• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

taylorcüm evet merak ediyorum..incelemedeyim şu anda:))
bu arada kızlar yengem bir diyetisyene başlamış..haftada baya bir kilo vermiş ..ki kendisi 50 yasında ..bende gitsem mi diyorum ama ben listelere bağlı kaldım mı bir süre sonra cozutuyorum:jeyyar:

mrb arkadaşlar kusura bakmayın yazamıyorum okuyup çıkıyorum hatta geçen gün sayfayı açık unutmuşum kardeşim geçmişti başına birkaç saat sonra tekrar bakayım diye pc ye geçince farkettim kafa mı kaldı bu derslerden kaydirigubbakcemile3
haftasonu finallerim var bakalım nasıl geçecek çok fazla çalışamadım kpss yoğunlaştığı için bu hafta seri bi şekilde bakıcam artık olduğu kadarıyla bu sabah tartıldım neyseki 800 gram fazla çıkmıştım o gitmiş cumaya kadar 83 lü bi rakam görmek istiyorum artık :)
neyse çıktım ben öptüm herkesleri opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım..ara olarak bir seftali yedim..şimdi de yeşil çay içiyorum..
kızlar marketten çörek otu kahvesi alıp geldim şimdi..faydalıymış...hem wc içinde kabızlıga iyiymiş sanırım...
canım çörekotunun faydalarını saymakla bitiremiyorlar. yağını duymuştum ama kahvesini duymamıştım. tadı nasılki. afiyetolsun faydasını görürsün inşallah.

kahvaltımı yaptııım. her zamanki gibi peynir ekmek domates. aa ama sut kalmamıstı çay içtim artık yerine :))
yesıl cayımı ıctım 1 litre su içtim. okula gitcem sımdı. gec kalıyorum hatta :P
bugun aksam kursta sınavım var inşallah iyi gecer ya :(
melzeyitle ilgili bilgilendirmen için tesekkurler adcimm opuyorumnanaktan
gorusuruz akşamaa :))
afiyetolsun canım. sınavında başarılar dilerim. :nazar:
ayrıca ricaederim. opuyorumnanaktan
nasıl mutlu oldum hatırlanmak ne güzell işlerim çok yoğun bürom değişti bilgisayrım formatlanıyor şimdide
aklım sizde arada bakıyorum ama yazamıyorum arkadaş yoktu onun bilgisayarından 5 dakika bakayım dedim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bırakırmıyım arkadaşlarımı yoğunum gerçekten ama bu yoğunluk hoşuma gidiyor aylardır sıkıntım vardı iş konusunda şimdi eve huzurlu gidiyorum hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
canım bırakmıcağını biliyorum.bırakamazsın zaten kırarım bacacıklarını biyerde işin yok. kaydirigubbakcemile3
şaka biyana seni iyi anlıyorum hayatım. yoğunolmak gerçekten iyi.ama tabi kararında olursa,senin adına seviniyorum canım.inşallah hep istediğin gibi gider.
Selam kızlar.
Dün gece kaçamağıma 1 d. ekmek ve yarım d. peynir daha ekleyeceğim. O mesajımı düzenleyeyim. Ama o kadar peynir ekmeğe rağmen, birkaç gündür uykumu (düzensiz olsa da) daha çok alabildiğimden tartıda da olumlu sonuç aldım. Bu sabah itibariyle 63.4 kiloyum hihoyyyt
ınşallah uykumu almaya devam ederim de tekrar almam. Aaaa kızlaaaar normal kategorisine geçmeme 400 gram kaldııııı hihoyyyt :sm_cool: Hadi inşallah.
selam canım hoşgeldin. şunları kaçamak diye yazıyorsunuz ya kendimi kötü hissediyorum ayol. one öyle birdilim ekmek,yarınm dilim peynir. kurban olun siz o kaçamaklara. kaçamak dediğin şöyle büyük bir pizza,ne bileyim bir tabak kısır vb. olacakki bişeye benzesin. :roflol:
ama tabi bir diyet listeniz var ve o listeye göre bunlar kaçamak tabiki.
neyse şaka maka istediğin sonuca yaklaşıyorsun hayatım sevindim. hayırlısı ile zayıf kategorisine girmeyide nasip etsin dilerim ne diyim. opuyorumnanaktan
merhaba kizlar nasilsiniz 2 gündür giremedim düb bütün gün evde yoktum disardaydik bugünde tatil burasi evdeyim ütü yapiyorum sizler nasilsiniz
valla kendi adıma iyi sayılırım hayatım. şu temizlik psikolojisi yoruyor beni. eşim evde boya yapıyor ben nasıl temizlicem diye düşünmekten pestilim çıktı. hayırlısı ile bitirecem inşallah.
Bu arada inek sütünü bırakıp keçi sütüne başlamanın faydasını gördün mü?
Çok kolay gelsin adcığım. Aman uykuna dikkat et canım.
nachticim gerçekten keçi sütünün tadı nasıl,faydaları nelerdi hayatım. inşallah seni mutlu eder.
taylor canım çok sağol hayatım. elimden geldiği kadar dikkat ederim artık.

bu arada kızlar yengem bir diyetisyene başlamış..haftada baya bir kilo vermiş ..ki kendisi 50 yasında ..bende gitsem mi diyorum ama ben listelere bağlı kaldım mı bir süre sonra cozutuyorum:jeyyar:
canım diyetisyene gitmek gerçekten çok etkili, eğer diyetisyenine güvenirsen vede oda gerçekten işinin ehli bir insansa çok faydasını görürsün,bence imkanın varsa git derim. nasip olursa bende gidecem ama ne zaman onu bilmiyorum.

kızlar bu arada benim tartımın pili bitti nasıl mutlu oldum anlatamam artık tartılmak zorunda değilim hehehee
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2
mrb arkadaşlar kusura bakmayın yazamıyorum okuyup çıkıyorum hatta geçen gün sayfayı açık unutmuşum kardeşim geçmişti başına birkaç saat sonra tekrar bakayım diye pc ye geçince farkettim kafa mı kaldı bu derslerden kaydirigubbakcemile3
haftasonu finallerim var bakalım nasıl geçecek çok fazla çalışamadım kpss yoğunlaştığı için bu hafta seri bi şekilde bakıcam artık olduğu kadarıyla bu sabah tartıldım neyseki 800 gram fazla çıkmıştım o gitmiş cumaya kadar 83 lü bi rakam görmek istiyorum artık :)

önemli değil hayatım,senin sıkıntın çok zaten birde bunları düşünme lütfen. biz seni biliyoruz. olumunekankayizsmile inşallah hayırlısı ile atlatırsın sınavları canım ya. sınava girmeden önce hatırlat dua edeyim bol bol,olmadı bedduada ederim hangisi tutarsa. beddua konusunu merak etme ben ayarlıcam kelimeleri. mesela arkadaşıma dua ederdim sürekli bebişi olsun diye olmadı.sonra dedimki dur bide beddua edeyim.''inşallah sağlıklı nur topu gibi evladın olurda seni geceleri uyutmaz'' dedim şimdi hamile. kaydirigubbakcemile3 ben yapacağımı yaptım gece uykularını o düşünsün, artık ağladığını görmüyorum ya o bana yeter.

AD canım çörek otu kahvesi çok güzel aroması olan bişiy ve içimi çok leziz..tavsiye ederim..
canım işyerinde 2 haftalık bir yogunlugum var onu atlatayım gideyim diyorum inşş..

DOSBA cım gelemdin..baya bir derint emizliğe daldın sanırım..benimde dün akşam misafirim vardı..dayımın torunun sağolsun her yeri pasta kırıgı yaptı:)) onu temizliycem akşam..eşim süpürücekk ben silicemm:))

slm kızlar nasılsınızz 2 gündür giremedim annemler sayılı gün kalcaklar geziyoruz onarla vakit geçiriyorum pc acmıyorum pek acsamada bakamıyorummm dedesi elayı gezdirmeye çıkardı annemde uzandı bakayım dedim bendeee
cumartesi iyidi yemem ama dün kaçırdım sanırımm
kahvaltıya gittik süperdii oradan marmaris turu dışarda yedikk tavuk döner felan derkennn akşam misafir geldii arkdaşlarrr onlarda kısır yaptımm kek felan nlarıda yedimmmm bi güzelll inşş buğün fzla kaçırmammm
gecmişi okuyamadım herkes iyidir inşş girerim yineee vakit buldukca

ayyy sabah bi kayboldum sormayın :))
shocum yok canım haftabaşı temziliğiydi :)) sildim süpürdüm derken bi arkadaşım yakında bi hastaneye gelmiş ama tomografi istemişler eve gitmesi zor olduğu için aradı bana geldi... sabah erken saatte geldi hazırlığımda yoktu makarna pişirdim... 1 tabak yedim ama tahmini 7-8yk kadardır kendime az aldım
1 ince dilim de karpuz yedim
o gittikten sonra 1 kupa yeşil çayımı içtim sabahta içmiştim
taze fasülye pişiriyorum akşama çorba salta fasülye var
umarım kaçamak gibi olmadı makarna zaten aralarımı yapamadım :((

celudar ve baharcım sınavlarınızda başarılar dilerim
adcım boya beni hep korkutmuştur :(( Allah kolaylık versin
melzeyitim biz buraya çakıldık dimi gitmeye niyetimiz yok :)) bari yalnız bırakma :)) işinde keyfinin yerinde olmasına sevindim :))
taylorcum azmine hayranım :nazar: uykun yerinde olunca hemen veriyorsun... şu senin tiroid hakkındaki verdiğin bilgi kafama çok takıldı canım yakında tekrar dr. gitmeyi düşünüyorum
nac canım nerelerdesin ???
elacım annenlerle güzel vakit geçir... anı yaşa :))

shocum bencede digital al çnk gramlarla vermek bile mutlu ediyor beni
gün içinde tartılabildin mi merak ettim??
bu arada beslenmen gayet güzel olmuş canım

dosbacım hayır canım tartılmadım henüz..evde diilim..ama tartılmaya da korkuyorum zaten:))
bugün 1 soda bir yeşil içtim
ara olarakda 1 elma ve 1 salatalık yedim...çaya devam..1 tane daha yeşil içmek istiyorum..

shocum afiyet olsun
salatalık zayıflamada çok yardımcıymış... sık sık tüketmek lazımmış
bende akşam yemeğimde
çorba
taze fasülye
salata karpuz vardı
aslında karpuz yerine yoğurt yesedeydim karpuzu ara öğün olarak tercih etseydim :((
bu arada 3.yeşil çayımı içiyorum acaba yanlış mı yapıyorum fazlası zarar mı??

günaydın kızlar...az sonraklasik kahvaltımı yapıcam geç kaldım yinee..
kızlar ben çok üzüldüm yaa..DOSBA cım tartılmıycaktık ya hani..ben kilo vermeye çalışıyorum..eşime de kilo aldırmaya çalışıyoruzsempatiksalakcinnidün bi tartıldı önce 82.5 sonra da 839 geldi aynmı anda..öyle olunca şaşırmış bana da tartıl dedi ben de tartıldım veee 80 kilo geldim:umursamaz:nasıl olur yaa ben diete ilk başladıgımda o civarlardaydım..şevkim çok kırıldı..ben 76 falan gelirim sanıyordum..napıcam ben...tartım mı bozuk sizce:kızgın::kızgın:

Canım, tartında sorun olabilir. Bozma moralini. Pilini falan değiştir bence. Şevkin kırılmasın :))))

kızlar günaydın.inşallah herkesler iyidir bende iyiyim.
eşim bu hafta izinli,evde badana boya var ben çalışıorum malesef. bu hafta epey yorulacam,akşamları temizlik yapıcam. daha dün başladı yorgunluk,eşyaları toparlayalım drken.şuan çok uykum var. buralarda olurum öptüm.

Canım, boya badana zor iş. Kolay gelsin canım benim. Sen gene tüm titizliğinle her işi layıkıyla yapıp kendini çok yoracaksın. Dikkat rt cnaım kendine...

nasıl mutlu oldum hatırlanmak ne güzell işlerim çok yoğun bürom değişti bilgisayrım formatlanıyor şimdide
aklım sizde arada bakıyorum ama yazamıyorum arkadaş yoktu onun bilgisayarından 5 dakika bakayım dedim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bırakırmıyım arkadaşlarımı yoğunum gerçekten ama bu yoğunluk hoşuma gidiyor aylardır sıkıntım vardı iş konusunda şimdi eve huzurlu gidiyorum hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Biz seni özlüyoruz :((((((

Selam kızlar.

Dün gece kaçamağıma 1 d. ekmek ve yarım d. peynir daha ekleyeceğim. O mesajımı düzenleyeyim. Ama o kadar peynir ekmeğe rağmen, birkaç gündür uykumu (düzensiz olsa da) daha çok alabildiğimden tartıda da olumlu sonuç aldım. Bu sabah itibariyle 63.4 kiloyum hihoyyyt

İnşallah uykumu almaya devam ederim de tekrar almam. Aaaa kızlaaaar normal kategorisine geçmeme 400 gram kaldııııı hihoyyyt :sm_cool:

Hadi inşallah.

Çok sevindim canım, başarıların katlanarak devam etsin cnaımmm

Canım çok iyi düşünmüşsün. Diyetin çok iyi gidiyor. Yürüyüş de yaptın mı süper olacak.

Bu arada inek sütünü bırakıp keçi sütüne başlamanın faydasını gördün mü?

Canım, geçtiğimiz hafta daha kolay kilo verdim sanki. Keçi sütünden midir yoksa diyete mi alıştım, bilmem :)))) Bence sen de diyetisyeninle bi konuş, hem de lezzet değişikliği olur :))))

Canım, diyetisyenle disiplin daha sıkı oluyor sanki. En azından benim için.. İstersen bi dene :)))))) En azından seni yönlendirir :))))

Baharım, allah zihin açıklığı versin, kolaylıklar gelsin canım :)))) Sen hepsini halledeceksin canımm

celudar ve baharcım sınavlarınızda başarılar dilerim
adcım boya beni hep korkutmuştur :(( Allah kolaylık versin
melzeyitim biz buraya çakıldık dimi gitmeye niyetimiz yok :)) bari yalnız bırakma :)) işinde keyfinin yerinde olmasına sevindim :))
taylorcum azmine hayranım :nazar: uykun yerinde olunca hemen veriyorsun... şu senin tiroid hakkındaki verdiğin bilgi kafama çok takıldı canım yakında tekrar dr. gitmeyi düşünüyorum
nac canım nerelerdesin ???
elacım annenlerle güzel vakit geçir... anı yaşa :))

Canım geldim :))))

shocum afiyet olsun
salatalık zayıflamada çok yardımcıymış... sık sık tüketmek lazımmış
bende akşam yemeğimde
çorba
taze fasülye
salata karpuz vardı
aslında karpuz yerine yoğurt yesedeydim karpuzu ara öğün olarak tercih etseydim :((
bu arada 3.yeşil çayımı içiyorum acaba yanlış mı yapıyorum fazlası zarar mı??

Afiyet olsun cnaımmmm

nac canım nerdesin merak ettim sen bu kadar süre uzak kalmazdın

Dosbikim, ben bir hata yaptım. Sİze çok mahcubum. bu yüzden giremedim bu saate kadar

Kızlar, diyetisyene bu hafta gitmemek beni çok kötü etkiledi :(((( Tembel öğrenciler gibiyim :((
4 tane küçük tahinli kurabiye yedim. Sonra komşumda 3 tane normal kurabiye yedim. Bu saate kadar girmeye hiç yüzüm olmadı :((((((

Yarın diyetimi en ufak kaçırırsam kişisel notuma eşşek yazacağım... Sizler de bana o şekilde hitap edin. Yarından itibaren her yediğim lokmayı size yazacağım. Belki acele içinde olacağım için yazdıklarınızı okuyamadan çıkacağım. Bundan ötürü şimdiden özür diliyorum.Ben tembel, otorite olmadan saçmalayan biri olmak istemiyorum :(((((

Kızlar, diyetisyene bu hafta gitmemek beni çok kötü etkiledi :(((( Tembel öğrenciler gibiyim :((
4 tane küçük tahinli kurabiye yedim. Sonra komşumda 3 tane normal kurabiye yedim. Bu saate kadar girmeye hiç yüzüm olmadı :((((((

Yarın diyetimi en ufak kaçırırsam kişisel notuma eşşek yazacağım... Sizler de bana o şekilde hitap edin. Yarından itibaren her yediğim lokmayı size yazacağım. Belki acele içinde olacağım için yazdıklarınızı okuyamadan çıkacağım. Bundan ötürü şimdiden özür diliyorum.Ben tembel, otorite olmadan saçmalayan biri olmak istemiyorum :(((((

nac canım kendine kesinlikle öle hitap etme....çok kırıcı :((

gelelim hatana !!! diyelim kurabiye yedin ! peki neden 4 tane ???
tamam hadi orda kontrol edemedin yedin :)) sonra neden 3 tane yedin ...
ayyy yaramaz çocuklar gibi :)) bence senin adet dönemin geldi yoksa seni dytsyensiz bi dönemde bile böle görmedim

ceza verelim mi :))

kızlaar ben geldiiim
ama yazamıycam sımdı gecmıse bakıp. iyice gecıkmeden yemek yıycem.
ayyy ne guzel herkes de buradaymıs :(
neyse 45 dk kadar sonra gorusuruuuuzzz :)

Back