Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım, geçmiş olsun. Umarım derslerinden geçersin :)))
Sen bu yıl çok yoruldun. Çoğu gitti, azı kaldı. Bitecek, bitecek...

herkese günaydın. yorucu bir hafta sonundan sonra yorgun bir halde iş yerindeyim.geçmişe bakamıyorum kızlar çok yoğunum bugün ama arada gelmeye çalışacağım.
bhr cım cumartesi iş yaparken aklıma geldi duamı ettim.kabul olur olmaz bilemem taktir-i ilahi. inşallah güzel sonuçlar alırsın. yalnız beddua kısmını unutmuşum. kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar..klasik kahvaltımı yaptım...takımımız çok sessiz bugünlerde..
öğleden sonra kendimi iyi hissedersem akupunktur için doktora gidebilirim..

herkese merhabalar nasılsınız şekerler
hafta sonu bilgisayara başına geçemiyorum bir türlü
bugünde sabahtan bu yana koşturarak ev işi yapıyordum yarına misafirim gelecekti misafirlerim iptal oldu haftaya gelecekler bende bu arada size yazayım dedim

kahvaltımı yaptım
1 dilim ekmek
biraz peynir bu tulum peynirlerden 1 dilim salam
domates ve salatalık
eşim börek almış çok az bi parçada onun tadına baktım
yanındada bol şekilde çay

Canlarım, regl oldum. İyi oldu vallahi. Asabiyetim, sıkıntılarımın ve yorgunluğumun temel sebebi olabilir ))) birazdan öğle yemeğimi yiyeceğim. köfte ve salata. Gelirim gene. Öpüldünüz..

Canım, geçmiş olsun. Umarım derslerinden geçersin :)))
Sen bu yıl çok yoruldun. Çoğu gitti, azı kaldı. Bitecek, bitecek...

ben bitmeden şu dersler bitseydi bi canım yaaa :))) bakalım çok kasıntı sorular vardı pek istediğim gibi geçmedi birkaç haftaya belli olur artık..

saol canım benim yaaa onca işinin arasında aklına gelmişim bu çok mutlu etti beni olumunekankayizsmile dua işe yaramazda büte kalırsam beddua edersin bu seferde hayatım kaydirigubbakcemile3

merahba kızlar pek bi sessiz geçmiş bir kaç gündür burası ben sabah tartıldım pek de hoşuma gitmedi sonuç ama sınav haftası da dikkat etmedim açıkçası dün de arkadaşımla otururken cipsler kolalar falan çok normal böle çıkması cumaya kadar dikkat ederim gelenler geldiği gibi gitsinler die :))
dışarı çıkıcam birazdan hazırlanayım öpüyorum sizi görüşürüz...

merhaba kizlar nasilsiniz ben ne yedim hemen yazayim
sabah klasik kahvalti biraz gec yaptim onun icin öglen yemegi yok
aksama sulu köfte yapacam
asgari 2 litre su
dün 1 saat yürüyüs yaptim bugünde yaparim herhade
simdilik bu kadar kizlar

Nurcum ve karamanlıcım, resimlerinizi cepten tam anlayamadım ama eminim lolipop gibilerdir. Maşallah, allah analı babalı büyütsün. Eve gidince daha ayrıntılı bakacağım ))

Kızlar, diyetisyene gidiyorum şimdi. Ahhh ahh!!! Bir daha diyetimi bozmayacağım ((( çok ayıp.. Çok...

Canlarım, diyetisyenden çıktım. Tartıda kiloda fark görülmedi, mutemelen reglden ötürü ama ama yağdan 600 gr gitmiş... Yağda normalin üst sınırı 19.8. Benim en son yağ 21.1 idi, şimdi 19.5 artık yağda normal sınırlar dahilindeyim ))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…