Ben kardio yapmıştım o dönem hatırlarsan canım, ve diyeti bozdum deli gibi yedim öyle böyle yemedimKızlar biliyorsunuz hepimiz zayıflamak istiyoruz ama benim çalıştıran fitness hocası üstüne basa basa diyor ki eğer sporla desteklemezsen yağların yerine kas oluştıramaSın böylece sıkılaşamazsın ve tekrar kilo Alman kaçınılmaz. Ben bundan 2 yıl önce yine burada 14 kg verdim ama tekrar eski kiloma geri döndüm tabi boğazmiımı da tutamadım ve kardiyo tarzınspor yapmadım sadece yürüyüş yapmıştım. Öyle küçük bir hatırlamak istedim
Hoşbuldukk canımmHoşgeldin canım aramıza , keyifle kilolarımıza elveda diyeceğiz... sabırla devam etmek lazım bi anda almadık bu kiloları ama diyet yaparken bi anda gitsin istiyoruzküçük hedefler koyalım haftalık mesala..
Kızlar, tartılalım ve yarın herkes haftalık hedefinide yazsın bakalım haftalık hedefe kimler ulaşacak
Evet canım , herkes menüleri yorumlasın sadece menü yazıp çıkmayalım... ben açık açık söylüyorum menülere yorum yapanın menüsünü yorumlarım hiç yorum yapmayanın menüsünü yorumlamamSelam kızlar bende durumları çok düzene sokamasamda yinede epey bi yol katettim. Kilo olarak tabiki tam bir hüsran modundayım yarın sabah sizinle birlikte yeniden zayıflamaya başlamak istiyorum. 56.7 lerdeydim ayrılırken buralardan ama şuanda rahat 60 çıkarım belkide fazla.. Acilen dur demem lazım kendime 65 ler kaçınılmaz sonum olmasın 55 candır.. Menü yazmanın dışında herkes hördüğü menüyü yorumlasın olan biz eolacak kızlar salmayalım.. Birbirimizi motive ederek istediğimiz kiloya erişelim artık..
Bende öyleyim canım kime sorsam 65 sanıyorlar beni ama 70lere dayandım maşallah yüzümde tombik olduEki Görüntüle 2943317 Tombik ayaklarım ve benaçılışı ben yapayım dedim.. dışardan bakıldığında böyle kilom oldugunu anlamazsınız gizliyorum resmen yağlarımı
Evet kızlar bugün başlıyoruz harika herkesten foto bildirim gelmiş.. Bende şimdi atıyorum .. kızımı okula bırakayım öğleden sonra gelip listeyi oluşturayımbu kilolar gidecek Bahara incecik