kızlar mens dönemindeyim.geçen ay bugün adet olmuştum ama bu ay sanırım yarın yada akşama falan olurum. okadar şiştimki anlatamam. göbek pantalondan fırlamak üzere. belirtilerim 2 gün önceden başladı.ama yemek yeme hissim ilk defa bu ay ayyuka çıktı. sürekli yiyesim geliyor. olsamda kurtulsam.
adcım senin oğluş gece hayatına düşkün olcak :)) 11 de yattığına göre:))
canım bahar ayını hiç bu kadar özlemmeiştim
maddi durumumu bi ayarlayabilirsem foto.mak.almayı düşünüyorum
kullağımda mp3,rahat bi kot pantalon ve foto... bu bahar için hayalim bu
yaza ise güzel sessiz bi tatil...güneş kum deniz...
çok mu şey istiyorum ??
takıma katılmak isterim ama sizin kadar paylaşımda bulunamam maalesef
Afiyet olsun arkadaşım )))ara olarak 2 kayısı 2 ceviz yedim... tatlı isteğimi bastırdım
öğle yemeğini biraz geciktirmek istiyorum yoksa akşama çok acıkıyorum
Canım kötü birşey maalesef.
Keşke kilo aldım deseydim canım.
Kızlar 6 yıllık erkek arkadaşım, 1 yıllık sözlüm benden ayrıldı. Öyle büyük bir kavga falan da olmamıştı. Bir süre görüşmek istemiyormuş. Bu sürenin ne kadar olduğu hakkında bir fikrim yok. Bu Cumartesi 6. yılımızı kutlayacaktık. Öyle üzgünüm ki anlatamam. İşyerindeyim. Ağlamamak için çok zor tutuyorum kendimi.
Birazdan toplantım var, daha hiç hazırlanmadım.
Bana da kargoyla birşey geldi. İkimiz için internetten eşya almıştım, ev için. İçim acıyor.
Şimdi ben zayıflasam manken olsam ne yazar?
Birazdan çıkıyorum kızlar. Bu kafayla toplantıya gireceğim.
ohhh, hem eğlance, hem spor )))))bende yarım saat dans ettim göbekk atım valla bir ter bir ter anlatamam hergün yapayımm lisedede bir kere dansla zayıflamıştım süper hem eğleniyon hem kilolar gidiyooo kız uyandı uynmasa devam etcektim havada düzeldi güneş açtı biaraz yürüyelim tabi ela hanımla ne kadar olursa
kızlar merhabalar ben geldim kuzenim geldi onunla ilgileniyorum arada evimin eşalarını değiştirioruz onunla boğuşuorum
kızım emeklior onun peşindeyim
birde temizlik buraya uğrayamadım
Adcım güle güle kullan hediyelerini canım evet malezitten yardım aldım çok teşekkür ederim yardımı için
inş beğenmişindir hediyelerimi oğluşun güle güle oynasın arabalarını onlarıda eşim beğendi
Taylorcum canım kendini hiç üzme her ilişkide olur böyle durumlar kafasını toplamaa ihtiyacı vardır belki içinden çıkamadığı durumlar olmuştur sen kendini yıpratma canım 6 yılı kimse kolayca silip atamaz...
Meliscim hedielerin için çok ama çok teşekkürler baıldım ikiside harika tek kelimeyle birazdan resimlerini ekleyecem hediyelerimin...
sabah tartıldım izmirde hiç kilo almamışım ama vermemişimde 76 kilo geldim inş bundan sonra veririm spora gidemiorum o yüzden eve wii fit tarzı bişeyler almak istiyorum
bgün geç kalktım gece 4te atınca kahvaltıda bol tahıllı 3 dilim ekmek yedim biraz yağsız penir ve 2-3 tane zeytin domates salatalık şimdi temizlik yapacağım akşamki menüyü daha kararlaştırmdım
nachtigall canım bende tam sana özel mesaj atacaktım ki sen yazmışsın elimden geldiği kadar katılımda bulunmaya çalışırım teşekkürler
kızlar şu jinsei kolye hakkında bilgisi olan var mı??
eloktro manyetik kirlilikten koruyan
bazı sitelere baktım fiyat aldım ama kararsız kaldım
çnk çok fazla pc ve cep tel. kullanıyorum ve her gün yorgun hissediyorum kendimi
dosbacım, çok sağol canım. Evlilik fobisi hep vardı zaten. Yoksa bu kadar yıl evlenirdik. Hem işleri çok yoğun ve kötü gidiyor hem de biz de sık sık tartışır olmuştuk. Ama son tartışmamız büyük birşey değildi. Doğru söylüyorsun, sağlık daha önemli. Ama sağlıktan sonra da en önemlisi bu konu. İnşallah dediğin gibi olur canım.
Elacım, teşekkürler canım, sağolasın.
Baharcım, çok sağol canım. İnşallah dediğin gibi olur.
Meliscim, çok sağol, canımsın. Öyle kötü durumdayım ki, o görüşmeyelim demesine rağmen biraz önce aradım, sordum. Bir süre görüşmek istememesinin sebebi benden ayrılmak isteyip istemediğine karar vermekmiş. O süre zarfında düşünecekmiş. Ama o süre ne kadar işte bilmiyor. İnşallah Cumartesi gecesine kadar biter de yıl dönümümüzü kutlarız, tabii eğer ayrılmamaya karar verirse. Çok gurur kırıcı. Konuşup halledelim dedim ama konuşunca kararlı olamazmış. Mutlu olabilmesi için kararlı olması gerekiyormuş.
Diyete elimden geldiğince devam edeceğim canım, zaten iştahım yok.
Adcım, doğru söylüyorsun canım. İsterse o gelecek artık. Biraz önce son kez aradım. Bir daha da aramam.
Nurcum, sağol canım. İnşallah dediğin gibidir.
Nachtigallcım, dik duruşumu bozdum arkadaşım. Birbirimizi aramayalım dediği halde aradım biraz önce. Ne olduğunu anlamaya ihtiyacım vardı. Mutsuzmuş, benden ayrılıp ayrılmayacağına karar verecekmiş. Buna cevap olarak aman ayrıl demediğime göre dik duruş falan yapamadım. Diyete devam ediyorum. Hem iştahsız olduğum için hem de karşılaştığımızda (umarım karşılaşırız, umarım ayrılacaksa bile telefonda ayrılmaz) iyi ve mutlu görünmek istiyorum, mahvolmuş görünmek istemiyorum. Kendim için de devam ediyorum canım.
Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates, salatalık
Ara: 1 bardak süt
Öğle: 3 porsiyon köfte, 1 dilim ekmek, salata
Ara: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir
Akşam: -
Ara: -
Spor: Yok.
Yemek yanlışlarım: Sabah kahvaltımı uyandıktan 2 saat sonra yaptım: -1, akşam yemeği yemedim: -1, akşamdan sonraki ara da yok: -1. Puanım 7.
Akşam bahsettiğim konuşmadan sonra birşey yiyemedim.
yürüyüş yaptık kızımla tabi bebek arabasıyla 20 dk felan oldu
Kızlar, neler yediğimi yazayım: öğleye doğru bir browni. Öğlen bir kaşarlı tost, az önce de 2 kaşık melemen. Çok fena değil mi?
Hoşgeldin canım :))
Canım ben de pek bi şey bilmiyorum. Melzeyit belki bi şeyler biliyordur.
Canım, onu aramakla dik duruşun bozulmaz ki. Senin hakkındı. Niye "mana ayrıl" diyeceksin ki. Sen kaç yılını vermişsin, o ilişkiye emek vermişsin. Senin açından bir kalemde silinmesi tuhaf olurdu. Erkekleri de anlamak zor canım. Senin hedefin de mutluluk olmalı. Maneviyatını bozmamaya çalış. Herşey olacağına varır demesi çok kolay olduğu kadar da doğru.
Senin canın sağolsun. Kendini yemeğe vermemen çok önemli canım.
Tebrik ederim canım. Sanırım Muğlada hava güzel, burası donuyor. Bir tek kar eksik.
afiyet olsun şimiden çok hafif atlatmışsın günükızlar kahvaltıdan sonra hiçbişe yeömediğimi farkettim sadece sade türk kahvesi içtim akşama yemekte yapamadım dışarıya talim artık bi çorba ve salata paklar beni
ohhh missscnm ben marmaristeyimmmm genelde güzel yağmur olmadığında
aksam yemeğim 3 tane köfte 2 kaşık yoğurt roko ve maydonozdan olusan salataa arada da 1kupa yeşil cay içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?