• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet yaa...hem de nasıl düştü motivasyonum..gece mutsuz mutsuz uyudum:((
kızlar tartı kafamı attırdı...hangi tartıyı alayım sizce?digital mi olsun yine?önerilerinizi bekliyorum..

moralini hiç bozma canım cunku oluyor oyle arada bir hemde aksam tartılmıssn mutlakakı su falanda cok ıctıysen tartıda fazla cıkcaktın. o yuzden sıkma canınııı sadece azımle devam edelim hepimizde cok guzel olcaz cıtı pıtı :))

kızlar günaydın.inşallah herkesler iyidir bende iyiyim.
eşim bu hafta izinli,evde badana boya var ben çalışıorum malesef. bu hafta epey yorulacam,akşamları temizlik yapıcam. daha dün başladı yorgunluk,eşyaları toparlayalım drken.şuan çok uykum var. buralarda olurum öptüm.

mrb kızlar...bir küçük dilim ekmek yemiştim kahvaltıda...acıktım..ara öğün yapmam gerek..öğleyinde mercimek çorba içerim muhtemelen..

celudarcım sağol canım inşallah. melzeyit birtek cumayazdı onun harici yazmamış. unuttu bizi. mafoldumben
ama cuma günüde kablolar falan değişmiş,yoğunluğuda varmış. yine gelir o gelir bırakmaz bizi.

Son düzenleme:
kahvaltımı yaptııım. her zamanki gibi peynir ekmek domates. aa ama sut kalmamıstı çay içtim artık yerine :))
yesıl cayımı ıctım 1 litre su içtim. okula gitcem sımdı. gec kalıyorum hatta :P
bugun aksam kursta sınavım var inşallah iyi gecer ya :(

melzeyitle ilgili bilgilendirmen için tesekkurler adcimm opuyorumnanaktan

gorusuruz akşamaa :))

kızlar melzeyit nerelerde? yazdıda ben mı goremedım acaba. yada bı sebebden ara mı verdı?

nasıl mutlu oldum hatırlanmak ne güzell işlerim çok yoğun bürom değişti bilgisayrım formatlanıyor şimdide
aklım sizde arada bakıyorum ama yazamıyorum arkadaş yoktu onun bilgisayarından 5 dakika bakayım dedim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

celudarcım sağol canım inşallah. melzeyit birtek cumayazdı onun harici yazmamış. unuttu bizi. mafoldumben
ama cuma günüde kablolar falan değişmiş,yoğunluğuda varmış. yine gelir o gelir bırakmaz bizi.

bırakırmıyım arkadaşlarımı yoğunum gerçekten ama bu yoğunluk hoşuma gidiyor aylardır sıkıntım vardı iş konusunda şimdi eve huzurlu gidiyorum hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Selam kızlar.

Dün gece kaçamağıma 1 d. ekmek ve yarım d. peynir daha ekleyeceğim. O mesajımı düzenleyeyim. Ama o kadar peynir ekmeğe rağmen, birkaç gündür uykumu (düzensiz olsa da) daha çok alabildiğimden tartıda da olumlu sonuç aldım. Bu sabah itibariyle 63.4 kiloyum hihoyyyt

ınşallah uykumu almaya devam ederim de tekrar almam. Aaaa kızlaaaar normal kategorisine geçmeme 400 gram kaldııııı hihoyyyt :sm_cool:

Hadi inşallah.

Unutmadan yazayım, dün 6 saat uyudum.

Gündüz uyumayacağım. Zaten istesem de zamanım yok. Böylece gece erken yatabilirim.

öğle yemeğim
1 küçük tabak bezelyeli tavuk sote
az marul salatası
küçük kase cacık
ve 1 dilim mısır ekmeği
çok yedim gibi..ve üzerine soda içiyorum..

merhaba kizlar nasilsiniz 2 gündür giremedim düb bütün gün evde yoktum disardaydik bugünde tatil burasi evdeyim ütü yapiyorum sizler nasilsiniz

Kızlar, dünü dengelemek için bugün et günüm olacak. Kahvaltımda 2 dilim ekmek, peynir ve yumurta var.

Bu hafta diyetisyene gidemeyeceğime göre geçen haftaki program aynı devam edecek sanırım. Bu durumda bu hafta 2 defa et günü olacak gene. Hem de ilk günü aradan çıksın :)))))

Kızlar, hepinize sağlıklı, sporlu, güzel beslenmeli bir gün...

Canım çok iyi düşünmüşsün. Diyetin çok iyi gidiyor. Yürüyüş de yaptın mı süper olacak.

Bu arada inek sütünü bırakıp keçi sütüne başlamanın faydasını gördün mü?

bu arada yürüyüşümü yaptım duşumu aldım
bi de evimi temizlersem süper ...

Tebrikler canım. Güne başlar başlamaz halletmişsin sporu. Aslında en güzeli. Böylece gün boyunca metabolizma daha hızlı çalışıyormuş.

günaydın kızlar...az sonraklasik kahvaltımı yapıcam geç kaldım yinee..
kızlar ben çok üzüldüm yaa..DOSBA cım tartılmıycaktık ya hani..ben kilo vermeye çalışıyorum..eşime de kilo aldırmaya çalışıyoruzsempatiksalakcinnidün bi tartıldı önce 82.5 sonra da 839 geldi aynmı anda..öyle olunca şaşırmış bana da tartıl dedi ben de tartıldım veee 80 kilo geldim:umursamaz:nasıl olur yaa ben diete ilk başladıgımda o civarlardaydım..şevkim çok kırıldı..ben 76 falan gelirim sanıyordum..napıcam ben...tartım mı bozuk sizce:kızgın::kızgın:

dosbacım bedenimde küçülme hissediyorum..fakat pantolonlarımda pek diil..zaten asıl sorunlu bölgem alt taraf ve bu sorunu daha çok sporla çözebilirim ama ben sporlarımı aksatıyorum..

TAYLOR cüm kıyafet konusunda keiisnlikle haklısın cnm..haklısın çok bol rahat ettiğim kıyafetler alınca nasıl olsa üstüme her şey oluyor psikolojisine giriyor insan:jeyyar:ben zaten sadece 1 tane yüksek bel siyah kumas pant aldım kendime...kotları denedim ama felaketti görüntü..yalnız en azından üstlerle değişiklik sağlıyayım die baya bi rengarenk tişört aldım ve onların hepside kilo verince giyebileceğim severek aldıgım penyeler..biraz dar oldular ama napimmsırnaşık şey

Canım benim de bir tartı maceram olmuştu. Cuma sabahı tartı beni bir önceki haftaya göre 4 kilo mu ne eksik göstermişti. Bak iyi ki eksik göstermiş, fazla gösterseydi kimbilir ne kadar üzülürdüm. O gün gidip bildirim yapana kadar yeni bir tartı almıştım. Eski tartı bilinmedik bir markaydı. Yenisini bilinen bir markadan aldım. Yağ oranı hesaplayanlardan almadım, eskisi öyleydi ve pili çok çabuk bitiyor onların.

Bence tartın bozuk canım. Aynı anda 1.4 kilo farklı göstermesi hiç normal değil. Bence yenisini al.

Canım spor için müzikle sporu tavsiye ediyorum. Çok çok daha eğleneceli oluyor.

Kıyafet alışverişini güzel yapmışsın canım. Ben de tişörtlerin en darını alıyorum, uzun süre giyiyorum.

kızlar günaydın.inşallah herkesler iyidir bende iyiyim.
eşim bu hafta izinli,evde badana boya var ben çalışıorum malesef. bu hafta epey yorulacam,akşamları temizlik yapıcam. daha dün başladı yorgunluk,eşyaları toparlayalım drken.şuan çok uykum var. buralarda olurum öptüm.

Çok kolay gelsin adcığım. Aman uykuna dikkat et canım.

kahvaltımı yaptııım. her zamanki gibi peynir ekmek domates. aa ama sut kalmamıstı çay içtim artık yerine :))
yesıl cayımı ıctım 1 litre su içtim. okula gitcem sımdı. gec kalıyorum hatta :P
bugun aksam kursta sınavım var inşallah iyi gecer ya :(

melzeyitle ilgili bilgilendirmen için tesekkurler adcimm opuyorumnanaktan

gorusuruz akşamaa :))

Sınavında çok kolay gelsin canım.

nasıl mutlu oldum hatırlanmak ne güzell işlerim çok yoğun bürom değişti bilgisayrım formatlanıyor şimdide
aklım sizde arada bakıyorum ama yazamıyorum arkadaş yoktu onun bilgisayarından 5 dakika bakayım dedim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bırakırmıyım arkadaşlarımı yoğunum gerçekten ama bu yoğunluk hoşuma gidiyor aylardır sıkıntım vardı iş konusunda şimdi eve huzurlu gidiyorum hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Melzeyitcim işteki sıkıntının bitmesine çok sevindim. Hayırlı olsun canım.

Back