kızlaar bugun cok zor bı gundu bızım ıcın..
israilin kacırdıgı katlettıgı insanlar içinde babamında bır cok arkadası var. bır cok aıle dostumuz var.
gun boyu kosturup durduk annemde yok.
şimdi yine israil buyuk elcılgııne gitcez.
yedıklerım:
ceyrek sımıt yarım pogaca 1 sandiviç
1 saat kadar oncede etli patlıcan yemegı 5 kasık
makarna 3 kasık
bı kase cacık.
sımdı mutfak ve odamı toplıcam cıkcaz.
ne olur dua edınhepsinin ufacık ufacık cocukları var yaa (
nach canım gerçekten takım çok sessiz yeni soluklar lazım galiba takıma bu arada yeni birilerini alsak diyorum cumadan cumaya olmaz bu iş
iyi akşamlar bayanlar nasılsınız
celudarcım çok geçmiş olsun canım inş herkes ailesine sağ salim kavuşur dualarımız onlarla
kahvaltıdan sonra 1 elma yedim
arada kahve içtim akşam yemeğinde
eşim mercimek köftesi istedi ben 2 yemek kaşığı yedim yanındada bol şekilde marul tükettim 1 çay bardağıda light kola
şimdide çay içiyorum
kızımıda uyuttum ders çalışmayı düşünüyorum inş başarabilirim 5 dakika ders 10 dakika mola olunca buralardayım yine
canim cok sevindim eve dönmenekızlar slm nasılsınız ne zamandır giremedimnwt yoktu evde neyse bewn eve döndüm şimdilik sorun yok destekleriniz için çok tesekkür ederim kiloma gelince hala aynı ne aldım ne verdim
sizlewri çok özledim kendinize çok iyi bakın öpüldünüz
cok tesekkür ederim canim kimi benzetiyor kimi benzetmiyorNurum ve Karamnlıcım, kızlarınız maşalah çok şekerler birbirlerine çok benziyorlar :))))
canim bütün dularimiz onlarla allahim ailelerine sag saglim kavustursunkızlaar bugun cok zor bı gundu bızım ıcın..
israilin kacırdıgı katlettıgı insanlar içinde babamında bır cok arkadası var. bır cok aıle dostumuz var.
gun boyu kosturup durduk annemde yok.
şimdi yine israil buyuk elcılgııne gitcez.
yedıklerım:
ceyrek sımıt yarım pogaca 1 sandiviç
1 saat kadar oncede etli patlıcan yemegı 5 kasık
makarna 3 kasık
bı kase cacık.
sımdı mutfak ve odamı toplıcam cıkcaz.
ne olur dua edınhepsinin ufacık ufacık cocukları var yaa (
günaydin kaptanimKızlar günaydn,
Şimdi klasik kahvaltımı yapıyorum. 2 dilim ekmek, peynir. Bugün et günü olacak. Günlerden biri çıksın aradan :)))
kardesinin dogum günü kutlu olsun sevdikleriyle beraber nice mutlu yillara ufak bir dilim ye bence kardesinin hatirina tadimlikKızlar, bugün annem geliyor, aklam da kardeşimin doğum gününü kutlayacağız :)))) Kardeşimin pastası çok güzel oldu ama ben hiç yemeyeceğim:))
Canım, öğlen bi şey yemedin sanırm? Çok az mı yemişsin :)))) Mercimek köfteden de bi şey olmaz. Yanlış hatırlamıyorsam 4 tanesi bir porsiyon oluyor :)))
Ders çalışmalarında da kolaylıklar gelsin cnaım, bu temmuzda KPSS ye girecek misin?
ben ne yedim kizlar aslinda daha birsey yemedim
1 fincan kahve
klasik kahvalti
arada 1 elma
öglen sulu köfte yiyecem yine
aksam yok cünkü cocuklar evde kahvaltiyi gec yapiyoruz
aksama yüzme var ama ben adet dönemindeyim gidemeyecegim ama yürürürm belki tabiki hava düzelirse yagmur yagiyor yine
toplam 2.5 litre su icerim
canım kahvaltı geç olunca öğlen yemedim
ama arada su ve çayı çok tükettim
şimdi suda sorunum çok ılık içemiyorum birde dolaba başka bi şişeyle koyunca içemiyorum çok kokuyor küçük şişelerden hiç açmadan koyup öyle içebiliyorum
sağol canım inş sınava girecem bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?