Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım, gözünüz aydın ))) anneciğin gelince sizi yemeklerle şımarttı değil mi!! Canın sağolsun, hemen toparlarsın )))

sen bu keçi sütünü nerden buluyorsun hayatım ya bende yarın arkadaşımın diyetisyeninin verdiği diyete başlayacam :)) bakalım hangimiz daha çok vereceğizz
şimdide ıcetea şeftali içtim yarın cumhurbaşkanı geliyor tüm gün görevliyiz bu sıcakta allah yardımcımız olsun bayılmazsak koşturma ve sıcaktan iyidir vallahi ben yarın başlayamam bak diyete görevde nerde yemek yiyecem cuma günü başlayım en iyisi işte türkün aklı sonradan çalışıyor

keçi sütünü marketten alıyorum canım. Adını sana adını özelden atarım.
Bakalım, kim daha çok verecek şekerim. Cumadan itibaren takipteyim seni, ona göre...
Hayatım, iyi düşünmüşsün. Yarın o tempoya diyet yapılmaz ))))

merhabalar arkadaşlar nasılsınız ben de birkaç günlük dinlenmenin ardından kendime ancak gelebildim bugün kurstaydım yarın da kursum var yoğunlaştık iyice eksiklerimi de halletmeye başlıyorum yavaş yavaş inşallah her şey umduğum gibi olur bu yıl hayatıma artık bir yön vermem gerekiyor :Saruboceq: tek tek cevap yazmak isterdim hepinize ama o kadar yorgunum ve o kadar sıcak ki birkaç saat uyuyup öyle ders çalışmak istiyorum kilo durumuma gelince o kötü çünkü sınav haftası boyunca 1 kilo aldım bakalım hemen gidecek mi
neyse ben kaçıyorum görüşmek üzere...

selam kızlar..bir kaç gündür ben de dağıldım..
kaçamaksız gidiyorum bugün..akşam buralardayım...
Bugün toparlamana sevindim canım.

Canım, sınavından istediğin başarıyı göstereceğine inanıyorum. Çok çalışıyorsun, emeklerinin karşılığını kesin alacaksın :))

selam kızlar..
akşam menüm
susuz bir küçük tabak taze fasulye
4 kaşık bulgur pilavı ve bir yarım dilim ekmek...
kızlarrr bulgur pilavı masum mu?en azından pirinçtenbilmiyorumkismile

selam kızlar..
akşam menüm
susuz bir küçük tabak taze fasulye
4 kaşık bulgur pilavı ve bir yarım dilim ekmek...
kızlarrr bulgur pilavı masum mu?en azından pirinçtenbilmiyorumkismile

Canım 2 kaşık bulgur pilavı 1 dilim ekmek yerine geçiyor. Sen bu akşam 3 dilim ekmek yemiş oldun. Tabi pirinç pilavına göre daha iyi çünkü işlenmemiş :)

Kızlar selam. Bugün çok yoğundu, hiç giremedim.

Dün gece 8.5 saat uyudum ve bu sabah 62.1 kiloydum. 200 gr daha vermişim hihoyyyt

Neler kaynattınız okuyayım.

Hoşbuldum canım benim. Ben de seni çok özledim. Kaçamaklarını okudum canım. Ama diyetisyenin yoktu. Şimdi var. Bu hafta da iyi gidiyorsun. Bugün hiç kaçamak yapmamışsın. Sen de beni takip et canım. Doğru söylüyorsun normal kiloya inince daha çok dikkat etmek gerekiyor. Güzel gelin olabilmek için disiplini bozmadan devam etmem lazım :)) İnşallah canım.

Canım ben klimayı artık lüks değil zaruret olarak görüyorum. Sağlık için yapılan birşey. Sıcaklar bir sürü hastalığı tetikliyor. Sonra o hastalıklara kilimadan daha fazla para gidiyor. Sadece yaşlılarda değil. Bir arkadaşım birkaç sene boyunca hep yazları meniere oluyordu. Geçen yaz başı klima taktırdı ve meniere olmadı. Yediklerine de dikkat ediyor ama hep ediyordu zaten. Vücut sıcaklardan zorlanınca bir şekilde bir yerden çıkıyor. Uykusuz kalmak gibi, aç kalmak gibi birşey bu sıcaklar. İnşallah klima alırsınız canım. A sınıfı olursa elektiriği de çok az yakıyor. Kendimi klima satıcısı gibi hissettim valla :))))

Çok iyi yapmışsın canım. Yıl boyunca bir sürü insanın doğum günü kutlaması oluyor. Hepsinin pastasını yersek ohooo. Kendi doğum günümüzde yeriz :)

Melzeyitim, çok teşekkürler canım.
Taylorın bilgisayarı bozulmuştu, düzelmiş. Sanırım katılımı artar..

Melzeyitcim, Nac yazmış, bilgisayarım bozuktu. Bu arada işyerinde de internet yok kızlar kaç gündür. Yarına düzelir inşallah.

Benim önerim katılım yapmayan arkadaşa yorum yazmayalım ceza olarak :)) Ağır olur ama di mi? Bilemedim şimdi. Stresli konular valla. Düşünüyorum aklıma birşey gelmiyor.

Çok sağol canım. 200 gr daha vermişim. 600 gr verebilir miyim bilmiyorum ama inşallah Cuma'ya kadar birkaç yüz gram daha veririm.

Canım sen de konsantre olduğunda verirsin. Ama senin dikkatini vermek zorunda olduğun başka bir sürü şey var şu anda. İşlerin azaldığında sen de vermeye başlayacaksın eminim. Canım 2 saat uyuduğumun ertesi günü şehir dışına çıktım ve gece yarısından sonra geldim eve. Hasta olmayayım diye bir sürü vitamin içtim, hasta olmadım çok şükür. Sen de dikkat et canım, çok yoruldun.

Maşallah çok sağlıklı gidiyorsun canım tebrikler. Hiç kaçamak yok. İnşallah günün diğer saatlerinde protein de alıyorsundur.

Çok sağol canım. Obez olunca, fazla kilolu olunca istikrar daha kolay oluyor. Senin gibi hep normal kategorisinde olsam bu kadar kastırmazdım valla :)) Şimdi ben de normal kategorisindeyim. Disiplini bozmamam lazım. Birbirimize destek olup hepimiz incecik mezun olucaz inşallah.

Canım senin kilo hedefin ne? Kaç kilo olunca mezun olmak için başvurmak istiyorsun? Çok az kilo kalmıştır eminim, zaten zayıfsın bayağı.

Canım benim ben de seni çok özledim. Annenin gelmesine çok sevindim. Gözün aydın, Allah kabul etsin.

İnşallah güzelce yürümüşsündür. Birbirimize gaz verelim canımcım. Şimdi normal kiloya düştüm diye kaçamaklara başlamamam lazım. Çok disiplinli olmam lazım. Sen kaç kiloydun en son ölçüldüğünde?

Canım çok kolay gelsin. Yoğunluğun ne zaman bitiyor? Kiloyu yoğunluğun bitince takarsın canım. Kısa sürede alınan kilo kısa sürede verilir. Yerleşmesin yeter. O yüzden sordum yoğunluğun ne zaman bitecek diye. İnşallah bir iki aydan çok değildir.

Kızlar bugün de uyguladığım yeni diyet listem şöyle:

Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir (veya 1 yumurta), 4 siyah zeytin (veya 5 yeşil zeytin), çiğ sebze
Ara: 1 porsiyon meyve
Öğle: 4 porsiyon et, 1 d. ekmek, salata
Ara: 3 porsiyon meyve
Akşam: 8 kaşık sebze/bakliyat yemeği, 1 d. ekmek, 1 b. yoğurt (veya 1 b. süt), salata
Ara: 2 porsiyon meyve

Uyku: 8.5 saat

Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, 4 siyah zeytin, domates
Ara: 1 porsiyon çilek
Öğle: 3 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata
Ara: 3 porsiyon kiraz
Akşam: 8 kaşık karışık sebze, 1 d. ekmek, salata, 1 b. süt
Ara: 2 porsiyon çilek

Yemek yanlışlarım: Geçen listemde 2 d. peynir vardı. Aklım ona gitti, sabah 1 d. yerine 2 d. peynir yedim. Sonra öğle yemeğinde 1 porsiyon protein az yedim. Umarım biraz olsun telafi olmuştur.

ıçecek: 3 litre

Spor: Yok :mymeka:

Son düzenleme:
ıyi geceler kızlar. Saat çok geç oldu. Çok uykum var. Yine makinede çamaşır var. Ama bu sefer asmayacağım. Yarın sabah uğraşırım artık. Benden kıymetli değil.

Kızlar selam. Bugün çok yoğundu, hiç giremedim.

Dün gece 8.5 saat uyudum ve bu sabah 62.1 kiloydum. 200 gr daha vermişim hihoyyyt

Neler kaynattınız okuyayım.

Seni can-ı gönülden tebrik ediyorum canım :))))) Azmin hepimize örnek olmalı :))))) Sen ciddi ciddi normal kilolu statüsündesin... :)))))

merhabalarr :)
sanırım bundan sonra aranızdayımm doğru yerdeim değilmi burası 13. takımm olmalıı

Hoşgeldin uzaktan dünyalı :)) Doğru, burası 13. takım. Biz hergün burya geliriz, gün boyunca neler yediğimizi yazarız, bizlerin neler yediğini okur ve varsa, hatalarını söyleriz, yoksa da tebrik ederiz :)))))) Sen de artık aramızdasın :))) Bize biraz kendini tanıtır mısın? Boyun, kilon, kilo geçmişin falan...
Ben kendimden başlayım: evlenme hazırlıklarından itivaren sinsi sinsi artan kilom vardı. 2 yıl önce 70 kilo oldum (( Boyum 1.60 yani 70 çok fazla. Diyetisyen yardımı ile 60 a kadar düştüm. Sonra hedefime az kaldı diye diyetisyeni bıraktım. Sonra 62 ye çıkınca 1 ay önce tekrar diyetisyene başladım. Şimdi ufak ama emin adımlarla kilo veriyorum :))) Evliyim ve öğretmenim :)))
Şu anki kilon kaç canım?
Sana kurallarımızı anlatırız ama en önemlisi her cuma saat 11.30 a kadar tartılıp kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.

Sağol valla canım. Artık iyiyim :)))
Klima konusunda kesinlikle haklısın. Artık ihtiyaç. Beni üzen kısım, her geçen yıl dünya ısısının artması... Bir çok canlının bu iklim değişikliği ile nesli tükeniyor... Tabiatın dengesi bozuluyor...

Kendi doğum günüm için pastamı seçtim bile canımcım :)))))))))))

Taylorcım, önerin kesinlikle çok iyi. Melzeyitim sen ne düşünüyorsun?
Bu arada bi kaç arkadaş daha alacağız takıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…