Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

:gitme: biliyorum ve aklımda aslında da burada. ama finallerde başlıyr yarın. o kadar cok aksılık ve yoğunluk üst üste geldi ki. hatta bende şimdi 2 hafta izin almk için geldim. çünkü yazamıyorum. var olmamda sorumluluk gerektırıyor vicdanım hiç rahat etmiyor. iki hafta ara verip daha sonra eskisinden bile daha iyi bi şekilde burada olmayı umuyorum. :gitme:

günaydınlar herkese
nac canım katılım işine gelince elimden geldiğince gelmeye çalışıyorum
açıkçası mazeretlerim belli kpss ve kızım arada fırsat buldukçada buraya gelmeye çalışıyorum

kilom 69.4 allaha şükür birazda olsun verdim

86.0 la izne ayrılmayı düşünüyorum nac cım

bunun için çok üzgünüm imkanım oldukca yazarım. ama bu iki hafta içinde aa yapmam gereken dersler var. arkadasta kalcam bır kac gunde. yazmam cok olacaktı
iki hafta sonra eskısınden daha iyi bi sekılde burada olcam inşallah.

görüşmek üzre...

hele şükür cumhurbaşkanını yolcu ettik görevim bitti ama çok yoruldum dünden beri yemekdüzeni falanda kalmadı bu hafta yürüyüş 1 gün yapabildim herkesler burda görünüyor hadi listemiz biran önce hhazırlıyalım

13.TAKIM 159. ETAP

Dosba ( 69.0 / / / % ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
Ad1 ( 56.9 /58/-1.1/-1.9 % )
Nachtigall ( 60.3 / 60.3/ 0 / 0 % )
Nur_84 ( 69.8 /69.4/0.4/0.6 % )
taylor ( 62.9 /62.1/0.8 /1.3 % )
Ela ( 61.8 /61.2 / 0.6/ 0.9 % )
Celudar ( 85.9 /86/-0.1/-0.1 % )
Karamanli ( 63.0/62.8 /0.2 /0.3 % )
Shopaholic ( 77.5 / 77.9 /-0.4 /-0.5 %)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 538.1 / 537.7/0.4/0.07 % )

Son düzenleme:

Nurcum, doğrusun, hepimizin mazeretleri yoğun. O zaman katılımı birazcık daha arttırırsan, yediklerimize, beslenmemize biraz daha öneride bulunursan çok seviniriz...

Nachtigall canım ben 5. takımdan bizim topiğe bi gelsene bir iki sorum oldu da benim

merhaba canim hosgeldin
canim benim simdiki hedefim 60 herkes cok zayifsin diyor bakalim 60 a bi ineyim de sonra biraz daha cekerim belki
canim süpersin ya cok güzel spor yapmissin
canim minik kuzuyun dogum günü kutlu olsun allahim sevdikleriyle beraber nice yillara
canim moralini bozma lütfen calisan annenin kaderin bu cocugunun büyüdügünü görememek yeterince vakit gecirememek ama bizler her zaman burdayiz ne zaman istersen destege haziriz
canim insallah finaller iyi gecer ara ver ama burdan kopma
hadi gecmis olsun ay kiyamam sana cok mu yoruldun neyse yarin cumartesi dinlenirsin

ben henüz kahvalti yapmadim herkes uyuyor 1 tane kahve icctim
birazdan kahvalti yapacam
aksama bilmiyorum ne yerim ama hava güzel yürüyüs yaparim kesin
simdilik bu kadar

doğru canım.. sen bana öğrettin ben seni kontrol ettim

garip oldu kaydirigubbakcemile3

taylor canım anne olacağın zamana kadar yatırım yapmak gerçekten en iyisi. ne kadar formda ve sıkı vücutla hamile kalırsan o kadar kolay eski haline dönersin diye düşünüyorum benim şuan en büyük eksiğim spor ama işlerimden sonra inşallah bu eksiğimi gidericem ve uzun bir süre bırakmıcam.sen sporunu ihmal etmeyen bir insansın sıkı bir vücuda sahipsen korkma ama tabi önleminide muhakkak al hayatım. gerçi sporun dibine vurmuşsun yine anacım buneyaa. maşallah emi maşallah.
sabah 5 olmuş hala yatmamışsın kuzum niyeki.
nachti sınavın için tebrik ederim canım,şimdi sonrasında iyi bişey olacak sanırım. bu sınav ne içindi unuttum kusura bakma haytaım. bilmiyorumkismile 30 gr et çok etkilemez herhlde. ona göre ayarlamışsın zaten
canım, yavrumun ilk doğduğu ay onu babaannesine bırakıp çarşıya indiğimde anladım.burun direği sızlamısının nedemek olduğunu. utanmasam otobüste hüngür hüngür ağlıcaktım. gerçi zamanla alışıyor insan herşeye. arada onsuzluk vuruyor bana. kokusunu içime çeksem öpsem rahatlarım ama akşamı beklicem. şükür olsun ki iyi ve emin ellerde. Rabbim yavrularımızı korusun. çok sağol canım. olumunekankayizsmile
aslıcım,inşallah istediğin kiloya gelip dr unu bile hayrete düşüreceksin.ama anladığım kadarıyla ara öğün yapmıyorsun,ana öğünlerde de az yiyorsun. az yemen güzel ama ara öğünlerini ihmal etme derim. vede en önemlisi spor yapacak imkanın varsa spor yap derim. bu arada sen benim son bir haftada yediklerimi duysan dudağın uçuklar o yüzden söylemicem. kaydirigubbakcemile3
karamanlım canım kayınvaliden aktardan kesin bulur hatta ondan net bilgilerinide alsın. kitapçıklarda oluyor tanıtım amaçlı. 10 gün kullansan sanırım etkisini anlamaya yardımcı olur. inşallah faydasını görürsün.
çalışan anne olmak gerçekten çok zor. kısacık zamana birçok şey sığdırıyoruz.ama açıkta kalanlar oluyor malesef hepsini sığdıramıyoruz.bu sefer böyle gönül depremleri yaşıyoruz desteğin için sağol hayatım.
nurcum iradeli hatunun hali başka oluyor helal olsun canım,darısı diğer misafirlerin başına. kaydirigubbakcemile5
shocum çikolata işi biraz tehlikeli. hergün yersen bu sefer hergün canın isticek. önemli dediğin zamanlarda tüket hayatım.
bhr cım seni çok öpüyorum opuyorumnanaktan diyetisyen fikri harika.çok güzel sonuçlar elde edeceğine eminim. çıkmadık candan ümit kesilmez hayatım.dilerim sınavlardan güzel sonuçlar alacaksın. :Saruboceq:

elacım yavrunnu doğum günü kutlu olsun. Allah hayırlı,sağlıklı,analı babalı uzun ömürler versin inşallah.ilk doğum günü çok önemli hayatım.bol bol resim çektir ve ilk doğum günü ile ilgili defter tutup herkese bişeyler yazdırmanı tavsiye ederim. foto işiylede birini görevlendir hatta imaknın varsa fotoğrafçı çağır hayatım.inan çok memnun kalacaksın. ben yapmayı unuttum çok pişmanım.

celudar canım derslerinde başarılar hayatım. herkesin mazereti var. sıkma canını. dersler bitince gelirsin. bol şans canım.

Son düzenleme:
kızlar sabahtan beri şu cevapları yazıcam diye uğraşıyorum.sağolsun patronun babası geliyor karşımda kazık çakıyor. neyseki namaza gidecem diye çıktıda bitirebildim. dün işyerinde sürekli ışıklar gitti geldi pek verimli olamadım. buralarda olurum öpüyorum.

teşekkürler adcım inş bu iradem devam eder
bende bi koşu evimi süpürüp silip geldim

Kızlar günaydın. Geç kalktım, 6 saat 45 dakika uyudum, tartıldım 61.9 kiloyum :) Uyuyunca farkediyor hemen. Bugün daha çok uyurum inşallah.

Şimdi geçmişi okuyamıyorum. Gece gelip okuyup yazacağım. BMI listemizi ekleyip fırlamam lazım.

1 ela 22.5
2 Karamanli 22.8
3 Nachtigall 23.6
4 ad 23.8
5 taylor 24.6
6 nur 25.2
7 Shopaholic 31.20

18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal
25-29.9 arası: Fazla kilolu
30-39.9 arası: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez

Kızlar bu hafta listemizde bir değişiklik oldu. Nac ad'ı geçti ve ilk üçe girdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…