13. Takım birlikte zayıflamaya devam ediyor

Herkese iyi akşamlar.
Aranıza ben de katılabilir miyim.
Kilom 100 civarında. Bayramdan sonra tartılmadım. Yarın sabah tartılınca yazarım.
Adım Aylin. 170 cm boyum. 42 yaşındayım.

Patates kızartması ve 21:00 deki bisküvi hiç olmamış. Menünde protein oldukça eksik bugün. Keşke 21:00 de 2-3 kaşık yoğurt yeseydin daha iyi olurdu. Su ve spor gayet güzel.

Herkese iyi akşamlar.
Aranıza ben de katılabilir miyim.
Kilom 100 civarında. Bayramdan sonra tartılmadım. Yarın sabah tartılınca yazarım.
Adım Aylin. 170 cm boyum. 42 yaşındayım.

Hoş geldin canım aramıza. Tabii ki katılabilirsin takımımıza. Ben Ebru. Hep birlikte bütün fazla yüklerimizden kurtulacağımıza inanıyorum. Yarın cuma ve bildirim günümüz. Menülerimizi de her akşam iyi ya da kötü mutlaka yazıyoruz.

14.07.2022 Menüm

Kahvaltı (11:30)
1,5 yumurtadan az tereyağlı omlet
Domates, salatalık, tere, maydanoz
1 parmak kalınlığında beyaz peynir
2 ince dilim tam buğday ekmeği
Yaklaşık iki tatlı kaşığı kadar kahvaltılık sos

13:00
1 tane hurma
7 tane badem

17:30
4 yk yulaf, 1 bardak süt, 1 tatlı kaşığı kakao, 1 tatlı kaşığı bal, 1 tane küçük boy muz
(Bunları karıştırıp, pişirerek yedim)
4 tane ikram bisküvi

Akşam (20:30)
1,5 kase şehriye çorbası
Bol salata

(Not: İkram tam bir kaçamak oldu maalesef. Yaklaşık 2 haftadır eve en ufak bir parça dahi abur cubur almıyorum ama o bir paket ikram nasıl kaldı çekmecede anlamadım. Son kullanma tarihi de yaklaşmış. O da bahanesi oldu. Açlığımdan değil de biraz aç gözlülüğümden oldu.)

3 litre su , 3 fincan sade ve şekersiz kahve, 30 dakika yürüyüş

Hoşbulduk Ebru.
Yarın sabah kilomu bildiririm.
Akşamları da menülerimi yazarım.

Günaydın kızlar

Bugün cuma ve kilo bildirim günü

Benim kilo bildirim işi biraz karışık olacak.

Arife günü 70.6 kilo ile girdim bayrama.

Dün sabah 70.5 tim.

Bu sabah ise daha az çıkmayı beklerken 71 i gördüm tartıda. Muhtemel ödem olduğunu düşünüyorum çünkü erken saatlerde kalkar kalkmaz tartılıyorum. Regl zamanım yaklaştı onun da etkisi olabilir. Çünkü bayramdan sonra dünkü ikramlara kadar hiç kaçamağım olmamıştı. Salı günü diyetisyen randevum var. O güne kadar mutlaka iyi bir rakam görmeliyim. En son görüşmemizde diyetisyen resmen kovaladı beni
Git kendine yeni bir diyetisyen bul dedi

Bu nedenle bugünü çok hafif geçireceğim.

Merhaba. Düğün var bu haftasonu. Telaştan unuttum. Kilo bildirimini.
Bu gün kilom 98.4 kg.
İnşallah sizinle güzel motive olup ilk hedefim olan 85 kg ma ulaşırım

Haftaya güzel bir sonuç alacağından eminim mutlaka. Düğünde iyi eğlenceler şimdiden. Akşam menü yazmayı unutma lütfen

15.07.2022 Menüm

Kahvaltı (11:00)
1,5 kepçe şehriye çorbası
2 dilim tam buğday ekmeği

12:30
5 tane ikram bisküvi

Akşam (20:30)
150 gram ızgara tavuk
Bol salata
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak ayran
1 tane hurma

40 dk yürüyüş, 3 lt su

İyi akşamlar, dün kilo bildirimi yaptığım için bugün de geç hatırladığım için tartılmadım.
Bugün öğlen kayınvalidem in yanına eşimin köyüne geldik, menüm baya karışık ve fazla oldu..

10:30
1 lokma ekmek, 1 çatal yumurta, 1 zeytin, 5-6 çatal karpuz, 1 çay kaşığı marmelat

14:30
Yarım tabak yeşil fasulye, 2 kaşık pirinç pilavı, 4-5 çiçek dolması, 4-5 sıkım çiğköfte, 2 dilim ev baklavası..

17:00
5-6 kayısı, birkaç urmudutu..

20:30
4-5 sıkım çiğköfte, nane, bir lokma ekmek, 1 çay kaşığı çikolata..

Suyu hesaplayamadım, 1.5 olmuştur, spor yok.

Menü çok olmamış aslında. Ama çok da sağlıklı değil. Su az olmuş. Hareketin fazlaysa hepsi gitmiştir bunların

M merve4416 cim Cuma yarışmaları sona erdi ama biz takımdan bir kaç kişi burada devam ediyoruz. Bugün de senin mesajını gördüm. İstersen bizimle birlikte devam edebilirsin. Beraber daha kolay olduğunu düşünüyorum

Patates kızartması ve 21:00 deki bisküvi hiç olmamış. Menünde protein oldukça eksik bugün. Keşke 21:00 de 2-3 kaşık yoğurt yeseydin daha iyi olurdu. Su ve spor gayet güzel.
Canım, önceden cevaplayacaktım, unutmuşum

Ne yazık ki 3-4 yaşımdan beri, süt yoğurt peynir yiyemiyorum, tiksinmişim.. yemeyi çok denedim, uğraştım ama meyveli süt dışında hiçbirini yutamıyorum, midem bulanıyor..
Meyveli sütü de damla damla, zorla içiyordum hamileyken...

15 temmuz menü
Sabah 09.00
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
2 biber
2 dilim karpuz

Ara 15.00
Küçük bir kase çerez ve kahve

Ara 23.30
3 sarma
1 dilim börek
3 erik.

2 litrel su
Bol bol oynama

Düğün vesilesiyle menü çok düzenli olmadı.
Ama bu günü de atlatayım sonra güzel menülerle devam edeceğim.

Bol bol oynadığına göre kalmamıştır bunların hiç birisi

O zaman menülerine her gün mutlaka yumurta eklemeye çalış canım. Ekleyemediğin günlerde ise kurubaklagil grubundan bir şeyler tüket. Protein önemli bence. Senin kahvaltılar genelde kızartmalı oluyor. Evde yaşayan diğer aile bireylerinin kiloları ne durumdaydı?

Yumurtayı da çok sevmem ama diyet döneminde biraz alıştım sayılır..evet, proteini daha çok almam lazım

Eşim benden 12 kilo fazla, çocuklar normal kiloda sayılırlar.. kızartma aslında haftada 1 olur bizde, bu aralar tatilde memlekette yada köyde olunca sıklaştı biraz sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…