Canlarım, günaydın.
Klasik kahvaltımı yapıyorum. Hava kasvetliGüneşi özledim.
Hepinize az yemekli güzel günler
canım egzersiz derken mekik çektin sanırım,onndan öncesi ısınma hareketlerini ihmal etme,kaslarını acıtırsın.egzersiz yaptım 15 dk karnımın yandığını hissetim
afiyetolsun canım çok güzel. :lepi:slm kızlar şimdi geldim
elacım kızın çok tatlı maaşallah allah bağışlasın canım.gerçekten bir prenses.öpüyorum onu.ileride bende oğluşumu gösteririm size.
akşam 6 gibi akşam yemeği yedim.3 kaşık bakla yemeği az da yoğurt ekledim.salata tabi yağlı limonlu.2 kaşık pilav ve yarım kase yoğurt.sonra 7 buçuk gibi spor salonuna gittim 15 dk.bisiklet yarım saat yürüyüş bel çevirdim 100 tane de ip atladım.şimdide nesquikli süt içiyorum.
canım bu konuda en iyi melzeyitcim yardımcı olacaktır. uzun süredir kitap okumadım,bu alışkanlığımı yeniden kazanmak isterim.Kısmet ise fırsat bulunca ben de almak istiyorum.Başaka önerebilecez bir kitabın var mı canım.Kitap okumak için açlık hissediyorum açıkçası uzun zamandır kitap okumadım.Okumak istediğim kitap şöyle şimdi hayatımı unuttuuracak bir kitap olmasını isterdim. Eski anadolu yaşamı ilgimi çekiyor. Lisedeyken bir türk kitabı okumuşrum çok çok beğenmiştim 7 kez okudum ondan sonra,filmi de vardı onu da izledim birkaç kez :)
Çağlıkuşu- Reşetnuri Güntekin açıkçası yazarın ismi çok iy hatırlamıyrum umarım doğru yazmışım. Başka ona benzeyen bir kitabı önerirmisiniz.
elanın verdiği tarifi bende yapmıştım ama oğlum yemedi. tadı güzel aama bizimkinin sebzelerle arası iyi değildir.Şu haşlamış sebzeleri yapıyorsunuz ya nasıl yiyorsunuz çok merak ediyorum yarın oğluma brokoli çorbası yapacam güzel bir tarifeniz varmı?kendiem nasıl yapayım ben de deneyim.
bak sen şu kocişine seni etkilemeyemi çalıştıki,hani planı varsa kafasında. filmde almış artık bilmiyorum yani. kaydirigubbakcemile3Asu arkadaşım eşim küpelerime bayıldı tekrar bana aşık olmuşmuş :)))))))))))) Çok yakıştırdı.
Benim için film seçmiş oğluma uyutayım film izleyecekmişiz.
Size iyi geceler,kaçamak yapmamak için erken yatın.En azından ben böyle yapmayı planlıyorum :)))))))))))
günaydııın.a.s. evet hayatım bende özledim gerçekten.Canlarım, günaydın.
Klasik kahvaltımı yapıyorum. Hava kasvetliGüneşi özledim.
Hepinize az yemekli güzel günler
sanada günaydın canım. a.s. ooooh ne güzel,tadını çıkar dosbacım buralardan sonra oralara geliyormuş soğuk hava. kaydirigubbakcemile3bol güneşli ankaradan günaydıııınnnnn a.s.
öğlene hava nasıl olur bilmem ama şu an çooook güzelll
insanın iştahı açılıyo hahaha
şaka şaka sadece daha mutlu uyandım
bende klasik kahvaltımı yacağım çayım bi demini alsın :))
Fikoşummm, hediyemi şimdi aldım. Canııımm. Çok beğendim )))) çok zevklisin. Akşam eve gelince heme fotoğrafını çekip göstereceğim ))) ne de güzel bir kart koymuşsun, güzel dilekleriniz (sanberk ve sen) için çok tekekkür ederim canım. Duygularımız karşılıklı. çok teşekkür ederim canım arkadaşım )))
canım egzersiz derken mekik çektin sanırım,onndan öncesi ısınma hareketlerini ihmal etme,kaslarını acıtırsın.
canım bu konuda en iyi melzeyitcim yardımcı olacaktır. uzun süredir kitap okumadım,bu alışkanlığımı yeniden kazanmak isterim.
bak sen şu kocişine seni etkilemeyemi çalıştıki,hani planı varsa kafasında. filmde almış artık bilmiyorum yani. kaydirigubbakcemile3
adcım ama gelmesin yaaa(
evet bende duydum havalar soğuyacakmış...
bugün benimde içimden bişi yapmak gelmio ...daha doğrusu ne yapcağımı bilmiyorum
şaka demiştim ama doğruymuş demekki hehe. valla hayatım şükürler olsun 4 mevsimi yaşayabilen bir ülkeyiz,ama bahar ve yaz mevsimi gibisi yok haliyle özlüyoruz. bugün bende işlerimi biraz hafifletsem ne güzel olcek.evde ütü yığınla bugün fırsat olsada yapsam keşke.adcım ama gelmesin yaaa(
evet bende duydum havalar soğuyacakmış...
bugün benimde içimden bişi yapmak gelmio ...daha doğrusu ne yapcağımı bilmiyorum
ah fikriyecim izlemezmiyiz. kaydirigubbakcemile3Evet ya bakalım Melziyet bir kitap tavsiye etsin bana.
Akşam film izledik canım ne olcak kaydirigubbakcemile3 siz film izlemiyormusunz olumunekankayizsmile
karnıbahar hasladım 1 tabak yedim temizlik yapacağım
merhabalar kızlar maaşallah çok gayretlisiniz, dosbacım listem güzel de yapabilene maalesef ben tam anlamıyla yapamıyorum ilk 1300 dü sonra 1200 kaloriye düştü
takıma katılmak isterim ama sizin kadar paylaşımda bulunamam maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?