Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

shocum; çörekotu kahvesini fırsatım olduğunda denicem canım,arada sen yine hatırlatırsın içtiğin zamanlarda unutmam en azından.
elacım kaçamaklar konusunda kendi cezamızı kendimiz veriyoruz pişman olarak. yedikten sonra aslında yemeyebilirmişiz falan oluyoruz. sana tavsiyem yapabilirsen en azından akşam hafif beslen,günboyu yaptığın kaçamakları telafi etmiş olursun.
dosbacım; çok sağol hayatım.sende güle güle kirlet evinii. darısı başıma.
nachticim; çok sağol canım. haklısın birazyorucam kendimi ama bittiği zamanda gönül rahatlığıyla balkonda bir kahve hüpleticem inşallah. misgibi oldu değdi dicem. halim kalırsa tabii. kaydirigubbakcemile3
bu kaçamak olaylarında kendine haksızlık yapma hayatım,tamam abartmışsın biraz ama,: mymeka: çok sıkma kendini,çünkü diyettesin. bunu bir ara olarak düşünüp kaldığın yerden devam edersin hayatım,iradeli olduğunu hepimiz biliyoruz. ama önce senin bunu bilip huzurlu olmanı istiyorum. :teselli:
dosbacığımın cezası süper ama öncesinde yarım saat egzersiz yap şekerim. bol bol terle.
bhrcım; notumu aldım dualarım seninle hayatım. ayrıca çekip alıcam seni o hayattan kurtarıcam bekle beni. kaydirigubbakcemile
celudarcım;yemekler fazla olmuş afiyetolsun canım. ama suyun süper olmuş tebrik ederim. başarılarının devamını dilerim hayatım,senin adına çok sevindim. şimdiden Allah kavuştursun canım.
taylor canım bildiğim kadarıyla yemek işlerini bhr hallediyordu. yemek,iş ne varsa artık. külkedisi o çiçeğim.
moralsiz iş olmuyor hayatım. normal yaşantımızda bulamayız moral vereni pohpohlayanı,burda birbirimizin moral kaynağı olduk. iyiki varsınız. bu arada beddua olayına ben bile güldüm.itiraf et komikti ama.
ben cezalarını çok dicektim ama nachtim beğenmiş hepsini. akannehir

ya biz işte bu stres yüzünden veremiyoruz. çok sıkıyoruz çok kasıyoruz kendimizi. dosbikim bende 300 gr fazla çıkıyorum. bir yerde yanlış yapıyoruz hayatım kesinlikle.
oyüzden diyetisyene gitmemiz lazım,kendi başımıza olmuyor malesef. sen şimdi çık bir rahatla,sahilde falan kahvatı yap ne bileyim rahatlıcak bişeyler yap hayatım ama toparla kendini lütfen.
a.s.
dosbiğim kendine harika çiçekler al balım ay ne iyi gelecektir. gerçekten rahatlatacağını düşünüyorum hatta bende alayım iş çıkışı ne güzel olur.
Saat 9 gibi elmamı yedim. Birazdan da soya sütümü içeceğim. Suyum 1 lt oldu. Dersim bitince de yeşil çayım var... Bugün düzeni bozmayacağım....

afiyetolsun.bugün kaçamak yok ona göre. klava:
(dinime küfreden müslüman olsa bari) klava: buda kendime.

kızlşar 1 haftadır çok kötü durumdayım resmen bittim migrenim tavan yaptı bu yüzden perşembe dra gittim mrdı kandı 3 gün uğraştırdı beni
Cumada hem dr hemde pasaport işleriyle uğraştım
hafta sonu arkadaşım geldi sağolsun temizlik dünde netimizi kestiler felaket hep birlikte bendeydi

sizler nasılsınız

adcım valla sahile çıkıp yürüsem beni şu an çok mutlu eder ama sen beni istanbuldakilerle karıştırdın sanırım :))) neyse birazcık rahatlattım kendimi... cuma günü memlekete gitmeye karar verdim bakalım hayırlısı... pazar günü bi arkadaşın nikahı var ona gitmezsek eğer cuma ben memlektime gitcem biraz ara versem ii olur sanırım

canım geçmiş olsun çok zor bi hastalık (
dr ne dedi??
pasaport işlemleri ne için yoksa karamalının yanına mı gideceksin??
netinin kesilmesine üzüldüm ama sanırım problem ortadan kalkmış...
bende kötüyüm canım... nerde hata yaptığımı bulmaya çalışıyorum (

canım çok geçmişolsun. sıkıntılı ve yorucu bir hafta geçirmişsin. dr ne dedi,şimdi nasılsın.

aman ne yüzüme vuruyon hatun,arkadaş hatrına çaktırma havuz kenarına, parka falan git ne olur yane. :roflol: saflığımı örtbas etmem lazım ya. :kedi:
ya canım ya bendekide kafa işte. :mymeka:
ama kendini rahatlatmana sevindim. değişiklik iyi gelecektir inşallah.

ben geldim öğlene kadar işlerim bitti rahatımm ohhh yeşil çayımı içiyorum
nurcuğum çok üzüldüm geçmiş olsun biberiye yağının çok iyi geldiğini okudumuştum internette bi bak istersen bide kuran-ı kerimde meryem suresini bilen biri tarafından okunursa bi dönem sonra migren ağrılarının geçtiğini okumuştum nerden biliyorsun bunları dersen canım kardeşim migren krizine giriyordu çok fena bir durum onun haline çok üzülüyordum araştırmıştım

dosbacığım ne güzel keşke bende gidebilsem anneme ama işten izin almak bilemesele burda
adcığım benimde badanam var ama ne zaman yapılacak bilmiyorum benim koca beceremezde adam tutacağız onlarda baya bi para istediler bakalım kirli kirli oturuyorum hem temizlesemde balkonumda kahve keyfi yapılmıyor karşı tarafım 3 senedir inşaat halinde

valla hayali bile güzel geldi canım :)) saflık değil dalgınlık :)
eşim yarın istanbula gidiyor ama bu defa benim gözüm yemedi... bi de hep kilo alarak dönüyorum (

melzeyitim anne gibisi yok ( çok özledim ( ne yalan söleyeyim yemeklerini bilenem çok özledim (
keşke sende gidebilsen(
şimdi annem de ablamda yürüyüşe başladı gittiğimde çok sorun olmayacak ama gezmek istiyorum

Nurcum, çok büyük geçmiş olsun. Umarım daha iyi olursun kısa zamanda...
Dosbikim, annenlere gitmek iyi olacaktır, sana iyi gelecektir ))))

Melzeyitim, nasılsın canım?

Adcım, bugün kaçamak yapmamaya kararlıyım canım ))))

çok sağol canım dr ilaç tedavisine başladı kullandığım bi ilaç vardı kilo aldırdığı için bırakmıştım şimdi değiştirdi drum inş faydasını görürüm bu sefer ve de kilo aldırmaz bu ilaç
yazın gitmek istiyorum bakalım ablamın yanına inş bi aksilik çıkmazsa
bende kilo veremiyorum neden anlamadım ama inş spora kesin olarak başlıyorum bu hafta bisikletimi kuracak eşim bugün

çok sağol canım ağrım hala devam ediyor inş en kısa sürede geçer

teşekkürler canım ben biliyorum canım hamileyken okuyordum
bi bakayım biberiye yağına
sen nasılsın

çok sağol canım

nac canım bende kaçamak yapmadan atlatmak istiyorum günümü...
öğle yemeğime karar veremedim ama çorba ve salata olabilir

karpuzla yemeyın mı dıyor yanı :S ayyyy ben kendımı cok ıyı hıssedıyordum ama sonrakı gunune falan :s bıraz arastıralım bakalım :))

ayrıca cezaları bende yapayım yani yapabılırmıyım taylor nacc?? :))

ya canım borek cok buyuktu baklavada kucuktu :)) boregı bolemeyınce tatlıyı yedım artık :))
eveeet annem getırcek inşallah tekraaar :)) kuru hurma canım ve gercekten faydasını goruyorum.bagırsakları falan cok guzel calıstırıyor. ve enerjı verdıgınede ınanıyorm. hıc arastırmadım duymadımda hakkında bırsey gercıde :)) sevıyorum hurmayı

naac cok mutlu oluruum hurma aklına gelırse bı sorar msn canıım :)) gunde 7-8 i buluyor bırde :)) hatta bazen gecıyorda kaydirigubbakcemile3

canım benım yaa üzme kendini boyle. taylor ın naca verdıgı cezaları dene bı ıstersen :) hayal kurup gulumsemek cok guzel birşey bence opuyorumnanaktan

Saat 9 gibi elmamı yedim. Birazdan da soya sütümü içeceğim. Suyum 1 lt oldu. Dersim bitince de yeşil çayım var... Bugün düzeni bozmayacağım....

takibindeyiiiizzz :1ninca:

saol canıım bu sabah gitti annecim.. artık tüm işler 1 hafta benim. şimdi babamda var.. neyseki yemek konusunda babama guvenıyorum. bana bıle bırakmaz heralde ama bulasıklarıı :S nasıl o kadar cok bulasık cıkartabıldıgını anlıyamıyorum :S

geçmiş olsun .. inşallah sonuçlarindan sonra bı sekılde agrını azaltan tedavıler uygulanmaya baslar bı an evvel.Allah şifalar versin ..

memleketine şimdi rahat rahat gıdebılecegın zamanlar canım yaa.. ilerde cocuklar olur buyurlerse inan gitmen cok zor olur. sende istemezsın zaten şimdiki kadar :)
bız kucukken cok sık gıderdık malatyaya şimdi ben cok sıkılıyorum orada gitmek istemiyorum okullar kurslar baska ısler oluncada gitmek daha zor oluyor. artık annem babamda yılda bı kereden fazla gıtmek ıstemıyrlar :)

ayy bende yarın başlarım heralde annemi özlemeye

canım boya işinde eşime arkadaşı yardım ediyor sağolsun. bir ücret ödeyecez yine ama çok fazla olmaz. yoksa benim eşimde pek becerikli değildir bu konurda.
keşke olsanda birlikte içsek hayatım ne güzel olurdu.

valla hayali bile güzel geldi canım :)) saflık değil dalgınlık :)
eşim yarın istanbula gidiyor ama bu defa benim gözüm yemedi... bi de hep kilo alarak dönüyorum (
düzelt beni düzelt. :dilcikar: opuyorumnanaktan
sen annenin yanına sakla herşeyi hayatım boşver istanbulu,

valla harika hayatım ne diyim.

okula gittim geldim. uyucam sımdı. taylor a hak verdım bu gece hıc uyuyamadım ve dun sabahdan 600 gr fazla cıktım :S şimdi gözlerim kendiliğinden kapanıyor.. bıraz uyuyup kursa gitcem.
gorusuruz kızlar:)

Celucum, cezalarımı paylaşabilirim seninle )))))
Hadi ben yemeğimi yiyeyim, sonra çıkıcam okuldan. Önce kaşlarımı aldıracağım. Sonra derse....
Gelirlm gene..
Öpüldünüzzz

celudar canım Allah kavuştursun
1 hafta hemen geçer evlenince anlarsın :))
ben üni. de alışmıştım sanıyordum ama evlilik başkaymış sorumlulukları varmış...ne kadar eşim her istediğimde göndersede ben artık onu bırakıp gidemiyorum :))

bugün ilk hatamı buldum
salatayı çok sevmeme rağmen öğle yemeklerinde üşenip yapmıyordum şimdi kocaman bi tabak yaptım
salata ve çorba fazla bile geldi :))
demekki neymiş öğünlerden salata çıkarılmayacakmış!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…