Evet cnm o donem sikintilarim vardi duzenli girememistim Suan Iyi gittigime inaniyorum Kabul ederseniz burda devam etmek istiyorumbekolim Tatlım seni bir önceki takımın takım kurallarına uymadığın için diskalifiye etmiş. Haberin var mıydı?
Ayrica Bura benim motivasyonumu cok olumlu yonde etkiliyor 13. Takim sayesinde hedefime ulasacagima inaniyorumEvet cnm o donem sikintilarim vardi duzenli girememistim Suan Iyi gittigime inaniyorum Kabul ederseniz burda devam etmek istiyorum
Cok Tesekkur ederim canimSağol canım
Tebrikler canim
Tebrikler canim bir daha 7 leri gormezsin inşallah
Tebrikler canim
Çok iyi canım maşallah
Telafi edersin canim haftaya
Inşallah olur en kisa zamanda
Maşallah canım tebrikler
Tebrikler canim
Bu hafta toparlasın canım
Sen hemen toparlasın canım
Tebrikler canim
Verirsin canım insallah
Inşallah canim
Az yedigiminn bende farkindayimtebrikler canım ama menülerine yorum yapamıyorum çok az yiyorsun...
Canım bir gubkurusu ile tarçınlı türk kahvesi önerebilirimLAydLiNe solmez @melis08 anneyim83 @ada81 Birprensess
Girdiğim mesaj sayısından anlaşılacağı üzere, bugün bilgisayar başında çalışıyorum ve yine durmadan acıkıyorum.
masa başı yoğun çalıştığımda durmadan birşeyler yiyesim geliyor yaaaa...
durduk yere dolma sarma yedim
bana az kalorili ne önerebilirsiniz?
sudan başka tabi
yarın da bilgisayar başında dallanıp budaklanacağımmmmm
Canim Ozel msjla 27 Temmuz dan sonraki msj sayisini atmistim ben bi yanlislik mi oldu aceba@ada81 N Nisaca @polokey2244 @merryangel @melis08 @Paytakpikap
Günaydın kızlar unutmadan 1-2 ağustosun mesaj sayılarını atar mısınız?
Kızlar sizde mesaj sayılarını kaç gündür söylememe rağmen yollamadınız? @cankizzzzbekolim @Sekerpare87 @Mimozaacicegi
Kızlar sizede ben söylemeden bile düzenli olarak yolladığınız için teşekkürler, elinize sağlıksolmez @latiska anneyim83
LAydLiNe solmez @melis08 anneyim83 @ada81 Birprensess
Girdiğim mesaj sayısından anlaşılacağı üzere, bugün bilgisayar başında çalışıyorum ve yine durmadan acıkıyorum.
sudan başka tabi
Az yedigiminn bende farkindayim
Canim turkiyeye geldigim icin yeme duzenim Biraz degisti ama rayina oturacak zamanla Son gunlerde en Buyuk sikintim gecenin bi yarisi uykudan uyanip kendimi mutfakta yemek yerken bulmak oluyor
Hayır canım bir yanlışlık olmadı. Bana mesaj atmışsın evet ama 27 temmuzdan itibaren mesaj sayım 9 yazmışsın. Burda bir kaç kere örnek göstermiştim listeye gün gün kaç mesaj yazdığınızı yazıyorum. Bana 1 haftalık toplam mesajı değil de örnek olarak cuma:2 cumartesi:4 gibi yazman lazım ki yanlışlık olmasın. Zaten kaptan bugün söyledi gördün mü bilmiyorum artık özelden değil direk buraya yazıcaksınız 2 günlük mesaj sayılarınızı kaptanı ve beni etiketlerseniz daha iyi olur kaptan kontrol edicek bende listeye yazacağımCanim Ozel msjla 27 Temmuz dan sonraki msj sayisini atmistim ben bi yanlislik mi oldu aceba
Tebrikler tatlım.Teşekkürler kızlar
geçen hafta +2 olunca bu hafta dikkat etmeye çalıştım
Dün için kötü bi menü olunca canım sıkıldı epey kendime.
Aslında giden 3.1 değil çünkü +2 gitmesiyle 1.1 kg oldu ama buna şükür
İnşaallah her hafta düzenli kilo verimi dönemin e girmişimdir artık
Anladim cnm bundan Sonra oyle yaparimHayır canım bir yanlışlık olmadı. Bana mesaj atmışsın evet ama 27 temmuzdan itibaren mesaj sayım 9 yazmışsın. Burda bir kaç kere örnek göstermiştim listeye gün gün kaç mesaj yazdığınızı yazıyorum. Bana 1 haftalık toplam mesajı değil de örnek olarak cuma:2 cumartesi:4 gibi yazman lazım ki yanlışlık olmasın. Zaten kaptan bugün söyledi gördün mü bilmiyorum artık özelden değil direk buraya yazıcaksınız 2 günlük mesaj sayılarınızı kaptanı ve beni etiketlerseniz daha iyi olur kaptan kontrol edicek bende listeye yazacağım
Malesef menün çok düzensiz canım üzgünüm. Vitamin olarak pek bişey yok sağlıksız. Hamur kızartma ve çekirdeği hiç söylemiyorum.03.08.2018/Cuma
10:00 = Yarim kase cacık (Midem çok bulanıyordu tuzlu geçer diye yedim)
12:30 = Domates
Salatalık
2 tane hamur kızartması
Saati hatırlamıyorum bu arada 1 avuç çekirdek yemiştim.
Film izliyorduk eşim dondurma çikolata bir sürü şey almış hiçbirinden yemedim
18:40 = 1 porsiyon çiğköfte
Marul,nar eksisi
Minik lavaş
1.5 - 2 lt su
Suuuuuuuuuuuu ve sade nescafe sütlü de olabilirLAydLiNe solmez @melis08 anneyim83 @ada81 Birprensess
sudan başka tabi
Harika bir öneri tebrik ediyorum sen bu işi öğreniyorsun ama uygulaman da lazımBeyaz leblebi olabilir diye düşünüyorum. Ara öğün olarak kuru kayısı yoğurt ve tarcın yaparsan hem tok tutuyor hemde tatlı ihtiyacını karşılıyor
1 avuç yersen sıkıntı olmazbeyaz leblebiye bayılırımmmm... ama kalorisi yüksek diye yemeye korkuyorum
harika bir seçenek...
teşekkürler tatlım
Her zaman bizimlesin canım ana listeye giremezsen de freee liste de olacaksınEvet cnm o donem sikintilarim vardi duzenli girememistim Suan Iyi gittigime inaniyorum Kabul ederseniz burda devam etmek istiyorum
. Yemediklerin için seni tebrik ederim ama yediklerinde olmamış canım. Yarın düzgün menü bekliyorum senden kaçamaksın dolu dolu03.08.2018/Cuma
10:00 = Yarim kase cacık (Midem çok bulanıyordu tuzlu geçer diye yedim)
12:30 = Domates
Salatalık
2 tane hamur kızartması
Saati hatırlamıyorum bu arada 1 avuç çekirdek yemiştim.
Film izliyorduk eşim dondurma çikolata bir sürü şey almış hiçbirinden yemedim
18:40 = 1 porsiyon çiğköfte
Marul,nar eksisi
Minik lavaş
1.5 - 2 lt su
Nelerin olmadığını biliyorsun. Eminim yazmak bize iyi gelecekBugünkü menum
Sabah kahvaltı 9 buçukta
2 s yumurta haşlama
1 parça peynir
1 küçük dilim cavdar ekmeği
Ekmeğin birkaç parçasını çilek reçeline yedim
Saat 1de
1 kaşe yoğurt
Saat 6 da
1 kaşe çorba
1 tabak nohut yemeği
2 küçük dilim çavdar ekmeği
Çayın yanında 1 tane eti püf(aslında niyetim diyette gibi dikkat etmektı ama eşim çocuklara getirmiş dayanamadım yedim bi tane malesef)
Şu 2 buçuk lt
Spor şuan yok çay içiyorum ama birazdan yaparım inş.
LAydLiNe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?