ya biz işte bu stres yüzünden veremiyoruz. çok sıkıyoruz çok kasıyoruz kendimizi. dosbikim bende 300 gr fazla çıkıyorum. bir yerde yanlış yapıyoruz hayatım kesinlikle.kızlar moralim çok bozuldu.... tartılmayacaktım ama dayanamadım tartıldım(
kilo almışım tamam çok değil ama bi haftasonu kaçamak yapınca bir hafta uğraşıyorum...
ya nerde hata yapıyorum
1 öğün fazla yedim diye bütün hayatım böle mi geçecek ??
geçen haftaya göre fazla çıkıyorum 2 gündür süper dikkat ediyorum hatta çok sinirlendim ve şimdi diyeti bozma planları içerisindeyim
çıkayım dışarı bugün herşeyi ama herşeyi yiyeyim ve bi daha diyet falan düşünmeyeyim((
ya ne zamandır ağız tadıyla hiç bişey yemiyorum(
Saat 9 gibi elmamı yedim. Birazdan da soya sütümü içeceğim. Suyum 1 lt oldu. Dersim bitince de yeşil çayım var... Bugün düzeni bozmayacağım....
kızlşar 1 haftadır çok kötü durumdayım resmen bittim migrenim tavan yaptı bu yüzden perşembe dra gittim mrdı kandı 3 gün uğraştırdı beni
Cumada hem dr hemde pasaport işleriyle uğraştım
hafta sonu arkadaşım geldi sağolsun temizlik dünde netimizi kestiler felaket hep birlikte bendeydi
sizler nasılsınız
canım çok geçmişolsun. sıkıntılı ve yorucu bir hafta geçirmişsin. dr ne dedi,şimdi nasılsın.kızlşar 1 haftadır çok kötü durumdayım resmen bittim migrenim tavan yaptı bu yüzden perşembe dra gittim mrdı kandı 3 gün uğraştırdı beni
hafta sonu arkadaşım geldi sağolsun temizlik dünde netimizi kestiler felaket hep birlikte bendeydi sizler nasılsınız
adcım valla sahile çıkıp yürüsem beni şu an çok mutlu eder ama sen beni istanbuldakilerle karıştırdın sanırım :))) neyse birazcık rahatlattım kendimi... cuma günü memlekete gitmeye karar verdim bakalım hayırlısı... pazar günü bi arkadaşın nikahı var ona gitmezsek eğer cuma ben memlektime gitcem biraz ara versem ii olur sanırım
valla hayali bile güzel geldi canım :)) saflık değil dalgınlık :)aman ne yüzüme vuruyon hatun,arkadaş hatrına çaktırma havuz kenarına, parka falan git ne olur yane. :roflol: saflığımı örtbas etmem lazım ya. :kedi:
ya canım ya bendekide kafa işte. :mymeka:
ama kendini rahatlatmana sevindim. değişiklik iyi gelecektir inşallah.
canım geçmiş olsun çok zor bi hastalık(
dr ne dedi??
pasaport işlemleri ne için yoksa karamalının yanına mı gideceksin??
netinin kesilmesine üzüldüm ama sanırım problem ortadan kalkmış...
bende kötüyüm canım... nerde hata yaptığımı bulmaya çalışıyorum(
canım çok geçmişolsun. sıkıntılı ve yorucu bir hafta geçirmişsin. dr ne dedi,şimdi nasılsın.
aman ne yüzüme vuruyon hatun,arkadaş hatrına çaktırma havuz kenarına, parka falan git ne olur yane. :roflol: saflığımı örtbas etmem lazım ya. :kedi:
ya canım ya bendekide kafa işte. :mymeka:
ama kendini rahatlatmana sevindim. değişiklik iyi gelecektir inşallah.
ben geldim öğlene kadar işlerim bitti rahatımm ohhh yeşil çayımı içiyorum
nurcuğum çok üzüldüm geçmiş olsun biberiye yağının çok iyi geldiğini okudumuştum internette bi bak istersen bide kuran-ı kerimde meryem suresini bilen biri tarafından okunursa bi dönem sonra migren ağrılarının geçtiğini okumuştum nerden biliyorsun bunları dersen canım kardeşim migren krizine giriyordu çok fena bir durum onun haline çok üzülüyordum araştırmıştım
dosbacığım ne güzel keşke bende gidebilsem anneme ama işten izin almak bilemesele burda
adcığım benimde badanam var ama ne zaman yapılacak bilmiyorum benim koca beceremezde adam tutacağız onlarda baya bi para istediler bakalım kirli kirli oturuyorum hem temizlesemde balkonumda kahve keyfi yapılmıyor karşı tarafım 3 senedir inşaat halinde
Nurcum, çok büyük geçmiş olsun. Umarım daha iyi olursun kısa zamanda...
Dosbikim, annenlere gitmek iyi olacaktır, sana iyi gelecektir ))))
Melzeyitim, nasılsın canım?
Adcım, bugün kaçamak yapmamaya kararlıyım canım ))))
Genel olarak meyveleri ama özellikle karpuzu yemekle yemeyin diyorlar. Hatta bugün televizyonda izledim, sanırım diyetisyen bir bayan konuşuyordu, "karpuzu ekmek-peyniri bırakın kavunla bile karıştırmayın" dedi.
Canım herkes spor cezası vermiş. Ben de spor verirsem benimkini yapmaya halin kalmaz. Ben başka bir ceza vereceğim. Aklıma birkaç tane geliyor, sen hangisini beğenirsen içlerinden onu seç. Cezalardan ceza beğen kendine :)))
1- Kilo aldığından beri istediğin gibi giyemediğin kıyafet çeşidi neyse (popoyu kapatmayan tişört, kısa kollu bluz, etek, mayo/bikini, elbise, güzel çamaşır vs. artık neyse), çarşı pazar dolaş, istediğin kiloya indiğinde gidip alacağın kıyafeti bul.
Sonra da istediğin kiloya indiğinde veya yaklaştığında kendini yiyecekle ödüllendireceğine gidip o kıyafeti alarak ödüllendirirsin.
2- Gözlerini kapat ve kendini istediğin kiloda ve zayıflıkta hayal et. Yani gözlerin kapalı olacak ama beyninde sanki o halini görüyormuşsun gibi ol. Dış görünüşünle ilgili ne istiyorsan hepsini ayrıntılı olarak gör. Örneğin uzun saç istiyorsan saçların o şekilde olsun. Karnın dümdüz olsun vs. Üstünde çok güzel bir elbise olsun (veya artık ne istiyorsan). Ve o sırada ne hissettiğini de düşün. Kendini ne kadar iyi, mutlu, ve hafif hissettiğini düşün ve gülümse.
Kolay geldi di mi ceza :)) Ama bunu bir hafta boyunca (tercihen uykuya dalmadan önce)yapman gerekiyor.
3- Bir hafta boyunca tüm yemeklerini küçük ve (sulu yemekler haricinde) düz tabaklarda ye. Zorlanmayacaksan kaşık, çatal, bıçağın da küçük olsun. Bir tek salata büyük tabakta olsun. Yani salata azsa bile büyük tabakta olsun. Bardaklar da büyük olsun.
4- Zayıf olduğun bir fotoğrafını bul ve buzdolabının kapağına as ve/veya zayıf olduğun bir fotoğrafını bilgisayarının masaüstü fotoğrafı yap.
5- Vücudunu en çok beğendiğin ünlü bir bayanın veya birden çok bayanın fotoğraflarına internetten bak (yarım saat süreyle).
Seç beğen al. Cezacı geldi haniiiiimmm :))
Sağol canım, beni motive ediyorsun.
Canım keşke baklava yerine börek yeseymişsin. Onu ekmeğe sayardık. Şimdi baklavayı neye sayıcaz :) Canın sağolsun, yarın toparlarsın eminim. Ekstra yürürsün falan.
Sınavının iyi geçmesine sevindim. Hayırlısıyla çok güzel sonuç alırsın inşallah.
Hurma stoğu bitiyordur, annen yenisini getirir artık :) Ama inşallah kuru hurma getirir. Bugün televizyonda diyetisyen olduğunu sandığım bir kadını dinledim, kuru hurmayı çok övdü.
İngilizce ödevinin örnek gösterilmesine çok sevindim cnaım :))))) Sınav sonucunu bekliyoruz :))))))
Celucum, hurmadaki porsiyon miktarını biliyor musun? İstersen bi araştır. Bütün gün dikkat ediyorsun, hurmayı kaçırarak emeklerinin boşa çıkmasını istemem :)))) İstersen pazartesi diyetisyene gittiğimde ben de sorabilirim :)))))
kızlar moralim çok bozuldu.... tartılmayacaktım ama dayanamadım tartıldım(
kilo almışım tamam çok değil ama bi haftasonu kaçamak yapınca bir hafta uğraşıyorum...
ya nerde hata yapıyorum
1 öğün fazla yedim diye bütün hayatım böle mi geçecek ??
geçen haftaya göre fazla çıkıyorum 2 gündür süper dikkat ediyorum hatta çok sinirlendim ve şimdi diyeti bozma planları içerisindeyim
çıkayım dışarı bugün herşeyi ama herşeyi yiyeyim ve bi daha diyet falan düşünmeyeyim((
ya ne zamandır ağız tadıyla hiç bişey yemiyorum(
Saat 9 gibi elmamı yedim. Birazdan da soya sütümü içeceğim. Suyum 1 lt oldu. Dersim bitince de yeşil çayım var... Bugün düzeni bozmayacağım....
shocum; çörekotu kahvesini fırsatım olduğunda denicem canım,arada sen yine hatırlatırsın içtiğin zamanlarda unutmam en azından.
elacım kaçamaklar konusunda kendi cezamızı kendimiz veriyoruz pişman olarak. yedikten sonra aslında yemeyebilirmişiz falan oluyoruz. sana tavsiyem yapabilirsen en azından akşam hafif beslen,günboyu yaptığın kaçamakları telafi etmiş olursun.
dosbacım; çok sağol hayatım.sende güle güle kirlet evinii. darısı başıma.
nachticim; çok sağol canım. haklısın birazyorucam kendimi ama bittiği zamanda gönül rahatlığıyla balkonda bir kahve hüpleticem inşallah. misgibi oldu değdi dicem. halim kalırsa tabii. kaydirigubbakcemile3
bu kaçamak olaylarında kendine haksızlık yapma hayatım,tamam abartmışsın biraz ama,: mymeka: çok sıkma kendini,çünkü diyettesin. bunu bir ara olarak düşünüp kaldığın yerden devam edersin hayatım,iradeli olduğunu hepimiz biliyoruz. ama önce senin bunu bilip huzurlu olmanı istiyorum. :teselli:
dosbacığımın cezası süper ama öncesinde yarım saat egzersiz yap şekerim. bol bol terle.
bhrcım; notumu aldım dualarım seninle hayatım. ayrıca çekip alıcam seni o hayattan kurtarıcam bekle beni. kaydirigubbakcemile
celudarcım;yemekler fazla olmuş afiyetolsun canım. ama suyun süper olmuş tebrik ederim. başarılarının devamını dilerim hayatım,senin adına çok sevindim. şimdiden Allah kavuştursun canım.
taylor canım bildiğim kadarıyla yemek işlerini bhr hallediyordu. yemek,iş ne varsa artık. külkedisi o çiçeğim.
moralsiz iş olmuyor hayatım. normal yaşantımızda bulamayız moral vereni pohpohlayanı,burda birbirimizin moral kaynağı olduk. iyiki varsınız. bu arada beddua olayına ben bile güldüm.itiraf et komikti ama.
ben cezalarını çok dicektim ama nachtim beğenmiş hepsini. akannehir
kızlşar 1 haftadır çok kötü durumdayım resmen bittim migrenim tavan yaptı bu yüzden perşembe dra gittim mrdı kandı 3 gün uğraştırdı beni
hafta sonu arkadaşım geldi sağolsun temizlik dünde netimizi kestiler felaket hep birlikte bendeydi
sizler nasılsınız
melzeyitim anne gibisi yok( çok özledim ( ne yalan söleyeyim yemeklerini bilenem çok özledim (
keşke sende gidebilsen(
şimdi annem de ablamda yürüyüşe başladı gittiğimde çok sorun olmayacak ama gezmek istiyorum
canım boya işinde eşime arkadaşı yardım ediyor sağolsun. bir ücret ödeyecez yine ama çok fazla olmaz. yoksa benim eşimde pek becerikli değildir bu konurda.ben geldim öğlene kadar işlerim bitti rahatımm ohhh yeşil çayımı içiyorum
nurcuğum çok üzüldüm geçmiş olsun biberiye yağının çok iyi geldiğini okudumuştum internette bi bak istersen bide kuran-ı kerimde meryem suresini bilen biri tarafından okunursa bi dönem sonra migren ağrılarının geçtiğini okumuştum nerden biliyorsun bunları dersen canım kardeşim migren krizine giriyordu çok fena bir durum onun haline çok üzülüyordum araştırmıştım
dosbacığım ne güzel keşke bende gidebilsem anneme ama işten izin almak bilemesele burda
adcığım benimde badanam var ama ne zaman yapılacak bilmiyorum benim koca beceremezde adam tutacağız onlarda baya bi para istediler bakalım kirli kirli oturuyorum hem temizlesemde balkonumda kahve keyfi yapılmıyor karşı tarafım 3 senedir inşaat halinde
düzelt beni düzelt. :dilcikar: opuyorumnanaktanvalla hayali bile güzel geldi canım :)) saflık değil dalgınlık :)
eşim yarın istanbula gidiyor ama bu defa benim gözüm yemedi... bi de hep kilo alarak dönüyorum(
Nurcum, çok büyük geçmiş olsun. Umarım daha iyi olursun kısa zamanda...
Dosbikim, annenlere gitmek iyi olacaktır, sana iyi gelecektir ))))
Melzeyitim, nasılsın canım?
Adcım, bugün kaçamak yapmamaya kararlıyım canım ))))
nac canım bende kaçamak yapmadan atlatmak istiyorum günümü...
öğle yemeğime karar veremedim ama çorba ve salata olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?