Canım, 600 gr çok güzel. Seni tebrik ediyorum. Bi süredir kiloların direniyordu ama pes etmedin:))) Dün iyi ki de pasta yememişsin :))))))) İradenin zaferiii
Canım benim nasıl rahat edeceksen... Finallerinden sonra bekliyoruz. Umarım alnının akıyla finallerinden hedeflediğin notları alırsın :))))
Havanın bugün güzel olmasına çok sevindim cnaım. Kaç zamandır hep yağmurlu diyordun :))) İçini neşe kaplamıştır şimdi :))))
Canım, öncelikle anne değilim ama neler hissettiğini aşağı yukarı hissedebiliyorum. Aslında her sabah işe gitmen de yavrun için değil mi!! Yavrunun emin ellerde olması aslında en önemlisi.. Kaç kişi bakıcılara bırakıp işe gidiyor.. Zor vallahi. Tüm annelere kolay gelsin :)))
Canım, şimdi ales puanımla üniversitelere okutman (hazırlık sınıflarında ingilizce öğretmenliği) için başvurabilirm. Özel üniversitelere burs ile yüksek lisansa başvurmak istiyorum. Tabi burs verirler mi, bilemiyorum. Benim yaşımda, işi gücü olan bir kadın ideal bir master öğrencisi olmaz tabi. Ama olsun, ben deneyeceğim :)))) ben gene de bu puanı aldığıma sevindim, çünkü sınavım iyi geçmemişti.
Neyse canım, bu 6 saate şükür :))) Hiç yoktan iyidir :)))) Veee, 61.9 için seni kocaman kucaklıyorum ve tebrik ediyorum. Kutluyorum :))):lepi:
Adcım, okudun değil mi? Ben geldiğimde kaç kiloydun, hatırlıyor musun? Ben hatırlıyorum. Canım, artık biraz kendine zaman ayırmanı istiyorum, zor ama bak farkında olmadan kilon artıyor. En fenası en sinsi ilerleyen kilo. Canım benim, artık kendine menü hazırla ve buraya yaz. Yoksa 60 a dayanacaksın. Üzgünüm canım, amacım seni üzmek ya da kırmak değil ama dost acı söyler
((
Nurcum, sen ne güzel su içiyorsun cnaım. Tebrik ediyorum valla. Bana da ilham verdin şimdi. Kalkıp suyumu içeyim :))))
Canım ben de çok hüzünlendim ama anne en azından farketmiş. Ne anneler var ömrü boyunca ne kadar ilgisiz kaldığını anlamıyor.