim hosgeldinmerhabalar
bende buyarışmaya katılmak istiyorum. Uzun zaman dan beri kadınlar klubunü takip ediyoru. Bu hafta nihayet üyeliği gerçekleştirdim. Ne yapmamız gerekiyor kızlar.
benim boyum 160 ve 78 ki. 39 yaşındayım . Kilo olrak bi ileri geri girmekten bıktım. 3 yıl önce 63 kg a indim. 3 yıl içinde istikrralı olrak 78 e tekar çıktım. Umutsuzum şu anda çok. Ama bu yarışma havasında belki motivasyonumu yakalayabilirim diye düşünüyorum
bende yarışıyorum kızlar
canim benim simdiki hedefim 60 herkes cok zayifsin diyor bakalim 60 a bi ineyim de sonra biraz daha cekerim belkiDiyetisyene söylemedim henüz canım. Önce size söyledim :) İnşallah kabul eder yaa. Olmazsa ikna etmeye çalışıcağım :))
Canımsın, sen de bana çok destek oluyorsun. Bu arada senin mezun olmana 2 kilodan az kalmış. Hala 58 kilo mu hedefin?
Canım bence o kadardan birşey olmaz. Ben 6 dilim ekmek yiyeceğime yanlışlıkla 9 dilim yemiştim biliyorsun. Hem de 10 gün boyunca :)))) Hem o kadar aç kalıyorsan diyetisyene söyle bence canım.
Canım iki öğünün arasında uzun vakit bırakmıyorsun değil mi? Uzun süre aç kalınca insan önüne ne gelse yemek istiyor. Ben iki öğün arasında maksimum 3 saat olmasına çalışıyorum.
Sağol canım. Ben de hafif gelin olmak istiyorum :))
Olur mu canım benim, estafurullah a.s.
Canım ben de Nac gibi düşünüyorum. Çabuk verdiğim de oldu ama ne zaman çabuk versem çabuk geri aldım. Zaten bir süre sonra zayıflama duruyor. Az yiyeyerek zayıflamaya çalışmanın birden çok zararı var:
1- Metabolizman yavaşlıyor. Ve ne kadar az yesen de bir süre sonra verememeye hatta almaya başlıyorsun. Çünkü vücut "eyvah bu beni ileride de aç bırakır, hemen yağ depolayayım" diyor.
2- 1. madde sebebiyle kiloları çabuk geri alıyorsun, o kiloda kalamıyorsun.
3- Bir süreliğine de olsa çabuk kilo verdiğin için yüzün çöküyor, vücudun sarkabiliyor.
Ama ne desem boş. Sen yine çabuk zayıflamak isteyeceksin bunu da biliyorum. Ama ben yazayım da günah benden gitsin :)
Bu arada ben diyete ilk başladığımda vücudum yavaş yavaş alışsın diye (ki ben bayağı obezdim) diyetisyen şu anda olduğundan çok daha fazla yemek vermişti. O yüzden bizden çok yiyorsun diye kafana takma.
Canım 1.59-1.60 boyum. Hesapladım, senin 54.5 kilo olman gibi oluyor benim 50 kilo olmam. Senin hedefin kaç kilo olmak canım?
Canım daha 3.5 ay olması kötüymüş ama diyetisyene gidecek olmana çok sevindim. Güzel haberlerini alacağız inşallah.
canim süpersin ya cok güzel spor yapmissinUyku: 7 saat 15 dakika
Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 4 siyah zeytin, domates
Ara: 1 porsiyon çilek
Öğle: 3 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata
Ara: 3 porsiyon kiraz
Akşam: 8 kaşık karışık sebze, 1 d. ekmek, salata, 1 b. süt
Ara: 2 porsiyon kiraz
İçecek: 3 litre
Spor:
5 dakika bisiklet: ısınma için
Esneme hareketleri
200 mekik (50 X 3, 25 X 2)
45 dakika yürüme ve koşu karışık
Esneme hareketleri
Buraya bir sürü zafer işareti yapardım ama saat çok geç oldu ama daha da işim var. İnşallah uykusuz kalmam. Bir an önce çıkayım kızlar. İyi geceler.
canim minik kuzuyun dogum günü kutlu olsun allahim sevdikleriyle beraber nice yillaragünaydın kızlarr buğün kızımın doğum günü 1yaşında biraz hüzünlüyüm nedenbilmiyorum gözlerim doluyooo allah herkesenasipeder inşş yarın kutlıcaz inş arkdaşlar annemlerkayınvaldemler felan gelcekk
kiloma gelincee 61.200 iyi mi bilmiyoru çok yedimm ama almadım cokk resimleri eklicem son halimi görürsünüz elbise aldımm inş güzel görünürümmm:))
canim moralini bozma lütfen calisan annenin kaderin bu cocugunun büyüdügünü görememek yeterince vakit gecirememek ama bizler her zaman burdayiz ne zaman istersen destege hazirizgünaydın canlar. ben bu yorgunluğu ne zaman atarım bilmiyorum ama inanın çok uykum var. çalışmak istemiyorum,evde olmak oğlumla oynamak gezmek istiyorum. çok sıkıcı birgün deyiiip,içinizi kararttıktan sonra kilomun 58 olduğunu üzülerek söylemek istiyorum. mutsuzum.
canim insallah finaller iyi gecer ara ver ama burdan kopma
:gitme: biliyorum ve aklımda aslında da burada. ama finallerde başlıyr yarın. o kadar cok aksılık ve yoğunluk üst üste geldi ki. hatta bende şimdi 2 hafta izin almk için geldim. çünkü yazamıyorum. var olmamda sorumluluk gerektırıyor vicdanım hiç rahat etmiyor. iki hafta ara verip daha sonra eskisinden bile daha iyi bi şekilde burada olmayı umuyorum. :gitme:
hadi gecmis olsun ay kiyamam sana cok mu yoruldun neyse yarin cumartesi dinlenirsinhele şükür cumhurbaşkanını yolcu ettik görevim bitti ama çok yoruldum dünden beri yemekdüzeni falanda kalmadı bu hafta yürüyüş 1 gün yapabildim herkesler burda görünüyor hadi listemiz biran önce hhazırlıyalım
13.TAKIM 159. ETAP
Dosba ( 69.0 / / / % ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
Ad1 ( 56.9 /58/-1.1/-1.9 % )
Nachtigall ( 60.3 / 60.3/ 0 / 0 % )
Nur_84 ( 69.8 /69.4/0.4/0.6 % )
taylor ( 62.9 /62.1/0.8 /1.3 % )
Ela ( 61.8 /61.2 / 0.6/ 0.9 % )
Celudar ( 85.9 /86/-0.1/-0.1 % )
Karamanli ( 63.0/62.8 /0.2 /0.3 % )
Shopaholic ( 77.5 / 77.9 /-0.4 /-0.5 %)
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 538.1 / 537.7/0.4/0.07 % )
doğru canım.. sen bana öğrettin ben seni kontrol ettim
garip oldu kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?