• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canlar ben şimdi çıkıyorum evde işlerden fırsat bulunca gelmeye çalışırım. gelemesemde yarın burda olurum Allah ın izniyle.
sizleri kocaman öpüyor ve sevgilerimi gönderiyorum kucak dolusu. uzatın yanacıklarınızı,açın kollarınızı bakiim. gönderdiklerimin geri iadesi yoktur ona göre. a.s.

Açtım, kollarımı, uzattım yanaklarımı...... Ben de seni kocamaaann öpüyorum :)))))))))

Kızlar, geçmişi okumadan hemen sizinle şunu paylaşmak istiyorum: az önce tartıldım ve 60.6 çıktım :))))))))))))))))))))) Günün tüm kilo birikimlerine rağmenn. Dün bu saatlerde tartıldığımda 61.4 idim :)))) Canlarım galiba 59 lara düştüm:lepi:hihoyyyt
İnşallah düşmüşümdür :))))))))))))

Şimdi geçmişe bakalım :)))))

ooo süpersin kaptanım
valla gaza geldim bende 59lara düşecem
:lepi:
Canım, 600 gr çok güzel. Seni tebrik ediyorum. Bi süredir kiloların direniyordu ama pes etmedin:))) Dün iyi ki de pasta yememişsin :))))))) İradenin zaferiii

Canım benim nasıl rahat edeceksen... Finallerinden sonra bekliyoruz. Umarım alnının akıyla finallerinden hedeflediğin notları alırsın :))))

Havanın bugün güzel olmasına çok sevindim cnaım. Kaç zamandır hep yağmurlu diyordun :))) İçini neşe kaplamıştır şimdi :))))

Canım, öncelikle anne değilim ama neler hissettiğini aşağı yukarı hissedebiliyorum. Aslında her sabah işe gitmen de yavrun için değil mi!! Yavrunun emin ellerde olması aslında en önemlisi.. Kaç kişi bakıcılara bırakıp işe gidiyor.. Zor vallahi. Tüm annelere kolay gelsin :)))
Canım, şimdi ales puanımla üniversitelere okutman (hazırlık sınıflarında ingilizce öğretmenliği) için başvurabilirm. Özel üniversitelere burs ile yüksek lisansa başvurmak istiyorum. Tabi burs verirler mi, bilemiyorum. Benim yaşımda, işi gücü olan bir kadın ideal bir master öğrencisi olmaz tabi. Ama olsun, ben deneyeceğim :)))) ben gene de bu puanı aldığıma sevindim, çünkü sınavım iyi geçmemişti.

Neyse canım, bu 6 saate şükür :))) Hiç yoktan iyidir :)))) Veee, 61.9 için seni kocaman kucaklıyorum ve tebrik ediyorum. Kutluyorum :))):lepi:

Adcım, okudun değil mi? Ben geldiğimde kaç kiloydun, hatırlıyor musun? Ben hatırlıyorum. Canım, artık biraz kendine zaman ayırmanı istiyorum, zor ama bak farkında olmadan kilon artıyor. En fenası en sinsi ilerleyen kilo. Canım benim, artık kendine menü hazırla ve buraya yaz. Yoksa 60 a dayanacaksın. Üzgünüm canım, amacım seni üzmek ya da kırmak değil ama dost acı söyler :(((

Nurcum, sen ne güzel su içiyorsun cnaım. Tebrik ediyorum valla. Bana da ilham verdin şimdi. Kalkıp suyumu içeyim :))))

Canım ben de çok hüzünlendim ama anne en azından farketmiş. Ne anneler var ömrü boyunca ne kadar ilgisiz kaldığını anlamıyor.

evet canım direncini kırdım galiba inş daha güzel gider her hafta ,
canım anne olmasan bile kadınsın mutlaka içgüdülerinde var
ALES için çok sevindim hadi bakalım kolay gelsin
bende güz döneminde girecem 2008de 78 almıştım ama boşa gitti
ben suyu çok severek içiyorum her mutfağa giriş çıkışımda büyük bi bardak dikiyorum tepeye

merhabalar sizleri takip ediyorum ama anca bişeyler yazmaya fırsat buldum misafir varda evde :)
ben anca içimdeki sese direne biliyorum galiba...dün gece evdekilerin baskaısı üzerine peynirli makarna yedirdiler bana :) kayva gürültü yedim biras ama öyle çok değil....
akşem geç yatmıştık ama bu sabah erkenden kalkıp yürüyüş yaptım ve eve geldiğimde herkes uyuyordu bende ılık elma sirkeli koca bi bardak su içtim ;)
iki saat sonrada kahvaltı: 2 dilim bayat etmek, yumurta, salatalık, marul, 3 zeytin
öğle: bitter çikolata bi parça :D ve kahve,
arada yine bişey yemedim ama yemem gerekiyor artık çok acıkıyorum 5 gündür felan böyle yiyorum ama direncim azıldı ;)
akşam yine uğrar yazarım yiyeceklerimi.... bu arada bana önerileri yazan herkese teşekkürler, onları mutlaka dikkate alıyorum ;) yarışma nasıl oluyor onu anlamadım bişeyler paylşmassınız ama :) neyse onuda zamanla anlarım biras böyle takip edeyim sizii...

canım sadece şuna inan ben kilo verebilirim herkes veriyorsa bende yaparım ,
bak beni al gözünün önüne kaçlardan indim
kasım ayında 88 kiloydum tam olarak
ben inanıyorum başarabilirsin

canlar ben şimdi çıkıyorum evde işlerden fırsat bulunca gelmeye çalışırım. gelemesemde yarın burda olurum Allah ın izniyle.
sizleri kocaman öpüyor ve sevgilerimi gönderiyorum kucak dolusu. uzatın yanacıklarınızı,açın kollarınızı bakiim. gönderdiklerimin geri iadesi yoktur ona göre. a.s.

iyi akşamlar canım ben koşarak geldim hadi öp bekliyorum
bende iade edecek göz var mı sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Nurcuğum, çok sağol canım :))))) Verebilirim değil mi bu kiloları :)))))
Canım, 78 çok sağlam bir puan. Hayatım, 3 yıl geçerli aslında ales puanı. Diyeceğim ki başvur biryerlere ama evine yakın üniversite yok galiba. Bi de küçük kızın var. Senin KPSS çalışmaları nasıl gidiyor? Kaç puan gerekiyor İstanbul için? İnşallah istediğin puanı alırsın ve istediğin bir okula atanırsın canım :)))) Sen tut, alesten sağlam bi puan al, sonra KPSS engeline takıl...
Bu arada 2 suyum 1 lt ama seni ve taylorı aklıma getiriyorum ve 2 lt ye tamamlayacağımı biliyorum :))) Ama bugün hiç yeşil çay içemedim. Okulda saçma sapan bir koşturmaca. Sınavlar dağ gibi birikti, elim varmıyor...

Nurcuğum, çok sağol canım :))))) Verebilirim değil mi bu kiloları :)))))
Canım, 78 çok sağlam bir puan. Hayatım, 3 yıl geçerli aslında ales puanı. Diyeceğim ki başvur biryerlere ama evine yakın üniversite yok galiba. Bi de küçük kızın var. Senin KPSS çalışmaları nasıl gidiyor? Kaç puan gerekiyor İstanbul için? İnşallah istediğin puanı alırsın ve istediğin bir okula atanırsın canım :)))) Sen tut, alesten sağlam bi puan al, sonra KPSS engeline takıl...
Bu arada 2 suyum 1 lt ama seni ve taylorı aklıma getiriyorum ve 2 lt ye tamamlayacağımı biliyorum :))) Ama bugün hiç yeşil çay içemedim. Okulda saçma sapan bir koşturmaca. Sınavlar dağ gibi birikti, elim varmıyor...

tabi verirsin canım bak veriyorsun bile
KPSS ye açıkçası çok takılmıyorum geçen yıl güzel öğrenmişim dershanede sadece test çözüp konuları hatırlıyorum şimdi o şekildede girecem hayırlısı olsun diyorum
aslında bizim bölüm güzel alım olan bi bölümdü ama 4 yıldır atama azaldı alım iyi olursa 80 ama ben garanti 85 almam lazım..
yüksek lisans çok zor istanbuldaki bi ünvdeye girebilmem hatta imkansız kendi mezunlarına öncelik oluyor vede türkçeye genelde edebiyat bölüm mezunları alınıyor
inş atamam olursa tekrar istediğim bölümü okumak istiyorum
daha geceye var tamamlarsın mutlaka
ben yeşil çay içemiyorum kesinlikle
ben 1 yıl çalıştım herşeyi okulda en önce bitiriyordum sınavı e-okul belasını tabi büyük bi istek oluyor o zaman

tabi verirsin canım bak veriyorsun bile
KPSS ye açıkçası çok takılmıyorum geçen yıl güzel öğrenmişim dershanede sadece test çözüp konuları hatırlıyorum şimdi o şekildede girecem hayırlısı olsun diyorum
aslında bizim bölüm güzel alım olan bi bölümdü ama 4 yıldır atama azaldı alım iyi olursa 80 ama ben garanti 85 almam lazım..
yüksek lisans çok zor istanbuldaki bi ünvdeye girebilmem hatta imkansız kendi mezunlarına öncelik oluyor vede türkçeye genelde edebiyat bölüm mezunları alınıyor
inş atamam olursa tekrar istediğim bölümü okumak istiyorum
daha geceye var tamamlarsın mutlaka
ben yeşil çay içemiyorum kesinlikle
ben 1 yıl çalıştım herşeyi okulda en önce bitiriyordum sınavı e-okul belasını tabi büyük bi istek oluyor o zaman

Bugün öyle güzel muhabbet ettik ki, keyfimiz yerindeydi. Son sınavlarda leimizin ayarı biraz kaçmış, sınav uzun olmuş. Biraz da bu gözümde büyüyor :))) Ne akla hizmet 5 sayfa sınav hazırladık bilmem.
Bilgileri sağlam olduğuna göre rahatlıkla 85 alırsın canım. Kolay gelsin canım, kolay değil. Ben KPSS ye girmedim, girmek zorunda kalsam geçebilir miydim, atanabilir miydim, bilemiyorum.

Bugün öyle güzel muhabbet ettik ki, keyfimiz yerindeydi. Son sınavlarda leimizin ayarı biraz kaçmış, sınav uzun olmuş. Biraz da bu gözümde büyüyor :))) Ne akla hizmet 5 sayfa sınav hazırladık bilmem.
Bilgileri sağlam olduğuna göre rahatlıkla 85 alırsın canım. Kolay gelsin canım, kolay değil. Ben KPSS ye girmedim, girmek zorunda kalsam geçebilir miydim, atanabilir miydim, bilemiyorum.

evet canım bugün güzeldi topiğimiz
hehe öğrenciye zorluk olsun diye kendinizi yakmışınız
inş alırım dualarınızı bekliyorum mutlaka atanırdın ingilizcenin alımı güzel
sen devlette çalışıyorsun değil mi

nur evet evet evvveet bende inanıyorummm :)

bu akşamki yemeğim:
5 kaşık patatesli bezelye yemeği, haşlanmış bir tavuk budu, 6 kiraz 6 çilek, bir dilim baklava (:

baklava birascık olmadı ama oldu dicez artık :)

ayrıca neredeyse şimdiden 3 litre soğuk su içtim... gecede heralde yeşil çay felan içerim bi bardak yeter bu günlük yemek başka bişiy yemiim :D

haydi bayy bayy benim dizilerim var bu akşammm gittimm ;) gönülçelen ve hemen ardından samanyolu izlicemmm ;)

bütün gün girmeye çalıştım giremedim tam iş çıkışı normale döndü geçmişi okudum ama cevap veremiyorumm çok yorgunum yarın biraz dinleneyim

bu akşamki yemeğim:
5 kaşık patatesli bezelye yemeği, haşlanmış bir tavuk budu, 6 kiraz 6 çilek, bir dilim baklava (:

ayrıca neredeyse şimdiden 3 litre soğuk su içtim... gecede heralde yeşil çay felan içerim bi bardak yeter bu günlük yemek başka bişiy yemiim :D

haydi bayy bayy benim dizilerim var bu akşammm gittimm ;) gönülçelen ve hemen ardından samanyolu izlicemmm ;)

Neyse ki baklava bi dilimde kalmış )))) afiyet olsun canım )))

bu akşamki yemeğim:

bütün gün girmeye çalıştım giremedim tam iş çıkışı normale döndü geçmişi okudum ama cevap veremiyorumm çok yorgunum yarın biraz dinleneyim

Canım, senin bu haftan çok yoğundu (( neyse ki yarın cumartesi, dinlenirsin. Öpüyorum

Canlarım, çok güzel yürüdüm. 60 dk. Bayağı tempolu... Şimdi eve gidiyoruz ))) sonra banyo falan... Yarın sabah da kursun son günü... Ama kısa sürecek. Öğlene kalmaz gelirim...
Bu arada 6. Olduk. Hayırlı uğurlu olsun

iyi geceler kızlar..gün boyu giremedim..öğleyin dısarı çıktım v -e az önce geldik eve...baya yoruucu bir gündü
veeee akupunktura gittim..detayları yarın anlatırım..hem çok mutluyum ...yeni bir adım yeni bir başlabgıç bu benim için ...ama kötü bir durum da varki benim tartım beni biraz eksik tartıyormuş:((

Kızlar hala yatamadım :((((( Yarın sabah da en geç 7.30'da kalmam gerekiyor. Daha doğrusu biraz sonra kalkmam gerekiyor :(((( Görüşürüz.

iyi geceler kızlar..gün boyu giremedim..öğleyin dısarı çıktım v -e az önce geldik eve...baya yoruucu bir gündü
veeee akupunktura gittim..detayları yarın anlatırım..hem çok mutluyum ...yeni bir adım yeni bir başlabgıç bu benim için ...ama kötü bir durum da varki benim tartım beni biraz eksik tartıyormuş:((

Shopcum, akupunktura başlamana çok sevindim canım. Kilo vermende çok faydası olacaktır :))))
Ayrıntıları bekliyoruz :)))) İştahın kapandı mı?

Kızlar hala yatamadım :((((( Yarın sabah da en geç 7.30'da kalmam gerekiyor. Daha doğrusu biraz sonra kalkmam gerekiyor :(((( Görüşürüz.

Canımmm, tüh. İşlerin mi çoktu? Umarım 2 saat de olsa kestirmişsindir. Bugün, yarın haftasonu. Umaırm işlerin de müsaittir de uyursun..

Kızlar, sabah tarıldım. Maalesef daha 59 ları göremedim. Tam 60 kiloyum. Neyse, umaırm cumaya 59 ları görürüm. Şimdi kahvaltımı yapıyorum. Menemen, 2 dilim ekmek ve yarım porsiyon peynir. Diyetisyen yumurta yediğim günlerde yarım porsiyon peynir de ye dedi.

NAC canım inşaallah faydasını görürüm...çok mutlu ve umutluyum şu anda.
evet iştahım kapandı sanki...iç kaçamak yapmamam lazım..doktorumun verdiği detayları kısaca anlatayım...
günde 3 litre su mutlaka içilecek
2 bardak soda(regli dönemleri hariç)
çok acıkırsan akupunktur iğnelerinin üzerine 30 dafa bas ve üzerine soda iç ve su iç dedi..iştahını kapatır diidi:1:
bu hafta çorba haftam...menüm sabit
sabah 1 dilim ekmek normal yağlı peynir salatlık ve domates(siyah zeytin yeme sakın dedi kalorisi yüksek dedi)hatta listede zeytin yazmıyorr..ben yeşil de olsa yemiycem...
öğleyin yogurt ve salata
akşam çorba..ve günde 3 porsiyon meyva
kendimi çok tok hissediyorummmkaydirigubbakcemile2

Back