canım 1200 kalorilik listeni yazabilir misin
bence çok düşük
benim diyetisyenim 1800 ile başladı ama 1500bile inmedi... çok kısıtlanmışsın gibime geldi
sen kaç kiloydun şimdi kaç kilosun canım
şimdi çıkmam gerekiyor çocukları okula götğüreceğim en kısa zamanda yazayım canım sana listemi
Canım, neden tatsızsın? Umarım kötü bi şey değildir?
hayırdır taylorum ne oldu hayatım. umarım k,lo aldım ve o yüzden moralim bozuk demezsin. :teselli:
Kızlar 6 yıllık erkek arkadaşım, 1 yıllık sözlüm benden ayrıldı. Öyle büyük bir kavga falan da olmamıştı. Bir süre görüşmek istemiyormuş. Bu sürenin ne kadar olduğu hakkında bir fikrim yok. Bu Cumartesi 6. yılımızı kutlayacaktık. Öyle üzgünüm ki anlatamam. İşyerindeyim. Ağlamamak için çok zor tutuyorum kendimi.
Birazdan toplantım var, daha hiç hazırlanmadım.
Bana da kargoyla birşey geldi. İkimiz için internetten eşya almıştım, ev için. İçim acıyor.
Şimdi ben zayıflasam manken olsam ne yazar?
Birazdan çıkıyorum kızlar. Bu kafayla toplantıya gireceğim.
bende yarım saat dans ettim göbekk atım valla bir ter bir ter anlatamam hergün yapayımm lisedede bir kere dansla zayıflamıştım süper hem eğleniyon hem kilolar gidiyooo kız uyandı uynmasa devam etcektim havada düzeldi güneş açtı biaraz yürüyelim tabi ela hanımla ne kadar olursa
Kızlar 6 yıllık erkek arkadaşım, 1 yıllık sözlüm benden ayrıldı. Öyle büyük bir kavga falan da olmamıştı. Bir süre görüşmek istemiyormuş. Bu sürenin ne kadar olduğu hakkında bir fikrim yok. Bu Cumartesi 6. yılımızı kutlayacaktık. Öyle üzgünüm ki anlatamam. İşyerindeyim. Ağlamamak için çok zor tutuyorum kendimi.
Bana da kargoyla birşey geldi. İkimiz için internetten eşya almıştım, ev için. İçim acıyor.
melism canım sağol hayatım. nur ile kimin görüştüğü belli oldu sanırım,ama tabi melzeyit bağlantısı var yinede. ben eşimden her kadınlar gününde çiçek beklerim ama almaz.
yavrularımız inşallah hayırlısı ile şu diş olayını bitirirler. listen hayırlı olsun canım.inşallah kiloları atarsın.
slm melis neden haftada 2 gün 5 zeytin hergün yesek olmaz mı?ben genelde sana verdiği diyet gibi yiyorum ama hergün zeytin var.maydanoz ben yemiyordum mesela.
Çikolatasız günlerim zor geçiyor çikolata isteğimi biraz ballı çayla kapatıyorum bir-2 kuru üzüm de iyiyorum .
Asuman canım arkadaşım mesajımı baya karışık yazmışım baya hata yapmışım ama çok çok heycanlı yazdım,bir taraftan hediyelerime zeyrediyordum bir taraf göz yaşları döküyorum yazmak zor zor oldu arkadaşım.Ama sen alışmışsın bana benim ne istediğimi anlamışsındır :))))
fikriyeciğim hediyeni beğenmene çok sevindim güle güle kullan canımm bende hediyemi dün sabah aldım canım nachciğimn harika bir hediye almış bu sene aldığım en güzel hediye kristal kuvarts taş iş yerime koyucam uyumlamasını yaptıktan sonra bayıldım ama en çokta kızımın günlüğüne bayıldım kıskandım versemmi vermesem mi acaba diye harika bişey dün hemen yazmaya başladı canlarım bu hediyeleşmeyi kazasız belasız hallettik ne kadar doğru insanlarla beraber olduğuma tekrar karar verdim hepinize yüzümde bir gülümseme yarattığınız koşa koşa bilgisaayarbaşına gelmemi sağladığınız hayatıma girdiğiniz için teşekkür edrim
Çağla teyze çok teşekkür ederim(bunu melike yazdı)
buda benim prensesim
elacım en pratik sebze karnıbahar ve brokoli bence :))
haşlıyorum tuz limon çok çok az yağ ve sarımsak ekliyorum
çok lezzetli oluyor
valla hayatım babasına çekerse aynen öyle olacak. armut dibine düşermiş hesabı ama inşallah onun kadar olmaz.adcım senin oğluş gece hayatına düşkün olcak :)) 11 de yattığına göre:))
canım bahar ayını hiç bu kadar özlemmeiştim
maddi durumumu bi ayarlayabilirsem foto.mak.almayı düşünüyorum
kullağımda mp3,rahat bi kot pantalon ve foto... bu bahar için hayalim bu
yaza ise güzel sessiz bi tatil...güneş kum deniz...
çok mu şey istiyorum ??
ya hayatım al birini vur ötekine.birde kadınları derler anlamak zor diye. hiiiç sıkıntı etme tatlım,tamam üzül,istersen ağla ama hepsi o kadar olsun.seni gerçekten isteyen insan geri gelir açıklama yapar,buarada sende kafanı toplarsın. belki onunda kafasında sıkıntılar olabilir,sende onu anlamaya çalış canım. durum düzelecektir yada açıklık kazanacaktır.Ben stres olunca üzülünce hep iştahım açılır.
Hayatımda ilk defa iştahım kesildi. Yemek yemek için kendimi çok zorluyorum. Lokmalar ağzımda büyüyor, yutamıyorum. İştahımın kapanması için bu kadar üzülmem gerekiyormuş demek.
bende yarım saat dans ettim göbekk atım valla bir ter bir ter anlatamam hergün yapayımm lisedede bir kere dansla zayıflamıştım süper hem eğleniyon hem kilolar gidiyooo kız uyandı uynmasa devam etcektim havada düzeldi güneş açtı biaraz yürüyelim tabi ela hanımla ne kadar olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?