melism canım sağol hayatım. nur ile kimin görüştüğü belli oldu sanırım,ama tabi melzeyit bağlantısı var yinede. ben eşimden her kadınlar gününde çiçek beklerim ama almaz.
yavrularımız inşallah hayırlısı ile şu diş olayını bitirirler. listen hayırlı olsun canım.inşallah kiloları atarsın.
evet nura ben yolladım ulaşmıştır sanırım ama gelemedi buralara :)
sağol canım inşallah.
slm melis neden haftada 2 gün 5 zeytin hergün yesek olmaz mı?ben genelde sana verdiği diyet gibi yiyorum ama hergün zeytin var.maydanoz ben yemiyordum mesela.
bilmiyorum ethoscum sanırım fazla kalorili sadece 2 gün verdi. mesela yumurta da yok bu hafta haftaya değişir herhalde biraz. maydonoz güzel ödem attırır onun için verdi.
Çikolatasız günlerim zor geçiyor çikolata isteğimi biraz ballı çayla kapatıyorum bir-2 kuru üzüm de iyiyorum .
fikriyecim aralarda hep sağlıklı bir şeyler atıştır gözün dönmesin hiç.
diyet listesine başlayalı 2 gün oldu ama şunu keşfettim hemen. Ben biraz fazla aç kalıyormuşum gözüm dönüyormuş sonra nerde kalorili şey var onlara saldırıyormuşum. sizler aynı hatayı yapmayın yapıyorsanız da düzeltin.
Asuman canım arkadaşım mesajımı baya karışık yazmışım baya hata yapmışım ama çok çok heycanlı yazdım,bir taraftan hediyelerime zeyrediyordum bir taraf göz yaşları döküyorum yazmak zor zor oldu arkadaşım.Ama sen alışmışsın bana benim ne istediğimi anlamışsındır :))))
çok güzel ifade etmişsin kendini fikriyecim güle güle kullanın oğluşunla.
fikriyeciğim hediyeni beğenmene çok sevindim güle güle kullan canımm bende hediyemi dün sabah aldım canım nachciğimn harika bir hediye almış bu sene aldığım en güzel hediye kristal kuvarts taş iş yerime koyucam uyumlamasını yaptıktan sonra bayıldım ama en çokta kızımın günlüğüne bayıldım kıskandım versemmi vermesem mi acaba diye harika bişey dün hemen yazmaya başladı canlarım bu hediyeleşmeyi kazasız belasız hallettik ne kadar doğru insanlarla beraber olduğuma tekrar karar verdim hepinize yüzümde bir gülümseme yarattığınız koşa koşa bilgisaayarbaşına gelmemi sağladığınız hayatıma girdiğiniz için teşekkür edrim
Çağla teyze çok teşekkür ederim(bunu melike yazdı)
melzeyitim sen de güle güle kullan. güzel şeyler yazmışsın hislerimiz karşılıklı, öpüyorum.
kızın çok şeker alacım Allah bağışlasın.
elacım en pratik sebze karnıbahar ve brokoli bence :))
haşlıyorum tuz limon çok çok az yağ ve sarımsak ekliyorum
çok lezzetli oluyor
benim de favorilerimdendir karnıbahar brokoli ama genelde yoğurtla yerim bir de dediğin gibi deneyeyim..
Kızlar 6 yıllık erkek arkadaşım, 1 yıllık sözlüm benden ayrıldı. Öyle büyük bir kavga falan da olmamıştı. Bir süre görüşmek istemiyormuş. Bu sürenin ne kadar olduğu hakkında bir fikrim yok. Bu Cumartesi 6. yılımızı kutlayacaktık. Öyle üzgünüm ki anlatamam. İşyerindeyim. Ağlamamak için çok zor tutuyorum kendimi.
Birazdan toplantım var, daha hiç hazırlanmadım.
Bana da kargoyla birşey geldi. İkimiz için internetten eşya almıştım, ev için. İçim acıyor.
Şimdi ben zayıflasam manken olsam ne yazar?
Birazdan çıkıyorum kızlar. Bu kafayla toplantıya gireceğim.
taylorcum inan çok üzüldüm gözlerim doldu. Erkekler çok anlaşılmaz varlıklar. Bu kadar uzun süreden sonra daha iyi bir açıklaması olmalıydı.
Ama birde şöyle düşün belki kafası karşıktır ne bileyim evlilikten korkmuştur çok stresli işler bunlar. Bir süre ara vermek iyi gelebilir her ikinize de.
sen kendin için zayıflayacaksın canım. Kendini topla sen herkesten daha önemlisin bunu unutma. Seni seviyoruz ve yanındayız.