Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Diyet listem değişti.

Ana yemeklerde 3 porsiyon et veya 8 k. sebze yemeği + 1 porsiyon et veya 9 kaşık kıymalı/etli sebze yemeği var. Ama diyetisyen mümkünse sebzeli menüyü tercih et, bulamazsan 3 porsiyon et ye dedi.

Dün tek hatam akşam yemeğinde 1 d. ekmek hakkım varken, hem 1 d. ekmek hem de ekstradan 2.5 kaşık pilav yemem oldu

Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 4 siyah zeytin (5 yeşil zeytin de olabiliyor ama değişiklik olsun dedim), 1 tatlı kaşığı bal (reçel de olabilirmiş), domates
Ara: 1 elma
Öğle: 3 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata, yarım b. süt
Ara: 1 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 9 kaşık kıymalı sebze yemeği (kabak), 1 d. ekmek, salata, 2.5 kaşık pilav, 1 b. süt
Ara: 2 porsiyon kivi

Spor: Yok :mymeka:

dosbacım dondurma konusunda diyetisyenler hemfikir değil sanırım. Benim diyetisyene göre içinde şeker olan herşey kaçamak sayılıyor. Bir tek bazen sabah kahvaltısında 1 tatlı kaşığı reçel/bal veriyor. Onu da o hafta listemde varsa yiyebiliyorum. Onun dışında tüm şeker içeren şeyler yasak. Şekeri meyve ve kuru meyvelerden veriyor.

celudarcım umarım sınavdan geçersin canım. Çok kolay gelsin derslerinde.

Baharcım sana da çok kolay gelsin. Umarım işlerin hafiflemiştir.

Nac canım ben de düşündüm. Bir iki hafta önce hepimiz ne güzel kilo vermiştik, bu hafta niye böyle geçti diye. Dolunaydan olabilir gerçekten. İnşallah öyledir de bu hafta veririz artık.

Gunaydinlarkizlar ben tummotivasyonumu yitirdimkoptum tamamen hafta hirsimdan surekli yiyorum kafam karisik canim sikkin moralim bozuk ne yapacagima karar veremiyorum vicdanende rahat olamiyorum esim gidecek yakinda tunceliye son gunlerdeki sehit haberleride iyice moralimiz nozuldu kafami dagitmam lazim ve sikilincada surekli sacma sapan yemem istiyorum offff offff

30.4.2010 içilen su miktarı
Dosba........................ 2.5lt
Ad1 ............................
Nachtigall .................1.5lt
Melzeyit ....................2lt
Nur_84 .....................3.5lt
taylor ........................3lt
ethos ........................1.5lt
Ela .............................
Celudar ................... 3lt

kızlar bu dün ki liste
bugün boş bi liste daha ekleyeceğim akşam üzeri herkes alıntı yaparak kendini eklerse çok memnun olurum
sonra da birbirimizi tebrik edelim yada eleştirelim :))
bol su içilen bi gün olsun

ethos canım Allah kolaylık versin stersli bi döneme girmişsin
uzun süre mi kalcak eşin??
canım kafanı dağıtacak bişiler bul diyecem ama demesi kolay (

canlarım merhabalar. dün son yazdığımdan sonra tekrar gelip yazamadım,aslında topikteydim,açıktı ama öyle bir iş vardıki elimde onu yetiştirmek zorundaydım. dün işten sonra arkadaşlarla yemeğe gittik.3 ad kööfte ızgara ve oğlumun yemediği spagettinin birazcığını yedim.birde salata vs. falan. dosbacım çok su içemedim hayatım ama bugün elimden geleni yaparım. bu akşam zong. gidiyoruz annemlere malesef nete giremicem. pazartesi yeni bir gün olacak ve bakalım nasıl başlıcak.bu hafta kilo vermek istiyorum,herhafta kilo vermek istiyorum. şimdilik buralardayım sonra görüşürüz. öptüm.

adcığım üzülme geçen haftada ben öyle döndüm problem yok yanii bu hafta 400 gr görünüyor bence daha fazladır ama şişlik malesef beni bitiriyorralsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
sağol hayatım.inşallah daha fazla vermişsindir hayatım kilo ve haftaya da verirsin. olumunekankayizsmile
günaydın kızlar
malesef almışımmm 62 kilom 1 kiloo almışım off yaa buhafta sıkıyorummm
üzülme elacım ya. haftaya verirsin inşallah.bu haftayı atlattık ama haftaya inş güzel olur herşey.
kaydirigubbakcemile2
canım arada bana vurur öyle bıkkınlık. canım sıkılınca sürekli yemek istiyorum çünkü öyle iyi hissediyorum. bende istediğim kıyafetlerimi giymek istiyorum.hadi haftaya bişeyler yapalım canım olurmu. :hulya:
canım görüşmek üzere.kendine dikkat et. çok yorma hasta olma emi. :)) :1hug:

geçmişolsun hayatım,inşallah diğer dişlerini rahat çıkarır. anneler biraz yıpranıyor ama atlatılıyor hayatım.bugünlerinin bile tadını çıkar,çünkü çabuk geçiyor unutuluyor hemen. boshayallersmile

geçmişolsun hayatım hayırlısı ile atlaatır inşallah. ah ah ben çoook özlüyorum o günleri. boshayallersmile

hoşgeldin hayatım.olumunekankayizsmile çok geçmişolsun. dilerim atlatırsınız. iyice dinlen canım.şanberk iyileşince başlarsın işlere,kaçmıyor ya. zaten körolmayası işler seni bekler merak etme hayatım . kötükedihüso

canım şimdiden Allah kavuştursun. çok kalacakmı hayatım,hayırlısı ile yuvasına sana dönmeyi nasip etsin Rabbim. madem yeme isteğin var moralin bozuk,ozaman bunu tek başına yapma.eşinle çıkın gezin,gecelere kadar gezin,yiyin için. hem daha iyi olur belki. bırakma kendini hayatım,onuda üzersin. :teselli:

yok tatlım yaa ben mamktayım aslında bana da bi yürüyüş arkadaşı şart tek başına tadı çıkmıyo işkence gibi gelio özelliklede sıcaklarda yürümek kaçamak konusunda ben de arada bir fire veriyorum o konuya nasıl çözüm getiricez bilemiyorum işte şu sıralar tam da dondurmalar falan çıkmışken (

bende sabit çıktım bu hafta çok dikkat etmeme rağmen canım dediğin gibi bir etkisi var mıdır acaba

canım kötü düşünme ki kötü enerjiyle dolmayasın Allahın izniyle bir şey olmaz içini ferah tutmaya çalış

teşekkür ederim canım benim biraz yorucu oluyor gözlerim ağrır oldu bu aralar çok geç saatlere kadar yatmadan çalışıyorum o da ii değil ama özellikle tarih konusunda kendimi yeterli hissetmiyorum ve ister istemez huzursuz oluyorum

elacım geçmiş olsun canım alıntı yaptım sanıyordum ama yapmamışım sanırım :))

nasılsınız kızlarr
benkötüyüm sabaha kadar uyku yoktu kızımın ateşi çıktıı başını bekledimhep eşimde nöbetçiydi gece 4te onu çağırdım 39 gecince çokzor yaa uykusuzluktan cok o ağladıkca bende ağladımmm bişey yapamamak zorr hala huysuz dişi çıkmışama baya zorladı bide soğuk algınlığı var bide bende kötüyümm demiştim birbirimize gecirdik herhalde iştahımda yokk sabah simityedimm 1 yumurta
öğle yemeğimşimdi yedimm 2dilim ekmek köfte 4 tanee yoğurt yeşil cay içerim birazdan 1 litre suyumu içtimmm

inşallah hedefine ulasırsın canıım :)

ve galiba tarıhe gececek bugun :) karısmadı galıba ortalık cok sukur ya :))

liste guzel olmuus ozellıklede bı tatlı kasıgı tatlı kısmı kaydirigubbakcemile3
cunku arada benımde canım cekıyordu bal falan. demekkı konulabılır :))

neysekı ben cok dondurma sevmıyorum :)) mamakda uzakmıssın canım yaa bende yuruyuse arkadas ıstıyorum gercı ben hafta ıcı her gun hemen hemen kızılaydan kore parkına kadar yada daha ılerısınde aski ye kadar yuruyorum ama işte oyle esofmanları cekıp gıdılmedıgı ıcın olmuyor pek
neyse bırbırımızı sık kontrol edelım ama ) kacamak yok :)) (gercı ben bugun kıbrıt kutusu kadar sutlu tatlı yedım )

canım yaa Allah kolaylık versın inşallah atlatırsınız bu donemı
kuzenımın esı sehır dısındayken yanında kalmıstım ıkı gece onunda cocugunun atesı 39 bucuga kadar cıkmıstıda ıkı gece dede hastaneye gıtmıstık cok zor yaa insan uzuluyor mınıcık yavru aglıyor oyle inşallah gecer... hepımızın atlattıgı bı donem işte.. zorlugu annelere :)) ee bosa cennet sızın ayagınızn altında deıl :)))

kahvaltım:
2 kk peynir. 1/2 susamlı pogaca( erkek kardesım epeeey bı pogaca yıgmıstı eve dayanamadım )
1 bardak sut sogus

ara ogun:
salatalık domates

ogle:
gezmedeydım :)) 2 yk zeytin yağlı fasulye
8-9 tane zeytın yaglı sarma (coook guzel olmustu )
1 kıbrıt kutusu kadar sutlu tatlı ooof of...

şimdide mısafır var yanlarına gıdıp oturup sadece cay içicem.
herzaman oldugu gıbı ev yıne pasta borek dolu

suda daha yarım lıtre daha :S

Canlarım, arabadayız, sizlere uzun uzun yazacaktım. Bizimkiler yolda gördükleri alışverş merkezine girelim ddi. Gene yazarım. öpüyorum hepinizi. Ehosum, bozma mooralini lütfen. Konuşuruz gene

Canım madem moralin bozuk mümkünse evde zararlı şeyler bulundurma, hele de moral bozuk olunca yeme ihtimali çok artıyor. Yürüyüş yapmak moral bozukluğuna iyi geliyor. Mutluluk hormonu salgılatıyor. Oğlunu da alıp yürüyebilirsin belki. Eşin gittiğinde de yalnız kalma. Hafta sonu için bile olsa, akrabalarının yanlarına gidersin belki.

Ben şimdiden eleştireyim :) Nac ve ethos az içmişsiniz. Nur ve celudar güzel içmişsiniz, tebrikler. Kızlar normal insanların 2 litre içmesi lazım. Kilo vermek isteyenlerin en az 3 litre içmesi lazım. O da kışın. Havalar ısındıkça daha çok içmek lazım. Bir de öyle kafaya dikip bir seferde 1.5 litre içince olmuyor. Güne yaymak gerekiyor. Unutuyorsanız göz önüne her odaya su şişe koyabilirsiniz.

Umarım bir an önce iyileşir. Birbirimize geçirdik demişsin. Ozon terapi diye birşey varmış. Yaptırınca gribe falan hiç yakalanılmıyormuş. Muğla'da varsa, durumun da müsaitse bir araştır derim. Bir arkadaşım yaptırdı hep hastalanan kız bir yıldır hiç hastalanmadı.

Öğlen sarmaların içindeki pirinç ekmeğe sayılır. 2-3 dilim ekmek yemiş gibi oldun sanırım. Neyse ki yanında ekmek yememişsin. Tatlı da neyse ki ufakmış ve sütlüymüş. Aman canım daha fazla bozma, bak geçen hafta ne güzel kilo verdin.

Canlarım, arabadayız, sizlere uzun uzun yazacaktım. Bizimkiler yolda gördükleri alışverş merkezine girelim ddi. Gene yazarım. öpüyorum hepinizi. Ehosum, bozma mooralini lütfen. Konuşuruz gene

ıyi alışverişler canım.

yok canım bozmam inşallah bu hafta yuruyusun yanına sporda eklemeyı dusunuyorum..ama boyle kacamaklarda cok uzucu oluyor (

yarında erkek arkadasımla goruscem 1 bucuk ay olmustu gorusmeyelı bakalım dıycek mı zayıflamıssın dıyee boshayallersmile

Canım, afiyet olsun. Sanırım 1300 kaloriye düşmüş beslenmen. Ben de bir tek kabağa kıymayı yakıştırırım. Sebzenin yanında kıymaya hiç alışmamışım. Çok güzel beslenmişsin canım :)))

Ethoscum, yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm. Canım sana bol sabırlar. Ancak, kilolu olarak da mutlu değilsin. Bu durumda moralin bozulunca yemekle kafayı dağıtmak iyi bir seçim değil. Taylorcığımın da dediği gibi kesinlikle evde abur cubur, zararlı, kilo aldırıcı besinler bulundurma. Gerçekten de yürümek snirlere iyi geliyor. Tavsiye ederim. Canım, eğer iyice yemek yeme ihtiyacı duyarsan beyaz leblebi, etiform gibi şeylere yönelebilirsin. Canın tatlı isterse de isteğinin başladığı anda bal ya da pekmeze yönelebilirsin.

sabah 1 gözleme yedim kızlar
şimdilik suyuma başladım
ii haftasonları...

Sen ne güzel su içmişsindir şimdi canımcım :))) Afiyet olsun :))

Canım, annenlerde güzel zamanlar geçir, güzel güzel hasret gider. İyice de dinlen :))) Bu arada suyunu da ihmal etme :))))

Ben de arkadaşlarımdan diş çıkaran bebeklerin yaşadığı sıkıntıları duyuyorum. Bazen zorlanıyorlar. Seninki de öyle olmuş. Ateşi de yükselmiş. Diş çıkarma zamanında soğuk algınlığı da sürece eşlik edermiş. Belki de öle olmuştur. Umarım şimdi kendini toparlamıştır, tabi sen de.. Beslenmende ekmek hafiften egemen olmuş ama akşama daha az yersen dengelemiş olursun :))

şekerim, poaçayı neyse ki yarım yemişsin. Çünkü çok fena. Tatlın az olmuş ama sarmaları ekmek olarak sayarsak hafiften kaçırmış gibi olmuşsun, akşama telafi edersin :)))

Kızlar, çok yorgunum. Gezdik, bi de 5 km yürüdük :))) Güneş mi çarptı ne? Sersem gibiyim.
Yediklerime gelince.. Biraz saçma oldu. Kahvaltımı biliyorsunuz: öğleye doğru 1 tavukgöğsü yedim. SOnra 5 km yürüdüm. Öğle yemeği olara da balık yedim, yanında 2 halka kalamar, 3 dilim ekmek (ekmek kaçtı biraz, avuntum sabah 1 dilim yemiş olmam. Kalamar da çok iyi olmadı tabi) Başka bi şey yemedim. Şimdi de o kadar yorgunum ki, kalkıp yemek yapmaya zorsunuyorum :))))
Su meselesine gelince... 1 litre içtim daha ((( daha en az 1 lt daha içmem lazım. Ama şimdi 1 nane limon çayı içiyorum, sayılmaz di mi (((

1.5.2010 yürüme süresi
Dosba........................
Ad1 ............................
Nachtigall .................60 dk
Melzeyit ....................
Nur_84 .....................
taylor ........................
ethos ........................
Ela .............................
Celudar ...................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…