• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

cuma günleri burası bu kadar sessiz olmazdı herkes dağıttı :))
bu hafta sonuçlarda takımda dağıldı...neyse kızlar geçen geçmiştir şimdi toparlanma zamanı...
bu rehavetten kurtulalım
diyetisyene giden arkadaşlardan bi ricam var sorabilirler mi acaba dondurma kaçamak mı??değilse haftada kaç kere yiyebiliriz...yani 1 mi 2 mi?? ayy ben dayanamıyorum :((
neyse şimdi yeşil çayımı içiyorum
akşama herkes 2 kupa yeşil çay ve 2 lt su içmiş olsun lütfen
takip edeceğim kimler içti kimler içmedi???
bu ulvi görevi üzerime alıyorum :)) hepinizi seviyorum

cuma günleri burası bu kadar sessiz olmazdı herkes dağıttı :))
bu hafta sonuçlarda takımda dağıldı...neyse kızlar geçen geçmiştir şimdi toparlanma zamanı...
bu rehavetten kurtulalım
diyetisyene giden arkadaşlardan bi ricam var sorabilirler mi acaba dondurma kaçamak mı??değilse haftada kaç kere yiyebiliriz...yani 1 mi 2 mi?? ayy ben dayanamıyorum :((
neyse şimdi yeşil çayımı içiyorum
akşama herkes 2 kupa yeşil çay ve 2 lt su içmiş olsun lütfen
takip edeceğim kimler içti kimler içmedi???
bu ulvi görevi üzerime alıyorum :)) hepinizi seviyorum

canıım benım diyetisyenım 1 top vanılyalı (beyaz) dondurmayı aksam ustu bı ara ogune sayıyordu ama haftada kac kes yenır bılmıyorum. sorayım tekrar gıttıgımde :)

aksama da haber verırım suyu ve yesıl cayı..

şimdi sınava gıdıyorum inşallah su kuru hayırlısıyla gecerım yaa :(
pekde calısmadım yabancı arkadaslarla olan pratıgıme guvenıyorum bı tek :(
akşam gorusuruz bugun erken gelcem inş...

kızlar merhabalar asılsıız bakalım ben çok yorgun ve uykusuzum
kızım diş çıkarıyor çok huzursuz uyuyamıyor yemiyor hiiç durmuyor iş hayırlısıyla atlatırız bunuda
kilom hala 70 çok sinir oldum bu duruma gram oynamıyor kilo ya

kahvaltım
1 dilim ekmek 2 dilim peynir 3 tane zeytin domates, biber, salatalık
ve çay
saat 11de kahvaltı yaptım
şimdide 1 tane dolma yiyeceğim dün yapmıştım çok çok az zeytinyağı var içinde etsiz üzerinede lıght yoğurt

canıım benım diyetisyenım 1 top vanılyalı (beyaz) dondurmayı aksam ustu bı ara ogune sayıyordu ama haftada kac kes yenır bılmıyorum. sorayım tekrar gıttıgımde :)

aksama da haber verırım suyu ve yesıl cayı..

şimdi sınava gıdıyorum inşallah su kuru hayırlısıyla gecerım yaa :(
pekde calısmadım yabancı arkadaslarla olan pratıgıme guvenıyorum bı tek :(
akşam gorusuruz bugun erken gelcem inş...
dua edeceğim asiyecim
akşama su ve yeşil çay bildirimini bekliyorum

ben 2. yeşil çayımı içiyorum bilgilerinize

afiyet bal şeker olsun bol bol ödem ve kilo kaybı olsun

kızlar merhabalar asılsıız bakalım ben çok yorgun ve uykusuzum
kızım diş çıkarıyor çok huzursuz uyuyamıyor yemiyor hiiç durmuyor iş hayırlısıyla atlatırız bunuda
kilom hala 70 çok sinir oldum bu duruma gram oynamıyor kilo ya

kahvaltım
1 dilim ekmek 2 dilim peynir 3 tane zeytin domates, biber, salatalık
ve çay
saat 11de kahvaltı yaptım
şimdide 1 tane dolma yiyeceğim dün yapmıştım çok çok az zeytinyağı var içinde etsiz üzerinede lıght yoğurt

afiyet olsun canım
kızında inş. en kısa zamanda atlatır... kaç dişi kaldı,inş çok sıcaklara kalmadan tamamlar dişlerini...

dua edeceğim asiyecim
akşama su ve yeşil çay bildirimini bekliyorum

afiyet bal şeker olsun bol bol ödem ve kilo kaybı olsun

afiyet olsun canım
kızında inş. en kısa zamanda atlatır... kaç dişi kaldı,inş çok sıcaklara kalmadan tamamlar dişlerini...

sağol canım
daha 4. dişi busenağlama

Nurcum, kolay gelsin canım. Umarım çabucak çıkarır dişlerini bebişin ve hemen toparlanır.
Dosbik çok büyük bir hayra girersin canım. Sularımızı takip etmen çok iyi olacak. Bana istediğin kadar kızabilirsin. Ben de sporlarımızı takip edeceğim ))))

Öğlen bir hamburger yedim. Hırs çıkararırcasına... Pazartesi saat 16.45 e diyetisyenden randevu aldım. Şimdi özel dersime gidiyorum
Kızlar, havalr bugün yaşadığınız yerlerde gozelse bi yürüyüşe çıkın bence )))

Nurcum, kolay gelsin canım. Umarım çabucak çıkarır dişlerini bebişin ve hemen toparlanır.
Dosbik çok büyük bir hayra girersin canım. Sularımızı takip etmen çok iyi olacak. Bana istediğin kadar kızabilirsin. Ben de sporlarımızı takip edeceğim ))))

Öğlen bir hamburger yedim. Hırs çıkararırcasına... Pazartesi saat 16.45 e diyetisyenden randevu aldım. Şimdi özel dersime gidiyorum
Kızlar, havalr bugün yaşadığınız yerlerde gozelse bi yürüyüşe çıkın bence )))

inş canım
özel dersin benim burdamıydı banada uğra bi sade kahvemi iç

kızlar nasılsınız ben iyi deilimm grip oluyorum sanırım kızımda diş çıkaartıyoo uykuda yokk giremeyebilirim pc çok yavaş neden anlamadımm
yediklerime gelince
kahvaltı 1dilim ekmek 1 dilim peynirr
öğlen mantar 1dilim ekmek
1dilim bisiküvili pastaa
akşam yemeğii kabak yemeği 4 kaşıkk makarnaa eşim istedii bende yaptımm:(( ve yedimdee saymadım da kaç kaşık 1 tabağa yakındı sanırım artık yemem inşş

şimdi eve gidiyorum. Daha yarım litre su içtim. İçtikçe yazacağım )) akşam dışarı çıkarız herhalde, yazamayabilirim. Bilginiz olsun )))

ay ben bugün buraya uğrayamadım diğer topikte çok önemli gereksiz işlerim vardııı
hehehee

yemek düzenim bozuk yemeklerden miğdem bulanıyorrr neyse kısa ve öz yazayım yarın 1 mayıs sabahtan görevliyisi akşamda gelir uyurum pazarda iş yaparımm biraz devlete biraz kendime kızlar ne olur dua edin yarın en azından burda olaylar çıkmasın kocam nöbetçi müdürr vede teröre bakıyor adam perişan olur arkadaşlarım desen öylee dualarınızı eksik etmeyin

istanbul ankara sakın yarın hava güzel şöle bi dolaşıyım gafletine düşmeyin izmirde aynı şekildee herkes evinde otusunn kk da takılsın

13.TAKIM 153. ETAP
Dosba ( 69 /68.5 /0.5 /0.72 % )
Ad1 (55.7 /56,7 /-1 /-1,7%)
Nachtigall ( 61.8 /62 /-0.2 /-0.39 % )
Melzeyit ( 78.6 /78,2 /0,4 /0,51 % )
Nur_84 ( 70.0 / 70 /0,0 /0,0 %)
taylor ( 65.2 / 65 / 0,2 /0,31 % )
ethos ( 74 / 74,5/-0,5 /-0.068 % )
Ela ( 61 /62 /-1,0 /-1,64 % )
Celudar ( 88.4 /87,2 /1,2 / 1,36%
) (eski üye, nicki değişti-Bilmem_89)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 623.7 / 624,1/-0,4 /-0,64 % )

Merhabalar arkadaşlar sizi çok çok özledim.Sizinle sohbet etmeyi dertleşmeyi çooooooooook özledim.Birkaç gündür evimize döndük hala biraz yorgunluk var üzerimde.Ama çok işlerim var dolapları düzeltmem lazım.kışlıkları kaldırmak yazlıkları indirmeliyim.Perdeler,halılar yıkancak,camlar silincek çok çalışmama lazım çok :)))))

Bakıyorum benim rakibim taylor çoktan beni geçmiş aferin sana tebrik ederim canım.

Kilo vermeyenlere de moraliniz bozmayınız arkadaşlar sonraki hafta iyi sonuçları alırsanız eminim.
Ben eski kilolarıma döndüm.Memlekette pek güzel vakit geçirmedim.Oğlumla çok kötü hastalandık yaklaşık 20 gün sürdü hastalığımız.Ben iyileştim ama oğlum tam iyileşti buraya gelince tekrar hasta oldu hala da hasta :(((((( moralim bozuk ama düzelir İnşalalh.

sizde durum nasıl günleriniz nasıl geçiyor,umarım hasta olnlar yoktur.Hepinizi çok öpt.

nac iyi gezlemeler canım
melzeyit canım benim inş. yarın sizin için ve ülkemiz için çok güzel geçer...dualarımız sizinle iyiki varsınız
fikriyecim canım büyük geçmiş olsun... inş. en kısa zamanda toparlanırsınız
çok özledik seni..

Son düzenleme:
Back