- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
Yoğun bakımdan çıkmış canım durumu iyiye gidiyormuş.Al benden de okadar.oldugun yerdeyim yine...
75.80 kilom.
Buarada kaptandan haberi olan var mı.babasinin sağlık durumu nasilmis
Iyi çok şükür canım.Yoğun bakımdan çıkmış canım durumu iyiye gidiyormuş.
Selam nasılsın bende hep bakıyorum ya diyorum herkes kendi kendine zayıflamaya çalışıyor yada saldım çayıra modundalar :) ben tam gaz spora diyete devam 61.8 de ben oldumBugün kimsecikler kilo bildirimi yapmamıışşşkızlar nerdesinizzz ben bu hafta yine 68.8 im
Oo süpersin gönülcüm maşallah çok azimlisin ay bana da bulaşsın şu azimden yaaa iyice tembelliğe vurdum kendimi..Selam nasılsın bende hep bakıyorum ya diyorum herkes kendi kendine zayıflamaya çalışıyor yada saldım çayıra modundalar :) ben tam gaz spora diyete devam 61.8 de ben oldum
Evet dedim ya özel bir spor hocasıyla çalışıyorum epey bir para verince mecbur zayıflıyorsun. Kendime yaptığım en güzel iyilik oldu. Çoğu şeyden fedakarlık yaptım ve kendime böyle bir hediye verdim. Sende çok iyidin hatırla yine yapabilirsin kafanı topla ve ertesi günü başlaOo süpersin gönülcüm maşallah çok azimlisin ay bana da bulaşsın şu azimden yaaa iyice tembelliğe vurdum kendimi..
Evet canısı kimsecikler gelmiyor galiba diyeti bıraktılar
Bende aynıyım.gruptada kimse yok diye yapmadım bildirim canimBugün kimsecikler kilo bildirimi yapmamıışşşkızlar nerdesinizzz ben bu hafta yine 68.8 im
Malaesf canım kimseler yok burda.bende girip girip çıkıyorum kimse yok.beraber kalalım burda gelmek isteyenlerle en iyisiKızlar, arada sizlere bakıyorum gelmek istiyorum ama devam eden yok gibi tek başıma kalmak istemiyorum
Ama katılım çok az canımMalaesf canım kimseler yok burda.bende girip girip çıkıyorum kimse yok.beraber kalalım burda gelmek isteyenlerle en iyisi
Ay 1 kasımına bende dahil olmak istiyorum bacım. Yazdım yazdım bir iki kişi dışında bildirim yazan olmadıAma katılım çok az canımmotivasyon çok önemli ... menüleri yorumlamız lazım spor yarışları yapsak ... böyle böyle gaza geliriz ama menü yaz çık olmaz.. kendi aramızda gruplar kursak biraz hareket biraz isteği artırsak belki aramıza yeni arkadaşlar katılır ben 1 Kasım pazartesi hem diyete hemde spora başlıyorum benimle başlamak istermisin
Tamam canım listeyi oluşturalım pazartesi başlayalım hergün düzenli menü paylaşalım ve menüleri yorumlayalımAy 1 kasımına bende dahil olmak istiyorum bacım. Yazdım yazdım bir iki kişi dışında bildirim yazan olmadıbenimde motivasyon resmen yerlerde
Olur canım baslayalim. Bende çok boşladım.kimbilir kaç kilo oldum yarın tartilicam bakalım.Ama katılım çok az canımmotivasyon çok önemli ... menüleri yorumlamız lazım spor yarışları yapsak ... böyle böyle gaza geliriz ama menü yaz çık olmaz.. kendi aramızda gruplar kursak biraz hareket biraz isteği artırsak belki aramıza yeni arkadaşlar katılır ben 1 Kasım pazartesi hem diyete hemde spora başlıyorum benimle başlamak istermisin
Bende varımmm cok kılo aldım evlendıkten sonra 20kg kadarcıkEvet kızlar , yarın sabah tartı fotosu atmayı unutmayın .. başlangıç kilomuz olsun ve başlayalımaramıza yeni arkadaşlarıda bekliyoruz
Hoşgeldin canım aramıza , keyifle kilolarımıza elveda diyeceğiz... sabırla devam etmek lazım bi anda almadık bu kiloları ama diyet yaparken bi anda gitsin istiyoruzBende varımmm cok kılo aldım evlendıkten sonra 20kg kadarcıkne ara aldım cokda bellı olmuyor nerde bu yağlar anlamıyorum yarın sabah resım atacagım