13. Takım birlikte zayıflamaya devam ediyor

Benim evdeki tartim bozulmus
Spor salonuna da gidince uzerine isim yazili kagit yapistiramam. Malesef isimsiz kilo bildirimi yapmak zorundayim. Cumartesi tartildim. 66.700 geldim ama oglene dogru tartildim yani kahvaltidan sonraydi. Sanirim sabah en cok 66yimdir.

Selam katılmak istiyorum

Bacılar toparlak bir ben geldim 😅 🥰 grubumuz hayırlı olsun
Selam 🙋
LAydLiNe LAydLiNe cnm bende burada olmak istiyorumm
Merhaba
Geldim geldim kızlar bende...
Hos geldiniz
Günaydınlar herkese 💝
Topiğin ilk kilo bildirimi benden gelsin bakalım..

Yaklaşık 1,5 ay önce 70 kilo idim.
Bugün :73.0

İnşallah geldiği gibi geri gitsin kilolar..hadi bismillah..🤲
Selam
Dün Spora başladık bizde ilk gün olduğu için heralde bacaklarım acayip ağrıyor
Ormanda yürüyüş ve biraz egzersiz yaptık suratım domates gibi nefes nefese kaldım :)
İnşallah gelmeye çalışırım aklımda kalırsa menü de yazacağım ama yeme stilim biraz değişti 👍 LAydLiNe LAydLiNe nasılsın ebru canım
Selam
Gunaydin arkadaslar
58.80 ile basliyorum niyet ettim 55 kg ya 😄
Nasıl gidiyor
merhaba ben de aranıza katılabilir mıyım?
boy:167
kilo:66.8
başka bir şey var mı eklenecek?
Merhaba hoş geldiniz
1 Ekim 2020 Menüm

09:30
5 tane soğan halkası
Ketçap

12:30
1 kase mantar çorbası
1 küçük tabak mevsim salatası
1 servis kaşığı Ankara tava ( şehriyeli et yemeği)

17:00
1 avuç leblebi

20:45
1 kase kısır
Domates, salatalık, kuru soğan
1,5 bardak ayran

22:30
2 kare sütlü çikolata
1 fincan sade granül kahve

1,5 lt su 10992 adım
2020 yazmışsınız yanlışlıkla 🙂 cuma zayıflama grubuna katılmak istiyordum, karışıklık var demiştiniz, yine de davet etmiştiniz , buradan devam edebilirim değil mi ?

LAydLiNe LAydLiNe
34 yaşındayım, evliyim, bir kızım ve bir oğlum var, boyum 1.64
Hamilelik sürecinde çok fazla kilo aldım , cuma günü tartilip aranıza katılmak isterim

Kızlar bugün cuma değil mi yaaa kimse bildirimde bulunmamış 🙄
Ben geçen hafta 69
Bugün 68.8
-200gr
Hafta içinde çok değişik rakamlar gördüm 🥺 cumaya gram dahi olsa eksi ile gelmem mucize. Tabiki bu bir bahane değil hafta içi tutamadım şu boğazı ya 😒

Bende şu ara konsantre olamıyorum 59 lardayım . Kendimi toparlayıp işlerimi yoluna koyup en kısa zamanda gelicem inşallah.. Eşimle farklı illerde çalıştığımız için sürekli git gel yolculuk dışarıdan yemek zaten canım sıkkın diyet yapasım kalmadı aklıma bile gelmiyor şuanda.. Önceliklerimi halledip aranıza döneceğim inşallah.. Döndüğümde inşallah hepiniz kilo vermiş korumaya geçmiş olursunuz..bende stabil inşallah... ÇokçaAmin

Kaptan ben sabah hemen tartıldım aslında ama yoğunluktan atmayı unutmusum ya kusura bakma.
LAydLiNe LAydLiNe

Eklentiler

• 20211008_083825.jpg
    20211008_083825.jpg
    80,1 KB · Görüntüleme: 28
Kaptan artık liste paylaşımı falan olmuyormu. Ne liste var ne kilo bildiren..bende ben unuttum sanıyordum..artık biseyler yapalım canım ya..çok bosladik..bi ileri iki geri gidiyoruz resmen.
LAydLiNe LAydLiNe

Kaptan artık liste paylaşımı falan olmuyormu. Ne liste var ne kilo bildiren..bende ben unuttum sanıyordum..artık biseyler yapalım canım ya..çok bosladik..bi ileri iki geri gidiyoruz resmen.
LAydLiNe LAydLiNe
Kaptanımızın bu aralar uğraması pek mümkün değil canım babası yoğun bakımdaydı Allah tez zamanda şifasını versin inşallah

Kizlar selam
Sabah 61 kgydum bugun kontrole basladim umarim devam edebilirim
Tek ogun beslenmeyi denicem
16.30 gibi 2 cilek yedim ve turk kahvesi
17.30 da aksam yemegi 1.5 servis kasigi eriste yogurtlu brokoli patates havuc 2 3 kasik kadar 1 ad kabak dolma salata
19.da yine kahve
Su 1lt tamamlicam malesef
20 gibi meyve yiyebilirim

Kızlar biliyorsunuz hepimiz zayıflamak istiyoruz ama benim çalıştıran fitness hocası üstüne basa basa diyor ki eğer sporla desteklemezsen yağların yerine kas oluştıramaSın böylece sıkılaşamazsın ve tekrar kilo Alman kaçınılmaz. Ben bundan 2 yıl önce yine burada 14 kg verdim ama tekrar eski kiloma geri döndüm tabi boğazmiımı da tutamadım ve kardiyo tarzınspor yapmadım sadece yürüyüş yapmıştım. Öyle küçük bir hatırlamak istedim

X