bende bu sefer çok kararlıyım canım , bende ara öğün 5 yk yoğurt bir yeşil elma doğradım içine , 7 badem attım çok güzel olduKızlar kahvaltıda ekmek yemedım bir adet sıgara böreği yedim bide zeytin peynir haşlanmış yumurtanın sarısı suan su ıcıyorum:)) öglende ne yerim bilmiyorum ara öğün olarak mandalina yedim misafirlikteyim aksam menüyü bilmiyorum cok kararlıyımm kiloo vermeyeee
Guzel olmus elinize saglik
1 KASIM 2021 Başlangıç ilk defa burada tablo yapıyorum umarım olmuştur
gulayseT 82.900 bi-zuzu 61.100 ada81 70,300 @polokey2244 69.900 Beth18 63.600
Bende if gibi bişey yapıyorum ama tam if değil sanırım ara öğün yapıyorum16.30da ogune basladigim icin gece 12ye kadar yiyebilirim
Tabi abartmicam canim da bi sey istemiyor
Aksam yemek yemem
Esimle cay kahve icerim
O da uyumazsam tabi :)
Elime sağlık canım. Daha ne olsun sıkılınca paslaşalım bende yapabilirim sanırım
1 KASIM 2021 Başlangıç ilk defa burada tablo yapıyorum umarım olmuştur
gulayseT 82.900 bi-zuzu 61.100 ada81 70,300 @polokey2244 69.900 Beth18 63.600
Menünde sporunda çok güzel olmuş tebrik ederim. Spor işini benimde sıkı tutmam gerekiyorBugün menü
Sabah 11.00
Dereotlu 2 yumurta omlet
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 salatalık
2y patlıcan salatası
Yeşillik
2 ceviz
Ara
5 yk yoğurt içine 1 yeşil elma 7 badem
Akşam 17.00
4 tavuk köfte
4 yk patlıcan salatası
1 küçük kase tarhana çorbası
2 lt su ancak akşam 8 e kadar tamamlarım
Sabah 45 dk eliptik 30 dk yürüyüş bandında yürüdüm..
Öğle 1,5 saat tempolu yürüyüş yapıldı dışarıda...
Sabah beyaz ekmek yerine ceviz kuruyemiş eklesene canım daha çook tok tutar ... genel olarak menün güzel .. diyette bende kısır yerim1 Kasım Pazartesi menüm
Kahvaltı 11.00
2 dilim beyaz ekmek
2 haşlanmış yumurta
Yeşillikler
Ara 14.30
2 ceviz
2 hurma
Akşam 17. 00
1 kase bol yeşillikli kısır
3 tane köfte
Ara 09.00
200 ml süt
1 lt su 1 lt yeşilçay
Spor yok
İlk gün için iyi gibi midem hep kazındı
Sağol canım, sporsuz olmuyor maalesef haftanın 4-5 günü spor yapılmalıMenünde sporunda çok güzel olmuş tebrik ederim. Spor işini benimde sıkı tutmam gerekiyor
Merhaba öncelikle aramıza hoşgeldin ben kısa bi ara verip geleyim dedim 4 ay sürdü:)) aralıklı oruç için daha aktif olacağın saatten önce yeme işini bitirsen daha iyi olur sanki mesela öğleden sonra 4 te bitirebilirsin. Hoş abartmayacağını yazmışsın bir mesajında en güzeli sabah 10 öğleden sonra 16 gibi bitirmek bi ara bende denemiştimBen bugun is yapmaktan karnimi doyuramadim
Birde zaten aralikli oruc yaptigim icin oglen yemedim
Sabah
Filtre kahve
16.30
Yarim lahmacun
2 kofte
3 kasik yogurt
3 kasik dolusu firin patates
Doydum Elhamdurillah
Yaparız canım birlikteElime sağlık canım. Daha ne olsun sıkılınca paslaşalım bende yapabilirim sanırım
Gel gel mumucumNasilsiniz kizlar, eski ekip toplaniyo sanki, bende gelsem mi
10-16 olursa 6 saat oluyorMerhaba öncelikle aramıza hoşgeldin ben kısa bi ara verip geleyim dedim 4 ay sürdü:)) aralıklı oruç için daha aktif olacağın saatten önce yeme işini bitirsen daha iyi olur sanki mesela öğleden sonra 4 te bitirebilirsin. Hoş abartmayacağını yazmışsın bir mesajında en güzeli sabah 10 öğleden sonra 16 gibi bitirmek bi ara bende denemiştim
Lazim ki ne lazim 80 ne dayandimGel gel mumucumbaşlamak lazım yine yeniden