Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ayyy canım benıım :) uzun zamandır denk gelmiyoruz galiba merak etmiştim iyi olmana cok sevindim :)

ayyy taylor maşallah yaa sen verdikce ben mutlu oluyorum kaydirigubbakcemile3 daha cok azim yapıyor bende. aynen devam canıım opuyorumnanaktan

Allah kolaylık versın ya.. sınavlarında inş iyi gecer bu hafta sonundan sonrada en azından kafan bıraz daha rahat olur tek kpss kalacagı ıcın. onuda halledersın inşallah )

ya tevafuk bende bugun kütüphanede ders calısırken radyoda saglıklı beslenme ıle alakali bir program vardı denk geldi. orada uzman bi doktor vardı bitki çaylarını cok abartmayın dıyordu 1-2 bardak gunde en fazla. hatta bıde dediki arada bir surekli içilen bitki çaylarına bir hafta on gün aralar verin diyordu. dikkat et canım kaş yapayım derken Allah korusun göz cikarmayalım :))

ayy nacc kendi öyle kötü şeyler deme canım ya
arada oyle asırı kacmıs birdende tüh. neyse herseyin sonu deil bundan sonra hayatın tadına bakmak için kurabiye canavarlığına kalkışmazsın opuyorumnanaktan

Hehehee :))))) Celu görmedi, onun cezasından yırttım :)))))))

nihahaha gördüüüümmm :))))
adaşım madem
30 30 vermis bende 30dk tempolu yuruyus veriyorum

baharcım gel agyri..özledik seni..sınavlarında başarılar cnm..

ben de sizleri özlüyorum canım saatlerce burda kalıp muhabbet etmeyi özledim valla...

söylemez olur muyum canım zaten sizin dualarınızı da toplayıp öyle giricem sınava :))) daha var allahtan ama bu haftasonu olan aöf finallerim için dua edebilirsin mesela olumunekankayizsmile

teşekkür ederim canım olumunekankayizsmile

Baharım, allah zihin açıklığı versin, kolaylıklar gelsin canım :)))) Sen hepsini halledeceksin canımm

saol canım inşallah hallederim desteğiniz çok önemli benim için olumunekankayizsmile

aaa öyle bişey sakın söyleme kendine canım yaaa hangimiz kaçamak yapmıyoruz ki tamam listenin dışına çıkmışsın biraz miktarı da fazla olmuş ama bugün harcaman gereken kalori miktarını artırırsan zararının olacağını hiç sanmıyorum yapabilirsen spor yap yeşil çayını ve suyunu da tamamla sorun olmaz canımcım

Word belgesine kaydettim canım. Yarın akşam özel derse gideceğim. Eğer erken gelirsem yarın, yoksa çarşamba söz veriyorum, yapacağım.
Diğer cezalarımı da bekliyorum

eliptik bisikletin vardı senin di mi canım bendende bi yarım saat eliptik olsun :jeyyar:

kızlar ben de bugün ipin ucunu kaçırdım patates kızartması yedim hem de akşam akşam bu evde sulu yemek pişmeyince kızıyorum sınavım var bu hafta die mutfağa girmedim haftasonu hamurişleri bugün patates kızartmaları resmen diyetim sabote ediliyo biri beni kurtarsın bu evden yaaa mafoldumben

şimdilik çıkıyorum kızlar yatmadan belki girerim yine uyuklamazsam ders çalışırken :) öpüyorum görüşmek üzere...

kahvaltı: peynir(bu defa pek ölçülü deildi kacırmıs olabılırm ama cok lezzetlı geldı :) ) domates salatalık 2 dilim ekmek..
ara öğün: yarım paket altınbasak
öğle: tömer de oldugum vakte denk geldı kaçırdım dıyordumki çok sevdiğim bi ablamız bize ziyafet verdi sarmalar börekler baklavalar :)) ben sadece 3 sarma bi tanede baklava yedım baklava kacamak oldu bılıyorum
ara öğün: hurmaa :)) 5 tane..
akşam: 2 ufak patlicanla karnı yarık (közlenerek yapılmıstı cok yaglı deildi)
2 kepce sebze corbası
3 kasık menemen bı kase cacık salata
ayyy ne cok yemısım :S

bırazdan cay içcez :)

su mıktari : 3litre devam etcem içmeye
1 bardak yeşil çay

spor yok annem umreye gitcek bi hafta olmıycak o yuzden ev işlerinin yogunlugu var. gunumde yogundu. inşallah erken yatabılırım hıc sanmıyorum ama

bu aradaaa sınavım iyiydi yani bence iyiydi sonucunu yarın öğrencem. bide okul için olan inglizce ödevimi hoca cok begendi başkalarına örnek olarak gosterdi hatta çok mutlu oldum :))

şimdi çay içmeye gidiyorum. gorusuruz :)))

oooof çok iyi anlıyorum mafoldumben
bizde de pasta börek bitmiyor hiç :gitme:

İmkanın varsa kesin git canım. Hem diyetisyenler artık eskisi gibi öyle katı listeler vermiyorlar. Protein diyor, sen ne uygun varsa o preteini yiyorsun. Sebze yemeği diyor, ne sebze istiyorsan, ya da o gün işyerinde ne sebze varsa onu yiyorsun. Öğünlerin yerini değiştirebiliyorsun, işyerinde sebze yiyemediysen mesela onu akşam yemeğine kaydırabiliyorsun. Bence çok zorlanmazsın.

kızlar bu arada benim tartımın pili bitti nasıl mutlu oldum anlatamam artık tartılmak zorunda değilim hehehee

:))) İyi olmuş. Ben hergün tartılmayacağım diye zor tutuyorum kendimi :)

Canım yaa. Kardeşin mi yapıyor yemeği? Rica etsen sebze yemeği yapsa. Veya yapmayı bilmiyorlarsa, sen yap ama evdeki herkes sana kalfalık yapsın. Birine sebzeleri ayıklat, biri soğanı doğrasın. O işlerin hepsi bitince sana malzemeleri biraraya getirmek kalsın.

Bir de buzdolabının dipfrizi varsa, böyle yoğun dönemlerden önce sebze yemeklerini yapıp yapıp oraya stoklayabilirsin. Buzlukta da saklanabiliyor ama süresi daha kısa oluyor sanırım.

Sen şu anda elinden geleni yap canım. Elinden gelmiyorsa yapacak birşey yok. Üzülme lütfen.

Sağol canım, moral verdin. İnşallah canım hayırlısıyla.

Beddua olayına çok güldüm :))) :roflol: opuyorumnanaktan

2 yemek kaşığı dolusu makarna 1 dilim ekmek yerine geçiyormuş. Yağsız olursa 3 kaşığı bir dilim ekmek yerine geçiyormuş. Biraz ekmek fazlan olmuş oldu canım. Ben de yaptım geçen gün. Diyet listelerinde olan birşey canım sonuçta, büyük kaçamak sayılmaz.

Canım bence de ihmal etme doktora gitmeyi. Niye yok yere zorlayacaksın ki kendini. Ama dediğim gibi doktorların bir kısmı bunlara fazla önem vermiyor. İstersen yazıların linklerini yollarım. İkna etmek açısından iyi olur. Arkadaşım makaleleri basıp öyle gitmiş doktora. Doktor yine de çok ikna olmamış ama "madem o kadar istiyorsun, deneyelim, ama bence farketmeyecek" demiş. Arkadaşım kontole gittiğinde ne kadar zayıfladığını görüp çok şaşıracak adam. Bundan sonra hastalarına o ilacı verir ve dozunu TSH'ı 1.5'un altında tutacak şekilde ayarlar diye tahmin ediyoruz.

Genel olarak meyveleri ama özellikle karpuzu yemekle yemeyin diyorlar. Hatta bugün televizyonda izledim, sanırım diyetisyen bir bayan konuşuyordu, "karpuzu ekmek-peyniri bırakın kavunla bile karıştırmayın" dedi.

Kızlar, çıkmam lazım. Sizler cezalarınızı yazın, ben yapacağım :))

Canım herkes spor cezası vermiş. Ben de spor verirsem benimkini yapmaya halin kalmaz. Ben başka bir ceza vereceğim. Aklıma birkaç tane geliyor, sen hangisini beğenirsen içlerinden onu seç. Cezalardan ceza beğen kendine :)))

1- Kilo aldığından beri istediğin gibi giyemediğin kıyafet çeşidi neyse (popoyu kapatmayan tişört, kısa kollu bluz, etek, mayo/bikini, elbise, güzel çamaşır vs. artık neyse), çarşı pazar dolaş, istediğin kiloya indiğinde gidip alacağın kıyafeti bul.

Sonra da istediğin kiloya indiğinde veya yaklaştığında kendini yiyecekle ödüllendireceğine gidip o kıyafeti alarak ödüllendirirsin.

2- Gözlerini kapat ve kendini istediğin kiloda ve zayıflıkta hayal et. Yani gözlerin kapalı olacak ama beyninde sanki o halini görüyormuşsun gibi ol. Dış görünüşünle ilgili ne istiyorsan hepsini ayrıntılı olarak gör. Örneğin uzun saç istiyorsan saçların o şekilde olsun. Karnın dümdüz olsun vs. Üstünde çok güzel bir elbise olsun (veya artık ne istiyorsan). Ve o sırada ne hissettiğini de düşün. Kendini ne kadar iyi, mutlu, ve hafif hissettiğini düşün ve gülümse.

Kolay geldi di mi ceza :)) Ama bunu bir hafta boyunca (tercihen uykuya dalmadan önce)yapman gerekiyor.

3- Bir hafta boyunca tüm yemeklerini küçük ve (sulu yemekler haricinde) düz tabaklarda ye. Zorlanmayacaksan kaşık, çatal, bıçağın da küçük olsun. Bir tek salata büyük tabakta olsun. Yani salata azsa bile büyük tabakta olsun. Bardaklar da büyük olsun.

4- Zayıf olduğun bir fotoğrafını bul ve buzdolabının kapağına as ve/veya zayıf olduğun bir fotoğrafını bilgisayarının masaüstü fotoğrafı yap.

5- Vücudunu en çok beğendiğin ünlü bir bayanın veya birden çok bayanın fotoğraflarına internetten bak (yarım saat süreyle).

Seç beğen al. Cezacı geldi haniiiiimmm :))

ayyy taylor maşallah yaa sen verdikce ben mutlu oluyorum kaydirigubbakcemile3 daha cok azim yapıyor bende. aynen devam canıım opuyorumnanaktan

Sağol canım, beni motive ediyorsun.

Canım keşke baklava yerine börek yeseymişsin. Onu ekmeğe sayardık. Şimdi baklavayı neye sayıcaz :) Canın sağolsun, yarın toparlarsın eminim. Ekstra yürürsün falan.

Sınavının iyi geçmesine sevindim. Hayırlısıyla çok güzel sonuç alırsın inşallah.

Hurma stoğu bitiyordur, annen yenisini getirir artık :) Ama inşallah kuru hurma getirir. Bugün televizyonda diyetisyen olduğunu sandığım bir kadını dinledim, kuru hurmayı çok övdü.

Uyku: 6 saat

Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, marul
Ara: 1 porsiyon malta eriği
Öğle: 2 porsiyon tavuk, 1 d. ekmek, salata, 1 b. yoğurt
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 2 porsiyon tavuk, 1 d. ekmek, salata, 1 b. yoğurt
Ara: 2 porsiyon kayısı

İçecek: 2.5 litre su, 2 bardak çubuk tarçınlı yeşil çay

Spor: 1 saat 20 dakika hızlı hızlı yürüdüm :lepi:

Notumu aldım şekerim :))))

Notumu aldım baharım :)))))

Canım, zihinsel faaliyetle patateslerin kalorisini yakmış olabileceğini düşünüyorum :)))) İçini ferah tut :)))

İngilizce ödevinin örnek gösterilmesine çok sevindim cnaım :))))) Sınav sonucunu bekliyoruz :))))))
Celucum, hurmadaki porsiyon miktarını biliyor musun? İstersen bi araştır. Bütün gün dikkat ediyorsun, hurmayı kaçırarak emeklerinin boşa çıkmasını istemem :)))) İstersen pazartesi diyetisyene gittiğimde ben de sorabilirim :)))))

Canım, sen de çok motive edici bir ceza programı vermişsin. Hepsi biribirinden motive edici. Hangisini yapsam bilemiyorum :))) 1 numaralı ceza zaten belli :))) Bir gömlek beğenmiştim, kilo verince almak üzere o rezerve :)))
3 numaralı ceza da zaten uyguladığım bir şey. 2 çok cazip, 4 için bi araştırma yapayım, 5 de çok iyi :)))) 2 yi kesinlikle uygulayacağımı biliyorum :))))

6 saat uyku gene iyi canım, çok yeterli değil ama geçmişini düşünürsek gayet güzel bi başarı :))))

Kızlar, desteğiniz için çok teşekkür ederim. Şimdi kahvaltımı yapıyorum. 2 dilim ekmek, ve keçi peyniri :)) Bugün yeni bir gün. İrademi ortaya koyuyorum. Kaçamak yokkk

kahvaltımı yaptım klasik :))
bugün yürüyüş yapmayı istemiyorum ( canım çekmio birazcıkta karın ağrım var...
iyisimi ütümü yapayım

kızlar moralim çok bozuldu.... tartılmayacaktım ama dayanamadım tartıldım (
kilo almışım tamam çok değil ama bi haftasonu kaçamak yapınca bir hafta uğraşıyorum...
ya nerde hata yapıyorum
1 öğün fazla yedim diye bütün hayatım böle mi geçecek ??
geçen haftaya göre fazla çıkıyorum 2 gündür süper dikkat ediyorum hatta çok sinirlendim ve şimdi diyeti bozma planları içerisindeyim
çıkayım dışarı bugün herşeyi ama herşeyi yiyeyim ve bi daha diyet falan düşünmeyeyim ((
ya ne zamandır ağız tadıyla hiç bişey yemiyorum (

Dosbikim, sen bi ara eşinin gittiği diyetisyene gidecektin. Acaba bir şans mı versen? Canım, moral bozukluğunu anlıyorum canım. Çok üzüldüm. Ama maneviyatını bozma, bol su iç, yeşil çay iç canım

Saat 9 gibi elmamı yedim. Birazdan da soya sütümü içeceğim. Suyum 1 lt oldu. Dersim bitince de yeşil çayım var... Bugün düzeni bozmayacağım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…