• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

N Nisaca
tebrikler canım... çok sevindim, hem senin hem de takım adına... sen böyle böyle gönder kiloları, uğraş, takım olarak bizi yukarılara taşı hep...

LAydLiNe LAydLiNe
takıma ne zaman girdim bilemiyorum, 2 aydan fazla oldu ama 3 ay olmadı henüz... şaka maka 4,1 kilo gitmiş. ilk girdiğimde 62,7 kiloydum. şimdi 58.6... göbeğim bile belli ediyor.. elbisem kapanmıyordu gerçekten de... şimdi çok rahat oldu... iyi ki takıma girmişim... benden çok şey aldı götürdü :KK53::cool:
Sen çok tatlısın ama yaaaaaaaaaaaaaa :KK200::KK200:
N Nisaca Canım çok tebrik ederim tekrardan maşallah :nazar::nazar::KK73::KK9:

LAydLiNe LAydLiNe Tamam kaptanım ben güncel durumun resmini atayım whatsaptan daha bir kaç kişi göndermedi cumadan beri olanı
Ellerine sağlık canım :KK36::KK36:

Teşekkürler kızlar
geçen hafta +2 olunca bu hafta dikkat etmeye çalıştım
Dün için kötü bi menü olunca canım sıkıldı epey kendime.
Aslında giden 3.1 değil çünkü +2 gitmesiyle 1.1 kg oldu ama buna şükür
İnşaallah her hafta düzenli kilo verimi dönemin e girmişimdir artık
Tebrik ederim canım. Bence öyle olmuştur. Bundan sonra her hafta kilo vereceksin, siz inanıyoruz. Hedef 90’lı rakamlar. Bunu hep beraber kutlayacağız.

Teşekkürler kızlar

evet bence de bu mehter modundan çıkmak lazım...
hayaller sıfır beden, gerçekler sallanan göbüş, pantalonlara sığamayan basen...
ahhh...ahhh....

Aklıma zayifken aldığım güzelim pantolonlar krep şifon bluzlar geliyor,yemeden içmeden soguyorum:KK34:
Benimde dolabimda etiketiyle duran elbise eteklerime bakip bakip ic geciriyorum kilo versem heralde coook uzun sure kiyafet almama gerek kalmayacak...

Amaaaaa basaracagiz hep birlikte ;))

Teşekkürler kızlar

Inşallah canım

M melis08 , anneyim83 anneyim83 ada81 ada81
kızlar...profil resminizin altında başlangıç, güncel ve hedef kilolarınızı yazsanıza
profil kısmından düzenleyebilirsiniz
yazarken hayal etmesi daha kolay oluyor :KK48::KK50:
Daha once yapmıştim baktim kilo veremiyorum silmistim :olamaz: biraz kilo vereyim yazarim..
Ben 76.800 ile baslamistim diyet seruvenime baska bi takimdaydim o zaman 66.700lere kadar kilo vermistim.. ama cook uzun surede bir leri iki geri seklinde 5.5 ay da ....
Bu takima geldim Uzun sure 69larda kaldim sonra tekrar izine ayrılınca 72lere kadar ciktim... simdi bakalim ne kadar surede verecem....

Daha once yapmıştim baktim kilo veremiyorum silmistim :olamaz: biraz kilo vereyim yazarim..
Ben 76.800 ile baslamistim diyet seruvenime baska bi takimdaydim o zaman 66.700lere kadar kilo vermistim.. ama cook uzun surede bir leri iki geri seklinde 5.5 ay da ....
Bu takima geldim Uzun sure 69larda kaldim sonra tekrar izine ayrılınca 72lere kadar ciktim... simdi bakalim ne kadar surede verecem....

silme gerekçen çok mantıklı ama göz görmeyince gönül de katlanıyor. belki kilonu görmek daha çok motive edebilir seni.
umarım bir an önce 60 lı kilolara düşersin canım

silme gerekçen çok mantıklı ama göz görmeyince gönül de katlanıyor. belki kilonu görmek daha çok motive edebilir seni.
umarım bir an önce 60 lı kilolara düşersin canım
Insallah canim teşekkürler... uzun sure takimda yoktum sağolsun kaptanimiz beni hic bırakmadı LAydLiNe LAydLiNe :KK200: bu sefer basarmak istiyorum...

LAydLiNe LAydLiNe solmez solmez M melis08 anneyim83 anneyim83 ada81 ada81 Birprensess Birprensess
Girdiğim mesaj sayısından anlaşılacağı üzere, bugün bilgisayar başında çalışıyorum ve yine durmadan acıkıyorum.
masa başı yoğun çalıştığımda durmadan birşeyler yiyesim geliyor yaaaa...
durduk yere dolma sarma yedim :kızgın:
bana az kalorili ne önerebilirsiniz?
sudan başka tabi :KK48:
yarın da bilgisayar başında dallanıp budaklanacağımmmmm :işsiz::işsiz:

LAydLiNe LAydLiNe solmez solmez M melis08 anneyim83 anneyim83 ada81 ada81 Birprensess Birprensess
Girdiğim mesaj sayısından anlaşılacağı üzere, bugün bilgisayar başında çalışıyorum ve yine durmadan acıkıyorum.
masa başı yoğun çalıştığımda durmadan birşeyler yiyesim geliyor yaaaa...
durduk yere dolma sarma yedim :kızgın:
bana az kalorili ne önerebilirsiniz?
sudan başka tabi :KK48:
yarın da bilgisayar başında dallanıp budaklanacağımmmmm :işsiz::işsiz:
Beyaz leblebi olabilir diye düşünüyorum. Ara öğün olarak kuru kayısı yoğurt ve tarcın yaparsan hem tok tutuyor hemde tatlı ihtiyacını karşılıyor

Beyaz leblebi olabilir diye düşünüyorum. Ara öğün olarak kuru kayısı yoğurt ve tarcın yaparsan hem tok tutuyor hemde tatlı ihtiyacını karşılıyor

beyaz leblebiye bayılırımmmm... ama kalorisi yüksek diye yemeye korkuyorum
harika bir seçenek...
teşekkürler tatlım

Back
X