geçmiş olsun canımkızlar cuma günü dra gidecem bende kansızlık vardı ilaç kullandım ama düşmeye devam ediyor bi araştırılsın istioruz sebebini
aslında et tavuk balık öğlen yense daha iiyi ama benim 6dan sonra doyrucu yemezssem karnım acıyo
birde yeşil cay salama olanlardan aldım ne kadar içecektik yeşil cayın ne faydası var
canim nurun söyledigi gibi 6 sene az bir zaman degil aranizda büyük bir kavga da yoksa belliki evlilik korkusu sardi panikledi belkide sunu aklindan hicbir zaman cikarma beni bir ablan kabul et egerki hayirlisi ise o senin alnina yazildi ise dönüp dolasip gelecek nur sana anlatir buna benzer olay onun basindan da gecti ama sonunda simdi beraberler ve dünyalar güzeli bir prensesimi var insanin ici aciyor tabiki ister istemez ama bunu ne kadar hafif atlatirsan daha iyi düsünürsünKızlar 6 yıllık erkek arkadaşım, 1 yıllık sözlüm benden ayrıldı. Öyle büyük bir kavga falan da olmamıştı. Bir süre görüşmek istemiyormuş. Bu sürenin ne kadar olduğu hakkında bir fikrim yok. Bu Cumartesi 6. yılımızı kutlayacaktık. Öyle üzgünüm ki anlatamam. İşyerindeyim. Ağlamamak için çok zor tutuyorum kendimi.
Birazdan toplantım var, daha hiç hazırlanmadım.
Bana da kargoyla birşey geldi. İkimiz için internetten eşya almıştım, ev için. İçim acıyor.
Şimdi ben zayıflasam manken olsam ne yazar?
Birazdan çıkıyorum kızlar. Bu kafayla toplantıya gireceğim.
ben iyiyim canim sen nasilsin karsilsamiyoruz pekfazla kalamayacağım için tüm arkadaşlardan alıntı yapamadım ama seni görünce yazmadan geçemedim canım cidden çok üzüldüm ne kadar zor bir durumdur tahmin edebiliyorum Allah sabır versin en acısız şekilde atlatırsın umarım canım gerçi ben bu kadar uzun bir ilişkinin bu kadar kolay biteceğini sanmıyorum bir süre görüşmemek belki ilişkinize yeni bir başlangıç yapmanız açısından iyi gelecektir o yüzden çok karamsar olmamaya çalış herşeyin hayırlısın canım benim :teselli:
aklımda kalan diğer şeylere yazmaya çalışayım
meliscim bu yıl 3.sınıfım canım eğer geçebilirsem tabi seneye 4 olucam boshayallersmile
elacım bebeğin çok şeker kocaman bir maşallah ona ablasından
nachtigallcim sen çevrendekilere aldırış etme canım onlar boş boş konuşurlar işte kilo alsan aaa ne kadar kilo almışsın derler sanki alan kişi farkında değil gibi verip incecik olsan aaa çok zayıflamışsın sana kilo yakışıyodu derler yani eleştirecek bir şey mutlaka bulurlar laf olsun torba dolsun hesabı kulak tıkamaya alışmak gerekiyor canım hiç takılma böyle şeylere ben artık duymuyorum böyle de çok huzurluyum ilk kilo almaya başladığım zamanlar çok zoruma giderdi çok kilo almışsın demeleri eve gelir ağlardım ama şu an ben zaten bilincindeyim ve kendim için vermeye çaba gösteriyorum o yüzden kimsenin dediği umurumda bile değil kaydirigubbakcemile5
ad,melzeyit,ethos,fikriye,dosba,emirel ,karamanlı sizler de iyisinizdir umarım canlarım inşallah kimseyi sormayı unutmamışımdır bilmiyorumkismile
evet nura ben yolladım ulaşmıştır sanırım ama gelemedi buralara :)
sağol canım inşallah.
bilmiyorum ethoscum sanırım fazla kalorili sadece 2 gün verdi. mesela yumurta da yok bu hafta haftaya değişir herhalde biraz. maydonoz güzel ödem attırır onun için verdi.
fikriyecim aralarda hep sağlıklı bir şeyler atıştır gözün dönmesin hiç.
diyet listesine başlayalı 2 gün oldu ama şunu keşfettim hemen. Ben biraz fazla aç kalıyormuşum gözüm dönüyormuş sonra nerde kalorili şey var onlara saldırıyormuşum. sizler aynı hatayı yapmayın yapıyorsanız da düzeltin.
çok güzel ifade etmişsin kendini fikriyecim güle güle kullanın oğluşunla.
melzeyitim sen de güle güle kullan. güzel şeyler yazmışsın hislerimiz karşılıklı, öpüyorum.
kızın çok şeker alacım Allah bağışlasın.
benim de favorilerimdendir karnıbahar brokoli ama genelde yoğurtla yerim bir de dediğin gibi deneyeyim..
taylorcum inan çok üzüldüm gözlerim doldu. Erkekler çok anlaşılmaz varlıklar. Bu kadar uzun süreden sonra daha iyi bir açıklaması olmalıydı.
Ama birde şöyle düşün belki kafası karşıktır ne bileyim evlilikten korkmuştur çok stresli işler bunlar. Bir süre ara vermek iyi gelebilir her ikinize de.
sen kendin için zayıflayacaksın canım. Kendini topla sen herkesten daha önemlisin bunu unutma. Seni seviyoruz ve yanındayız.
eşim gelene kadar 1kilo versem iyi olcak bak verdim dicemm veremezzsin diyooooo
ahh benimkide böle rakip olsa ama hiç sesini çıkarmıyo(
karamanlım, çok sağol canım. Keşke sana abla diyecek bir yaşta olsaydım. Sanırım bu olanlar o yüzden de beni daha çok etkiliyor. Ben senden bir yaş büyükmüşüm. Aynı ayda doğmuşuz ama ben 1 yıl önce. Hala yeni yetmeler gibi yok erkek arkadaşımdan ayrıldım, yok şunu dedi, bu oldu diye üzülüyorum. Ama inşallah sonu dediğin gibi olur. nur'a özelden yazıp soracağım o süreci nasıl atlatmış.
melzeyitim sana mesaj attım ama "melzeyit isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor veya almak istemiyor. Bu sebebten dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz" diyor canım.
Kızlar 5 saattir konuşmadık. Aramayacağım tabii. Ama çok zormuş.
Yemek hatam olmadı, hala iştahım yok. Birazdan spora gideceğim. Kendimi meşgul tutmam lazım.
canım hiç zor değil sabrett geçececek oruç gibi düşün ilk günler çok başımız ağrıyor karnımız acıkıyor sonra alışıyoruzz bak bende kocama kızgınım bi süre irtibatı koparmaya karar verdim kendisiyle hani bir şarkı var ya iki yabancııı düşünüyorum bir evde iki yabancı artık affeden taraf olmayalım bırakalım onlar bizim için üzülsün bu arada anlaşılıyor değilmi kocamla kavgalıyız zaten bunlar iyi olsaydı adı koca değil gonca olurdu diyor bi arkadaş bende aynen katılıyorum :))))
Canım ben de benimkine hep kızıyordum. Her kızdığım konuda da haklıyım. Anlatsam hak verirsiniz. Sonra affediyordum. Ama büyük şeyler değildi, hassas olmamak, patavatsız olmak, kırıcı konuşmak, hiç olumlu birşey söylememek vs. Sanırım benimki bu kadar sık kızmama bozuldu. Uzun bir süre bana belli etmedi, sonra da patladı. Ben bu kadar kızılmayı, küsülmeyi istemiyorum, sen haklı olsan bile istemiyorum diyor. Ben böyleyim diyor. Ama ben benim kızmalarımdan bu kadar mutsuz olduğunu bilsem bu kadar kızmazdım. Daha çok alttan alırdım. Ama bunu şu an düzeltmek için bir şansım yok.
O yüzden, sen daha iyi bilirsin ama boşver, sen yine alttan al. Hepsi öyle boşver. Büyüklerimiz demişya, aldatma veya şiddet yoksa alttan almak lazım, görmezden gelmek lazım diye. Artık buna inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?