elacım gelen giden telaşen çok canım. kolay gelsin. kaçamaklardan sonra kilo almaman çok güzel. inşallah sonrasında da almazsın.
melzeyit aynı sıkıntı bendede var gulüm. herşeyden yiyesim geliyor abartıyorum.temizlik bahanesine hiç dikkat edemedim zaten hep dışardan beslendim.oğlumda olmayınca ev yemek falan olmadı tabi. kilo aldım ama düzeltmeliyim kendimi gerisi gelecek diye korkuyorum ki dikkat etmezsemde gelecek malesef.
nachticim canım,saçımı boyatır boyatmaz resmimi eklerim. yani fırsat bulunca. sirk ve nazar ilişklisini bilmiyordum denemekte fayda vardır ama bu sefer ev kokacak denemesem olmazmııı.
ayrıca aç olman süper evet hayatım süper yiyince ne oluyor sanki boşver elma ye kivi ye ama aç dur. (diyene bak)
bu arada kaçamak yapmaman gerçekten süper.bencede kendi doğum gününde sıkma kendini ama çok da bollama emi. kaydirigubbakcemile3
taylor canım çok teşekkürediyorum ayrıca gözün aydın,bilgisayar ve kilon için.inşallah cumaya kadar 600 daha verirsin. bu sadece bir dilek vermesende buda yeter hayatım. keşke bende verebilsem. canım takım yakından daha hoş ama daha karar vermedik, çok sıkıcı bir durum.
bu arada yanlışlarını bilmen çok iyi ama 30 mayıs ta 2 saatlik uykuyla nasıl durdun be bacım. akannehir
karamanlım çok sağol hayatım. bende idare ediyorum.temizliğimin yorgunluğunu hala atamadım. inşallah bu hafta sonu dinlenebilirim.
ağrıların için canım sana bir zamanlar kırk kilit otu tavsiye etmiştim. ama görmedin anladığım kadarıyla bunuda görmezsen artık özelden mesaj atarım. vücuttaki ödemi atmaya birebir. bizzat annem ve kayınvalidem tarafından uygulandı memnun kalındı belki ağrılarına iyi gelir hayatım.:teselli: