Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 yumurta, 1 d. peynir, domates, salatalık
Ara: 2 porsiyon mandalina
Öğle: Sulu köfte (2 porsiyon kadar et vardı), 1 dilim ekmek, 1 b. yoğurt, salata
Ara: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir
Akşam: Kabak yemeği, 1 ince dilim tavuğun göğüs eti, 1 dilim ekmek, 1 b. ayran, salata
Ara:2 porsiyon mandalina

Yemek yanlışım yok. Sabah kahvaltıyı zor yedim. Domates-salatalıkların yarısı kaldı. Öğle ve akşam yemeğini de zor yedim. Akşam yemeği zamanı acıktım ama bir iki çatal alınca hemen doydum. Bitirmek için zorladım.

Spor: 30 dakika kol-bacakları aynı anda çalıştıran koşu aleti, 15 dakika hızlı yürüyüş, 100 tane (25X4) mekik.

Kızlar ya şu diyetmiş vs. herşey o kadar kolay görünüyor ki gözüme. ıştahsızlıktan değil. Amaca nasıl ulaşılacağı çok belli. Diyet yap, spor yap, uykuna dikkat et. Bu kadar.

Ama benim ilişkimle ilgili amacıma ulaşmak için yapabileceğim hiçbir şey yok. Aramamam gerekiyor. Ama bu birşey yapmak değil. Bir şey yapmamak demek. Şu saatten sonra sonucu değiştirebilmek için yapabileceğim birşey yok. Elimde olan birşey yok. Keşke bunun bir diyeti olsaydı, bir sporu olsaydı da yapsaydım.

Hani böyle kilo veremeyince veya alınca üzülüyoruz ya, hiç üzülmemek lazım. Diyetini yap, sporunu yap, uykuna dikkat et. O yüzden bu kilo konusunda fazla canımızı sıkmayalım. Uzun bir çaba gerektirse de zor da olsa bizim elimizde olan bir çaresi var sonuçta.

Biliyorum, her işte bir hayır var diyeceksiniz. Biliyorum, vardır. Ama aklıma geldi ve paylaşmak istedim. Zayıflama konusunda tabii ki elimizden geleni yapacağız. Ama elinizden geleni yapma ve sonucu etkileme şansınız olduğu için de mutlu olun lütfen.

Son düzenleme:
huuu ben geldim şekerler gelmeyeeğimi yazmıştım takımdan atmadınız demi :)

of canım ya nsıl üzüldüm
ne yap biliyormusun iyice ağla içini boşalt
birazda zamana bırak sana i neden sölemedimi ayrılığa dair
neden böyle yapmış 6 yıl dile kolay
aileler biliyormuydu nedesemki yarın yazarım tekrar

bu arada ben yarım kilo almışım tüü yüzüme alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
suçlu ben değilim baklavalr yaktılar beni mahvettiler
neyse sabahtan itibaren takımdayım yazacam
melis sana bişi soracam ben oda yarın öptüm
he

Sağol canım. Çok ağladım. Hala ağlıyorum. Zamana bıraktım zaten seçme şansım yok. Ayrılık nedeni onun mutlu olmaması. O beni üzdükçe ben ona söylüyordum, onu ona şikayet ediyordum. Özellikle son birkaç aydır artmıştı. Her hafta ağlıyordum. Anladığım kadarıyla o şikayetlerden ağlamalardan bunalmış. Biriyle olmanın sorumluluğundan, biri mutlu olsun diye birşeyler yapmak zorunda olmaktan, birşeylere dikkat etme zorunluluğundan bunalmış. Ama o sırada bana hiç belli etmedi ki yaa. Kaç kere özür diledi, seni mutlu edeceğim söz dedi. O yüzden ben onun üstüne çok gitmiş olabileceğimi anlayamadım. Sonra birgün birden patladı. Aslında ben onu tartışmamızdan sonra ertesi gün aradığımda o bir gece boyunca düşünüp benden ayrılmaya çoktan karar vermişmiş. Ama ben barışalım deyince aklı karışmış. O kafasında mutlu olacağı bir hayatın hayalini çoktan çizmiş ve ben arayınca bunları yapamayacağını anlayıp kızmış. Şimdi ayrılacak mı ayrılmayacak mı ona karar verecek. Ben hallederiz, elimden geleni yaparım bile dedim ama kabul etmedi.

Arkadaşlarımdan biri, gerçi onu çok yakından tanımıyor ama dedi ki "senin umutlanıp sonra üzülmeni istemem. Bence o kararını çoktan vermiş, senden ayrılmış. Şimdi sadece seni buna hazırlamaya çalışıyor." Öyle üzüldüm ki. İnşallah öyle değildir. Bir de dedi ki "sen artık önüne bak. Dünyadaki tek erkek o değil. Yeni insanlara şans ver" falan. Ama kimseye şans vermek istemiyorum. Var öyle istesem olabilecek kimseler. Akıllı, iyi, tipi yerinde. Ama ben sevgilimi özledim ya

Off deryacım böyle işte. Aileler biliyordu evet. Ama henüz aile arası nişan yapılmamıştı. Biz kendi aramızda sözlenmiştik.

İnşallah birgün buraya barıştık yazarım, başka gün evleniyoruz, başka gün de sağlıklı bir çocuğumuz oldu yazarım, mutluluk haberlerimi veririm inşallah. Tabii o kadar süre zayıflama takımında olmanıza yüreğim izin vermez. Ama inşallah hepsi olur da ben de size bir şekilde haber ulaştırırım.

cnm ben marmaristeyimmmm genelde güzel yağmur olmadığında

Süpersinnnnn :)))))))

aksam yemeğim 3 tane köfte 2 kaşık yoğurt roko ve maydonozdan olusan salataa arada da 1kupa yeşil cay içtim

Yemeğin çok güzel olmuş :))))))))))

benim akşam menüm
çorba taze fasülye ve biftek
yoğurt salata
ama ben biftek yemeyi düşünmüyorum dün de yemedim
aslında diyetimde et öğle yemeklerinde yemem lazım
akşam ağır oluyo

CAnım, biftek büyük müydü? Canını sıkma, eğer yağlı değilse bi şey olmaz.

kızlar cuma günü dra gidecem bende kansızlık vardı ilaç kullandım ama düşmeye devam ediyor bi araştırılsın istioruz sebebini

Canım, bende de kansızlık var, haftada iki serum taktırıyorum. Sen araştırmak için nereye gideceksin? Bilgilerini paylaşır mısın?

aslında et tavuk balık öğlen yense daha iiyi ama benim 6dan sonra doyrucu yemezssem karnım acıyo
birde yeşil cay salama olanlardan aldım ne kadar içecektik yeşil cayın ne faydası var

Canım, dosbikin yazdıklarına ilaveten metabolizmayı hıazlandırıyor :)))

çok yorgunum kızlar yemek pişsin yatacaammm vallahi

Melzeyitim, bu hafta dökülüyoruz yaa. Senin dişçi maceran ne oldu canım?

Gördün mü, bak. Senin de hayatında sevindirici gelişmeler oluyor canım :))
Onu aramamayı başarabilirsen daha iyi olur sanki canım. Ben de melzeyit gibi düşünüyorum "aldatmıyorsa ve ... alttan alacaksın" Çok eskilerde doğru olabilir.Artık kadınlar da çalışıyorlar, en az erkekler kadar yoruluyorlar, hatta daha fazla. Bir de onların çocukça davranışlarını görmezden gelmeye çalışmak çok ağır bir yük. Erkeklerin varsa kadınların da sorunları, iç çatışmaları oluyor. Biz yansıtıyor muyuz, ya da acısını onlardan mı çıkarıyoruz. Erkekler de hayatın ve birlikte oldukları kişilerin sorumluluğunu taşımalı, bence canım. Bu benim sadece nacizane görüşüm.

huuu ben geldim şekerler gelmeyeeğimi yazmıştım takımdan atmadınız demi :)

Sen atılamazsıınnnnnn!!! Hatta takımdan hiç çıkarılmayacaksın :)))))))))))))

Canlarım, dünkü melemenden sonra 9.30 gibi bir bardak ayran ve bir avuç beyaz leblebi yedim. Akşam da eşimle film seyrettik, sonra da uyudum. Bu hafta benim için çok yoğun. Okulda çok yoğunum. Üstelik cumartesi de açık ilköğretim sınavı varmış, akşama kadar. Orada görevliyim. Kurs da pazara kaldı. Hafta sonuna işim hafifleyeceğine daha da ağırlaşıyor ((((((((((

günaydın dosba sen varsın galiba nasılsın cnm bende cavdar ekmeğinden kaşarlı tos bu kadar kahvaltımmm

bende evi topralayacağım aslında bugün işim yok akşam yemeğim balık
bi markete çıkıp yürüyüş yapsam aslında çok ii olcak ama hava hiç ii değil (

ay sorma ben işleri bitiremiyom cocuk olduktan sonra bir yeri yapsam biryer kalıyo benide ark cağırdı öğleden sonra oraya gideceğim akşam ark bana gelecek burda hava güzel ama benim zamanım yok yürümeye olsun cnm yürü sen üsütmeyecek kadar soğuk yoksaaa

biraz toparlandım
birazdan çıkacağım yada koşu bandını kullanacağım inş. bıgün yürüyeceğim

canım hoşgeldin. kuzeninde hoşgelmiş. ne güzel, eşyaların yerlerini değiştirmeyi severim. ama soba olduğu için kışın hep sabittir. yazı bekliyorum. :)) kolay gelsin canım. hediyelerini çok beğendim. oğlumda çok beğendi.hatta görümcemin oğluda :)) eşinede çok teşekkürler,kesenize bereket.

Biz anca da kanca da beraberiz. Mens dönemlerimiz bile birlikte ))))
aynen öyle arkadaşım. :)) ama hala bekliyorum, sanırım bugün olurum. :))
nachtigall canım bende tam sana özel mesaj atacaktım ki sen yazmışsın elimden geldiği kadar katılımda bulunmaya çalışırım teşekkürler
emirelcim hoşgeldin canım. epeydir görüşemedik. acıbiber nasıl,prensi büyümüştür artık.

gözlük kullanıyormsun hayatım. bence önce bi göz dr na git. bende de aynı şikayetler vardı. tabi birde uzağı bulanık görüyordum. gözlüğümü alınca rahatladım ama takarsam tabi. göz tansiyonu,yada göz hastalığın olabilir.
Adcım, doğru söylüyorsun canım. İsterse o gelecek artık. Biraz önce son kez aradım. Bir daha da aramam.
canım belki hataların vardır.korkutmuşsur,ne bileyim,aklı selim bir insan olduğuna eminsen mantıklı bir sebebi vardır. zaman ilacı iyi gelir.
kızlar cuma günü dra gidecem bende kansızlık vardı ilaç kullandım ama düşmeye devam ediyor bi araştırılsın istioruz sebebini
geçmişolsun canım, gelişmeleri yazarsın bize. nacticiğimde de kansızlık problemi vardı. iğne serum falan yedi. sanırım şimdi daha iyi.

adcım göz problemim 18 yaşımdan önce vardı sonra gözlüğü takmadığım için gerilemiş ve şu an çok şükür çok problemli değil
yani dr kullanmasan daha ii dedi...
aslında bu elektro-manyetik kirlilik hepimiz için büyük tehlike heleki bebekler için
2 altındaki bi bebeği cep telefonuna yaklaştırıp konuşturmak büyük tehlike imiş... evde kablosuz net kullanmak inanılmaz bi kirlilik ve baz istasyonlarının yakınımızda olması...
bi çok hastalığa davetiye çıkarıyo... bugün sipariş verdim yarın gelir umarım .. tecrübelerimden bahsederim artık :))

slm kızlar daha yeni kahvaltı yaptım 1 dilim kepek ekmeği 1 peynir 2 zeytin az bal salatalık şekersiz çay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…