Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ağrıların içinde üzüldüm eğer tedavi olman gerekiyorsa ol sonra daha çok acı çekme

insan bazen oluyor öyle sonradan yediklerinin düsününce kötü oluyorda neyse bugün telafi edersin canim dr söyledigim anda kortizona tekrar baslayacak bilmiyorum dayanamayacak derceye geldigim zaman mecbur gidecem
sen nasilsin

Dosba (ANNESıNE GıTTı TAKIMDAN AYRILDIMI )bilmiyorum
Ad1 işlerinin yoğunluğuna rağmen katılıyor
Nachtigall ( başkanımız elinden geleni yapıyor
Nur_84 canım birkere günlük ya geliyor ya gelmiyor mazeretini bekliyoruz
taylor
Ela annesi burda haftayada kayınvalidesi izinlimi açıklama yaparsa seviniriz
Celudar daha çok katılım bekliyoruz ilk geldiğine göre katılım azaldı
Karamanli karamanlım çalışıyor çok yoğun ama keşke biraz daha katılım yapabilse

görünüşe göre herkesin bir bahanesi var katılım eksikliğine buna bir çözüm bulalım bu yazıyı okuyan arkadaşlar önerilerinizi bekliyoruz
Shopaholic canım bir gazla geldin ama nerdeyse yok gibisin:))))

Son düzenleme:
kızlar, lütfen melzeyitimin uyarılarını dikkate alaım...
Melzeyitim, başvuru topiğine bakacaktım. Evde internet yok, sanırım bi sorun varmış. Cepten birazdan bakacağım.

elacım gelen giden telaşen çok canım. kolay gelsin. kaçamaklardan sonra kilo almaman çok güzel. inşallah sonrasında da almazsın.

melzeyit aynı sıkıntı bendede var gulüm. herşeyden yiyesim geliyor abartıyorum.temizlik bahanesine hiç dikkat edemedim zaten hep dışardan beslendim.oğlumda olmayınca ev yemek falan olmadı tabi. kilo aldım ama düzeltmeliyim kendimi gerisi gelecek diye korkuyorum ki dikkat etmezsemde gelecek malesef.

nachticim canım,saçımı boyatır boyatmaz resmimi eklerim. yani fırsat bulunca. sirk ve nazar ilişklisini bilmiyordum denemekte fayda vardır ama bu sefer ev kokacak denemesem olmazmııı.
ayrıca aç olman süper evet hayatım süper yiyince ne oluyor sanki boşver elma ye kivi ye ama aç dur. (diyene bak)
bu arada kaçamak yapmaman gerçekten süper.bencede kendi doğum gününde sıkma kendini ama çok da bollama emi. kaydirigubbakcemile3

taylor canım çok teşekkürediyorum ayrıca gözün aydın,bilgisayar ve kilon için.inşallah cumaya kadar 600 daha verirsin. bu sadece bir dilek vermesende buda yeter hayatım. keşke bende verebilsem. canım takım yakından daha hoş ama daha karar vermedik, çok sıkıcı bir durum.
bu arada yanlışlarını bilmen çok iyi ama 30 mayıs ta 2 saatlik uykuyla nasıl durdun be bacım. akannehir

karamanlım çok sağol hayatım. bende idare ediyorum.temizliğimin yorgunluğunu hala atamadım. inşallah bu hafta sonu dinlenebilirim.
ağrıların için canım sana bir zamanlar kırk kilit otu tavsiye etmiştim. ama görmedin anladığım kadarıyla bunuda görmezsen artık özelden mesaj atarım. vücuttaki ödemi atmaya birebir. bizzat annem ve kayınvalidem tarafından uygulandı memnun kalındı belki ağrılarına iyi gelir hayatım.:teselli:

canlar merhaba.nachticim melzeyitim burdasınız. nasılsınız kızlar ben iyiyim çok şükür sadece uykum var. sabahtan geldim yazdım yazdım hop elektrik gitti. yarım saat önce geldim yazdım yazdım hop elektrik gitti ama bu sefer 2 dk sonra geldi inat ettim bi daha yazdım bende umarım herkesler iyidir. buralardayım.

çocuk babasına sormuş;
baba ben nasıl doğdum diye.
babası da; ''annenle yatarken aramıza şeker koyduk,ertesi sabah sen doğmuşsun'' demiş.
çocukta gece yatarken yanına şeker koymuş,ertesi sabah kalktığında heryer karıncaymış.
çocuk karıncalara demiş ki;
''sizi öldürürdüm ama baba yüreği işte dayanmaz ki.''

he he azucukda olsun gülün diye yazıyorum kızlar.
valla bendede bi değişiklik yok nachtim aynı devam. öğle yemeği yicem.2 gündür öğle yemeğinde çorba salata yiyorum akşamda yoğurtlu kabak yiyorum sadece ama onu biraz abartıyorum. bakalım bu akşam ne yapıcam.

nachticim yok canım yağlı ama kaymaksız yoğurt. yalnız ben yoğurdu değil kabağı abartıyorum çok acıkmış oluyorum.

kızlaaaar ben geldim...
artık hersey daha cok yoluna gırmıs olacak inşallah. annem geldi dün. bı kac gundur yemek duzenim cok fena bozuldu. soyle bi silkelenip kendime gelmem lazım en kısa zamanda. taylooor seni gordugume sevindim. galiba biraz gaz vermenize ihtiyacım var (
şimdi kursa gitcem. donuste yuruyeyım diyorum bakalım..
gecmısı malesef yıne okuyamıycam cunku cıkmam lazım bırazdan.
görüşürüz..

celudar gözünaydın annen gelmiş. artık düzene girersin canım. demek tayloru gördüğüne sevindin hııımmm. :1closedeyes:
hihoyyyt şaka bi yana taylor içimizde en istikrarlı arkadaşımız. nactide öyle oldu.bizde olucaz inşallah canım merak etme. :Saruboceq: kolay gelsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…