• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

arkadaşlar,lütfen mızmayınız ama bu günlerde çok yoruluyorum sanırım bahar yorgunluğudur.Akşamları Sanberki babaannesine brakp bol bol sahil yürüyüşleri yaptım.Çok iyi geliyor hem moralime hem vucuduma. Kaçamaksız günler de oldu ama bazen yine herzamni gibi tatalı da yedim.Çikolatayı kestim ama bu sefer daha çok tatlı yemeyi ihtiyacı duydum.bu hafta knedimi kontrol etmekten çok zorlandım açıkçası.Ama yaptığım yürüyüşler çok iyi geldi bana. Fazla değil ama önceki haftalara bakarsak biraz kilo verdim akşam kilom 69 du bu sabah 69.100 çıktı.Ama kilom 69 sayalım moralime daha iyi gelir.:)))))))))))))) motive ediyor beni :)))))))))

Şekerim, iştahının açılmaya başlamasına sevindim, demek ki moralin düzelmeye başlıyor:))
Bence yemen gerekenleri yersen kilo almazsın canım.
Maalesef okulda yemek çıkmıyor. Ya kantinden ya karşıdaki köfteciden ya da evden yemek getirmem lazım. Aslında evden yemek götürürüm genelde. Ama bu iki haftadır tembelimmm tembell!!
Akşam kaçamak yapmadım, çilekli yoğurt yedim. ınşallah meyveli yoğurtla hata yapmıyorumdur :)))

Ve kilom istediğim gibi değil ama 62.1 Keşke 61.9 olsaydı :((

Kaçamak yok canım, afiyet olsun :)))

Doğru söylüyorsun canım. Yemem gerekenleri yerim ve kilo almam, inşallah. Okulda yemek çıkmaması kötüymüş. Benim işyerinde çıkmasa ben senden beter yerdim. Ben hazırda birşey bulamazsam en yakında ne varsa ona saldırıyorum çünkü. Evden götürsen süper olur tabii ama ben olsam ben de zorlanırdım. Meyveli yoğurtta azcık şeker var sanırım. Bazıları diyet oluyor tatlandırıcılı oluyor galiba. Sen kendini daha iyi takip ediyorusun canım. Acıktırmıyorsa problem yoktur sanırım.

Canım sen 1.1 kilo vermişin. Daha ne olsun! Uzun zamandır bu kadar vermemiştin diye hatırlıyorum. Çok tebrikler :nazar:

günaydın herkese dün akşam misafirliğe gittik yedim biraz tatlı yemedim tuzlu merciek köftesi yedim 5tane kacamak oldu
kiloma gelirsebu hafat hiç spor yok bide malüm dönemdeydim ağrılı gectiği için fazla haraket etmedim almamışım sevindim
kilom 63.800 nacekleyebilirsem ekleyeyim ekleyemezsem burdan alırsın cnm

Almamışım deyince ben de hiç vermedin sandım. 700 gr. vermişsin canım. Hem de sporsuz falan. Tebrikler :nazar:

arkadaşlar,lütfen mızmayınız ama bu günlerde çok yoruluyorum sanırım bahar yorgunluğudur.Akşamları Sanberki babaannesine brakp bol bol sahil yürüyüşleri yaptım.Çok iyi geliyor hem moralime hem vucuduma. Kaçamaksız günler de oldu ama bazen yine herzamni gibi tatalı da yedim.Çikolatayı kestim ama bu sefer daha çok tatlı yemeyi ihtiyacı duydum.bu hafta knedimi kontrol etmekten çok zorlandım açıkçası.Ama yaptığım yürüyüşler çok iyi geldi bana. Fazla değil ama önceki haftalara bakarsak biraz kilo verdim akşam kilom 69 du bu sabah 69.100 çıktı.Ama kilom 69 sayalım moralime daha iyi gelir.:)))))))))))))) motive ediyor beni :)))))))))

Yürüyüş süper birşey yaaa. ınsanın morali düzeliyor, neşelendiriyor resmen. 400 gr. vermişsin fikriyecim, tebrikler :nazar:

Ben de 69.5 kiloyum. Geçen haftaya göre 1.3 kilo verdim. Tabloya eklemiyorum şimdi yanlış birşey yapmıyım diye.

günaydın
takımım bugün süpersiniz
hepiniz vermişsiniz
özellikle kaptanım sen çok ii vermişsin uzun zamandır bu kadar ii vermemiştin
taylorcum moralinin ii olmasına sevindim

ben de en azından bugün daha iyiyim tartıda ama kilo almış şekilde :((
sabah güne su içerek başladım
bugün yeni bi sayfa açıyorum bakalım becerebilcek miyim

Günaydın dosbacım, sağol canım. Daha iyiye gitmene sevindim. Önemli olan o.

Ara sıra gelip bakıyorum kızlar. Yine gelirim.

13.TAKIM 148 .ETAP
ad1 ( 55.5 / / / % )
Nachtigall ( 63.2 / 62.1 / 1.1 / 1.7 % )
fikriye_bg ( 69.4 / 69 /0.4 /0.5 % )
emirel ( 60.4 / / / % )
CheGuevera ( 68.2 / / / % )
taylor( 70.8 /69.5 /1.3 /1.8 % )
ethos ( 79.7 / / / % )
Ela ( 64.5 / 63.8 / 0.7 /1.08 % )

13. TAKIM TOPLAM KİLO ( 531.7 / / / % )

günaydınlar kızlar,
nachtigallcim taylorcum nasılsınız?
bayaadır gelemedim ço yoğundum, umarım herşey yolundadır.
65 kiloya çıkmıştım kilo veriyorum diyet işe yaradı :))

Günaydın meliscim. Ben daha iyiyim çok şükür.

Diyetten memnun olmana çok sevindim canım. Hep beraber incecik olucaz inşallah.

Back