Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canlarım, günaydın.
Klasik kahvaltımı yapıyorum. Hava kasvetli Güneşi özledim.
Hepinize az yemekli güzel günler

bol güneşli ankaradan günaydıııınnnnn a.s.
öğlene hava nasıl olur bilmem ama şu an çooook güzelll
insanın iştahı açılıyo hahaha
şaka şaka sadece daha mutlu uyandım
bende klasik kahvaltımı yacağım çayım bi demini alsın :))

Afiyet olsun dosbik, ben de çayımı okulda içeceğim. Bizim çay işiyle ilgilenen teyze ayıptır söylemesi benden güzel çay yapıyor da :))):kedi: Allahtan, eşim çay çok sevmez

Fikoşummm, hediyemi şimdi aldım. Canııımm. Çok beğendim )))) çok zevklisin. Akşam eve gelince heme fotoğrafını çekip göstereceğim ))) ne de güzel bir kart koymuşsun, güzel dilekleriniz (sanberk ve sen) için çok tekekkür ederim canım. Duygularımız karşılıklı. çok teşekkür ederim canım arkadaşım )))

günaydın herkese
kahvaltı yrım dilim ekmek 2 zeytin az peynir şimdide nescafe cay içmem
hiç iştahım yok karnım arıyo günüm geliyo bende ta tersi regle döneminde iştahsız olurumgüzel bişey demi:)))))))))))))

egzersiz yaptım 15 dk karnımın yandığını hissetim
canım egzersiz derken mekik çektin sanırım,onndan öncesi ısınma hareketlerini ihmal etme,kaslarını acıtırsın.

afiyetolsun canım çok güzel. :lepi:
canım bu konuda en iyi melzeyitcim yardımcı olacaktır. uzun süredir kitap okumadım,bu alışkanlığımı yeniden kazanmak isterim.
Şu haşlamış sebzeleri yapıyorsunuz ya nasıl yiyorsunuz çok merak ediyorum yarın oğluma brokoli çorbası yapacam güzel bir tarifeniz varmı?kendiem nasıl yapayım ben de deneyim.
elanın verdiği tarifi bende yapmıştım ama oğlum yemedi. tadı güzel aama bizimkinin sebzelerle arası iyi değildir.

bak sen şu kocişine seni etkilemeyemi çalıştıki,hani planı varsa kafasında. filmde almış artık bilmiyorum yani. kaydirigubbakcemile3

Canlarım, günaydın.
Klasik kahvaltımı yapıyorum. Hava kasvetli Güneşi özledim.
Hepinize az yemekli güzel günler
günaydııın.a.s. evet hayatım bende özledim gerçekten.
sanada günaydın canım. a.s. ooooh ne güzel,tadını çıkar dosbacım buralardan sonra oralara geliyormuş soğuk hava. kaydirigubbakcemile3

adcım ama gelmesin yaaa (
evet bende duydum havalar soğuyacakmış...
bugün benimde içimden bişi yapmak gelmio ...daha doğrusu ne yapcağımı bilmiyorum

Canım beğendiğine sevimdim.Aslında başka bir şey araıyordum ama hava bozuk olunca fazla gezemedim yakın yerlerde de bulamadım istediğimi.SEn ayçiçeği sevdiğini demiştin.Ben de onunla işgili bişey aradım ama bu ne şans benimki bişey bulamadım. Ayçiçeği bir resim aradım bulamadım,sonra ayçiçeği saksı olsun dedim ama sezonu daha gelmemiş yokmuş daha. Sonra ev aksesuarı aradım yok işte yine bulamıyorum.En komik bir yere gidip girmez hemn ayçiçeği ilgili bişeyiniz varmı sorunca şaşırıyorlardı bide bozuk talavuzumu duyunca sempatiksalakcinni hepten garip gözüktüm herhalde :roflol: .En sonunda ayçiceğe benzeyen çiçekler buldum çok benzemeselar de yineden azıcık anımsıyor.İki renkten aldım istediğin gibi kombinasyon yaparsın artık.Canım diyer şey nasıl denir bilmiyorum da bizim orda peşkir deriz galiba türkçeden gelen bir kelime.Neyse sen artık ne olduğunu söylersin ben de öğrenmiş olurum.Canım onun ben lisedeyken aypmıştım. Okuldayken her kış tatilinde(bizim orda kış tatili olur) anem satanı kururdu çeizimi yapardım. Peşkiri benim çeizimden,onu parça parça kesecektim ama kenarlarında işlemeli olmalı.Ben de örgü yapamadığım için bizim apartman temizlikçine vercektim. Ön yargılı olmak istemiyroum ama kadının ailesi evi bilmiyorum nasıl bir ortamda yapacak bilmediğim içn içime sığımadı ve vazgeçtim. Umarım sen yapamıyorsan annen güzelce kesip kenarlarını süsler.Genelde mutfakta kullanırız.
Güle güle kullan canım.

Evet ya bakalım Melziyet bir kitap tavsiye etsin bana.

Akşam film izledik canım ne olcak kaydirigubbakcemile3 siz film izlemiyormusunz olumunekankayizsmile

bugün benimde içimden bişi yapmak gelmio ...daha doğrusu ne yapcağımı bilmiyorum

Günaydın canım,ay hava daha da mı soğuyacakmış :gitme: eve oturmaktan bıktım ama.Şöyle güneş çıksa da biz de evden çıksak.

ben daha kahvaltı etmedim ama çok acıktım.Kalkayım oğluma peynir çıkartayım ben de kahvaltımı edeyim.

şaka demiştim ama doğruymuş demekki hehe. valla hayatım şükürler olsun 4 mevsimi yaşayabilen bir ülkeyiz,ama bahar ve yaz mevsimi gibisi yok haliyle özlüyoruz. bugün bende işlerimi biraz hafifletsem ne güzel olcek.evde ütü yığınla bugün fırsat olsada yapsam keşke.
Evet ya bakalım Melziyet bir kitap tavsiye etsin bana.

Akşam film izledik canım ne olcak kaydirigubbakcemile3 siz film izlemiyormusunz olumunekankayizsmile
ah fikriyecim izlemezmiyiz. kaydirigubbakcemile3
gerçi bizim yavrucak büyüdükçe kısıtlamalarımız dahada artıyor. biz konusu ilginç gelen her filmi izleriz,oyuncularıda artık bilir olduk neredeyse,ona göre film alırız. ama oluşum uyumadan izleme imkanı pek olmuyor,çünkü ansızın öldürme,sevişme vs dövüş sahnesi çıkınca ya korkuyor yada pür dikkat bakıyor dolayısı ile onunda izleyebileceği şeyleri seçmeye çalışıyoruz. oyüzden eskisi gibi rahat film izleyemiyoruz. gecede saat 11 den aşağı yatmıyor beyefendi. :uhm:

kızlar mens dönemindeyim.geçen ay bugün adet olmuştum ama bu ay sanırım yarın yada akşama falan olurum. okadar şiştimki anlatamam. göbek pantalondan fırlamak üzere. belirtilerim 2 gün önceden başladı.ama yemek yeme hissim ilk defa bu ay ayyuka çıktı. sürekli yiyesim geliyor. olsamda kurtulsam.

adcım senin oğluş gece hayatına düşkün olcak :)) 11 de yattığına göre:))
canım bahar ayını hiç bu kadar özlemmeiştim
maddi durumumu bi ayarlayabilirsem foto.mak.almayı düşünüyorum
kullağımda mp3,rahat bi kot pantalon ve foto... bu bahar için hayalim bu
yaza ise güzel sessiz bi tatil...güneş kum deniz...
çok mu şey istiyorum ??

merhabalar kızlar maaşallah çok gayretlisiniz, dosbacım listem güzel de yapabilene maalesef ben tam anlamıyla yapamıyorum ilk 1300 dü sonra 1200 kaloriye düştü

merhabalar kızlar maaşallah çok gayretlisiniz, dosbacım listem güzel de yapabilene maalesef ben tam anlamıyla yapamıyorum ilk 1300 dü sonra 1200 kaloriye düştü

canım 1200 kalorilik listeni yazabilir misin
bence çok düşük
benim diyetisyenim 1800 ile başladı ama 1500bile inmedi... çok kısıtlanmışsın gibime geldi
sen kaç kiloydun şimdi kaç kilosun canım

takıma katılmak isterim ama sizin kadar paylaşımda bulunamam maalesef

izinlisin değil mi?? bu hafta bende izinliyim :)) biraz ara vermeyi düşünüyorum ama takımdan hiç ayrılamıyorum :))
istersen dön belki daha hılznır kilo vermen
acıbiber nasıl hiç sesi çıkmıyo??

ara olarak 2 kayısı 2 ceviz yedim... tatlı isteğimi bastırdım
öğle yemeğini biraz geciktirmek istiyorum yoksa akşama çok acıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…