bu arada herkese günaydın. nurcum resim çok hoş. başka şişede dolaba su konulmasında katılıyorum bende içemem kesinlikle. derslerinde başarılar kolay gelsin.
Senin bu güzel sporlarıa bayılıyorum cnaım yaa. Sporlarını çeşitlendiriyorsun, bu şekilde sıkılmadan devam ettirebiliyorsun :))))
Canım, aynı zamanda güzel dileğin için de çok teşekkür ederim :)))))
Nurcum, öncelikle resmine bayıldım :))))
Ne güzel içeceklerini de bolca tüketmişsin :))) Canım, bir markanın sürahileri hiç kokmuyor. İlgilenirsen sana özelden markanın adını yazabilirim :))) Bizde de o sürahilerden var ve koku falan hiiççç yok :)))
topik çok sessiz meselesine yorum yapmıyorum.
ama kapatılmaz takım nachticim ne günler gördü bu topik.dosbacım ben temizlikle uğraşırken sanırım memlekete gitti. ne hikmetse dosbanın her yokluğunda sessizleşiyoruz banamı öyle geliyor. kurbanımız o anladığım kadarıyla.
kızlar ev işi koşturmacası boyyunca hiç dikkat etmedim yediklerime,hep hazır beslendik. haliyle kilo aldım. bu ayın 20 sine kadar 3 kilo hedef koyuyorum kendime. bakalım yapabilecekmiyim.
Nurcum, özelden mesaj attım canım :)))
nasıl olayım idare etmeye çalşıyorum hayatım. evi hala tam anlamıyla toparlamış değilim. bugün akşam sonbirkez silip süpürüp halılarımı sereceğim. bir tane yolluğumu getirmemişlerdi onuda dün akşam getirdiler. oğlumun kışlık kıyafetleri kalkacak bu akşam vakumlu hurç alıcam birtane giderken.ayrıca hala ona nasıl bir oda takımı alacağımızı bilemiyoruz. e hem uygun hemde güzel olanı bulmak zor oluyor. anlayacağın nurcum koşturmaca devam ediyor.teşekkürler canım
nasılsın bakalım
valla hayatım bir müddet sonradiyet sıkıyor artık ya. dosbik haklı aslında uzun zamandır burdayız ve bir arpa boyu yol alamadık. senin planların var hayırlısı ile. ama yaz dönemlerinde sıkıntı oluyor malesef,paylaşım azalıyor.bende işler dolayısı ile pek verimli olamadım.ama yeni arkadaşlar bencede faydalı olacaktır.zayıflama hapları ve diyetisler yüzünden kilolu kalmadı herhalde baksana kimseyi bulamıyoruz. kaydirigubbakcemile3Adcım, dosbik ben çıkacağım falan diyor. Ben 2 kiloyu verdikten sonra başka meselelerden ötürü ayrılmam gerekiyor, anladın sen onu :))))
Hepimizin katılım düşüklüğü nedeniyle bir bahanesi oluyor, bi şey de diyemiyorum. Tabi ki herkesin kendine göre şartları var. Kimseyi de işaret etmiyorum, sakın yanlış anlaşılmayayım. Geçen hafta benim de katılımım düşüktü. Bu grubu ancak takım olarak canlı tutabiliriz. Katılmak isteyenler topiğine bakıyorum. 3-4 arkadaş bulmaya çalışıyorum. İstiyorum ki katılımımız ortalama düzeyde olsun. Ne bileyim canım yaa. Neyse, ben şimdi öğle yemeğimi yiyeyim ufaktan. 45 dk sonra kadın gelecek. Yanında ayıp olur.
değil diyete kendime bile zor vakit ayırıyorum inan. bu haftamda yorgunluk ve yerleşmeyle geçer ama haftaya çözüm yolları bulucam olmadı çorba diyetine başlıcam tekrar. guclubacismileCanımmm, sen kendine anlayış göster zaten. Bu kadar koşturmaca arasında dieyete dikkat ayırmak zor :)))
20sine kadar da koyduğun hedefe ulaşabilirsin canım :)))) Arkandayız :))))
kaçamaklar olmadan diyetmi olur, akşama bir sürü zaman var hayatım heleki bol su alır götürür onu merak etme.Canlarım, bugün et günüm. Şimdi öğle yemeğimde 100 gr köfte yyieceğim :)) Ancak sabah bi ara bayılacak gibi oldum ve bir küçük coco-star yedim((( Bugün çok iş yapıp onu yakmalıyım (( Buralardayımm
sağol canım. yanıktan bende korkarım,Allah beterinden korusun hepimizi.adcığım çok kolay gelsin
eşinede geçmiş olsun canım ya allah korumuş yanık en korktuğum şey ama benim başımdanda hiç gitmiyor
oda konusuna gelince ben aldım kızıma 12-13 yaşına kadar severek kullanacağı bi tarzda
malyezit canım nasılsın
nasıl olayım idare etmeye çalşıyorum hayatım. evi hala tam anlamıyla toparlamış değilim. bugün akşam sonbirkez silip süpürüp halılarımı sereceğim. bir tane yolluğumu getirmemişlerdi onuda dün akşam getirdiler. oğlumun kışlık kıyafetleri kalkacak bu akşam vakumlu hurç alıcam birtane giderken.ayrıca hala ona nasıl bir oda takımı alacağımızı bilemiyoruz. e hem uygun hemde güzel olanı bulmak zor oluyor. anlayacağın nurcum koşturmaca devam ediyor.
valla hayatım bir müddet sonradiyet sıkıyor artık ya. dosbik haklı aslında uzun zamandır burdayız ve bir arpa boyu yol alamadık. senin planların var hayırlısı ile. ama yaz dönemlerinde sıkıntı oluyor malesef,paylaşım azalıyor.bende işler dolayısı ile pek verimli olamadım.ama yeni arkadaşlar bencede faydalı olacaktır.zayıflama hapları ve diyetisler yüzünden kilolu kalmadı herhalde baksana kimseyi bulamıyoruz. kaydirigubbakcemile3
değil diyete kendime bile zor vakit ayırıyorum inan. bu haftamda yorgunluk ve yerleşmeyle geçer ama haftaya çözüm yolları bulucam olmadı çorba diyetine başlıcam tekrar. guclubacismile
kaçamaklar olmadan diyetmi olur, akşama bir sürü zaman var hayatım heleki bol su alır götürür onu merak etme.
bu arada kızlar sabah eşim kahvaltıda eline çaydanlığı devirdi.(üstünü) baş parmağı hizası yandı.2 gün istirahat vermişler elini sarmışlar. Allah tan oğlum uyanık değildi. diyorum çok yardım etti bana temizlikte falan kesin nazar değdi kocişime ama ne ilginçtirki kahvaltı ettiğimiz yerde tavana kadar çay oldu ama eşimin üstünde birşey yok. acaba evimemi nazar ettiler. bilmiyorumkismile
neyse artık,aslında nazardan ziyade eşimin dikkasizliği tabiki. neyseki çok fazla yaralnmadı daha kötüsüde olabilirdi. çok şükür olmadı.
adcığım çok geçmiş olsun eşine yeniden badana gerekecek anlaşılan çocuk için oda takımı alacaksan mobilya yapan yerler iyi markaların ürünlerinin aynısını daha kaliteliye ve daha uyguna yaptırıyor biz 900 tl ye aldık ama bizler taşındığımız için çok özenli bişey almadım hem kızım büyüdüğünde kendi seçsin istedimm yalnız kızım için çift kişilik baza aldım rahat rahat yatsın diye kendi yatağından düşüp duruyordu oturma odamıda genişçe ona ayırdım
nach canım o 2 kiloyu verincede ayrılamayacaksın bak kaliste takımını bıraktımı hiç allah izin verirse bebeğini karnında burdabüyütüceğiz birsürü anne var burda hemde doğum sonrası kilolar için mecbur burda olacaksın :)))))))))
melzeyit çok sağol canım.kesinlikle gerekecek badana heryer çay oldu.canım burdada ve mobilya yapan yerler ama çok güvenilmiyor. güvendiğimiz bir yer var ama oda çok pahalıya yapıyor. gerçi hala bakıyoruz henüz karar veremedik bir iki yer daha var bakmak istediğim sonra karar veririm. benim oğlumda acayip deli yatar. salona koysan uyurken bütün salonu gezer. o yüzden yatak kenarlarına korkuluk yaptıralım diyoruz başka türlü olmaz zaten sürekli düşer. aslında sadece bazalı yatak ve gardrop alalıp dedik uygunada bulduk ama ben vazgeçtim dedim oda takımı olsun renkli birşey çocuk olduğu belli olsun istiyorum ne bileyim çok heves ettim.bu dediklerimi alırsak 580 lira. çok uygun ama ne bileyim içime sinmiyor. hep uygun olsun diyoruz sonrada keşke olmasydı diyoruz. bir kez olsun alırken içime sinerek almak istiyorum heleki söz konusu oğlum olunca daha başka.
kızlar divan mobilyada beğendiğim mobilya bunun yeşili sizce nasıl hadi fikir verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?