of canım ya nsıl üzüldümKızlar ya şu diyetmiş vs. herşey o kadar kolay görünüyor ki gözüme. İştahsızlıktan değil. Amaca nasıl ulaşılacağı çok belli. Diyet yap, spor yap, uykuna dikkat et. Bu kadar.
Ama benim ilişkimle ilgili amacıma ulaşmak için yapabileceğim hiçbir şey yok. Aramamam gerekiyor. Ama bu birşey yapmak değil. Bir şey yapmamak demek. Şu saatten sonra sonucu değiştirebilmek için yapabileceğim birşey yok. Elimde olan birşey yok. Keşke bunun bir diyeti olsaydı, bir sporu olsaydı da yapsaydım.
Hani böyle kilo veremeyince veya alınca üzülüyoruz ya, hiç üzülmemek lazım. Diyetini yap, sporunu yap, uykuna dikkat et. O yüzden bu kilo konusunda fazla canımızı sıkmayalım. Uzun bir çaba gerektirse de zor da olsa bizim elimizde olan bir çaresi var sonuçta.
Biliyorum, her işte bir hayır var diyeceksiniz. Biliyorum, vardır. Ama aklıma geldi ve paylaşmak istedim. Zayıflama konusunda tabii ki elimizden geleni yapacağız. Ama elinizden geleni yapma ve sonucu etkileme şansınız olduğu için de mutlu olun lütfen.
of canım ya nsıl üzüldüm
ne yap biliyormusun iyice ağla içini boşalt
birazda zamana bırak sana i neden sölemedimi ayrılığa dair
neden böyle yapmış 6 yıl dile kolay
aileler biliyormuydu nedesemki yarın yazarım tekrar
bu arada ben yarım kilo almışım tüü yüzüme alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
suçlu ben değilim baklavalr yaktılar beni mahvettiler
neyse sabahtan itibaren takımdayım yazacam
melis sana bişi soracam ben oda yarın öptüm
he
cnm ben marmaristeyimmmm genelde güzel yağmur olmadığında
aksam yemeğim 3 tane köfte 2 kaşık yoğurt roko ve maydonozdan olusan salataa arada da 1kupa yeşil cay içtim
benim akşam menüm
çorba taze fasülye ve biftek
yoğurt salata
ama ben biftek yemeyi düşünmüyorum dün de yemedim
aslında diyetimde et öğle yemeklerinde yemem lazım
akşam ağır oluyo
kızlar cuma günü dra gidecem bende kansızlık vardı ilaç kullandım ama düşmeye devam ediyor bi araştırılsın istioruz sebebini
aslında et tavuk balık öğlen yense daha iiyi ama benim 6dan sonra doyrucu yemezssem karnım acıyo
birde yeşil cay salama olanlardan aldım ne kadar içecektik yeşil cayın ne faydası var
çok yorgunum kızlar yemek pişsin yatacaammm vallahi
Bu listeyi diyetisyen Salı günü verdi. Bugünden itibaren geçerli. Ölçüm sonuçlarına göre arada 2 gün çok abarttığım halde 2 hafta önceye göre kilo vermişim. Hepsi de yağdan gitmiş. O kadar sevindim ki. Daha o telefon görüşmesini de yapmamıştım.
Diyetisyen arada çok abarttığım için vücudum toparlansın diye proteini fazla verdiğini söyledi.
huuu ben geldim şekerler gelmeyeeğimi yazmıştım takımdan atmadınız demi :)
günaydın dosba sen varsın galiba nasılsın cnm bende cavdar ekmeğinden kaşarlı tos bu kadar kahvaltımmm
günaydın canım iiyim sen nasılsın??
tostun umarım yağsızdır :))
iyiyim cnm bende kızla kahvaltı yaptık ev toplıcaz tost yağzıssssss
bende evi topralayacağım aslında bugün işim yok akşam yemeğim balık
bi markete çıkıp yürüyüş yapsam aslında çok ii olcak ama hava hiç ii değil(
canım hoşgeldin. kuzeninde hoşgelmiş. ne güzel, eşyaların yerlerini değiştirmeyi severim. ama soba olduğu için kışın hep sabittir. yazı bekliyorum. :)) kolay gelsin canım. hediyelerini çok beğendim. oğlumda çok beğendi.hatta görümcemin oğluda :)) eşinede çok teşekkürler,kesenize bereket.kızlar merhabalar ben geldim kuzenim geldi onunla ilgileniyorum arada evimin eşalarını değiştirioruz onunla boğuşuorum
kızım emeklior onun peşindeyim
birde temizlik buraya uğrayamadım
Adcım güle güle kullan hediyelerini canım evet malezitten yardım aldım çok teşekkür ederim yardımı için
inş beğenmişindir hediyelerimi oğluşun güle güle oynasın arabalarını onlarıda eşim beğendi
Taylorcum canım kendini hiç üzme her ilişkide olur böyle durumlar kafasını toplamaa ihtiyacı vardır belki içinden çıkamadığı durumlar olmuştur sen kendini yıpratma canım 6 yılı kimse kolayca silip atamaz...
Meliscim hedielerin için çok ama çok teşekkürler baıldım ikiside harika tek kelimeyle birazdan resimlerini ekleyecem hediyelerimin...
sabah tartıldım izmirde hiç kilo almamışım ama vermemişimde 76 kilo geldim inş bundan sonra veririm spora gidemiorum o yüzden eve wii fit tarzı bişeyler almak istiyorum
bgün geç kalktım gece 4te atınca kahvaltıda bol tahıllı 3 dilim ekmek yedim biraz yağsız penir ve 2-3 tane zeytin domates salatalık şimdi temizlik yapacağım akşamki menüyü daha kararlaştırmdım
aynen öyle arkadaşım. :)) ama hala bekliyorum, sanırım bugün olurum. :))Biz anca da kanca da beraberiz. Mens dönemlerimiz bile birlikte ))))
emirelcim hoşgeldin canım. epeydir görüşemedik. acıbiber nasıl,prensi büyümüştür artık.nachtigall canım bende tam sana özel mesaj atacaktım ki sen yazmışsın elimden geldiği kadar katılımda bulunmaya çalışırım teşekkürler
gözlük kullanıyormsun hayatım. bence önce bi göz dr na git. bende de aynı şikayetler vardı. tabi birde uzağı bulanık görüyordum. gözlüğümü alınca rahatladım ama takarsam tabi. göz tansiyonu,yada göz hastalığın olabilir.kızlar şu jinsei kolye hakkında bilgisi olan var mı??
eloktro manyetik kirlilikten koruyan
bazı sitelere baktım fiyat aldım ama kararsız kaldım
çnk çok fazla pc ve cep tel. kullanıyorum ve her gün yorgun hissediyorum kendimi
canım belki hataların vardır.korkutmuşsur,ne bileyim,aklı selim bir insan olduğuna eminsen mantıklı bir sebebi vardır. zaman ilacı iyi gelir.Adcım, doğru söylüyorsun canım. İsterse o gelecek artık. Biraz önce son kez aradım. Bir daha da aramam.
geçmişolsun canım, gelişmeleri yazarsın bize. nacticiğimde de kansızlık problemi vardı. iğne serum falan yedi. sanırım şimdi daha iyi.kızlar cuma günü dra gidecem bende kansızlık vardı ilaç kullandım ama düşmeye devam ediyor bi araştırılsın istioruz sebebini
slm kızlar daha yeni kahvaltı yaptım 1 dilim kepek ekmeği 1 peynir 2 zeytin az bal salatalık şekersiz çay.
afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?