Canım daha 3.5 ay olması kötüymüş ama diyetisyene gidecek olmana çok sevindim. Güzel haberlerini alacağız inşallah.
Kızlar ben hala yatamadım((
Sabah oldu artık, kilo bildirimimi yapıp öyle yatayım. 62.1 kiloyum. Geçen haftaya göre 800 gr verdim. Görüşmek üzere.
günaydın kızlarr buğün kızımın doğum günü 1yaşında biraz hüzünlüyüm nedenbilmiyorum gözlerim doluyooo allah herkesenasipeder inşş yarın kutlıcaz inş arkdaşlar annemlerkayınvaldemler felan gelcekk
kiloma gelincee 61.200 iyi mi bilmiyoru çok yedimm ama almadım cokk resimleri eklicem son halimi görürsünüz elbise aldımm inş güzel görünürümmm:))
günaydın canlar. ben bu yorgunluğu ne zaman atarım bilmiyorum ama inanın çok uykum var. çalışmak istemiyorum,evde olmak oğlumla oynamak gezmek istiyorum. çok sıkıcı birgün deyiiip,içinizi kararttıktan sonra kilomun 58 olduğunu üzülerek söylemek istiyorum. mutsuzum.
bhr cım seni çok öpüyorum opuyorumnanaktan diyetisyen fikri harika.çok güzel sonuçlar elde edeceğine eminim. çıkmadık candan ümit kesilmez hayatım.dilerim sınavlardan güzel sonuçlar alacaksın. :Saruboceq:
Kızlar günaydın. Geç kalktım, 6 saat 45 dakika uyudum, tartıldım 61.9 kiloyum :) Uyuyunca farkediyor hemen. Bugün daha çok uyurum inşallah.
Şimdi geçmişi okuyamıyorum. Gece gelip okuyup yazacağım. BMI listemizi ekleyip fırlamam lazım.
canım afiyet olsun. ne güzel bu saatte 2 lt su tüketmişsin. kolay gelsin.merhabalar şekerler napıyorsunuz bakalım
klasik şekilde kahvaltımı yaptım
şimdide kahve içiyorum şu ana kada 2 litre su içtim
kızım uyudu biraz ders çalışacam uyanınca kızımda alıp yürüyüşe çıkacam
aslında ben hala temizlik yorgunluğundan kurtulamadım. izinli olmuş olsam bu kadar yorulmazdım. ama akşam 8 den sonra yaptığım temizlik zorladı beni malesef.eşim olmasaydı gerçekten işim zordu. evi kaldırıp kondurduk resmen.son günlerde hava aniden ısındı onun verdiği bi halsizlik ve çalışmama isteği var canım kilo konusuna gelince ben de 3-4 gün dikkat etmesem hoopp 1-2 kilo fazla çıkıyorum ve nefret ediyorum bu durumdan :gitme:[/B]
saol canım inşallah dediğin gibi olur şansa kaldı valla aöf sonuçları ohaoldumsmile
kızlar arkadaşım diğer topikte bi hikaye paylaşmış okuduğumdan beri salya sümük ağlıyorum
...
İçeri girer girmez neşeyle bağırdı:
-Anne biliyor musun bugün yuvada ne oldu?
-... Görmüyor musun ? Telefonla konuşuyorum.
Herkesin sevdiği şey birbirine benzemiyordu. Annesi telefonu, babası arabayı seviyordu.
Herşey erteleniyordu, telefon ve araba söz konusu olduğunda... Bir de eve misafir gelecek oldu mu kendisine hiç yer kalmıyordu.
Nerelere gitseydi? Annesi kapattı telefonu.
Mutfaktan tencere sesleri geliyordu. Koşarak yanına gitti:
-Sana yardım edeyim mi ? dedi, en sevimli halini takınarak. Annesi manalı manalı baktı:
-Hayırdır? Bir yaramazlık mı var? Bak bir de seninle uğrasmayayım. Çok yorgunum zaten.
Yorgunluk nasıl bir şeydi ? Bazen elinde oyuncağıyla uykuya daldığında anneannesi oyuncağı yavaşça elinden alır :
-'Nasıl yorulmuş yavrucak. Uykunun gül kokulu kolları sarsın seni..'
diyerek alnına bir öpücük konduruverirdi.
Yorgunluk gül kokulu bir uykuya dalmaksa eğer, neden annesi kendisiyle böyle kızgın kızgın konuşuyordu.
—Anneciğim yorulduğun zaman gül kokulu uykulara dalarsın. Anneannem öyle söylüyor.
—Uykuya dalayım da, gül kokuları kusur kalsın. Yorgunluktan ölüyorum.
Bu kelimeden nefret ediyordu.'Yorgunum, yorgun olduğumdan, böyle yorgunken'....
—Anneciğim sen yorulma, diye...
—Yemekte konuşuruz çocuğum. Bankada işler yetişmedi. Baban gelene kadar bunları bitirmem lazım. Hadi sen oyna biraz.
Hani siz yoruluyorsunuz ya...Eeee....Bende oynamaktan yoruluyorum. Ne yapayım bilmem?
Yapılmaması gerekenleri biliyordu da büyükler, yapılması gerekenleri hiç bilmiyorlardı.
Işıklar söndü birden.
Annesi öfkeyle söylenmeye başladı.
—Mum da yok! diye diye karıştırdı dolapları el yordamıyla.
Çocuk sırtüstü yatıp, anneannesinin köyünü düşündü. Gaz lambasının ışığında deli tavşan masalını anlatışını.
Deli tavsanın duvardaki aksini getirdi gözlerinin önüne. Anneannesi gibi iki ellerini birleştirip işaret parmaklarını yukarı kaldırarak
tavşan kafası yaptı.
''Bak deli tavşan'' diyerek parmaklarını oynattı. Yoldan geçen arabaların farları duvardaki tavşana yol açtı. Tavşan alabildiğine hür
dolaştı sağda solda. Otlarla kuşlarla konuştu. Sonra yorgun düştü. Duvardaki görüntü minik avuçların açılmasıyla kayboldu. Kolu yavaşça
kanepeden aşağı sarktı.
Sonra ışıklar geldi.
Kadın çocuğun hiç konuşmadığını akıl etti. Birden kanepeye koştu. Küçücük dizlerini karnına doğru çekerek uykuya dalmıştı.
Masanın üstündeki dosyalara baktı iğrenerek. Dindirilmez bir pişmanlık doldurdu içini.
Uyandırmaktan korka korka küçük alnına bir öpücük kondurdu.
Çocuk sanki bir ipucu bekliyormuşcasına aralanan gözleriyle mırıldandı;
— İşin bitince beni sever misin anne? dedi.
Kadın, sevilmek için randevu alan çocuğuna bakarak sabaha kadar ağladı
Kızlar, geçmişi okumadan hemen sizinle şunu paylaşmak istiyorum: az önce tartıldım ve 60.6 çıktım :))))))))))))))))))))) Günün tüm kilo birikimlerine rağmenn. Dün bu saatlerde tartıldığımda 61.4 idim :)))) Canlarım galiba 59 lara düştüm:lepi:hihoyyyt
İnşallah düşmüşümdür :))))))))))))
Şimdi geçmişe bakalım :)))))
günaydınlar herkese
nac canım katılım işine gelince elimden geldiğince gelmeye çalışıyorum
açıkçası mazeretlerim belli kpss ve kızım arada fırsat buldukçada buraya gelmeye çalışıyorum
kilom 69.4 allaha şükür birazda olsun verdim
86.0 la izne ayrılmayı düşünüyorum nac cım
bunun için çok üzgünüm imkanım oldukca yazarım. ama bu iki hafta içinde aa yapmam gereken dersler var. arkadasta kalcam bır kac gunde. yazmam cok olacaktı
iki hafta sonra eskısınden daha iyi bi sekılde burada olcam inşallah.
görüşmek üzre...
ben henüz kahvalti yapmadim herkes uyuyor 1 tane kahve icctim
birazdan kahvalti yapacam
aksama bilmiyorum ne yerim ama hava güzel yürüyüs yaparim kesin
simdilik bu kadar
nachti sınavın için tebrik ederim canım,şimdi sonrasında iyi bişey olacak sanırım. bu sınav ne içindi unuttum kusura bakma haytaım. bilmiyorumkismile 30 gr et çok etkilemez herhlde. ona göre ayarlamışsın zaten
canım, yavrumun ilk doğduğu ay onu babaannesine bırakıp çarşıya indiğimde anladım.burun direği sızlamısının nedemek olduğunu. utanmasam otobüste hüngür hüngür ağlıcaktım. gerçi zamanla alışıyor insan herşeye. arada onsuzluk vuruyor bana. kokusunu içime çeksem öpsem rahatlarım ama akşamı beklicem. şükür olsun ki iyi ve emin ellerde. Rabbim yavrularımızı korusun. çok sağol canım. olumunekankayizsmile
Kızlar günaydın. Geç kalktım, 6 saat 45 dakika uyudum, tartıldım 61.9 kiloyum :) Uyuyunca farkediyor hemen. Bugün daha çok uyurum inşallah.
Şimdi geçmişi okuyamıyorum. Gece gelip okuyup yazacağım. BMI listemizi ekleyip fırlamam lazım.
1 ela 22.5
2 Karamanli 22.8
3 Nachtigall 23.6
4 ad 23.8
5 taylor 24.6
6 nur 25.2
7 Shopaholic 31.20
18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal
25-29.9 arası: Fazla kilolu
30-39.9 arası: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez
Kızlar bu hafta listemizde bir değişiklik oldu. Nac ad'ı geçti ve ilk üçe girdi.
merhabalar şekerler napıyorsunuz bakalım
klasik şekilde kahvaltımı yaptım
şimdide kahve içiyorum şu ana kada 2 litre su içtim
kızım uyudu biraz ders çalışacam uyanınca kızımda alıp yürüyüşe çıkacam
kızlar arkadaşım diğer topikte bi hikaye paylaşmış okuduğumdan beri salya sümük ağlıyorum
...
İçeri girer girmez neşeyle bağırdı:
-Anne biliyor musun bugün yuvada ne oldu?
-... Görmüyor musun ? Telefonla konuşuyorum.
Herkesin sevdiği şey birbirine benzemiyordu. Annesi telefonu, babası arabayı seviyordu.
Herşey erteleniyordu, telefon ve araba söz konusu olduğunda... Bir de eve misafir gelecek oldu mu kendisine hiç yer kalmıyordu.
Nerelere gitseydi? Annesi kapattı telefonu.
Mutfaktan tencere sesleri geliyordu. Koşarak yanına gitti:
-Sana yardım edeyim mi ? dedi, en sevimli halini takınarak. Annesi manalı manalı baktı:
-Hayırdır? Bir yaramazlık mı var? Bak bir de seninle uğrasmayayım. Çok yorgunum zaten.
Yorgunluk nasıl bir şeydi ? Bazen elinde oyuncağıyla uykuya daldığında anneannesi oyuncağı yavaşça elinden alır :
-'Nasıl yorulmuş yavrucak. Uykunun gül kokulu kolları sarsın seni..'
diyerek alnına bir öpücük konduruverirdi.
Yorgunluk gül kokulu bir uykuya dalmaksa eğer, neden annesi kendisiyle böyle kızgın kızgın konuşuyordu.
Anneciğim yorulduğun zaman gül kokulu uykulara dalarsın. Anneannem öyle söylüyor.
Uykuya dalayım da, gül kokuları kusur kalsın. Yorgunluktan ölüyorum.
Bu kelimeden nefret ediyordu.'Yorgunum, yorgun olduğumdan, böyle yorgunken'....
Anneciğim sen yorulma, diye...
Yemekte konuşuruz çocuğum. Bankada işler yetişmedi. Baban gelene kadar bunları bitirmem lazım. Hadi sen oyna biraz.
Hani siz yoruluyorsunuz ya...Eeee....Bende oynamaktan yoruluyorum. Ne yapayım bilmem?
Yapılmaması gerekenleri biliyordu da büyükler, yapılması gerekenleri hiç bilmiyorlardı.
Işıklar söndü birden.
Annesi öfkeyle söylenmeye başladı.
Mum da yok! diye diye karıştırdı dolapları el yordamıyla.
Çocuk sırtüstü yatıp, anneannesinin köyünü düşündü. Gaz lambasının ışığında deli tavşan masalını anlatışını.
Deli tavsanın duvardaki aksini getirdi gözlerinin önüne. Anneannesi gibi iki ellerini birleştirip işaret parmaklarını yukarı kaldırarak
tavşan kafası yaptı.
''Bak deli tavşan'' diyerek parmaklarını oynattı. Yoldan geçen arabaların farları duvardaki tavşana yol açtı. Tavşan alabildiğine hür
dolaştı sağda solda. Otlarla kuşlarla konuştu. Sonra yorgun düştü. Duvardaki görüntü minik avuçların açılmasıyla kayboldu. Kolu yavaşça
kanepeden aşağı sarktı.
Sonra ışıklar geldi.
Kadın çocuğun hiç konuşmadığını akıl etti. Birden kanepeye koştu. Küçücük dizlerini karnına doğru çekerek uykuya dalmıştı.
Masanın üstündeki dosyalara baktı iğrenerek. Dindirilmez bir pişmanlık doldurdu içini.
Uyandırmaktan korka korka küçük alnına bir öpücük kondurdu.
Çocuk sanki bir ipucu bekliyormuşcasına aralanan gözleriyle mırıldandı;
İşin bitince beni sever misin anne? dedi.
Kadın, sevilmek için randevu alan çocuğuna bakarak sabaha kadar ağladı
:teytey: :teytey: :sm_cool: :sm_cool: :dance: :dance: hihoyyyt hihoyyyt :içelim:
çok ama çok tebrik ediyorum.
merhabalar sizleri takip ediyorum ama anca bişeyler yazmaya fırsat buldum misafir varda evde :)
ben anca içimdeki sese direne biliyorum galiba...dün gece evdekilerin baskaısı üzerine peynirli makarna yedirdiler bana :) kayva gürültü yedim biras ama öyle çok değil....
akşem geç yatmıştık ama bu sabah erkenden kalkıp yürüyüş yaptım ve eve geldiğimde herkes uyuyordu bende ılık elma sirkeli koca bi bardak su içtim
iki saat sonrada kahvaltı: 2 dilim bayat etmek, yumurta, salatalık, marul, 3 zeytin
öğle: bitter çikolata bi parçave kahve,
arada yine bişey yemedim ama yemem gerekiyor artık çok acıkıyorum 5 gündür felan böyle yiyorum ama direncim azıldı
akşam yine uğrar yazarım yiyeceklerimi.... bu arada bana önerileri yazan herkese teşekkürler, onları mutlaka dikkate alıyorumyarışma nasıl oluyor onu anlamadım bişeyler paylşmassınız ama :) neyse onuda zamanla anlarım biras böyle takip edeyim sizii...
herkese ayrı ayrı teşekür ediyorum doğum günü kutlamalarınız için kutlamamız yarın olcak inş
bowling salonunda yapcaz oranın süslemesii felan yarın inş halederim hepsini yediklerimi yazıyım bidaha yazamam bu arada kilo veren arkadaşlarıda tebrik ediyorum nac sevindim cnm hedefine cok az kaldı cnmm
sabah kalsik kahvaltı 1yumurta 2dilim ekmek
öğlen corba,3 kaşık türlü,1 dolma dondurma
akşamda yemedim yiyeceklerimi yazıyımm corba dolma 2 tane
çağla'ydı isim sanırım :) evet haklısın ara öğün yapmam lazım hatta bugün yürüyüş yaparken çok yoruldum galiba açlıktan9 öğün çokta 5 öğün olsada yeter yaw :) 2 öğümde meyva yerim diorummm akşamda süt içerim bi su bardağı olmas mı yaa :) istersen tabi yaz listeyi bakarım onada yiyebileceğim bişey varsa onuda yerim yarışmaya gelirsek ona daha var nasıl olsa bu hafta ben listede yoktum :)) soğuk su içmekte fazla kalori yakmamıza sebep oluyomuş die duydum içiyorum işte bi haftadır duğrumudur acaba?
tamam bakalım bundan sonra yazdıkların kadar yemeye çalışırımyaw şimdi sen güveniyoruz felan deyince ben panik oldum ya kilo veremessem :))))
:))) tmm ohh şimdi rahatladım... ama haftada bir veririm gibi gelio inşallahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?