- 14 Kasım 2024
- 1.277
- 422
- 38
- 30
İyi etmişsinz cnm inşallah pik olur yarın artık yaYok bende yapmadim kuzum zaten 3tane testim var ama bugunu degerlndirdik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi etmişsinz cnm inşallah pik olur yarın artık yaYok bende yapmadim kuzum zaten 3tane testim var ama bugunu degerlndirdik
En iyi akraba olmayan akrabadır fnfnnfHepsi uzakta en iyi anlastigin elti ve gorumce uzakta olandir
Valla ya bu ay gec oldu yumyumlarİyi etmişsinz cnm inşallah pik olur yarın artık ya
Benimde Allah kaynanamı başımdan eksik etmesin 5 eltim 1 görümcem var ama biz hepsiyle iyi anlaşıyoruz hele kaynanamın gözde gelini benim beni hep el üstünde tutar sağolsun yarında görmeye gideceğiz 2 saat uzaklık aramızAyy Allahtan kaynanam yok iki tane gorumcem bi eltim var
En iyisi kocanla uzak yerde butun akrabalara uzak olmk tertemiz kafa rahat gelen giden yokEltin olacağına keşke kaynanan olsa dndnndnd
Çocuk olunca kocamı da uzağa yollayacsm öyle bir bıkkınlıkEn iyisi kocanla uzak yerde butun akrabalara uzak olmk tertemiz kafa rahat gelen giden yok
Aynen cnm sabredecegizYok yok iyim duphostanı bekleyeceğim 10 gün sonra bırakınca adet olmazsam yaparım
Nadir olan bi durum gelin kaynana anlaşmasi Türkiye de kaynanalr gelini rakip gibi goruyor geneldeBenimde Allah kaynanamı başımdan eksik etmesin 5 eltim 1 görümcem var ama biz hepsiyle iyi anlaşıyoruz hele kaynanamın gözde gelini benim beni hep el üstünde tutar sağolsun yarında görmeye gideceğiz 2 saat uzaklık aramız
Adami cocuk icinmi kullaniyosun kizÇocuk olunca kocamı da uzağa yollayacsm öyle bir bıkkınlık
Öyle deme kız çocuk bakmak kolay değil Allah başımızdan eksik etmesin kocislerimiziÇocuk olunca kocamı da uzağa yollayacsm öyle bir bıkkınlık
Hiç deme bu çok fena yaAdami cocuk icinmi kullaniyosun kiz
Keçilerden 5 tane kaldı 5 gün hahahahah hala 18inde yolcu. Biz de 6 gün sonra. Kendi asıl evimi çok özledim yatağımı salonumu fln . Ofof oraya hamile gitmeyi cok istemiştmm kuzumm. Takıp edemiyorm pek senin kanama azaldı mıKuzuum senin keçiler yerinde mi ne durumdasin nasil geciyor misafircilik
Gerçekten öyle ah ben lohusayken çok etkilendim. Evimde ben odamda yine başrol kv. Salonda bebek görmeye gelen giden gün yapar gibi saatlerce oturmaları. eşime yalvarmıstım 5.gun ıznı bitti işe gdecek gtme dye ağlamıstım cokkHiç deme bu çok fena ya
Bilmyorum cnm çok şükür bu konuda çok şanslıyım tek anlasamagimiz konu çocuktu habire çocuk istiyor 16 tanede torunu var üstelik tek çocuklu kalan bir tek benimNadir olan bi durum gelin kaynana anlaşmasi Türkiye de kaynanalr gelini rakip gibi goruyor genelde
Hala 18i biz 19unda canm.ay yine beraberiz ki tatilde ben batıdakı evime gidyrm ama kv ust katımda ya onda yemekler yenecek 15 gun artı elti ve gorumcem de cabası ben annemde kalacagm bir kaç gün. Sonra da eve asla gırmıcem aksam yemeklerinde anca. Yeter bunaldım vallahi kuscamAhhh canımmm ne zamana rahata eriyorsun inşallah nezman gidecekler miş
Maşallah canım bizim de problem yok ama aynı evde olunca çok zormuş çok. El üstünde tutar bizi torununu . Düşünceli fln ama herşeyi kendim bilirim havasında. Yani herseye cevabı var bunu da yapısı gereği yapıyor herkese böyle hayat tarzı bu ve değişmiyor farkında bıle degil ve ben sadece bunu tolero edemiyorum mayısta 8 yıl olcak evlendgmz ıll kez evımde kalıyor hani demiştim doğuya geldik 1.5 yıl oldu yazları kendo evımdeym. Böyle olunca kalmaa durumu oldu ama yok ev ev ustumde asla olmuyormus.Benimde Allah kaynanamı başımdan eksik etmesin 5 eltim 1 görümcem var ama biz hepsiyle iyi anlaşıyoruz hele kaynanamın gözde gelini benim beni hep el üstünde tutar sağolsun yarında görmeye gideceğiz 2 saat uzaklık aramız
Aynen de misafir gibi git hergün birine keyfine bak gez toz eve yatmadan yatmaya uğraHala 18i biz 19unda canm.ay yine beraberiz ki tatilde ben batıdakı evime gidyrm ama kv ust katımda ya onda yemekler yenecek 15 gun artı elti ve gorumcem de cabası ben annemde kalacagm bir kaç gün. Sonra da eve asla gırmıcem aksam yemeklerinde anca. Yeter bunaldım vallahi kuscam
Hep kosturma hep yorucu geçiyor bende 3subatabdek rhat yok. Bıde sımdı min 15saat yol gidicezxAynen de misafir gibi git hergün birine keyfine bak gez toz eve yatmadan yatmaya uğra
İyi maşallahumarim hep öyle gider.Bilmyorum cnm çok şükür bu konuda çok şanslıyım tek anlasamagimiz konu çocuktu habire çocuk istiyor 16 tanede torunu var üstelik tek çocuklu kalan bir tek benim
Olmaz tabi canm bende depremde evimiz yıkılınca 5 ay kaynanamda kaldık ozman rahat olmama rağmen bunalıma girmiştim bende sonra 1+1ev tutunca kimsede gelmiyor yer yok diye kalmaya çok rahatım iştende çıktım evde kalmayı okdar özlemişim kiMaşallah canım bizim de problem yok ama aynı evde olunca çok zormuş çok. El üstünde tutar bizi torununu . Düşünceli fln ama herşeyi kendim bilirim havasında. Yani herseye cevabı var bunu da yapısı gereği yapıyor herkese böyle hayat tarzı bu ve değişmiyor farkında bıle degil ve ben sadece bunu tolero edemiyorum mayısta 8 yıl olcak evlendgmz ıll kez evımde kalıyor hani demiştim doğuya geldik 1.5 yıl oldu yazları kendo evımdeym. Böyle olunca kalmaa durumu oldu ama yok ev ev ustumde asla olmuyormus.