How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aslında et tavuk balık öğlen yense daha iiyi ama benim 6dan sonra doyrucu yemezssem karnım acıyo
birde yeşil cay salama olanlardan aldım ne kadar içecektik yeşil cayın ne faydası var

kızlar cuma günü dra gidecem bende kansızlık vardı ilaç kullandım ama düşmeye devam ediyor bi araştırılsın istioruz sebebini
geçmiş olsun canım
önemli bi rahatsızlık takip etmek lazım
aslında et tavuk balık öğlen yense daha iiyi ama benim 6dan sonra doyrucu yemezssem karnım acıyo
birde yeşil cay salama olanlardan aldım ne kadar içecektik yeşil cayın ne faydası var

günde 2 kere tavsiye edilen
c vitamini baımından zengin
ödem attırıcı,zayıflamaya yardımcı
bi de sallama çayı sıcak suda sadece 3dk demleyeceksin canım
afiyet olsun

Kızlar 6 yıllık erkek arkadaşım, 1 yıllık sözlüm benden ayrıldı. Öyle büyük bir kavga falan da olmamıştı. Bir süre görüşmek istemiyormuş. Bu sürenin ne kadar olduğu hakkında bir fikrim yok. Bu Cumartesi 6. yılımızı kutlayacaktık. Öyle üzgünüm ki anlatamam. İşyerindeyim. Ağlamamak için çok zor tutuyorum kendimi.

Birazdan toplantım var, daha hiç hazırlanmadım.

Bana da kargoyla birşey geldi. İkimiz için internetten eşya almıştım, ev için. İçim acıyor.

Şimdi ben zayıflasam manken olsam ne yazar?

Birazdan çıkıyorum kızlar. Bu kafayla toplantıya gireceğim.
canim nurun söyledigi gibi 6 sene az bir zaman degil aranizda büyük bir kavga da yoksa belliki evlilik korkusu sardi panikledi belkide sunu aklindan hicbir zaman cikarma beni bir ablan kabul et egerki hayirlisi ise o senin alnina yazildi ise dönüp dolasip gelecek nur sana anlatir buna benzer olay onun basindan da gecti ama sonunda simdi beraberler ve dünyalar güzeli bir prensesimi var insanin ici aciyor tabiki ister istemez ama bunu ne kadar hafif atlatirsan daha iyi düsünürsün
biz 13 TAKIM olarak her zaman yanindayiz
fazla kalamayacağım için tüm arkadaşlardan alıntı yapamadım ama seni görünce yazmadan geçemedim canım cidden çok üzüldüm ne kadar zor bir durumdur tahmin edebiliyorum Allah sabır versin en acısız şekilde atlatırsın umarım canım gerçi ben bu kadar uzun bir ilişkinin bu kadar kolay biteceğini sanmıyorum bir süre görüşmemek belki ilişkinize yeni bir başlangıç yapmanız açısından iyi gelecektir o yüzden çok karamsar olmamaya çalış herşeyin hayırlısın canım benim :teselli:

aklımda kalan diğer şeylere yazmaya çalışayım
meliscim bu yıl 3.sınıfım canım eğer geçebilirsem tabi seneye 4 olucam boshayallersmile
elacım bebeğin çok şeker kocaman bir maşallah ona ablasından :nazar:
nachtigallcim sen çevrendekilere aldırış etme canım onlar boş boş konuşurlar işte kilo alsan aaa ne kadar kilo almışsın derler sanki alan kişi farkında değil gibi verip incecik olsan aaa çok zayıflamışsın sana kilo yakışıyodu derler yani eleştirecek bir şey mutlaka bulurlar laf olsun torba dolsun hesabı kulak tıkamaya alışmak gerekiyor canım hiç takılma böyle şeylere ben artık duymuyorum böyle de çok huzurluyum ilk kilo almaya başladığım zamanlar çok zoruma giderdi çok kilo almışsın demeleri eve gelir ağlardım ama şu an ben zaten bilincindeyim ve kendim için vermeye çaba gösteriyorum o yüzden kimsenin dediği umurumda bile değil kaydirigubbakcemile5
ad,melzeyit,ethos,fikriye,dosba,emirel ,karamanlı sizler de iyisinizdir umarım canlarım inşallah kimseyi sormayı unutmamışımdır bilmiyorumkismile
ben iyiyim canim sen nasilsin karsilsamiyoruz pek
evet nura ben yolladım ulaşmıştır sanırım ama gelemedi buralara :)
sağol canım inşallah.

bilmiyorum ethoscum sanırım fazla kalorili sadece 2 gün verdi. mesela yumurta da yok bu hafta haftaya değişir herhalde biraz. maydonoz güzel ödem attırır onun için verdi.

fikriyecim aralarda hep sağlıklı bir şeyler atıştır gözün dönmesin hiç.
diyet listesine başlayalı 2 gün oldu ama şunu keşfettim hemen. Ben biraz fazla aç kalıyormuşum gözüm dönüyormuş sonra nerde kalorili şey var onlara saldırıyormuşum. sizler aynı hatayı yapmayın yapıyorsanız da düzeltin.

çok güzel ifade etmişsin kendini fikriyecim güle güle kullanın oğluşunla.

melzeyitim sen de güle güle kullan. güzel şeyler yazmışsın hislerimiz karşılıklı, öpüyorum.

kızın çok şeker alacım Allah bağışlasın.

benim de favorilerimdendir karnıbahar brokoli ama genelde yoğurtla yerim bir de dediğin gibi deneyeyim..

taylorcum inan çok üzüldüm gözlerim doldu. Erkekler çok anlaşılmaz varlıklar. Bu kadar uzun süreden sonra daha iyi bir açıklaması olmalıydı.
Ama birde şöyle düşün belki kafası karşıktır ne bileyim evlilikten korkmuştur çok stresli işler bunlar. Bir süre ara vermek iyi gelebilir her ikinize de.
sen kendin için zayıflayacaksın canım. Kendini topla sen herkesten daha önemlisin bunu unutma. Seni seviyoruz ve yanındayız.

canim özledim valla seni minik prenses nasil calismalar nasil gidiyor kitabi sabirsizlikla bekliyoruz istanbula gelmeyi düsünüyorum görüsebilecegim arkadaslar görüsmek isterim
bana gelince kizlar birazda pilatese gidecem basim agriyor bugün havalar cok soguk biktik artik soguktan ve kardan

dosba ad melyezit fikriye ela nact baska unuttugum arkadaslar varsa onalr da iyidir umarim
melyezit kuzum özele mesaj atmistim bir haber ver
nerelerde melyezit bugün ugramamis sanirim

ahh benimkide böle rakip olsa ama hiç sesini çıkarmıyo :((

ben çok hırslıyımdır diyorum ki bana yapamazsan ceza ver yaparsamda ödül söyle ona göre hırs daha çok yaparım diyorum ama yapamazsın diyo cünkü böyle bikaçkez yaptı ama öylesine hep bozdum bilmiyo benim ne kadar hırslı olduğumu kızımın doğum gününe kadar kendime gün verdim eski kiloma döneceğim diyeee

karamanlım, çok sağol canım. Keşke sana abla diyecek bir yaşta olsaydım. Sanırım bu olanlar o yüzden de beni daha çok etkiliyor. Ben senden bir yaş büyükmüşüm. Aynı ayda doğmuşuz ama ben 1 yıl önce. Hala yeni yetmeler gibi yok erkek arkadaşımdan ayrıldım, yok şunu dedi, bu oldu diye üzülüyorum. Ama inşallah sonu dediğin gibi olur. nur'a özelden yazıp soracağım o süreci nasıl atlatmış.

melzeyitim sana mesaj attım ama "melzeyit isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor veya almak istemiyor. Bu sebebten dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz" diyor canım.

Kızlar 5 saattir konuşmadık. Aramayacağım tabii. Ama çok zormuş.

Yemek hatam olmadı, hala iştahım yok. Birazdan spora gideceğim. Kendimi meşgul tutmam lazım.

karamanlım, çok sağol canım. Keşke sana abla diyecek bir yaşta olsaydım. Sanırım bu olanlar o yüzden de beni daha çok etkiliyor. Ben senden bir yaş büyükmüşüm. Aynı ayda doğmuşuz ama ben 1 yıl önce. Hala yeni yetmeler gibi yok erkek arkadaşımdan ayrıldım, yok şunu dedi, bu oldu diye üzülüyorum. Ama inşallah sonu dediğin gibi olur. nur'a özelden yazıp soracağım o süreci nasıl atlatmış.

melzeyitim sana mesaj attım ama "melzeyit isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor veya almak istemiyor. Bu sebebten dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz" diyor canım.

Kızlar 5 saattir konuşmadık. Aramayacağım tabii. Ama çok zormuş.

Yemek hatam olmadı, hala iştahım yok. Birazdan spora gideceğim. Kendimi meşgul tutmam lazım.

canım hiç zor değil sabrett geçececek oruç gibi düşün ilk günler çok başımız ağrıyor karnımız acıkıyor sonra alışıyoruzz bak bende kocama kızgınım bi süre irtibatı koparmaya karar verdim kendisiyle hani bir şarkı var ya iki yabancııı düşünüyorum bir evde iki yabancı artık affeden taraf olmayalım bırakalım onlar bizim için üzülsün bu arada anlaşılıyor değilmi kocamla kavgalıyız zaten bunlar iyi olsaydı adı koca değil gonca olurdu diyor bi arkadaş bende aynen katılıyorum :))))

canım hiç zor değil sabrett geçececek oruç gibi düşün ilk günler çok başımız ağrıyor karnımız acıkıyor sonra alışıyoruzz bak bende kocama kızgınım bi süre irtibatı koparmaya karar verdim kendisiyle hani bir şarkı var ya iki yabancııı düşünüyorum bir evde iki yabancı artık affeden taraf olmayalım bırakalım onlar bizim için üzülsün bu arada anlaşılıyor değilmi kocamla kavgalıyız zaten bunlar iyi olsaydı adı koca değil gonca olurdu diyor bi arkadaş bende aynen katılıyorum :))))

Canım ben de benimkine hep kızıyordum. Her kızdığım konuda da haklıyım. Anlatsam hak verirsiniz. Sonra affediyordum. Ama büyük şeyler değildi, hassas olmamak, patavatsız olmak, kırıcı konuşmak, hiç olumlu birşey söylememek vs. Sanırım benimki bu kadar sık kızmama bozuldu. Uzun bir süre bana belli etmedi, sonra da patladı. Ben bu kadar kızılmayı, küsülmeyi istemiyorum, sen haklı olsan bile istemiyorum diyor. Ben böyleyim diyor. Ama ben benim kızmalarımdan bu kadar mutsuz olduğunu bilsem bu kadar kızmazdım. Daha çok alttan alırdım. Ama bunu şu an düzeltmek için bir şansım yok.

O yüzden, sen daha iyi bilirsin ama boşver, sen yine alttan al. Hepsi öyle boşver. Büyüklerimiz demişya, aldatma veya şiddet yoksa alttan almak lazım, görmezden gelmek lazım diye. Artık buna inanıyorum.

melzeyitim diyor ki "melzeyit isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için melzeyit isimli Kullanıcının eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir"

Canım ben de benimkine hep kızıyordum. Her kızdığım konuda da haklıyım. Anlatsam hak verirsiniz. Sonra affediyordum. Ama büyük şeyler değildi, hassas olmamak, patavatsız olmak, kırıcı konuşmak, hiç olumlu birşey söylememek vs. Sanırım benimki bu kadar sık kızmama bozuldu. Uzun bir süre bana belli etmedi, sonra da patladı. Ben bu kadar kızılmayı, küsülmeyi istemiyorum, sen haklı olsan bile istemiyorum diyor. Ben böyleyim diyor. Ama ben benim kızmalarımdan bu kadar mutsuz olduğunu bilsem bu kadar kızmazdım. Daha çok alttan alırdım. Ama bunu şu an düzeltmek için bir şansım yok.

O yüzden, sen daha iyi bilirsin ama boşver, sen yine alttan al. Hepsi öyle boşver. Büyüklerimiz demişya, aldatma veya şiddet yoksa alttan almak lazım, görmezden gelmek lazım diye. Artık buna inanıyorum.

hayır buna inanmıyorum böyle düşünme lütfen atalrımız gibi yaşamıyoruz ki atalrımız gibi yapalım atalr kusura bakmasınn

slm kızlar ancak girebildim nete bugün oğlum çok huzursuz sürekli ağladı yapmadığım şey kalmadı nesi var anlayamadım o yüzden bugünüm nasıl bende anlamadım.sabah 50 dk yürüyüş sonra kahvaltı 2 dilim kepek ekmeği 1 dilim peynir 2 zeytin bal salatalık çay aynı klasik kahvaltı yani.sonra işte oğlumla uğraşmaya başladım.o arada yarım armut yedim yoğurtla.sonra mecbur dışarıya çıktım yürüdüm oğlumla tabi ama yorgunluktan ölüyorum tabi.arada da işte 1 çubuk kraker 1 ayran içebildim.4 gibi yeşil çay 2 kayısı 1 incir.akşamda kabak yemeği çorba 1 dilim ekmek yoğurtyedim.çok yorgunum bugün.yarına hiç gücüm yok yani.
ayrıca taylorcım ben ilişkilerimden şunu öğrendim ki herşeyi oluruna bırakacaksın ve sen rest çekeceksin.biliyorum canın acıyor ama herşeyin hayırlısı oluyor sen ne yaparsan yap.

Sağol ethoscum. Oluruna bırakacağım artık. Rest çekemedim canım. Rest çekersem kesin biteceğini anladım ve gözüm yemedi. Bir de benim de hatalarım olmuş olabilir diye düşündüm. Ama kararı olumsuz olursa benim için de tamamen bitmiş olacak. O saatten sonra uğraşmayacağım.

Yeni diyetim:

Sabah:
2 dilim peynir (veya 1 d. peynir, 1 adet yumurta),
2 dilim ekmek,
sınırsız çiğ sebze

Ara: 2 porsiyon meyve

Öğle:
2 porsiyon et (veya 4 y. kaşığı sebze yemeği+1 porsiyon et) (veya 6 y. kaşığı etli/kıymalı sebze yemeği),
1 dilim ekmek (veya 1 küçük kase çorba),
1 su b. yoğurt (veya 2 su bardağı ayran) (veya 1 su bardağı süt)
Bol salata (az zeytinyağı ilaveli)

Ara: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir

Akşam:
3 porsiyon et (veya 8 y. kaşığı sebze yemeği+1porsiyon et) (veya 9 y. kaşığı etli/kıymalı sebze yemeği)
1 dilim ekmek (veya 1 küçük kase çorba)
Yarım su b. yoğurt (veya 1 su b. ayran) (veya yarım su b. süt)
Bol salata (az zeytinyağı ilaveli)

Ara: 2 porsiyon meyve

Bu listeyi diyetisyen Salı günü verdi. Bugünden itibaren geçerli. Ölçüm sonuçlarına göre arada 2 gün çok abarttığım halde 2 hafta önceye göre kilo vermişim. Hepsi de yağdan gitmiş. O kadar sevindim ki. Daha o telefon görüşmesini de yapmamıştım.

Diyetisyen arada çok abarttığım için vücudum toparlansın diye proteini fazla verdiğini söyledi.

Back