Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

2 kiloya ciktiysa ben mezun olurum

Afiyet olsun canım güzel menün. Bugün de spor ekledin mi tamamdır.

Günaydın, sabah 6 da kalktım bir saat 4 km yol yürüdüm,mis gibi oldu tavsiye ediyorum

Vavv harika

Günaydın çıtır hatunlarrrrr

Gunaydin canım

Ben bennnnn midemi aldirmak pek bi cazip geldi bu hafta asiliyorum söz

Işte bekledigimiz hareketler

2 kiloya ciktiysa ben mezun olurum

Ne harika olur. Bir mezunumuz daha olur

Hahah biz iyisi midemizi aldıralım hepimiz 1er kg versek oldu bu iş hadi inşallah

Teşekkürler solmez, takıma kabul edildim mi şimdi? Kaptan LAydLiNe bişey yazmadı ama,

Ben bennnnn midemi aldirmak pek bi cazip geldi bu hafta asiliyorum söz

Mide aldıran arkadaşlarım var. İnanılmaz kilo verdiler. Ama çoğunun yüzü çöktü ve mutsuz görünüyorlar. Hani gözünün feri söndü derler ya.. öyle.. asla doğru bulmuyorum... senin şaka yaptığını biliyorum, zaten o kadar kilon da yok. Birden o arkadaşlar aklıma geldi...zayıf ama mutsuz

Teşekkürler solmez, takıma kabul edildim mi şimdi? Kaptan LAydLiNe bişey yazmadı ama,
Canim hosgeldin aramiza , kaptanimiz gelir mutlaka sana aciklama yapar... ben kaptan yardimcisiyim ilk sayfadaki forumu doldurup buraya yazarsan herkes seni tanir kaptanimizda mutlaka sana döner canim...

Teşekkürler ada81

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):zaman tüneli
Mesleginiz: şu an çalışmıyorum
Yaşınız :40
Medeni Durumunuz :bekar(ayrıldım)
Çocuk Sayısı :yok
Yaşadığınız şehir: profilde Bolu (attım) yazar ama Manisa
Boyunuz :1.65
Kilonuz:81
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :canı her sıkıldığında veya stres durumunda yemek atıştırma alışkanlığı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : eski görüntüme tekrar kavuşmak istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : bi dönem katılmıştım o zaman çalışıyordum ,zaman ayıramayınca takibi bırakmıştım.
Neden 13. Takım? : cuma hayırlıdır, 13 uğurludur, şans getirir inşallah

Günaydın kızlar.
7’de uyandım ana bu saatte yazabiliyorum. Ablamlar geldi misafir, kahvaltı ortalık toplana ancak oldu. Buhün yoğun geçer gibi, çok yazamayabilirim.
Baskül güldü baba bugün dünden yarım kilo düşük çıktım. Ablam eli kolu dolu gelmiş beni yoldan çıkarmamasına uğraşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…