- 24 Ağustos 2012
- 11.991
- 26.255
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SelamBacılar toparlak bir ben geldim grubumuz hayırlı olsun
MerhabaLAydLiNe cnm bende burada olmak istiyorumm
Hos geldinizGeldim geldim kızlar bende...
SelamGünaydınlar herkese
Topiğin ilk kilo bildirimi benden gelsin bakalım..
Yaklaşık 1,5 ay önce 70 kilo idim.
Bugün :73.0
İnşallah geldiği gibi geri gitsin kilolar..hadi bismillah..
SelamDün Spora başladık bizde ilk gün olduğu için heralde bacaklarım acayip ağrıyor
Ormanda yürüyüş ve biraz egzersiz yaptık suratım domates gibi nefes nefese kaldım :)
İnşallah gelmeye çalışırım aklımda kalırsa menü de yazacağım ama yeme stilim biraz değişti LAydLiNe nasılsın ebru canım
Nasıl gidiyorGunaydin arkadaslar
58.80 ile basliyorum niyet ettim 55 kg ya
Merhaba hoş geldinizmerhaba ben de aranıza katılabilir mıyım?
boy:167
kilo:66.8
başka bir şey var mı eklenecek?
2020 yazmışsınız yanlışlıkla cuma zayıflama grubuna katılmak istiyordum, karışıklık var demiştiniz, yine de davet etmiştiniz , buradan devam edebilirim değil mi ?1 Ekim 2020 Menüm
09:30
5 tane soğan halkası
Ketçap
12:30
1 kase mantar çorbası
1 küçük tabak mevsim salatası
1 servis kaşığı Ankara tava ( şehriyeli et yemeği)
17:00
1 avuç leblebi
20:45
1 kase kısır
Domates, salatalık, kuru soğan
1,5 bardak ayran
22:30
2 kare sütlü çikolata
1 fincan sade granül kahve
1,5 lt su 10992 adım
Gitmiyo malesef geliyo 58den 61 e dayandim hizlaNasıl gidiyor
Kaptanımızın bu aralar uğraması pek mümkün değil canım babası yoğun bakımdaydı Allah tez zamanda şifasını versin inşallahKaptan artık liste paylaşımı falan olmuyormu. Ne liste var ne kilo bildiren..bende ben unuttum sanıyordum..artık biseyler yapalım canım ya..çok bosladik..bi ileri iki geri gidiyoruz resmen.
LAydLiNe
Ya..bilmiyordum Allah acil şifalar versin ebrucum babacigina. Bizide bilgilendir inş.en kısa zamanda iyileşir.Kaptanımızın bu aralar uğraması pek mümkün değil canım babası yoğun bakımdaydı Allah tez zamanda şifasını versin inşallah
Ben buradayım canımKizlar kimler burda ozman biz biseyler yapalım.gercekten saldık gitti.yarisma bitince rahatladı herkes resmen.
...Kizlar kimler burda ozman biz biseyler yapalım.gercekten saldık gitti.yarisma bitince rahatladı herkes resmen.
Al benden de okadar.oldugun yerdeyim yine...Günaydın kızlar ben yine aynıyım 68.8