sanırım şimdi olduKullanıcı Adı : limonlutarçınlıkek
İsim : begüm
Mesleginiz:öğretmen
Yaşınız :34
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :167
Kilonuz:66,8
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :doğumdan sonra kilo aldım vermiştim ama sabahları açma poğaça cok fazla yediğim için geri geldi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : zarif görunmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :evet
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Kullanıcı Adı : limonlutarçınlıkek
İsim : begüm
Mesleginiz:öğretmen
Yaşınız :34
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :167
Kilonuz:66,8
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :doğumdan sonra kilo aldım vermiştim ama sabahları açma poğaça cok fazla yediğim için geri geldi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : zarif görunmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :evet
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Kaptan menuden ziyade ben paylaşımı unutmusum.tartildim bi tartıldım 74.50 çıktım. Bi tartıldım 76.75 çıktım acelemde vardı çıktım evden.sonrada atmayı unutmusum.
Aynen gerçekten çok zor oluyor isim yaz fot.cek falan.kilomuzla alakalı yalan söyleyecekte değiliz yani şimdi zaten yarismada yok.fot.olsun ama dediginiz gibi isim yazma falan zor oluyor.Gunaydin arkadaslar
59.65 kilom annemde geldi guzel guzel yiyorum.
Bildirimleri fotografsiz yapmak daha pratik bence ama nasil derseniz uyarim ama nolur ustune isim tarih yazma falan olmasin
Bende şu şekersiz diyetini yapamıyorum. Bazıları diyor ya 21 gün yap artık canım tatlı çikolata istemez ben benim için hiç inanmıyorum. Sağlıklı besleniyorum spor yapıyorum ama arada küçük küçük kaçamak yapıyorumGünaydın kızlar bugün tartıda taamm 69 kilo geldim yabu aralar nasıl bir iradesizlikse artık, eşim 1 hafta oldu şekersiz 21 güne başlayalı ay bende tık yok
Merhabamerhaba ben de aranıza katılabilir mıyım?
boy:167
kilo:66.8
başka bir şey var mı eklenecek?
Güzel menü Ebru ama sabah kahvaltısı yerine böyle birşey Yemen sana yakıştıramadım1 Ekim 2020 Menüm
09:30
5 tane soğan halkası
Ketçap
12:30
1 kase mantar çorbası
1 küçük tabak mevsim salatası
1 servis kaşığı Ankara tava ( şehriyeli et yemeği)
17:00
1 avuç leblebi
20:45
1 kase kısır
Domates, salatalık, kuru soğan
1,5 bardak ayran
22:30
2 kare sütlü çikolata
1 fincan sade granül kahve
1,5 lt su 10992 adım
Arada ben de yolumdan şaşabiliyorumGüzel menü Ebru ama sabah kahvaltısı yerine böyle birşey Yemen sana yakıştıramadım
Önemli olan da o zaten. Tartı ne kadar az gösterirse göstersin eğer yağ oranın istenilen seviyede değilse zaten kendini hiç iyi hissetmiyorsun. Gayet güzel bir başarı canım tebrik ediyorum seniKızlar spora başlamış başlayalı yani 15 günde tam 3 kg gitti bunun 2,4 kısmı sadece yağ su oranım çok iyi asıl iyi olansa kas oranım 15 günde tam 1,4 kg artmış normal de 1 ayda 900 gr olması gerekirken biz doğru spor ve beslenme ile yağları kasa dönüştürdük bu arada hedefim 58 ama zayıf görünmek sonucu çok merak ediyorum
InsallahHoş geldin canım aramıza. Ben Ebru. İnşallah hep birlikte bütün fazla kilolarımızdan kurtulacağız.
Tamam hemen yapacagim
Ben de bilmiyorum ama sanirim normal kek malzemelerinin icine limon ve tarcin koysak olurMerhaba
Bir de limonlu tarçınlı kekin tarifini alabiliriz
1 saat kosu bandi ve bacaklari calistiran alette sporCumartesi menüm
Kahvalti
2 kibrit kutusu kadar peynir
6 zeytin
Domates salatalik
Biraz helva biraz recel ve az ekmek
Oglen
1 kepce bamya
1yemek kasigi tavuk
1kepce bulgur pilavi
1kase salata