Ahhh adcığım ahh (((((
Şekerim: artık kendine vakit ayırmayı öğrenmelisin!!!!!! Kızdım bak- hııı! Bu kızma efektiydi :))))
Canım, iki bardak yeşil çay içtim. 3. yü içmeyeceğim. 2 iyi. İki gündür maşallah, güzel uyumaya başladım. Tekrar eski uykusuz günlerime dönmek istemiyorum :))) Birazdan da suyumu içerim bolca... Ne de olsa birazdan ütüye başlayacağım :))))) Hava çookkk sıcak
Allah nazardan saklasın canım. Evini sirkeyle iyice bi sil canım. Eşine de çok büyük geçmiş olsun :)))
Canım benim, yüzümde gülümseme oluştu :))))))) O günleri görelim de :)))))
Canım, hep aynı sorun. Uygun olsun, yanındakilere yakışsın diye hep aynı şeyleri alıp çıkıyoruz. Giderim mağazaya, illa siyah pantolon. Neymiş, herşeye uyarmış.... SOnra dolabı açıyorum, herşery simsiyah...
Dediğin gibi bi de insanın kıymetlisi olunca içimize sineni istiyoruz :))))
Adcım, ben fotodaki oda takımını çok beğendim canım :)) Çok aydınlık.. Yeşilinin tonu nasıl?
canım dileklerin için çok teşekküredrim. ayrıca efekt süper.şu evim hayırlısı ile bitsin hemen akabinde ki maddi duruma bağlı olarak saçlarımı boyatmaya gidiyorum. ne zmandır istiyordum,beyzlar belirginleşmeye başladı ev işim bitsin diye bekledim. hatta burayada bir resim eklerim. yani dışımla ilgilenmek kolay ama ya içim. e artık onuda elimdekilerle idare ettirecem ne yapayım. şakkıdı
valla nachticim bencede yeşil çayı çok fazla tüketme canım.tamam bitkisel ama fazlası çok faydalı gibi gelmiyor. gerçi herşeyin fazlası zarar. 2 fincan daha iyi. bu sıcakta yapılan ütü sanırım bol kalori yaktırır al sana spor fıstık gibi.
canım sirke nazara iyimidir neler biliyon bakiim sen. yerimseniben
bende sen gibiyim bişey alırken muhakkak diğerlerine uysun derim. mesela dün yazlık ayakkabı aldım ama siyah. tabamıdır tam bilmiyorum ama o rengi daha güzeldi içim gitti ama siyahını almak zorundaydım. herşeyle giyebilirim diye.
bu takımın yeşilini yakından gördüm çok güzeldi nette bulsaydım onu koyacaktım fiyat olarak diğer mağazalar arasında en uygunu bu. yatağını sandıklı alıcam alırsak tabi. yatağıyla beraber 1.350 fiyat verdiler. çok canlı çok tatlıydı. ama daha karar aşamasındayız. belki sadece gardrop ve baza olur. :çok üzgünüm: