• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ahhh adcığım ahh :((((((
Şekerim: artık kendine vakit ayırmayı öğrenmelisin!!!!!! Kızdım bak- hııı! Bu kızma efektiydi :))))
Canım, iki bardak yeşil çay içtim. 3. yü içmeyeceğim. 2 iyi. İki gündür maşallah, güzel uyumaya başladım. Tekrar eski uykusuz günlerime dönmek istemiyorum :))) Birazdan da suyumu içerim bolca... Ne de olsa birazdan ütüye başlayacağım :))))) Hava çookkk sıcak
Allah nazardan saklasın canım. Evini sirkeyle iyice bi sil canım. Eşine de çok büyük geçmiş olsun :)))
Canım benim, yüzümde gülümseme oluştu :))))))) O günleri görelim de :)))))
Canım, hep aynı sorun. Uygun olsun, yanındakilere yakışsın diye hep aynı şeyleri alıp çıkıyoruz. Giderim mağazaya, illa siyah pantolon. Neymiş, herşeye uyarmış.... SOnra dolabı açıyorum, herşery simsiyah...
Dediğin gibi bi de insanın kıymetlisi olunca içimize sineni istiyoruz :))))
Adcım, ben fotodaki oda takımını çok beğendim canım :)) Çok aydınlık.. Yeşilinin tonu nasıl?

canım dileklerin için çok teşekküredrim. ayrıca efekt süper.şu evim hayırlısı ile bitsin hemen akabinde ki maddi duruma bağlı olarak saçlarımı boyatmaya gidiyorum. ne zmandır istiyordum,beyzlar belirginleşmeye başladı ev işim bitsin diye bekledim. hatta burayada bir resim eklerim. yani dışımla ilgilenmek kolay ama ya içim. e artık onuda elimdekilerle idare ettirecem ne yapayım. şakkıdı
valla nachticim bencede yeşil çayı çok fazla tüketme canım.tamam bitkisel ama fazlası çok faydalı gibi gelmiyor. gerçi herşeyin fazlası zarar. 2 fincan daha iyi. bu sıcakta yapılan ütü sanırım bol kalori yaktırır al sana spor fıstık gibi.
canım sirke nazara iyimidir neler biliyon bakiim sen. yerimseniben
bende sen gibiyim bişey alırken muhakkak diğerlerine uysun derim. mesela dün yazlık ayakkabı aldım ama siyah. tabamıdır tam bilmiyorum ama o rengi daha güzeldi içim gitti ama siyahını almak zorundaydım. herşeyle giyebilirim diye.
bu takımın yeşilini yakından gördüm çok güzeldi nette bulsaydım onu koyacaktım fiyat olarak diğer mağazalar arasında en uygunu bu. yatağını sandıklı alıcam alırsak tabi. yatağıyla beraber 1.350 fiyat verdiler. çok canlı çok tatlıydı. ama daha karar aşamasındayız. belki sadece gardrop ve baza olur. :çok üzgünüm:

ben geldim...
ad cım gecmıs olsun. gecmıse tam bakamadım ama seninkini gordum Allah sıfalar versın iyiki oglunda uyuyormus. temızlıkten sonrada esıne 2 gun ızın dınlenme olur belkı :)

bu arada gemıdekılerden dogru duzgun bı haber hala yok :( savas meselesıde hiç zannetmem cunku bu kadar olayın ustune israil bize savas acsa kendi yıkımı olur. turkiyede barıstan yana polıtıka ızlıyor savası bızde acmayız (yani benım beklentım en azından bu sekılde)
bebegı olan bayanı bırakmıslar onu ızledım tv de ılk atesı acanda tam olarak boylece duyurulmus oldukı israil. ayyy sınır oluyorum bu ne bıcım bı curettir. ama erdogan guzel polıtıka ızlıyor turkıyeyi tek basına ıcıne cekmiyor olayın uluslar arası bı sekle sokuyor olması gerektgı gıbı...
cok seyler olacak ama içimdeki ses guzel seyler olacak dıyr. tek korkum pkk :( cunku bellıkı iş birlikleri bile var ve goz dagı verıyor turkıyeye ( zaten pkk nın ıstedıgı topraklarla israilin amaçladıgı topraklar aynı. bugun israile tepki gostermezsen pkk dan sonra topraklarımıza üşüşecek devlet belli Rabbim korusun vatanımızı askerımızı..)

cok siyaset yaptım galiba :))

sımdı cıkmam lazım temızlık yapcam yemek yaptım annem inşallah aksam gelıyooor :)
canım çok sağol. acısı geçince izin gibi olacak sanırım gerçekten çok yorulmuştu.

valla hayatım başbakan öyle bir konuştuki israili tehdit etti açıkçası,elindekileri bırakması konusunda. israil inatlaşıp bırakmazsa ne olacak bilmiyorum. izlediği politika mantıklı.buna sadece bizim karşı çıkmamamız gerekiyor. bütün dünya ayaklanmalı bu pisliklere karşı inan senin kadar bende sinir oluyorum. diğer pisliklere zaten söylicek çok şey varda söylemek yetmiyor. inceldiği yerden kopması gerekiyor.
şimdi o kadar masum öldü bu gemilerde şimdi israil geri çekilince geri kalanlar kurtuldu diye sevinip gidenlerin hesabı sorulmıcakmı. tabiki sorulmıcak. tıpki yıllardır şehitler verip başka şehitler vermeyelim diye hiçbir hesap soramadığımız gibi. yedirerek susturmaya çalışıyoruz biraz vermeyince hop hemen saldırı yapıyorlar,başbakan efendi çıkıp konuşuyor ateş püskürüyor olay bitiyor. neyse bende gerildim bak şimdi.
dediğin gibi Allah vatanımızı ve evlatlarımızı korusun dilerim.

Canlarım, sütümü de içtim. 1 saat sonra da bir elma yerim.
Akşam yemeğimi yaptım. Yardımcımın da işi bitmek üzere. Kurumasını beklediğim 4 ufak parça giysim kaldı. Bitiyor mu ne?

nasılsınız kızlar sizleri cok özledim ama giremiyorumm hiçç çok yoğunum dün akyakaya gittik denize kızımıda ilk kez soktuk bayıldı ben neler mi yapıyom halı felan yıkadık temizlik gezme gecti günlerr valla cumartesi doğum günümüz annemler pazar dönüyolar ama kayanamlar geliyo bu hafta bitmiyo gelen gidenn haftaya inş güzel bi dünüş yaparım yediklerimi yazmayayım abarttım iyice ama kilo oynamadı çokk dengelemeye calışıyorum hepinizi öpüyorum grşş

canım dileklerin için çok teşekküredrim. ayrıca efekt süper.şu evim hayırlısı ile bitsin hemen akabinde ki maddi duruma bağlı olarak saçlarımı boyatmaya gidiyorum. ne zmandır istiyordum,beyzlar belirginleşmeye başladı ev işim bitsin diye bekledim. hatta burayada bir resim eklerim. yani dışımla ilgilenmek kolay ama ya içim. e artık onuda elimdekilerle idare ettirecem ne yapayım. şakkıdı
valla nachticim bencede yeşil çayı çok fazla tüketme canım.tamam bitkisel ama fazlası çok faydalı gibi gelmiyor. gerçi herşeyin fazlası zarar. 2 fincan daha iyi. bu sıcakta yapılan ütü sanırım bol kalori yaktırır al sana spor fıstık gibi.
canım sirke nazara iyimidir neler biliyon bakiim sen. yerimseniben
bende sen gibiyim bişey alırken muhakkak diğerlerine uysun derim. mesela dün yazlık ayakkabı aldım ama siyah. tabamıdır tam bilmiyorum ama o rengi daha güzeldi içim gitti ama siyahını almak zorundaydım. herşeyle giyebilirim diye.
bu takımın yeşilini yakından gördüm çok güzeldi nette bulsaydım onu koyacaktım fiyat olarak diğer mağazalar arasında en uygunu bu. yatağını sandıklı alıcam alırsak tabi. yatağıyla beraber 1.350 fiyat verdiler. çok canlı çok tatlıydı. ama daha karar aşamasındayız. belki sadece gardrop ve baza olur. :çok üzgünüm:

Ne olacağız adcım, bilmem :)))) Saçlarını da boyatır boyatmaz fotoğrafını bekliyoruz :)))))
Canım, sirke nazara iyidir. Aklında bulunsun :))))

nasılsınız kızlar sizleri cok özledim ama giremiyorumm hiçç çok yoğunum dün akyakaya gittik denize kızımıda ilk kez soktuk bayıldı ben neler mi yapıyom halı felan yıkadık temizlik gezme gecti günlerr valla cumartesi doğum günümüz annemler pazar dönüyolar ama kayanamlar geliyo bu hafta bitmiyo gelen gidenn haftaya inş güzel bi dünüş yaparım yediklerimi yazmayayım abarttım iyice ama kilo oynamadı çokk dengelemeye calışıyorum hepinizi öpüyorum grşş

Biz de seni özlüyoruz canım :))) Akyaka çok güzel, ne iyi ettiniz de gittiniz:)) Tabi, size yakın gitmesi daha kolay :)))) Kızının da denizi sevmesine çok sevindim. Deniz insana iyi geliyor :)))

biri beni tutsun allah aşkına miğdem çöplük oldu yaa ne bulduysam yedim dengem değişti

Dur!! diyorum sana melzeyitim :)))) Bu arada annemin de sana selamı var :))))))))

Selam kızlar. Bilgisayarım tamir oldu.

Bu sabah 62.3 kilo çıktım tartıda. Geçen Cuma'ya göre 600 gr vermişim hihoyyyt

Çok uykum var ama neler yaptınız merak ediyorum. Biraz olsun okuyayım.

1 haftadır yürüyorum ve yediklerime dikkat ediyorum artık pes ettim :(( hazirana kadar kendime süre tanımıştım...bugün yürüyüşede gitmiyorum...haftaya son bildirimimi yapacağım arkadaşlar... haftabaşında da meemlekete gidersem artık yerime birini alırsınız

günaydın kızlar nasılsınız??
ben çoook güzel bi kahvaltı yaptım uzun zamandır böle yememiştim
yarında memlektime gidiyorum keyfim yerinde
izin istiyorum uzun süreli... dönüp dönmeyeceğimi bilmiyorum canlarım
bu formdan ayrılıyorum anlamında değil ama yerime birini alabilirsiniz ....
şimdi bi arkadaşın nikahına gidiyoruz gelince yazarım görüşürüz

Yaa canım dönmeyebilirim ne demek, çok üzüldüm. İnşallah dönersin.

kızlar slm nasılsınız ne zamandır giremedimnwt yoktu evde neyse bewn eve döndüm şimdilik sorun yok destekleriniz için çok tesekkür ederim kiloma gelince hala aynı ne aldım ne verdim
sizlewri çok özledim kendinize çok iyi bakın öpüldünüz

Checim çok sevindim. Çok merak etmiştim seni.

kızlaar bugun cok zor bı gundu bızım ıcın..
israilin kacırdıgı katlettıgı insanlar içinde babamında bır cok arkadası var. bır cok aıle dostumuz var.
gun boyu kosturup durduk annemde yok.
şimdi yine israil buyuk elcılgııne gitcez.

yedıklerım:
ceyrek sımıt yarım pogaca 1 sandiviç

1 saat kadar oncede etli patlıcan yemegı 5 kasık
makarna 3 kasık
bı kase cacık.

sımdı mutfak ve odamı toplıcam cıkcaz.

ne olur dua edın :(hepsinin ufacık ufacık cocukları var yaa :((

Canım bu olanlara çok üzüldüm. Neyse ki büyükelçiyi falan çektiler. Daha da sert tepkiler verilmeli bence. Tüm dünya basını bile ayağa kalktı. Bu yapılanlar yapanların yanına kalmamalı. Umarım sizin tanıdıklarınız iyidir canım.

bu arada kızlar sabah eşim kahvaltıda eline çaydanlığı devirdi.(üstünü) baş parmağı hizası yandı.2 gün istirahat vermişler elini sarmışlar. Allah tan oğlum uyanık değildi. diyorum çok yardım etti bana temizlikte falan kesin nazar değdi kocişime ama ne ilginçtirki kahvaltı ettiğimiz yerde tavana kadar çay oldu ama eşimin üstünde birşey yok. acaba evimemi nazar ettiler. bilmiyorumkismile
neyse artık,aslında nazardan ziyade eşimin dikkasizliği tabiki. neyseki çok fazla yaralnmadı daha kötüsüde olabilirdi. çok şükür olmadı.

Çok geçmiş olsun canım. Bu arada oda takımını ben de beğendim.

Canım, iki bardak yeşil çay içtim. 3. yü içmeyeceğim. 2 iyi. İki gündür maşallah, güzel uyumaya başladım. Tekrar eski uykusuz günlerime dönmek istemiyorum :))) Birazdan da suyumu içerim bolca... Ne de olsa birazdan ütüye başlayacağım :))))) Hava çookkk sıcak

Canım bir klima alsana. Artık çok sağlıklı ve uygun fiyatlı klimalar var. O sıcağın vücuda verdiği zarar çok fazla.

Kızlar özet geçeyim.

28 Mayıs:
Uyku: 8 saat
Yemek yanlışlarım: Sebze yemem gereken öğünde sebze yedim ama çorbada tavuk vardı.
Spor: 40 dakika yürüdüm.

29 Mayıs:
Uyku: 6 saat 15 dakika
Yemek yanlışlarım: Kahvaltıyı tam yaptım. Sonra diğer tüm öğünlerde sadece ekmek yedim. Toplamda 12 dilim kadar ekmek yedim, 6 dilim ekmek fazlam var. Bu arada ekmek dışında başka birşey yemedim (kahvaltı dışında). Rahatsızdım ve canım birşey istemedi.
Spor: yok.

30 Mayıs:
Uyku: 2 saat akannehir
Yemek yanlışlarım: 2 porsiyon meyve, sebze yemeği ve 1 d. peynir eksik yedim. 4 porsiyon et, yarım dilim ekmek, 1 bardak süt fazlam var.
Spor: Yok

31 Mayıs:
Uyku: 6.5 saat
Yemek yanlışlarım: Öğle yemeğinde sadece 1 d. ekmek ve 2 b. süt tükettim.

1 Haziran (bugün):
Uyku: 8.5 saat
Yemek yanlışım yok
Spor: 1 saat hızlı hızlı yürüyüş

Selam kızlar. Bilgisayarım tamir oldu.

Bu sabah 62.3 kilo çıktım tartıda. Geçen Cuma'ya göre 600 gr vermişim hihoyyyt

Çok uykum var ama neler yaptınız merak ediyorum. Biraz olsun okuyayım.

Hoşgeldin taylorcımmm. Seni çok özledim. Geçen hafta çok kaçamak yaptım canım :((((

Canım bir klima alsana. Artık çok sağlıklı ve uygun fiyatlı klimalar var. O sıcağın vücuda verdiği zarar çok fazla.

Canım, haziranın başında klima çalıştırmak fikri hoşuma gitmiyor. Ben geçen yıl 13 Hazirana kadar battaniye kullanmıştım. Evimiz apartmanın en güzel esen kısmında. Sadece yılda 1 ya da 2 hafta hava sıcak olurdu. Bu sıcaklıklar bana normal gelmiyor.
Meteoroloji bu yaz havaların çok sıcak olacağını söylediğinde biz de bu konuyu konuştuk. Klima düşünebiliriz.
Kızlar özet geçeyim.

28 Mayıs:
Uyku: 8 saat
Yemek yanlışlarım: Sebze yemem gereken öğünde sebze yedim ama çorbada tavuk vardı.
Spor: 40 dakika yürüdüm.

29 Mayıs:
Uyku: 6 saat 15 dakika
Yemek yanlışlarım: Kahvaltıyı tam yaptım. Sonra diğer tüm öğünlerde sadece ekmek yedim. Toplamda 12 dilim kadar ekmek yedim, 6 dilim ekmek fazlam var. Bu arada ekmek dışında başka birşey yemedim (kahvaltı dışında). Rahatsızdım ve canım birşey istemedi.
Spor: yok.

30 Mayıs:
Uyku: 2 saat akannehir
Yemek yanlışlarım: 2 porsiyon meyve, sebze yemeği ve 1 d. peynir eksik yedim. 4 porsiyon et, yarım dilim ekmek, 1 bardak süt fazlam var.

31 Mayıs:
Uyku: 6.5 saat
Yemek yanlışlarım: Öğle yemeğinde sadece 1 d. ekmek ve 2 b. süt tükettim.

1 Haziran (bugün):
Uyku: 8.5 saat
Yemek yanlışım yok
Spor: 1 saat hızlı hızlı yürüyüş

Canımcım, uykunu düzene oturtmaya başlamışsın, çok sevindim :))))
Kaçamaklarına gelince: sebzeleri hep ıskalamışsın. 12 dilim ekmek de varmış . Ama o gün rahatsızmışsın. Canım, bu hafta seni yakinen takip edeceğim. Artık normal kilodasın. Her geçen gün güzelliğine güzellik katacaksın. Artık, kaçamak yapmaman gerekiyor bir an önce güzel bir gelin olmabilesin :))))

Canlarım, dün akşam kaçamak yapmadım. Psta yemedim. Ne yalan söyleyeyim canım istedi. Ama mukavemet gösterdim :))))
Artık kendi doğum günümde yerim :)))
Kahvaltımı yaptım, klasik. 2 dilim ekmek, peynir. Canlarım ben giyinmeye başlıyorum ve sizi öpüyorum :))

günaydın dün gece resmen miğde fesadı geçirdim ve bugünde acayip miğdem şiş yuh olsun bana başka birşey demiyorummm...

bu arada arkadaşlar katılımla ilgili sıkıntımız olduğu kesin oyüzden bir uyarıda bulunmak istiyorum ceee deyip kaçmakla takımda yer alınmıyor bugün boş vaktimde bir haftalık katılıma bakacam bu takımın amacı sadece verdiğimiz kiloları yazıp kaçmak değil geçerli mazereti olmayan arkadaşlarla ilgili gerekli yaptırımlara girmeyi planlıyoruz sizde mazeretlerinizi bildirir iseniz sevinirim

bu arada kızlar sabah eşim kahvaltıda eline çaydanlığı devirdi.(üstünü) baş parmağı hizası yandı.2 gün istirahat vermişler elini sarmışlar. Allah tan oğlum uyanık değildi. diyorum çok yardım etti bana temizlikte falan kesin nazar değdi kocişime ama ne ilginçtirki kahvaltı ettiğimiz yerde tavana kadar çay oldu ama eşimin üstünde birşey yok. acaba evimemi nazar ettiler. bilmiyorumkismile
neyse artık,aslında nazardan ziyade eşimin dikkasizliği tabiki. neyseki çok fazla yaralnmadı daha kötüsüde olabilirdi. çok şükür olmadı.
canim cok gecmis olsun esine sen nasilsin karsilasamiyoruz fazla
günaydın dün gece resmen miğde fesadı geçirdim ve bugünde acayip miğdem şiş yuh olsun bana başka birşey demiyorummm...

bu arada arkadaşlar katılımla ilgili sıkıntımız olduğu kesin oyüzden bir uyarıda bulunmak istiyorum ceee deyip kaçmakla takımda yer alınmıyor bugün boş vaktimde bir haftalık katılıma bakacam bu takımın amacı sadece verdiğimiz kiloları yazıp kaçmak değil geçerli mazereti olmayan arkadaşlarla ilgili gerekli yaptırımlara girmeyi planlıyoruz sizde mazeretlerinizi bildirir iseniz sevinirim
kuzum derdin neydi o kadar yedin nasilsin iyimisin
benim midem agriyor 3 gündür böyle ilac da aldim ama gecmedi
agrilarim yeniden basladi ilacada baslamak istemiyorum ne yapacaim bilmiyorum ya
birazdan kahvalti yapacam simdilik bu kadar kizlar

AMAN KARAMANLIM DÜN SANKı KITLIKTAN ÇIKMIŞ GıBıYDı MENs dönemim yaklaştı haftaya muhtemelen o yüzden oldu bugünde halen midem şiş perişan durmdayım nefes alamıyorum

Back