Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım, öncelikle geçmiş olsun..Kızlar iyi akşamlar iyi bayramlar
Ameliyatımı oldum bugün 20.günüm
147 kilo ile ameliyata girdim. İlk hafta 7 kilo verdim. Sonra kilo vermem durdu. Tam 13 gündür tartıda gram oynamıyor. Moralim çok bozuk. İştahımda çok bi eksiklik hissetmiyorum açıkçası sıvı dönemde evet hiç iştahım yoktu ama püre dönemi gayet iştahlıyım sadece çok çok az porsiyonla doyuyorum ameliyatın bana tek faydası bu ama açlık falan çekiyorum ben
Düzenli diyet ve spor olmadan ameliyat çare değil kesin bilgi yayalım
Ben hiç açlık çekmeden çabalamadan kilo vereceğimi sanıyordum ama iş pek öyle değil. Benim yine açlık çekmem yine iştahımı dizginlemem gerekiyor. Beklentimi karşılamadı açıkçası ameliyat ama küçük porsiyonla doymam artısı oldu
Yine öğünlerime dikkat etmem aralarda atıştırmamam gerekiyor. Mutlaka protein alımını çok dikkatli takip etmem gerekiyor ve tabi katı sıvı ayrımı tam bir baş belası su içmek için dakika sayıyorum
Kimseye önermiyorum kısacası. Zaten bi tek ben veremiyorum sanırım neden böyle oldu onu da anlamıyorum. Çarşamba günü kontrol var vitaminlerime bakılacak. Sıvı dönem bitince bi şaşırdım ben kendimi ondandır belki bilmiyorum ama canım acayip sıkkın
Hoşgeldin canım, gözlerimiz yollarda kaldı, çok özlettin kendiniAman allahım kızlar bu menüler ne böyleeeeeeeeeeeeee şoktayım resmen
@polokey2244 Aysegul 6666 pessinus
Süper bir menü kaptanım,13.07.2022 Menüm
Kahvaltı (09:30)
3 yk menemen
1 parmak kalınlığında beyaz peynir
Salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
1 tane ceviz
Öğle (12:30)
5 yk kuru fasülye
200 gram yoğurt
Akşam (17:15)
1 kepçe çorba
1 tane üzeri püreli avuç içi büyüklüğünde köfte
2,5 lt su, 30 dk yürüyüş
Bugün memleketten döndüm, yarın sabah tartılıp yine başlayacağım inşallah, haftaya memleketten misafirlerim gelecek, elimden geldiğince dengeli beslenmeye çalışacağım bakalım..
Merhabalar kaptanım dün okudum yazdiklarini ama cevap yazacak fırsatım olmadı maalesef evde olmayınca yoğunluk başka türlü oluyor maalesef. Teşekkür ederim kaptanım tomografi sonucum çıktı şimdilik sorun görünmüyor çok şükür ama Allah muhtaç etmesin bir daha ilaçlı tomografi cektirecegimi düşünmüyorum bir sürü ilac serum derken mahvoldum. Annemlerde ve bayramda şekerli şeylerin içinde boğuldum resmen inşallah yarın kızkardeşimle başlayacağız şekersiz beslenme işine kötü durumdayım valladüzenli beslenemedim şu ana kadar umarım yarından itibaren biraz düzene girerKızlar genelde yürüyüşleriniz, sporlarınız harika resmen ama yedikleriniz oldukça kötü. Aysegul 6666 canım menülerin gerçekten çok sağlıksız. Bu menülerle kilo vermiş olman bile bence bir mucize. @polokey2244 senin menüler de maalesef aynı şekilde. Abur cubur, çekirdek hiç olmaması gereken şeyler. Ayrıca suyu çok ama çok az içiyorsun. Suyu mutlaka çoğaltman lazım. @Simurgp canım hoş geldin aramıza öncelikle. Sana yardımcı olabilmemiz için öncelikle buraya düzenli bir şekilde uğraman lazım. Menülerini mutlaka yazmalısın. Ara ara gelip ceeeee demeyle hiçbir kazancın olmaz maalesef. Seni düzenli olarak bekliyorum topiğe. pessinus canım çok çok geçmiş olsun. Sana durumunla ilgili bir kitap tavsiye edeceğim. Fırsatın olursa mutlaka al ve oku. Fotoğrafını atacağım bir sonraki mesajda kitabın. Sana çok faydalı olacağını düşünüyorum. Tomografi raporun çıktı mı bu arada? Umarım ben geldim diye buralar yine terkedilmez
Sizden uzaktayken ben neler yaptım bir sonraki mesajımda da ondan bahsedeyim
Yarından itibaren menü bekliyorum o zaman
Merhabalar kaptanım dün okudum yazdiklarini ama cevap yazacak fırsatım olmadı maalesef evde olmayınca yoğunluk başka türlü oluyor maalesef. Teşekkür ederim kaptanım tomografi sonucum çıktı şimdilik sorun görünmüyor çok şükür ama Allah muhtaç etmesin bir daha ilaçlı tomografi cektirecegimi düşünmüyorum bir sürü ilac serum derken mahvoldum. Annemlerde ve bayramda şekerli şeylerin içinde boğuldum resmen inşallah yarın kızkardeşimle başlayacağız şekersiz beslenme işine kötü durumdayım valladüzenli beslenemedim şu ana kadar umarım yarından itibaren biraz düzene girer
Haklısın canım süreklilik gerekli ben çabuk pes ediyorum. Bir de sadece benim değil eşimin sağlık problemleri var ve üstüne depresyonda aylardır onunla da uğraşıyorum yoruldum anlayacağın. İzne ayrıldık ama yine onun Dr hastane işleriyle uğraşacağızSonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim canım. İnşallah zayıflamaya başlayınca da bütün sorunların çözülecek. Çünkü ben senin sağlık problemlerinin beslenmeyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Şu bahsettiğim kitabı mutlaka oku. Bi de biliyorsun ki her şey zamanla düzeliyor, birden bire olan çok az şey var. Önemli olan vazgeçmemek
Haklısın canım süreklilik gerekli ben çabuk pes ediyorum. Bir de sadece benim değil eşimin sağlık problemleri var ve üstüne depresyonda aylardır onunla da uğraşıyorum yoruldum anlayacağın. İzne ayrıldık ama yine onun Dr hastane işleriyle uğraşacağız
Sonucunun temiz çıkmasına çok sevindim canımMerhabalar kaptanım dün okudum yazdiklarini ama cevap yazacak fırsatım olmadı maalesef evde olmayınca yoğunluk başka türlü oluyor maalesef. Teşekkür ederim kaptanım tomografi sonucum çıktı şimdilik sorun görünmüyor çok şükür ama Allah muhtaç etmesin bir daha ilaçlı tomografi cektirecegimi düşünmüyorum bir sürü ilac serum derken mahvoldum. Annemlerde ve bayramda şekerli şeylerin içinde boğuldum resmen inşallah yarın kızkardeşimle başlayacağız şekersiz beslenme işine kötü durumdayım valladüzenli beslenemedim şu ana kadar umarım yarından itibaren biraz düzene girer
Günaydın canımGünaydın güzel dünya, günaydın güzellikler
Geçmiş olsun ikinize de, umarım eşin de kısa zamanda atlatır, depresyon çok zor bi hastalık, annemden biliyorumHaklısın canım süreklilik gerekli ben çabuk pes ediyorum. Bir de sadece benim değil eşimin sağlık problemleri var ve üstüne depresyonda aylardır onunla da uğraşıyorum yoruldum anlayacağın. İzne ayrıldık ama yine onun Dr hastane işleriyle uğraşacağız
3 haftadan sonra bugün tartıma kavuştum..
Önceki kilom 76.6
Bugün 76.5
En azından bayramda ve memlekette olmama rağmen almamışım, buna şükür
Haklısın canım elimden geleni yapıyorum aslında ama mutsuzluk hali bana da sirayet ediyor ister istemez sürekli konuşup düzeltmeye çalışıyorum ama önce psikiyatriye ardından psikologa gitmesi lazım. Ben de geçen yıl benzer durumdaydım geçti gitti dedim eşim çıktı sonrasında. Haklısın dönem itibariyle mutsuz insanların yoğunluklu olduğu bir dönemdeyiz.bana kalırsa insanın mutlu olabileceği o kadar çok şey var ki ama gel gör ki normal zamanda da bunları bulmakta zorlanan eşim şu haliyle daha diplerde çıkamıyor. Hayırlısı umarım diğer sağlık sorunlarını hallederiz de biraz daha ılımlı bakabilir etrafinaEşine de çok geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa zamanda onun da üstesinden gelirsiniz. Yorgunluk konusunda emin ol hepimiz çok yorgunuz. Kötü bir çağda yaşıyoruz ama bugün fark ettim ki ya daha kötü çağlarda yaşasaydık. Bence bütün yorgunlukları bir kenara bırakıp çok da takmamak lazım yoksa durumumuz çok fena
Anda kalıp küçük mutlulukların tadını çıkarabilmeliyiz diye düşünüyorum
Aynen canım benim annemin depresif bozukluğu var duyguları uçlarda yaşar ben de çoğu zaman kiyilarda dolaşırım maalesef benim iyi hissettiğim dönemde de bu çıktı. Üstesinden geliriz umarımSonucunun temiz çıkmasına çok sevindim canım
Günaydın canım
Geçmiş olsun ikinize de, umarım eşin de kısa zamanda atlatır, depresyon çok zor bi hastalık, annemden biliyorum
Dönem dönem bendede oluyor, kıyısında geziyorum depresyonun..
Allah acil şifalar versin, kolaylıklar versin