sağol hayatım.inşallah daha fazla vermişsindir hayatım kilo ve haftaya da verirsin. olumunekankayizsmileadcığım üzülme geçen haftada ben öyle döndüm problem yok yanii bu hafta 400 gr görünüyor bence daha fazladır ama şişlik malesef beni bitiriyorralsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
üzülme elacım ya. haftaya verirsin inşallah.bu haftayı atlattık ama haftaya inş güzel olur herşey.günaydın kızlar
malesef almışımmm 62 kilom 1 kiloo almışım off yaa buhafta sıkıyorummm
canım arada bana vurur öyle bıkkınlık. canım sıkılınca sürekli yemek istiyorum çünkü öyle iyi hissediyorum. bende istediğim kıyafetlerimi giymek istiyorum.hadi haftaya bişeyler yapalım canım olurmu. :hulya:günaydın kızlar ben tabiki klo almışım gerçi regl dönemindeyim ama dün gece de yedim bu aralar çok canım sıkkın saçma bir yeme düzenim var ve çok yoğunum nedense? neyse kilom 74.5 500 gr almışım maalesef napayım ya.spor da yok bu hafta.ama hiç bir şey giyemiyorum üzerime de olmuyor bişi.almak da istemiyorum nasılsa gidecek bu kilo diye napacam ya.hala hamile pantalonumu giyiyorum 1 tane sıkıldım hergün ağlıyorum mağazalarda da bişi bulamıyorum delirmek üzereyim.70 e insem az da olsa farkedecek çok şey ama en az 20 gün var 4 kilo vermem için offf offfff.
canım görüşmek üzere.kendine dikkat et. çok yorma hasta olma emi. :)) :1hug:herkese merhaba nasılsınız arkadaşlar dün girdim okudum ama yazacak halim yoktu geri çıktım o yüzden herkes iyidir umarım kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum veremeyenlerde üzülmesin eninde sonunda gidecek bu kilolar :))) ben sabit çıktım yine maydonoz suyu hazırladım kendime belki vücudum su toplamıştır atmasında bir faydası olur şimdi çıkıyorum görüşmek üzere...
geçmişolsun hayatım,inşallah diğer dişlerini rahat çıkarır. anneler biraz yıpranıyor ama atlatılıyor hayatım.bugünlerinin bile tadını çıkar,çünkü çabuk geçiyor unutuluyor hemen. boshayallersmilekızlar merhabalar asılsıız bakalım ben çok yorgun ve uykusuzum
kızım diş çıkarıyor çok huzursuz uyuyamıyor yemiyor hiiç durmuyor iş hayırlısıyla atlatırız bunuda
kilom hala 70 çok sinir oldum bu duruma gram oynamıyor kilo ya
kahvaltım
1 dilim ekmek 2 dilim peynir 3 tane zeytin domates, biber, salatalık
ve çay
saat 11de kahvaltı yaptım
şimdide 1 tane dolma yiyeceğim dün yapmıştım çok çok az zeytinyağı var içinde etsiz üzerinede lıght yoğurt
geçmişolsun hayatım hayırlısı ile atlaatır inşallah. ah ah ben çoook özlüyorum o günleri. boshayallersmilekızlar nasılsınız ben iyi deilimm grip oluyorum sanırım kızımda diş çıkaartıyoo uykuda yokk giremeyebilirim pc çok yavaş neden anlamadımm
yediklerime gelince
kahvaltı 1dilim ekmek 1 dilim peynirr
öğlen mantar 1dilim ekmek
1dilim bisiküvili pastaa
akşam yemeğii kabak yemeği 4 kaşıkk makarnaa eşim istedii bende yaptımm( ve yedimdee saymadım da kaç kaşık 1 tabağa yakındı sanırım artık yemem inşş
hoşgeldin hayatım.olumunekankayizsmile çok geçmişolsun. dilerim atlatırsınız. iyice dinlen canım.şanberk iyileşince başlarsın işlere,kaçmıyor ya. zaten körolmayası işler seni bekler merak etme hayatım . kötükedihüsoMerhabalar arkadaşlar sizi çok çok özledim.Sizinle sohbet etmeyi dertleşmeyi çooooooooook özledim.Birkaç gündür evimize döndük hala biraz yorgunluk var üzerimde.Ama çok işlerim var dolapları düzeltmem lazım.kışlıkları kaldırmak yazlıkları indirmeliyim.Perdeler,halılar yıkancak,camlar silincek çok çalışmama lazım çok :)))))
Bakıyorum benim rakibim taylor çoktan beni geçmiş aferin sana tebrik ederim canım.
Kilo vermeyenlere de moraliniz bozmayınız arkadaşlar sonraki hafta iyi sonuçları alırsanız eminim.
Ben eski kilolarıma döndüm.Memlekette pek güzel vakit geçirmedim.Oğlumla çok kötü hastalandık yaklaşık 20 gün sürdü hastalığımız.Ben iyileştim ama oğlum tam iyileşti buraya gelince tekrar hasta oldu hala da hasta((((( moralim bozuk ama düzelir İnşalalh.
sizde durum nasıl günleriniz nasıl geçiyor,umarım hasta olnlar yoktur.Hepinizi çok öpt.
canım şimdiden Allah kavuştursun. çok kalacakmı hayatım,hayırlısı ile yuvasına sana dönmeyi nasip etsin Rabbim. madem yeme isteğin var moralin bozuk,ozaman bunu tek başına yapma.eşinle çıkın gezin,gecelere kadar gezin,yiyin için. hem daha iyi olur belki. bırakma kendini hayatım,onuda üzersin. :teselli:Gunaydinlarkizlar ben tummotivasyonumu yitirdimkoptum tamamen hafta hirsimdan surekli yiyorum kafam karisik canim sikkin moralim bozuk ne yapacagima karar veremiyorum vicdanende rahat olamiyorum esim gidecek yakinda tunceliye son gunlerdeki sehit haberleride iyice moralimiz nozuldu kafami dagitmam lazim ve sikilincada surekli sacma sapan yemem istiyorum offff offff
sporu bi dengeye oturtalım nac da zaten spor konusunda sıkıstırcak gibi :)) bızım acımızdanda iyidir bence :)
bide kacamakları yapmayalımbenımde arada oluyor gibi bal falan sıkı takıp edelım bırbırımızı ver cıtı pıtı olalım :))
ank da kecıorene yakınsan ataturk bahcesınde gel bırlıkte yuruyelım aksamları kaydirigubbakcemile3
Kızlar, düşündüm de.. Taylor bile kilo veremediğine göre acaba dolunaydan ötürü falan mı doğru düzgün kilo veremedik...
Şu ana kadar yarım litre su içtim.
Kahvaltıda 1 dilim ekmek ve 1 menemen yedim. Yanında salata..
Gunaydinlarkizlar ben tummotivasyonumu yitirdimkoptum tamamen hafta hirsimdan surekli yiyorum kafam karisik canim sikkin moralim bozuk ne yapacagima karar veremiyorum vicdanende rahat olamiyorum esim gidecek yakinda tunceliye son gunlerdeki sehit haberleride iyice moralimiz nozuldu kafami dagitmam lazim ve sikilincada surekli sacma sapan yemem istiyorum offff offff
canım görüşmek üzere.kendine dikkat et. çok yorma hasta olma emi. :)) :1hug:
geçmişolsun hayatım,inşallah diğer dişlerini rahat çıkarır. anneler biraz yıpranıyor ama atlatılıyor hayatım.bugünlerinin bile tadını çıkar,çünkü çabuk geçiyor unutuluyor hemen. boshayallersmile
inşallah hedefine ulasırsın canıım :)günaydın kıslar göreve gitmeden size bi günaydı demek istedim taylor bugünden sonra bemde başlayacamm kesinlikle yürüyüşee dün 2 litre su içtim ayrıcaa ama düzenim olmadı bu hafta haftaya hedef koyuyorum 500 ile 1000 gr arası vermekkk
nach çıkma bugün dışarı gerçi oralar nasıl bilmiyorum heryer karışacakk sizde mağdurlardan olmayınn sakınlmaz: lmaz: lmaz:
Diyet listem değişti.
Ana yemeklerde 3 porsiyon et veya 8 k. sebze yemeği + 1 porsiyon et veya 9 kaşık kıymalı/etli sebze yemeği var. Ama diyetisyen mümkünse sebzeli menüyü tercih et, bulamazsan 3 porsiyon et ye dedi.
Dün tek hatam akşam yemeğinde 1 d. ekmek hakkım varken, hem 1 d. ekmek hem de ekstradan 2.5 kaşık pilav yemem oldu
Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 4 siyah zeytin (5 yeşil zeytin de olabiliyor ama değişiklik olsun dedim), 1 tatlı kaşığı bal (reçel de olabilirmiş), domates
Ara: 1 elma
Öğle: 3 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata, yarım b. süt
Ara: 1 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 9 kaşık kıymalı sebze yemeği (kabak), 1 d. ekmek, salata, 2.5 kaşık pilav, 1 b. süt
Ara: 2 porsiyon kivi
Spor: Yok :mymeka:
neysekı ben cok dondurma sevmıyorum :)) mamakda uzakmıssın canım yaa bende yuruyuse arkadas ıstıyorumyok tatlım yaa ben mamktayım aslında bana da bi yürüyüş arkadaşı şart tek başına tadı çıkmıyo işkence gibi gelio özelliklede sıcaklarda yürümek kaçamak konusunda ben de arada bir fire veriyorum o konuya nasıl çözüm getiricez bilemiyorum işte şu sıralar tam da dondurmalar falan çıkmışken(
nasılsınız kızlarr
benkötüyüm sabaha kadar uyku yoktu kızımın ateşi çıktıı başını bekledimhep eşimde nöbetçiydi gece 4te onu çağırdım 39 gecince çokzor yaa uykusuzluktan cok o ağladıkca bende ağladımmm bişey yapamamak zorr hala huysuz dişi çıkmışama baya zorladı bide soğuk algınlığı var bide bende kötüyümm demiştim birbirimize gecirdik herhalde iştahımda yokk sabah simityedimm 1 yumurta
öğle yemeğimşimdi yedimm 2dilim ekmek köfte 4 tanee yoğurt yeşil cay içerim birazdan 1 litre suyumu içtimmm
Gunaydinlarkizlar ben tummotivasyonumu yitirdimkoptum tamamen hafta hirsimdan surekli yiyorum kafam karisik canim sikkin moralim bozuk ne yapacagima karar veremiyorum vicdanende rahat olamiyorum esim gidecek yakinda tunceliye son gunlerdeki sehit haberleride iyice moralimiz nozuldu kafami dagitmam lazim ve sikilincada surekli sacma sapan yemem istiyorum offff offff
30.4.2010 içilen su miktarı
Dosba........................ 2.5lt
Ad1 ............................
Nachtigall .................1.5lt
Melzeyit ....................2lt
Nur_84 .....................3.5lt
taylor ........................3lt
ethos ........................1.5lt
Ela .............................
Celudar ................... 3lt
kızlar bu dün ki liste
bugün boş bi liste daha ekleyeceğim akşam üzeri herkes alıntı yaparak kendini eklerse çok memnun olurum
sonra da birbirimizi tebrik edelim yada eleştirelim :))
bol su içilen bi gün olsun
nasılsınız kızlarr
benkötüyüm sabaha kadar uyku yoktu kızımın ateşi çıktıı başını bekledimhep eşimde nöbetçiydi gece 4te onu çağırdım 39 gecince çokzor yaa uykusuzluktan cok o ağladıkca bende ağladımmm bişey yapamamak zorr hala huysuz dişi çıkmışama baya zorladı bide soğuk algınlığı var bide bende kötüyümm demiştim birbirimize gecirdik herhalde iştahımda yokk sabah simityedimm 1 yumurta
öğle yemeğimşimdi yedimm 2dilim ekmek köfte 4 tanee yoğurt yeşil cay içerim birazdan 1 litre suyumu içtimmm
kahvaltım:
2 kk peynir. 1/2 susamlı pogaca( erkek kardesım epeeey bı pogaca yıgmıstı eve dayanamadım)
1 bardak sut sogus
ara ogun:
salatalık domates
ogle:
gezmedeydım :)) 2 yk zeytin yağlı fasulye
8-9 tane zeytın yaglı sarma (coook guzel olmustu)
1 kıbrıt kutusu kadar sutlu tatlı ooof of...
şimdide mısafır var yanlarına gıdıp oturup sadece cay içicem.
herzaman oldugu gıbı ev yıne pasta borek dolu
suda daha yarım lıtre daha :S
Canlarım, arabadayız, sizlere uzun uzun yazacaktım. Bizimkiler yolda gördükleri alışverş merkezine girelim ddi. Gene yazarım. öpüyorum hepinizi. Ehosum, bozma mooralini lütfen. Konuşuruz gene
Öğlen sarmaların içindeki pirinç ekmeğe sayılır. 2-3 dilim ekmek yemiş gibi oldun sanırım. Neyse ki yanında ekmek yememişsin. Tatlı da neyse ki ufakmış ve sütlüymüş. Aman canım daha fazla bozma, bak geçen hafta ne güzel kilo verdin.
Diyet listem değişti.
Ana yemeklerde 3 porsiyon et veya 8 k. sebze yemeği + 1 porsiyon et veya 9 kaşık kıymalı/etli sebze yemeği var. Ama diyetisyen mümkünse sebzeli menüyü tercih et, bulamazsan 3 porsiyon et ye dedi.
Dün tek hatam akşam yemeğinde 1 d. ekmek hakkım varken, hem 1 d. ekmek hem de ekstradan 2.5 kaşık pilav yemem oldu
Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 4 siyah zeytin (5 yeşil zeytin de olabiliyor ama değişiklik olsun dedim), 1 tatlı kaşığı bal (reçel de olabilirmiş), domates
Ara: 1 elma
Öğle: 3 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata, yarım b. süt
Ara: 1 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 9 kaşık kıymalı sebze yemeği (kabak), 1 d. ekmek, salata, 2.5 kaşık pilav, 1 b. süt
Ara: 2 porsiyon kivi
Spor: Yok :mymeka:
sabah 1 gözleme yedim kızlar
şimdilik suyuma başladım
ii haftasonları...
canlarım merhabalar. dün son yazdığımdan sonra tekrar gelip yazamadım,aslında topikteydim,açıktı ama öyle bir iş vardıki elimde onu yetiştirmek zorundaydım. dün işten sonra arkadaşlarla yemeğe gittik.3 ad kööfte ızgara ve oğlumun yemediği spagettinin birazcığını yedim.birde salata vs. falan. dosbacım çok su içemedim hayatım ama bugün elimden geleni yaparım. bu akşam zong. gidiyoruz annemlere malesef nete giremicem. pazartesi yeni bir gün olacak ve bakalım nasıl başlıcak.bu hafta kilo vermek istiyorum,herhafta kilo vermek istiyorum. şimdilik buralardayım sonra görüşürüz. öptüm.
nasılsınız kızlarr
kahvaltım:
2 kk peynir. 1/2 susamlı pogaca( erkek kardesım epeeey bı pogaca yıgmıstı eve dayanamadım)
1 bardak sut sogus
ara ogun:
salatalık domates
ogle:
gezmedeydım :)) 2 yk zeytin yağlı fasulye
8-9 tane zeytın yaglı sarma (coook guzel olmustu)
1 kıbrıt kutusu kadar sutlu tatlı ooof of...
şimdide mısafır var yanlarına gıdıp oturup sadece cay içicem.
herzaman oldugu gıbı ev yıne pasta borek dolu
suda daha yarım lıtre daha :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?