Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm arkaaslar bende bugun sabah sadece haslanmıs yumurta yedım ekmek ve cay yoktu menude oglende mısafırım geldıgı ıcın kuru pasta almıstım 4 tanede kuru pasta yedım aksamada bıraz corba ıcıp gunu kapatırım artık tabı bıde meyve bugun hıc ekmek yemıcem bırazdanda 40 dakıka spor yapıcam cumaya az kaldı arkadaslar kılo vermıs olan varmCADIARZUı aranızda

Arkadaşlar ben açım.Yemek yememek ve amacımı hatırlamakiçin suyumu elime aldım hemen siteye girdim.Gerçekten işe yarıyor.İznim bitinceye kadar zayıflamam gerek.Çünkü doğumdan sonra hiç bir kıyafetim olmuyor.Bu arada akşam 2 kase çorba içtim.Yanındada salata yedim.

Arkadaşlar ben açım.Yemek yememek ve amacımı hatırlamakiçin suyumu elime aldım hemen siteye girdim.Gerçekten işe yarıyor.İznim bitinceye kadar zayıflamam gerek.Çünkü doğumdan sonra hiç bir kıyafetim olmuyor.Bu arada akşam 2 kase çorba içtim.Yanındada salata yedim.

haklısın canım gercekten faydası oluyor bende cumaya zayıflamam lazım dıye bısey yemıyorum hesap vermek zorunda kalınca dıkkat edıyor ınsan ınsallah hepımız ıdeal kılomuza ulasırız

kizlar yememe dikkat ediyorum pazartesi basladim diyetime sabahlari domates peynir ve salatalik 1 dilim ekmekle oglen corba aksamda bi tabak sebze yemegi yiyorum 3 gundur bakalim simdilik hic bi kilo kaybetmedim ayniyim ins cumaya kadar birazda olsa gider optum kizlar hepimize kolay gelsin

canlar merhabalar..
linktede göreceğiniz gibi sevcan arkadaşımızı takımınızın lideri benim deyimimle sekreteri :)) olarak ilan etmiş bulunuyoruz hepinize hayırlı olsun...

http://www.kadinlarkulubu.com/4576525-mesaj148.html

formalite icabı olarak arkadaşımıza bir yardımcı gerekiyor arkadaşlar kısa zamanda bildirmemiz gerekiyor bu yardımcıyı, yani kimse korkmasın bir iş yaptırmayacağız :))

sevcancığım paylaşım alanını takip et şekerciğim ve son bir haftadır alınan kararlar var, okuduklarının altına teşekkür butonu ile imzanı bırakırsan seninde ilgilenip okuduğunu anlarız oldumu canım haydi kolay gelsin... bizede buyurun....

teşekkürler kaliste canım sevcan kolay gelsin sanada valla benim işler epey yoğun bu aralar haftayada izin alıcaktım sizden paylaşımda bulunamicam ne yazıkki ama diyet tam gaz deevam edicek kilo bildirimine katılırım yanlız 3 gün kadar paylaşımda bulunamicam kızlar özür

dün ne yedim yazsam beni mahvedersiniz ama çokda abartmadımmm :KK70: off ya herşey bu regl yüzünden oluyor acayip bir şekilde yemek isteği var durduramıyroum kendimi

arkadaşlar merhaba!kilo bildirimleri bugün mü yapılıyor?yoksa yarın mı??
ben bu sabah erkenden çok sevindim:)her zamanki gibi aç karnıma tartıya bir çıktım:))81.500 olmuşum:)tamam kilom çok ama şu aşamada kilo verdiğimi hiç mi hiç düşünmüyordum.dün 81.900 olan ben bugün 81.500:)))mazur görün bu sevincimi lütfen.
bu sabah bir değişiklik yapıp aç karnıma bir su bardağı ılık suyun içine bir tatlı kaşığı elma sirkesi ve bir tatlı kaşığı bal ekleyerek yudum yudum içtim.ardından bir dilim ekmek,bir yumurta,şekersiz yeşil çay ve biraz peynir yedim.saat 11.30 da iki tane kepekli grisini yedim.
aklıma şu sirkeli,ballı su takıldı.akşam okumaya çalıştım o topiği.ilk tarif başkayken sonra yazan arkadaşlar benim yaptığım gibi yapmaya başlamışlar ve bu şekilde kilo vermeye başladık diyorlar.ben de o yüzden aç karnına içtim.acaba bu karışımı aranızda kullanan arkadaşlarımız var mıdır?
benim çok aklım karştı:KK43:(kimi tok karnına,kimi aç karnına diyor.kimi günde bir kez kimi üç kez diyor:KK43:uygulayan varsa bildiklerini paylaşırsa sevinirim:)

arkadaşlar merhaba!kilo bildirimleri bugün mü yapılıyor?yoksa yarın mı??
ben bu sabah erkenden çok sevindim:)her zamanki gibi aç karnıma tartıya bir çıktım:))81.500 olmuşum:)tamam kilom çok ama şu aşamada kilo verdiğimi hiç mi hiç düşünmüyordum.dün 81.900 olan ben bugün 81.500:)))mazur görün bu sevincimi lütfen.
bu sabah bir değişiklik yapıp aç karnıma bir su bardağı ılık suyun içine bir tatlı kaşığı elma sirkesi ve bir tatlı kaşığı bal ekleyerek yudum yudum içtim.ardından bir dilim ekmek,bir yumurta,şekersiz yeşil çay ve biraz peynir yedim.saat 11.30 da iki tane kepekli grisini yedim.
aklıma şu sirkeli,ballı su takıldı.akşam okumaya çalıştım o topiği.ilk tarif başkayken sonra yazan arkadaşlar benim yaptığım gibi yapmaya başlamışlar ve bu şekilde kilo vermeye başladık diyorlar.ben de o yüzden aç karnına içtim.acaba bu karışımı aranızda kullanan arkadaşlarımız var mıdır?
benim çok aklım karştı:KK43:(kimi tok karnına,kimi aç karnına diyor.kimi günde bir kez kimi üç kez diyor:KK43:uygulayan varsa bildiklerini paylaşırsa sevinirim:)
canım ben onu yaptım sabah ogle aksam ac karnına ıctım yıne 65 kıloydum ve bır haftada ıkı kılo verdım tabı dıyette yaptım yanı nerdeyse bısey yemıyordum dıyebılırım yanı omu kılo verdırdı yoksa dıyettenmı bılmıyorum ama dıyetı bırakınca gordugun gıbı gerı aldım yanı kesın cozum degıl bu arada zaten zayıflıyorsun ne guzel o bolumde kullanıp zayıflayamayanlarda var tek faydasını gordum oda tok tutuyor ınsanı ıstah kapatıcı yanı ıstahın kapalsın ıstıyorsan olabılır yardımcı olabılmısımdır umarım
arkadaslar bende bugun sabah bır dılım ekmekle yıne yumurta yedım (yumurta vazgecılmezlerım arasında)bırde sekersız yesıl cay ıçtım oglende elma ve armut yedım aksamda kofte ve yıne meyve sekersız yesıl cay ıcmeyı planlıyorum bakalım yarın kac gelıcem tartıda bırazdanda spor yapıcam:dance::dance:

öğle yemeğimi de yedim.tavuk şiş yedim,yanında iki dilim lavaşla!galiba ekmeği kaçırdım:KK43:bir bardak ayran ve biraz salata.
akşam için de sabah erkenden etli patates yemeği yapmıştım ondan yemeyi planlıyorum.ama eşim ve oğluşum pilavı çok seviyorlar mutlaka pilav da yaparım!ve gelin görün ki iç savaşım başlar:KK43:yesem mi yemesem mi diye:)hımmmmmmm iki kaşık fazla olmaz dimi?ekmeği iptal edeceğim çünkü.

Sevcan sana katılıyorum bu karışımlardan ziyade bizim diyet yapmamız önemli.Bende elma çayını denedim diyetle fayda ediyor gibi gözüküyor ama diyetsiz faydasını görmedim.
bugün sabah 1kase çorba içtim.4tane zeytin,1dilimde ekmek yedim.Öğlen yine1kase çorba,küçük porsiyon bulgur pilavı yedim.

ben tamamen unutmuşum bu gün kilo bildirim günüydüüü amaannn yarın akşam aklıma gelseydi yaa

nereus canım ben de bugün sanıyordum ama kilo bildirimleri yarın öğlene kadar yapılacakmış.geç kalmamışsın yani:)

selam kızlar nasılsınız.bikaçgündür uğrayamıyorum kk ya ve topiğe .hastayım çünkü .grip oldum halim yok kalkmaya.şimdi bile sırf kilomu yazmak için açtım pc.bu halde yarında açabileceğimi sanmıyorum.doktora gittim ilaç filan inşallah çabucak atlatırım.

utanarak ve sıkılarak kilomu yazayım.bayramda fazla yediğim tatlıların sonucu beter oldu verdiğim kilonun fazlasını almışım senağlama
89 olmuşum malesef diyeti daha sıkı yapmam gerekiyo offff offfff :çok üzgünüm:
kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın hepinizi öpüyorum. Şeniz Şeniz Şeniz
yarın pc açamam diye şimdiden yazayım dedim sonucu

çok çok geçmiş olsun esmer yarim.aman kendine dikkat et.inşallah hastalığını çabucak atlatırsın seni biran önce aramızda görmek dileğiyle:)

Sevcan sana katılıyorum bu karışımlardan ziyade bizim diyet yapmamız önemli.Bende elma çayını denedim diyetle fayda ediyor gibi gözüküyor ama diyetsiz faydasını görmedim.
bugün sabah 1kase çorba içtim.4tane zeytin,1dilimde ekmek yedim.Öğlen yine1kase çorba,küçük porsiyon bulgur pilavı yedim.
evet canım ben bır ara eczacıyla gorusmustum bu zayıflama hapları cayları hakkında falan adamda onceden cok kıloluydu.ben sadece spor ve dıyetle kılo verdım bu tur seyler para tuzagı dedı bana gore hava hos ben senın ıcın soyluyorum yoksa satmak benım ısıme gelır demıstı tabı sureklı ılacları aldıgım yer oldugu ıcın bılgı verdı oyuzden sımdı sadece dıyet ve spor yapıyorum ınsallah ıdeal kılomuza ulasırız o karısımında zaten sadece tokluk hıssı verıyor okadar.canım bende yazdıgım gıbı aksam kofte yedım kofteyı erıtmek ıc9ın aksam bı daha spor yapıcam mecburen:1no2::1no2:

esmer yarim çok geçmiş olsun canım benim kıslar midem küçülmüş eskide nrahatlıkla yemek yerdim şimdi biraz fazla kaçınca hemen karnım ağrımaya başlıyor buda bir başarı birde kızlar çok kilo veriyoruz diye üzülmeyin en sağlıklı olanı ve kalıcı olanı ay 1 kilo verileniymiş inşallah hepimiz kilo verriz ve almayız kızlar

kizlar ben bu hafta normalmi bilmiyorum ama sadece 500 gr vermisim malesef anlamadim niye kahvaltida bidilim kepek ekmegi domates salatalik ve peynir oglen corba aksamda bi tabak sebze yemegi yiyorum yagli seylerden cikolata cips biskuvi hicbirini yemiyorum hepsine yemin ettim yemicem diye anca boyle frenliyorum kendimi saat 10 da bi tane meyve yiyorum ama sadece 500 gr gitmis =( uf ya neyse bidahaki haftaya ins optum hepinizi

günaydın kızlar
melis senin bebeğin kaç aylık canım
emzirdiğin iin kolay kilo verirsin benim gitti bile baksana
70 le başladım 85 le bitirdim şu an bu kilodayım bebeğim 10 aylık
hepinize sağlıklı incelmeler benimde oğluşum emiyo onun sayesinde gitti galiba kilolar

Canım benim kızım 5 aylık neredeyse. 10 kilom çok kolay gitti, ama sonra takıldı neredeyse 2 aydır aynı kilodayım ama ne bulursam yiyorum en azından kilo almıyorum. Sen bayaa incelmişsin, ne kadar zamanda gitti kilolar, rejim yaptın mı? Neyse şimdi dikkat etmeye başladım inşallah veririm. Sana da güzel incelmeler. Hep beraber vereceğiz inşallah.

Esmer yarim çok geçmiş olsun. Arkadaşlar ben de yarın öğlene kadar internete giremem belki (bebeğimin işi belli olmuyor) diye kilomu şimdi bildireyim dedim. 65.9 kiloyum, 1100 gr. gitmiş.

X