• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar ev işi koşturmacası boyyunca hiç dikkat etmedim yediklerime,hep hazır beslendik. haliyle kilo aldım. bu ayın 20 sine kadar 3 kilo hedef koyuyorum kendime. bakalım yapabilecekmiyim.

bu arada herkese günaydın. nurcum resim çok hoş. başka şişede dolaba su konulmasında katılıyorum bende içemem kesinlikle. derslerinde başarılar kolay gelsin.

teşekkürler canım
nasılsın bakalım

Senin bu güzel sporlarıa bayılıyorum cnaım yaa. Sporlarını çeşitlendiriyorsun, bu şekilde sıkılmadan devam ettirebiliyorsun :))))
Canım, aynı zamanda güzel dileğin için de çok teşekkür ederim :)))))

Nurcum, öncelikle resmine bayıldım :))))
Ne güzel içeceklerini de bolca tüketmişsin :))) Canım, bir markanın sürahileri hiç kokmuyor. İlgilenirsen sana özelden markanın adını yazabilirim :))) Bizde de o sürahilerden var ve koku falan hiiççç yok :)))

çok sağol canım
valla yazarsan sevinirim bi deneyeyim değilse su içemeyeceğim

topik çok sessiz meselesine yorum yapmıyorum.
ama kapatılmaz takım nachticim ne günler gördü bu topik.dosbacım ben temizlikle uğraşırken sanırım memlekete gitti. ne hikmetse dosbanın her yokluğunda sessizleşiyoruz banamı öyle geliyor. kurbanımız o anladığım kadarıyla.

Adcım, dosbik ben çıkacağım falan diyor. Ben 2 kiloyu verdikten sonra başka meselelerden ötürü ayrılmam gerekiyor, anladın sen onu :))))
Hepimizin katılım düşüklüğü nedeniyle bir bahanesi oluyor, bi şey de diyemiyorum. Tabi ki herkesin kendine göre şartları var. Kimseyi de işaret etmiyorum, sakın yanlış anlaşılmayayım. Geçen hafta benim de katılımım düşüktü. Bu grubu ancak takım olarak canlı tutabiliriz. Katılmak isteyenler topiğine bakıyorum. 3-4 arkadaş bulmaya çalışıyorum. İstiyorum ki katılımımız ortalama düzeyde olsun. Ne bileyim canım yaa. Neyse, ben şimdi öğle yemeğimi yiyeyim ufaktan. 45 dk sonra kadın gelecek. Yanında ayıp olur.

Canlarım, bugün et günüm. Şimdi öğle yemeğimde 100 gr köfte yyieceğim :)) Ancak sabah bi ara bayılacak gibi oldum ve bir küçük coco-star yedim :(((( Bugün çok iş yapıp onu yakmalıyım :((( Buralardayımm

kızlar ev işi koşturmacası boyyunca hiç dikkat etmedim yediklerime,hep hazır beslendik. haliyle kilo aldım. bu ayın 20 sine kadar 3 kilo hedef koyuyorum kendime. bakalım yapabilecekmiyim.

Canımmm, sen kendine anlayış göster zaten. Bu kadar koşturmaca arasında dieyete dikkat ayırmak zor :)))

20sine kadar da koyduğun hedefe ulaşabilirsin canım :)))) Arkandayız :))))

teşekkürler canım
nasılsın bakalım
nasıl olayım idare etmeye çalşıyorum hayatım. evi hala tam anlamıyla toparlamış değilim. bugün akşam sonbirkez silip süpürüp halılarımı sereceğim. bir tane yolluğumu getirmemişlerdi onuda dün akşam getirdiler. oğlumun kışlık kıyafetleri kalkacak bu akşam vakumlu hurç alıcam birtane giderken.ayrıca hala ona nasıl bir oda takımı alacağımızı bilemiyoruz. e hem uygun hemde güzel olanı bulmak zor oluyor. anlayacağın nurcum koşturmaca devam ediyor.

Adcım, dosbik ben çıkacağım falan diyor. Ben 2 kiloyu verdikten sonra başka meselelerden ötürü ayrılmam gerekiyor, anladın sen onu :))))
Hepimizin katılım düşüklüğü nedeniyle bir bahanesi oluyor, bi şey de diyemiyorum. Tabi ki herkesin kendine göre şartları var. Kimseyi de işaret etmiyorum, sakın yanlış anlaşılmayayım. Geçen hafta benim de katılımım düşüktü. Bu grubu ancak takım olarak canlı tutabiliriz. Katılmak isteyenler topiğine bakıyorum. 3-4 arkadaş bulmaya çalışıyorum. İstiyorum ki katılımımız ortalama düzeyde olsun. Ne bileyim canım yaa. Neyse, ben şimdi öğle yemeğimi yiyeyim ufaktan. 45 dk sonra kadın gelecek. Yanında ayıp olur.
valla hayatım bir müddet sonradiyet sıkıyor artık ya. dosbik haklı aslında uzun zamandır burdayız ve bir arpa boyu yol alamadık. senin planların var hayırlısı ile. ama yaz dönemlerinde sıkıntı oluyor malesef,paylaşım azalıyor.bende işler dolayısı ile pek verimli olamadım.ama yeni arkadaşlar bencede faydalı olacaktır.zayıflama hapları ve diyetisler yüzünden kilolu kalmadı herhalde baksana kimseyi bulamıyoruz. kaydirigubbakcemile3

Canımmm, sen kendine anlayış göster zaten. Bu kadar koşturmaca arasında dieyete dikkat ayırmak zor :)))

20sine kadar da koyduğun hedefe ulaşabilirsin canım :)))) Arkandayız :))))
değil diyete kendime bile zor vakit ayırıyorum inan. bu haftamda yorgunluk ve yerleşmeyle geçer ama haftaya çözüm yolları bulucam olmadı çorba diyetine başlıcam tekrar. guclubacismile

Canlarım, bugün et günüm. Şimdi öğle yemeğimde 100 gr köfte yyieceğim :)) Ancak sabah bi ara bayılacak gibi oldum ve bir küçük coco-star yedim :(((( Bugün çok iş yapıp onu yakmalıyım :((( Buralardayımm
kaçamaklar olmadan diyetmi olur, akşama bir sürü zaman var hayatım heleki bol su alır götürür onu merak etme.

bu arada kızlar sabah eşim kahvaltıda eline çaydanlığı devirdi.(üstünü) baş parmağı hizası yandı.2 gün istirahat vermişler elini sarmışlar. Allah tan oğlum uyanık değildi. diyorum çok yardım etti bana temizlikte falan kesin nazar değdi kocişime ama ne ilginçtirki kahvaltı ettiğimiz yerde tavana kadar çay oldu ama eşimin üstünde birşey yok. acaba evimemi nazar ettiler. bilmiyorumkismile
neyse artık,aslında nazardan ziyade eşimin dikkasizliği tabiki. neyseki çok fazla yaralnmadı daha kötüsüde olabilirdi. çok şükür olmadı.

adcığım çok geçmiş olsun eşine yeniden badana gerekecek anlaşılan çocuk için oda takımı alacaksan mobilya yapan yerler iyi markaların ürünlerinin aynısını daha kaliteliye ve daha uyguna yaptırıyor biz 900 tl ye aldık ama bizler taşındığımız için çok özenli bişey almadım hem kızım büyüdüğünde kendi seçsin istedimm yalnız kızım için çift kişilik baza aldım rahat rahat yatsın diye kendi yatağından düşüp duruyordu oturma odamıda genişçe ona ayırdım

nach canım o 2 kiloyu verincede ayrılamayacaksın bak kaliste takımını bıraktımı hiç allah izin verirse bebeğini karnında burdabüyütüceğiz birsürü anne var burda hemde doğum sonrası kilolar için mecbur burda olacaksın :)))))))))

Başbakan şu anda israilin yaptığı saldırılarla ilgili açıklama yapıyor. heran bir savaş içine girebiliriz. adileri tehdit ediyor. gazzeye yaptıkları yüzünden zaten tiksiniyorum o ülkeden.
çok üzgünüm.

melzeyit çok sağol canım.kesinlikle gerekecek badana heryer çay oldu.canım burdada ve mobilya yapan yerler ama çok güvenilmiyor. güvendiğimiz bir yer var ama oda çok pahalıya yapıyor. gerçi hala bakıyoruz henüz karar veremedik bir iki yer daha var bakmak istediğim sonra karar veririm. benim oğlumda acayip deli yatar. salona koysan uyurken bütün salonu gezer. o yüzden yatak kenarlarına korkuluk yaptıralım diyoruz başka türlü olmaz zaten sürekli düşer. aslında sadece bazalı yatak ve gardrop alalıp dedik uygunada bulduk ama ben vazgeçtim dedim oda takımı olsun renkli birşey çocuk olduğu belli olsun istiyorum ne bileyim çok heves ettim.bu dediklerimi alırsak 580 lira. çok uygun ama ne bileyim içime sinmiyor. hep uygun olsun diyoruz sonrada keşke olmasydı diyoruz. bir kez olsun alırken içime sinerek almak istiyorum heleki söz konusu oğlum olunca daha başka.

Son düzenleme:
adcığım çok kolay gelsin
eşinede geçmiş olsun canım ya allah korumuş yanık en korktuğum şey ama benim başımdanda hiç gitmiyor
oda konusuna gelince ben aldım kızıma 12-13 yaşına kadar severek kullanacağı bi tarzda
malyezit canım nasılsın

adcığım çok kolay gelsin
eşinede geçmiş olsun canım ya allah korumuş yanık en korktuğum şey ama benim başımdanda hiç gitmiyor
oda konusuna gelince ben aldım kızıma 12-13 yaşına kadar severek kullanacağı bi tarzda
malyezit canım nasılsın
sağol canım. yanıktan bende korkarım,Allah beterinden korusun hepimizi.
bizde oğlum doğmadan önce oda yapalım dedik ama malesef durumlar müsait değildi ben çalışmıyordum. annem beşiğini aldı sağolsun dedik hem yanımda olacak zaten odaya gerek yok diye ama olsaydıda iyi olurdu tabi.
bu arada sen nasılsın nasıl gidiyor.

kızlar divan mobilyada beğendiğim mobilya bunun yeşili sizce nasıl hadi fikir verin.

Eklentiler

• $divan_genc_odasi_o.jpg
    $divan_genc_odasi_o.jpg
    9,6 KB · Görüntüleme: 25
üstüne tıklayınca biraz büyük olabiliyor ama bu resmi daha büyük nasıl yükleyebilirim bilen varmı.

nasıl olayım idare etmeye çalşıyorum hayatım. evi hala tam anlamıyla toparlamış değilim. bugün akşam sonbirkez silip süpürüp halılarımı sereceğim. bir tane yolluğumu getirmemişlerdi onuda dün akşam getirdiler. oğlumun kışlık kıyafetleri kalkacak bu akşam vakumlu hurç alıcam birtane giderken.ayrıca hala ona nasıl bir oda takımı alacağımızı bilemiyoruz. e hem uygun hemde güzel olanı bulmak zor oluyor. anlayacağın nurcum koşturmaca devam ediyor.

valla hayatım bir müddet sonradiyet sıkıyor artık ya. dosbik haklı aslında uzun zamandır burdayız ve bir arpa boyu yol alamadık. senin planların var hayırlısı ile. ama yaz dönemlerinde sıkıntı oluyor malesef,paylaşım azalıyor.bende işler dolayısı ile pek verimli olamadım.ama yeni arkadaşlar bencede faydalı olacaktır.zayıflama hapları ve diyetisler yüzünden kilolu kalmadı herhalde baksana kimseyi bulamıyoruz. kaydirigubbakcemile3

değil diyete kendime bile zor vakit ayırıyorum inan. bu haftamda yorgunluk ve yerleşmeyle geçer ama haftaya çözüm yolları bulucam olmadı çorba diyetine başlıcam tekrar. guclubacismile

Ahhh adcığım ahh :((((((
Şekerim: artık kendine vakit ayırmayı öğrenmelisin!!!!!! Kızdım bak- hııı! Bu kızma efektiydi :))))

kaçamaklar olmadan diyetmi olur, akşama bir sürü zaman var hayatım heleki bol su alır götürür onu merak etme.

Canım, iki bardak yeşil çay içtim. 3. yü içmeyeceğim. 2 iyi. ıki gündür maşallah, güzel uyumaya başladım. Tekrar eski uykusuz günlerime dönmek istemiyorum :))) Birazdan da suyumu içerim bolca... Ne de olsa birazdan ütüye başlayacağım :))))) Hava çookkk sıcak

bu arada kızlar sabah eşim kahvaltıda eline çaydanlığı devirdi.(üstünü) baş parmağı hizası yandı.2 gün istirahat vermişler elini sarmışlar. Allah tan oğlum uyanık değildi. diyorum çok yardım etti bana temizlikte falan kesin nazar değdi kocişime ama ne ilginçtirki kahvaltı ettiğimiz yerde tavana kadar çay oldu ama eşimin üstünde birşey yok. acaba evimemi nazar ettiler. bilmiyorumkismile
neyse artık,aslında nazardan ziyade eşimin dikkasizliği tabiki. neyseki çok fazla yaralnmadı daha kötüsüde olabilirdi. çok şükür olmadı.

Allah nazardan saklasın canım. Evini sirkeyle iyice bi sil canım. Eşine de çok büyük geçmiş olsun :)))

adcığım çok geçmiş olsun eşine yeniden badana gerekecek anlaşılan çocuk için oda takımı alacaksan mobilya yapan yerler iyi markaların ürünlerinin aynısını daha kaliteliye ve daha uyguna yaptırıyor biz 900 tl ye aldık ama bizler taşındığımız için çok özenli bişey almadım hem kızım büyüdüğünde kendi seçsin istedimm yalnız kızım için çift kişilik baza aldım rahat rahat yatsın diye kendi yatağından düşüp duruyordu oturma odamıda genişçe ona ayırdım

nach canım o 2 kiloyu verincede ayrılamayacaksın bak kaliste takımını bıraktımı hiç allah izin verirse bebeğini karnında burdabüyütüceğiz birsürü anne var burda hemde doğum sonrası kilolar için mecbur burda olacaksın :)))))))))

Canım benim, yüzümde gülümseme oluştu :))))))) O günleri görelim de :)))))

melzeyit çok sağol canım.kesinlikle gerekecek badana heryer çay oldu.canım burdada ve mobilya yapan yerler ama çok güvenilmiyor. güvendiğimiz bir yer var ama oda çok pahalıya yapıyor. gerçi hala bakıyoruz henüz karar veremedik bir iki yer daha var bakmak istediğim sonra karar veririm. benim oğlumda acayip deli yatar. salona koysan uyurken bütün salonu gezer. o yüzden yatak kenarlarına korkuluk yaptıralım diyoruz başka türlü olmaz zaten sürekli düşer. aslında sadece bazalı yatak ve gardrop alalıp dedik uygunada bulduk ama ben vazgeçtim dedim oda takımı olsun renkli birşey çocuk olduğu belli olsun istiyorum ne bileyim çok heves ettim.bu dediklerimi alırsak 580 lira. çok uygun ama ne bileyim içime sinmiyor. hep uygun olsun diyoruz sonrada keşke olmasydı diyoruz. bir kez olsun alırken içime sinerek almak istiyorum heleki söz konusu oğlum olunca daha başka.

Canım, hep aynı sorun. Uygun olsun, yanındakilere yakışsın diye hep aynı şeyleri alıp çıkıyoruz. Giderim mağazaya, illa siyah pantolon. Neymiş, herşeye uyarmış.... SOnra dolabı açıyorum, herşery simsiyah...
Dediğin gibi bi de insanın kıymetlisi olunca içimize sineni istiyoruz :))))
Adcım, ben fotodaki oda takımını çok beğendim canım :)) Çok aydınlık.. Yeşilinin tonu nasıl?

ben geldim...
ad cım gecmıs olsun. gecmıse tam bakamadım ama seninkini gordum Allah sıfalar versın iyiki oglunda uyuyormus. temızlıkten sonrada esıne 2 gun ızın dınlenme olur belkı :)

bu arada gemıdekılerden dogru duzgun bı haber hala yok :( savas meselesıde hiç zannetmem cunku bu kadar olayın ustune israil bize savas acsa kendi yıkımı olur. turkiyede barıstan yana polıtıka ızlıyor savası bızde acmayız (yani benım beklentım en azından bu sekılde)
bebegı olan bayanı bırakmıslar onu ızledım tv de ılk atesı acanda tam olarak boylece duyurulmus oldukı israil. ayyy sınır oluyorum bu ne bıcım bı curettir. ama erdogan guzel polıtıka ızlıyor turkıyeyi tek basına ıcıne cekmiyor olayın uluslar arası bı sekle sokuyor olması gerektgı gıbı...
cok seyler olacak ama içimdeki ses guzel seyler olacak dıyr. tek korkum pkk :( cunku bellıkı iş birlikleri bile var ve goz dagı verıyor turkıyeye ( zaten pkk nın ıstedıgı topraklarla israilin amaçladıgı topraklar aynı. bugun israile tepki gostermezsen pkk dan sonra topraklarımıza üşüşecek devlet belli Rabbim korusun vatanımızı askerımızı..)

cok siyaset yaptım galiba :))

sımdı cıkmam lazım temızlık yapcam yemek yaptım annem inşallah aksam gelıyooor :)

kızlar divan mobilyada beğendiğim mobilya bunun yeşili sizce nasıl hadi fikir verin.

bencede guzelmiş ben begndim :)
hem uzun yıllarda kullanır. bi kere guzelini saglamını alıp yıllarca kllanmak en ıyısı :)
annemler ben 8 yasındayken ranzalı cocuk takımı almıslardı yıllarca kullandık 3 yıl kadar once degıstırdık sapasaglamdı buyudugumuzde ranzayıda ayırıp kullandık yani kullkanışlı guzel bırsey olsun ıcınize sınen :))

Back