Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar akşam yemeğim karışık oldu
1/2kase çorba
5-6yk makarna
haşlanmış karnabahar
cacık salata
1 dilim ekmek
keşke ekmeği yemeseydim 2 lt su içtim

30.4.2010 içilen su miktarı
Dosba........................ 2.5lt
Ad1 ............................
Nachtigall .................1.5lt
Melzeyit ....................
Nur_84 .....................3.5lt
taylor ........................
ethos ........................
Ela .............................
Celudar ...................

Son düzenleme:
Kızlar, size bi bakmaya uğradım. Sizleri özledim :))) Dosbikim yarım litre daha su içtim. Yatana kadar 1,5 litreye tamamlamayı düşünüyorum :)))
10. olduk. Derece önemli değil tabi, ama kendi sağlığımız ve mutluluğumuz için umarım önümüzdeki hafta daha iyi oluruz.

ben cok su içmeme karşın boğazlarım yandığı içinn içemedim buğün 1buçuk litre anca içtimm

celudar çok tebrikler.

ela ve ethos, kızlar hiç üzülmeyin eninde sonunda bu kiloları vereceğiz bahar'ın da dediği gibi. Şişkinlik dışında vücudunuz 5 günde 5 kilo diyetine de tepki gösteriyor olabilir. ethos canım azar azar verelim de verelim boşver. Ben ne zaman şu kadar günde şu kadar kilo vermem lazım stresine girsem kilo alıyorum.

nurcum geçmiş olsun, umarım bir an önce dişlerini çıkartıp rahatlar kızın. Canım kilo vermem durunca ben ekstra birşeyler yapmaya çalışıyorum. Spor gibi, akşam yemeğini daha erken saatte yemek gibi, kahvaltıdan önce maydanoz suyu içmek gibi. Sen de birşeyleri değiştirip dene istersen.

fikriyecim artık döndün mü takıma? Gözümüz yollarda kaldı. Canım seni geçtiğimin farkında değildim. Sen söyleyince farkettim. Ama sen listede değilken geçince hiç zevkli olmadı şimdi. Ben nur'u geçmeye odaklanmıştım. Ama gıdım gıdım kilo verdiğim için bu hafta da mümkün olmadı :) Sen takıma geri dönünce geçersin beni. İşlerini bitir de dön artık. Oğluşuna çok geçmiş olsun.

melzeyitim yarını sağ sağlim atlatırız inşallah. Çok dikkat et kendine.

1 ela 22.8
2 ad 23.3
3 Nachtingall 24.2
4 dosba 25.2
5 nur 25.4
6 taylor 25.7
7 ethos 26.4
8 melzeyit 28.0
9 celudar 31.6

18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal
25-29.9 arası: Fazla kilolu
30-39.9 arası: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez

Listede sıralamada bir değişiklik yok. ad katıldı bir tek.

Benimle nur'un, nur'la da dosba'nın değerleri yakın. Gelecek hafta sıralamada bir değişiklik olursa bu kişiler arasında olabilir diye tahmin ediyorum.

Bu arada celludar 5 kilo verince bir üst kategoriye geçecek.

Benim bir üst kategoriye geçmeme 2 kilo kaldı. nur 1.4 kilo, dosba ise sadece 700 gr. verdiğinde bir üst kategoriye geçiyor.

bahaaar bu hafta ciddi ciddi birlikte birseyler yapalım mıı :)) birbimizi gaza getırelım falan hı ne dersın :)

yapalım canım ben varım zaten bu aralar düğünler yüzünden acayip gaza geldim iştah falan kalmadı ama tartı da çok yüzümü güldürmüyo son çare spora vericem kendimi haftada en az 3 gün 1 saat spor yapmayı hedefliyorum sen ne önerirsin ne gibi bişeyler yapabiliriz...?

canım benim bildiğim kadarıyla haftada bir defa dondurma yenilebiliyordu miktar olarak bilemem ama özellikle yaz günü her diyetisyen ekler listesine diye düşünüyorum bu arada su fikri süper olmuş denetlenmeden olmuyo :))

sende sporları takip et canım sıkı yönetim ilan edilsin artık hatta grubun adını kışa tombik olarak girmek istemeyenler olarak bile değiştirsek yeridir yoksa yerimizde sayıcaz baksana :)))

hoşgeldin canım ben de bıraktığın gibiyim ne yazık ki hala 80 lerin altına düşemedim dersler falan derken birkaç kilo üzerine eklendi bile ama başladım sıkı şekilde diyete sen de kaldığın yerden devam edersin canım sanberkime de geçmiş olsun öp onu benim için opuyorumnanaktan

dua edeceğim asiyecim
akşama su ve yeşil çay bildirimini bekliyorum

3 litree :))

inşallah bi sorun olmaz yaa.. içimden bi ses bu yıl sorunsuz gececek dıyor aslında da hiç bellide olmaz tabi..

Allahıııım normal şişko olmama az kaldı kaydirigubbakcemile3

sporu bi dengeye oturtalım nac da zaten spor konusunda sıkıstırcak gibi :)) bızım acımızdanda iyidir bence :)

bide kacamakları yapmayalım benımde arada oluyor gibi bal falan sıkı takıp edelım bırbırımızı ver cıtı pıtı olalım :))

ank da kecıorene yakınsan ataturk bahcesınde gel bırlıkte yuruyelım aksamları kaydirigubbakcemile3

aa bu arada bugun guya erken gelcektım eve sınavdan sonra arkadaslarla muhabbet oldukca guzeldı :)) evede her zamankınden gec geldım.. sınavım... inş gecerım yaa cok zordu (
yedıklerıme gelınce hiç saymasam daha iyi
sabah yazdımmı hatırlamıyorum tam nette aklımda deıl gercıde )

2 kk kadar peynir ve 1 dilim ekmekten emınım :)
1 bardakta sur ve sogus

ara öğün : altınbasak ( paketın yarısı)

öğle: yiyemedim.
kurstada hocamız browni dağitti onu yedım
bıde sutlu kahve ıctım

akşam:

4 yk kabak yemegı
3 dilim ekmek (fazla oldu ama) 1 kk kadar peynr
1 su bardagı kadar yogurt.

ayrıca 1 soda..

yarım saat yuruyus

ben cok su içmeme karşın boğazlarım yandığı içinn içemedim buğün 1buçuk litre anca içtimm

Canım, boğazın nasıl? Gene iyi içmişsin.

Çok güzel bi fikir canım :)

Öğle yemeği biraz karışmış gibi ama, dengelemişsin canım :) Afiyet olsun :)))

Kızlar, düşündüm de.. Taylor bile kilo veremediğine göre acaba dolunaydan ötürü falan mı doğru düzgün kilo veremedik...
Şu ana kadar yarım litre su içtim.
Kahvaltıda 1 dilim ekmek ve 1 menemen yedim. Yanında salata..

günaydın kıslar göreve gitmeden size bi günaydı demek istedim taylor bugünden sonra bemde başlayacamm kesinlikle yürüyüşee dün 2 litre su içtim ayrıcaa ama düzenim olmadı bu hafta haftaya hedef koyuyorum 500 ile 1000 gr arası vermekkk

nach çıkma bugün dışarı gerçi oralar nasıl bilmiyorum heryer karışacakk sizde mağdurlardan olmayınn sakınlmaz:lmaz:lmaz:

:roflol:bu aarada benim 3 kilom kalmış alt seviye için allah be ne ki haftaya veririrmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Melzeyitim, öncelikle çok güzel su içtiğin için seni tebrik ediyorum :)))
Kolay gelsin canım görevinde :))))))))
Üçüncü olarak rotamızı itina ile seçtik, fazla ortalıkta olmayacağız :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…