Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

A yok yok öyle olmayi hiic istemem. Insanlari anlamiyorum diyet yapmak zor geliyor diye ölümü goze alarak ameliyata giriyorlar sonrada 2 kaşık yemeği bile zor yiyebiliyorlar...

Ah yazlık misafirleri...eller kollar dolu gelinir. Mükellef sofralar kurulur sonra gel de diyet yap...ama ne güzel abla kardeş keyfi yapacaksınız. Benim iki kız kardeşim de çok uzakta. Yalova ve Almanyada. 1 hafta boyunca beraberiz

canım , benim listeye dönmem için öncelikle izine ayrıldığım kiloma dönmem şart... kaç kilo ile izine ayrıldığımı unuttum
hemen listeye girmek istemiyorum biraz böyle takip etmek istiyorum kendimi çünkü çok istikrarlı olamıyorum takımı riske atmak istemem...

çook iyi metan hızlıysa kolaylıkla bu işi çözersin canım , benim maalesef metam yavaş )

ne güzel keyifli zamanlar geçir canım ama cıssız

gezdim geldim bu sıcakta çook yoruldum offff ne sıcak var dışarda erisem bariiii
kendimi çoookk takdir ettim hafta sonu ve ben simit yemedim kızım ister alırız yarısını ben yerdim ..
evdekiler dondurmalar çikolatalar neler neler yiyorlar ama hiç canım istemiyor üstelik reglime az kaldı Kocaman Maşallah diyeyim kendimeeeee
haftaya cumartesi babam gelliyor asıl imtihanım o zaman başlıyor 15 gün kalacak misafir olunca cozutanlardanım

Ay bu renkte bundan sonra benim rengim olsun çok severim bu rengi pembeyle mor arası dolabımın yarısı böyle Bende film izliyorum kızlar işleri yemeği yaptım şimdi çamaşır asicam sonra filme devam sanırım çocuksuz olmak böyle birşey

Ayy ne kadar güzel maşallah diyelim Ben regl yaklaştığı zaman dayanamıyorum ya oturup 1 kilo fıstıklı baklavayı yerim Ama zayıflamak daha güzel

Inşallah şans getirir canım

Maşallah canım

Bende evi süpüreceğim şimdi sonra da yemek yapacağım

Kolay gelsin canim

Bizde eşimle halıları kaldırdık silkeledikevi sildim süpürdum camlari sildim şimdi çocuk sallıyorum

Kolay gelsin canim

A yok yok öyle olmayi hiic istemem. Insanlari anlamiyorum diyet yapmak zor geliyor diye ölümü goze alarak ameliyata giriyorlar sonrada 2 kaşık yemeği bile zor yiyebiliyorlar...

Keyfi olarak bu ameliyatı olanlar konusunda sana katılıyorum ama sağlık sebepleriyle olanlar da var ikisini karistirmamak lazım bence.

Bugün cozutmadiysan baban gelince de cozutmazsin inşallah canım

Iyi seyirler canim

Evet canım öyle. Annemle babam da sürpriz yaptı geldiler günübirliğine. Biz de evi anlamlara bırakıp yarın akşam İstanbul’a döneceğiz. İznim devam ediyor ama görüşmelerim var. Çarşamba mersin tarafına diğer yazlığa gideceğiz. Biraz koşturmalı bir hafta.

Ne zaman geliyorlar seninkiler canım?

Maşallah canım.
Hep beraber irademize hakim olmaya çalışacağız. Ne kadar kalacak baban?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…