Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım 1200 kalorilik listeni yazabilir misin
bence çok düşük
benim diyetisyenim 1800 ile başladı ama 1500bile inmedi... çok kısıtlanmışsın gibime geldi
sen kaç kiloydun şimdi kaç kilosun canım

yazayım canım diyetisyen verdi bu listeyi zaten pek uygulaya bildiğim yok bu sabah tartıldım 60 kilo geldim hedefim 55 artık diyetteyim demekten çok sıkıldım versemde kurtulsam şu diyetteyim demekten

şimdi çıkmam gerekiyor çocukları okula götğüreceğim en kısa zamanda yazayım canım sana listemi

Kızlar 6 yıllık erkek arkadaşım, 1 yıllık sözlüm benden ayrıldı. Öyle büyük bir kavga falan da olmamıştı. Bir süre görüşmek istemiyormuş. Bu sürenin ne kadar olduğu hakkında bir fikrim yok. Bu Cumartesi 6. yılımızı kutlayacaktık. Öyle üzgünüm ki anlatamam. ışyerindeyim. Ağlamamak için çok zor tutuyorum kendimi.

Birazdan toplantım var, daha hiç hazırlanmadım.

Bana da kargoyla birşey geldi. ıkimiz için internetten eşya almıştım, ev için. ıçim acıyor.

Şimdi ben zayıflasam manken olsam ne yazar?

Birazdan çıkıyorum kızlar. Bu kafayla toplantıya gireceğim.

Ben stres olunca üzülünce hep iştahım açılır.

Hayatımda ilk defa iştahım kesildi. Yemek yemek için kendimi çok zorluyorum. Lokmalar ağzımda büyüyor, yutamıyorum. ıştahımın kapanması için bu kadar üzülmem gerekiyormuş demek.

canım nasıl ifade edilir bilmiyorum "üzülme" demek saçma geliyor...
ama zamana bırak...herşeyin ilacı...
belki evlilik fobisi başlamıştır nerdeyse bütün erkeklerde var ...
hem ayrılalım dememiş görüşmeyelim demiş..zorlama ...üzerine gitme...
belki kafasını toplayamadığı başka konu vardır...
böyle bi ilişki hemen bitmez bunu unutma...ayrılık konuşması yapılmamış ki sadece zaman istemiş...
seni çok yakından tanımadığım için yorumda yapamıyorum ama hakkından hayırlısı...inş. en kısa zamanda aranız düzelir.. bu arada sağlığına dikkat et ...sağlık elden gitti mi gerisininde bi önemi kalmıyo

taylor cnm ne desemki üzme kendini herseyin hayırlısı de bence vardır bir hayır herşeyde

bende yarım saat dans ettim göbekk atım valla bir ter bir ter anlatamam hergün yapayımm lisedede bir kere dansla zayıflamıştım süper hem eğleniyon hem kilolar gidiyooo kız uyandı uynmasa devam etcektim havada düzeldi güneş açtı biaraz yürüyelim tabi ela hanımla ne kadar olursa

benimde bi arkadaşım evde dans ederek 20 kilo vermişti :))
ama ben dans etmeyi bilmiyorum ki :))) o da bana çılgınca her hareketi denediğini sölemişti hahah... özendim şimdi :))

cnm ben zaten baylırım oynamayı gecen sene hamileydim hiç düğünlerede gidemedm hevesimi evde alıyım bari yürüyemiyom havalardan sartlarda müsait değil dans et kafana göre göbek bölgeni clıştır ben gmöbek havasında oynadım

cnm ben zaten baylırım oynamayı gecen sene hamileydim hiç düğünlerede gidemedm hevesimi evde alıyım bari yürüyemiyom havalardan sartlarda müsait değil dans et kafana göre göbek bölgeni clıştır ben gmöbek havasında oynadım

fazla kalamayacağım için tüm arkadaşlardan alıntı yapamadım ama seni görünce yazmadan geçemedim canım cidden çok üzüldüm ne kadar zor bir durumdur tahmin edebiliyorum Allah sabır versin en acısız şekilde atlatırsın umarım canım gerçi ben bu kadar uzun bir ilişkinin bu kadar kolay biteceğini sanmıyorum bir süre görüşmemek belki ilişkinize yeni bir başlangıç yapmanız açısından iyi gelecektir o yüzden çok karamsar olmamaya çalış herşeyin hayırlısın canım benim :teselli:

aklımda kalan diğer şeylere yazmaya çalışayım
meliscim bu yıl 3.sınıfım canım eğer geçebilirsem tabi seneye 4 olucam boshayallersmile
elacım bebeğin çok şeker kocaman bir maşallah ona ablasından
nachtigallcim sen çevrendekilere aldırış etme canım onlar boş boş konuşurlar işte kilo alsan aaa ne kadar kilo almışsın derler sanki alan kişi farkında değil gibi verip incecik olsan aaa çok zayıflamışsın sana kilo yakışıyodu derler yani eleştirecek bir şey mutlaka bulurlar laf olsun torba dolsun hesabı kulak tıkamaya alışmak gerekiyor canım hiç takılma böyle şeylere ben artık duymuyorum böyle de çok huzurluyum ilk kilo almaya başladığım zamanlar çok zoruma giderdi çok kilo almışsın demeleri eve gelir ağlardım ama şu an ben zaten bilincindeyim ve kendim için vermeye çaba gösteriyorum o yüzden kimsenin dediği umurumda bile değil kaydirigubbakcemile5
ad,melzeyit,ethos,fikriye,dosba,emirel ,karamanlı sizler de iyisinizdir umarım canlarım inşallah kimseyi sormayı unutmamışımdır bilmiyorumkismile

Son düzenleme:

evet nura ben yolladım ulaşmıştır sanırım ama gelemedi buralara :)
sağol canım inşallah.

slm melis neden haftada 2 gün 5 zeytin hergün yesek olmaz mı?ben genelde sana verdiği diyet gibi yiyorum ama hergün zeytin var.maydanoz ben yemiyordum mesela.

bilmiyorum ethoscum sanırım fazla kalorili sadece 2 gün verdi. mesela yumurta da yok bu hafta haftaya değişir herhalde biraz. maydonoz güzel ödem attırır onun için verdi.

Çikolatasız günlerim zor geçiyor çikolata isteğimi biraz ballı çayla kapatıyorum bir-2 kuru üzüm de iyiyorum .

fikriyecim aralarda hep sağlıklı bir şeyler atıştır gözün dönmesin hiç.
diyet listesine başlayalı 2 gün oldu ama şunu keşfettim hemen. Ben biraz fazla aç kalıyormuşum gözüm dönüyormuş sonra nerde kalorili şey var onlara saldırıyormuşum. sizler aynı hatayı yapmayın yapıyorsanız da düzeltin.

çok güzel ifade etmişsin kendini fikriyecim güle güle kullanın oğluşunla.

melzeyitim sen de güle güle kullan. güzel şeyler yazmışsın hislerimiz karşılıklı, öpüyorum.

buda benim prensesim

kızın çok şeker alacım Allah bağışlasın.

elacım en pratik sebze karnıbahar ve brokoli bence :))
haşlıyorum tuz limon çok çok az yağ ve sarımsak ekliyorum
çok lezzetli oluyor

benim de favorilerimdendir karnıbahar brokoli ama genelde yoğurtla yerim bir de dediğin gibi deneyeyim..

taylorcum inan çok üzüldüm gözlerim doldu. Erkekler çok anlaşılmaz varlıklar. Bu kadar uzun süreden sonra daha iyi bir açıklaması olmalıydı.
Ama birde şöyle düşün belki kafası karşıktır ne bileyim evlilikten korkmuştur çok stresli işler bunlar. Bir süre ara vermek iyi gelebilir her ikinize de.
sen kendin için zayıflayacaksın canım. Kendini topla sen herkesten daha önemlisin bunu unutma. Seni seviyoruz ve yanındayız.

valla hayatım babasına çekerse aynen öyle olacak. armut dibine düşermiş hesabı ama inşallah onun kadar olmaz.

ya hayatım al birini vur ötekine.birde kadınları derler anlamak zor diye. hiiiç sıkıntı etme tatlım,tamam üzül,istersen ağla ama hepsi o kadar olsun.seni gerçekten isteyen insan geri gelir açıklama yapar,buarada sende kafanı toplarsın. belki onunda kafasında sıkıntılar olabilir,sende onu anlamaya çalış canım. durum düzelecektir yada açıklık kazanacaktır.

oh ne güzel canım,eğlenceyide aradan çıkardın kilolar sayesinde. güzel havayı bizede gönder burası buz gibi.

meliscim hoşgeldin hayatım. nasılsın, prenses nasıl,çalışmalar nasıl gidiyor.inşallah herşey yolundadır.
ama ben şimdi anlamadım. bilmiyorumkismile kitabı senmi aldın nurmu :uhm:

kızlar merhabalar ben geldim kuzenim geldi onunla ilgileniyorum arada evimin eşalarını değiştirioruz onunla boğuşuorum
kızım emeklior onun peşindeyim
birde temizlik buraya uğrayamadım
Adcım güle güle kullan hediyelerini canım evet malezitten yardım aldım çok teşekkür ederim yardımı için
inş beğenmişindir hediyelerimi oğluşun güle güle oynasın arabalarını onlarıda eşim beğendi
Taylorcum canım kendini hiç üzme her ilişkide olur böyle durumlar kafasını toplamaa ihtiyacı vardır belki içinden çıkamadığı durumlar olmuştur sen kendini yıpratma canım 6 yılı kimse kolayca silip atamaz...
Meliscim hedielerin için çok ama çok teşekkürler baıldım ikiside harika tek kelimeyle birazdan resimlerini ekleyecem hediyelerimin...

sabah tartıldım izmirde hiç kilo almamışım ama vermemişimde 76 kilo geldim inş bundan sonra veririm spora gidemiorum o yüzden eve wii fit tarzı bişeyler almak istiyorum

bgün geç kalktım gece 4te atınca kahvaltıda bol tahıllı 3 dilim ekmek yedim biraz yağsız penir ve 2-3 tane zeytin domates salatalık şimdi temizlik yapacağım akşamki menüyü daha kararlaştırmdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…