13. Takım birlikte zayıflamaya devam ediyor

Kızlar biliyorsunuz hepimiz zayıflamak istiyoruz ama benim çalıştıran fitness hocası üstüne basa basa diyor ki eğer sporla desteklemezsen yağların yerine kas oluştıramaSın böylece sıkılaşamazsın ve tekrar kilo Alman kaçınılmaz. Ben bundan 2 yıl önce yine burada 14 kg verdim ama tekrar eski kiloma geri döndüm tabi boğazmiımı da tutamadım ve kardiyo tarzınspor yapmadım sadece yürüyüş yapmıştım. Öyle küçük bir hatırlamak istedim
Ben kardio yapmıştım o dönem hatırlarsan canım, ve diyeti bozdum deli gibi yedim öyle böyle yemedim🙈🙈2 yıl sonra aynı kiloma döndüm maalesef 🙁🙁bukadar geç dönemdeki sebep spor aslında ......bunu spora borçluyum spor hayatımda hep var...

Selam kızlar bende durumları çok düzene sokamasamda yinede epey bi yol katettim. Kilo olarak tabiki tam bir hüsran modundayım yarın sabah sizinle birlikte yeniden zayıflamaya başlamak istiyorum. 56.7 lerdeydim ayrılırken buralardan ama şuanda rahat 60 çıkarım belkide fazla.. Acilen dur demem lazım kendime 65 ler kaçınılmaz sonum olmasın 55 candır.. Menü yazmanın dışında herkes hördüğü menüyü yorumlasın olan biz eolacak kızlar salmayalım.. Birbirimizi motive ederek istediğimiz kiloya erişelim artık..

Hoşgeldin canım aramıza , keyifle kilolarımıza elveda diyeceğiz... sabırla devam etmek lazım bi anda almadık bu kiloları ama diyet yaparken bi anda gitsin istiyoruz 🙈🙈 küçük hedefler koyalım haftalık mesala..

Kızlar, tartılalım ve yarın herkes haftalık hedefinide yazsın bakalım haftalık hedefe kimler ulaşacak🤗
Hoşbuldukk canımm🌹 inşallah tez zamanda gider bu kilolarımız 😅 yarın sabah atıcam resmi

Selam kızlar bende durumları çok düzene sokamasamda yinede epey bi yol katettim. Kilo olarak tabiki tam bir hüsran modundayım yarın sabah sizinle birlikte yeniden zayıflamaya başlamak istiyorum. 56.7 lerdeydim ayrılırken buralardan ama şuanda rahat 60 çıkarım belkide fazla.. Acilen dur demem lazım kendime 65 ler kaçınılmaz sonum olmasın 55 candır.. Menü yazmanın dışında herkes hördüğü menüyü yorumlasın olan biz eolacak kızlar salmayalım.. Birbirimizi motive ederek istediğimiz kiloya erişelim artık..
Evet canım , herkes menüleri yorumlasın sadece menü yazıp çıkmayalım... ben açık açık söylüyorum menülere yorum yapanın menüsünü yorumlarım hiç yorum yapmayanın menüsünü yorumlamam🙈🙈🤭🤭

Bende kesin 7li bir rakam görmüşümdür🙄🙄🙄 bakalım yarın kaç çıkacam 11 gibi haber veririm.. ben if diyeti yapmayı planlıyorum.. Sabah 11 de kahvaltı
Ara saat 2 -3 arası yoğurt kefir planlıyorum
Akşam 17.00 gibi yerim
Günlük 1 saat spor yaparım... haftanın 6 günü spor yaparım pazar yapamam👍👍👍

B96A6A6A-C6D8-49D8-8F7F-AE2A29343767.jpeg
Tombik ayaklarım ve ben 😂 açılışı ben yapayım dedim.. dışardan bakıldığında böyle kilom oldugunu anlamazsınız gizliyorum resmen yağlarımı 😆

Günaydın kızlar bende durumlar çok fena temmuzda 56.7 ile diyetimi esnettiğimde başıma bunların geleceğini bilmeliydim. Şuanda durum bu😢

Eklentiler

• IMG_20211101_102810.jpg
    IMG_20211101_102810.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 26
Merhaba ilk defa kilo resmi yukledim
Ben de buraya kimse yazmayinca yazmayi birakmistim kendime topik acmistim.
Galiba istikrarla devam eden benim :)

66 baslamistim ama surekli yiyordum
Simdi belirli bir menum yok
Calisiyorum is yerindeyken neredeyse hicbir sey yemiyorum
Acikirsam etiform ya da yogurt icine yulaf ve muz ya da yesil elma dograyip yiyorum
Aksam eve gelince cok asiriya kacmafan her seyi yiyorum
Aralikli oruc gibi bir sey benimki

Hafta ici bazi gunler sabah ve 1 gun evdeyim
Evde oldugumda da bazen 2 ögun ve aralarda yiyorum

Bugun
Sabah
Bir sey yemedim

11.00
Filtre kahve+yarim cay kasigi hindistan c. Yagi

13.00
2 kofte
Yarim lahmacun
4 5 parca patates planliyorum

Aksam belli degil

Evet kızlar bugün başlıyoruz harika herkesten foto bildirim gelmiş.. Bende şimdi atıyorum .. kızımı okula bırakayım öğleden sonra gelip listeyi oluşturayım 👍👍👍 bu kilolar gidecek Bahara incecik hatunlar olacağız💃💃💃

Şimdi evi toparlayayım öğleden sonra görüşürüz 😊😊🥰

Kızlar kahvaltıda ekmek yemedım bir adet sıgara böreği yedim bide zeytin peynir haşlanmış yumurtanın sarısı suan su ıcıyorum:)) öglende ne yerim bilmiyorum ara öğün olarak mandalina yedim misafirlikteyim aksam menüyü bilmiyorum cok kararlıyımm kiloo vermeyeee 🤩🤩🤩💙

merhaba ben geldim listeyi hazırlayayım yürüyüş yaptım dışarda o yüzden geciktim :KK66:

kızlar bundan sonra her cuma tartılıp kilo bildirimi yapalım.. bugün sadece başlangıç kilosunu belirledik

X