13. Takım birlikte zayıflamaya devam ediyor

Direk içmem dersem oturur komplesini içerim kola içmektense sodaya razıyım cunku 0 su sadece kola içen biriyim 😔
Ooo bu kötü işte.. Bende 2 günde 1 bardak anca içenlerdenim hala da öyle ama akşam kızlara ne cevap veririiimm diyerekten içiyorum valla 😂 kendime 1 litrelik su şişesi aldım gözümün önüne koydum valla

Ooo bu kötü işte.. Bende 2 günde 1 bardak anca içenlerdenim hala da öyle ama akşam kızlara ne cevap veririiimm diyerekten içiyorum valla 😂 kendime 1 litrelik su şişesi aldım gözümün önüne koydum valla
4 gundur agzima sürmedim 1 sodayı hakettim dedim ictim valla canim istiyor yinede ayran su idare ediyorum

Suyum ve sporumu hemen bildireyim.

15 dakika horon 😂
2 litre su

Dün akşam başlayıp ertesi günün öğlenine kadar devam eden çok fena bir migren atağı geçirdim. Vücudum felaket şekilde su tutuyor sanırım ağrı kesici olarak kullandığım ilaçlar yüzünden....
Çok geçmiş olsun canım su ve spor çok güzel ☺️ ben de yürüyüşten geldim ama ben de bugün çok kötüyüm karnım şişti yine yediğim bir şeyler dokundu sanırım canım çok acıyor yarına berbat bir tartiyla geliyorum🤦

İyi akşamlar kızlar menümü bildireyim bugünü kötü geçirdim ama elimde olmayan sebeplerle
10.30
Mantarlı ve sucuklu omlet,biraz biraz simit,kaşarlı poğaça ve çikolatalı poğaça yedim miktarları azdı baya hepsinden tatmış olmak adına,3 zeytin,yeşillik,salatalık
15.00
1 çikolatalı poğaça 🤦
16.00
1 bardağa yakın protein süt
18.15
1 kase mercimek çorbası,3 kaşık basmati pirinçten pilav,2 küçük tavuk but,2kasik kadar yoğurtlu kabak mezesi
Su 2.5 lt civarı,spor 2 saat yürüyüş toplam 14000 adım. Günü böyle kapatıyorum inşallah

😂😂😂 vallahi bugun patladım cok abarti degil ama yedim bugün 🙈🙈🙈
Olacağı o zaten..dedik o kadar.. gerçi çok ta abartmamışsın zaten, okudum menünü..
Ama diyet adına aç kalmak, tamamen kısmak hep ters tepiyor.. tecrübe ile sabit 🥴
Dengeli ve sağlıklı beslenmeyi hayat felsefesi yapsak, zaten vücut bi fabrika gibi sürekli çalışıyor, gidecek kilolar..

Saat 11 de 1 kibrit kutusu peynir domates 1 cay kaşığı kadar tahin helvası
Saat 12 1 tane kaşarlı simit
12.30 1 kahve fincanı kabak çekirdeği
13.00 3 cup dondurma üstüne fıstık
17.15 4 yemek kaşığı barbunya ve 3 yemek kaşığı pilav🙈🙈🙈🙈

Suyu göremedim..su içmeden zayıflamak nerdeyse imkansız..günde en az 2 litre içmelisin..alışık değilsen 1-1.5 ile başla ama en az 2 olmalı sağlıklı bir menü için..

Dondurma ve simit dışında herşey sağlıklı, ekmek yememişsin simit ordan dengelenmiş biraz, dondurma da daha az olsa iyi olurdu ama afiyet olsun o kadar kıtlıktan sonra az bile yemişsin..ben olsam kaç günlük açlıktan sonra daha çok yerdim eminim..

Suyum ve sporumu hemen bildireyim.

15 dakika horon 😂
2 litre su

Dün akşam başlayıp ertesi günün öğlenine kadar devam eden çok fena bir migren atağı geçirdim. Vücudum felaket şekilde su tutuyor sanırım ağrı kesici olarak kullandığım ilaçlar yüzünden....
Geçmiş olsun canım, bidaha yaşamazsın inşallah.. su ve spor ve menü👏

Çok geçmiş olsun canım su ve spor çok güzel ☺️ ben de yürüyüşten geldim ama ben de bugün çok kötüyüm karnım şişti yine yediğim bir şeyler dokundu sanırım canım çok acıyor yarına berbat bir tartiyla geliyorum🤦
Geçmiş olsun sana da canım, canın sağolsun,

İyi akşamlar kızlar menümü bildireyim bugünü kötü geçirdim ama elimde olmayan sebeplerle
10.30
Mantarlı ve sucuklu omlet,biraz biraz simit,kaşarlı poğaça ve çikolatalı poğaça yedim miktarları azdı baya hepsinden tatmış olmak adına,3 zeytin,yeşillik,salatalık
15.00
1 çikolatalı poğaça 🤦
16.00
1 bardağa yakın protein süt
18.15
1 kase mercimek çorbası,3 kaşık basmati pirinçten pilav,2 küçük tavuk but,2kasik kadar yoğurtlu kabak mezesi
Su 2.5 lt civarı,spor 2 saat yürüyüş toplam 14000 adım. Günü böyle kapatıyorum inşallah
Poğaçayı azcık fazla kaçırmışsın canım sadece, gerisi mükemmel bence👏 Sporunla fazlası ile eritmişsindir zaten 👏 su👍

Benim menüm

11:00
Çeyrek ekmek
4-5 kaşık yumurtasız menemen
Yeşillik

13:00
1 fincan türk kahvesi

15:00
1 avuç dut

17:00
1 kase kısır, bol yeşillik
2 yada 3 dilim kek (hatırlayamadım)

21:00
10 tane kiraz

2 litre su, 50 dakika yürüyüş.

Olacağı o zaten..dedik o kadar.. gerçi çok ta abartmamışsın zaten, okudum menünü..
Ama diyet adına aç kalmak, tamamen kısmak hep ters tepiyor.. tecrübe ile sabit 🥴
Dengeli ve sağlıklı beslenmeyi hayat felsefesi yapsak, zaten vücut bi fabrika gibi sürekli çalışıyor, gidecek kilolar..

Suyu göremedim..su içmeden zayıflamak nerdeyse imkansız..günde en az 2 litre içmelisin..alışık değilsen 1-1.5 ile başla ama en az 2 olmalı sağlıklı bir menü için..

Dondurma ve simit dışında herşey sağlıklı, ekmek yememişsin simit ordan dengelenmiş biraz, dondurma da daha az olsa iyi olurdu ama afiyet olsun o kadar kıtlıktan sonra az bile yemişsin..ben olsam kaç günlük açlıktan sonra daha çok yerdim eminim..

Geçmiş olsun canım, bidaha yaşamazsın inşallah.. su ve spor ve menü👏

Geçmiş olsun sana da canım, canın sağolsun,

Poğaçayı azcık fazla kaçırmışsın canım sadece, gerisi mükemmel bence👏 Sporunla fazlası ile eritmişsindir zaten 👏 su👍
Su içtim ayranda ictim ama ne kadar ictigimi bilmiyorum. En az 1 litre ictim ayrandan valla 4 5 bardak ictim 🙈🙈

Günaydın kızlar,
Geçen hafta: 76.6
Bugün :76.6
Fark: elde var sıfır ...😬😬😬

Yani hedefime ulaşamayacağımı tahmin ediyordum ama, en azından 300-400 gram vermişimdir diyordum🤦🏻‍♀️ köyde yediğim sayısız kirazlar ve dünkü kısır ve kek mahvetti beni...

Günaydın kızlar,
Geçen hafta: 76.6
Bugün :76.6
Fark: elde var sıfır ...😬😬😬

Yani hedefime ulaşamayacağımı tahmin ediyordum ama, en azından 300-400 gram vermişimdir diyordum🤦🏻‍♀️ köyde yediğim sayısız kirazlar ve dünkü kısır ve kek mahvetti beni...
Ayşegül senden daha kötüleri de var üzülme 🤭
Benim de
geçen cuma 77.05
Bugün 77.45
Fark +400🙈

pessinus pessinus canım üzülme beterin beteri vardır

Geçen hafta 75.9
Bu hafta 76.4
Fark +500 gr

Kızlar bu hafta döküldük 🙄 hadi bu hafta daha bi motive olarak gelelim
Kuzum ben bu hafta spora başladım ya aslında biraz da beklediğim bir şeydi üstüne mide sorunları tuzu biberi oldu sağlık olsun gidecek inşallah

Ayşegül senden daha kötüleri de var üzülme 🤭
Benim de
geçen cuma 77.05
Bugün 77.45
Fark +400🙈
pessinus pessinus canım üzülme beterin beteri vardır

Geçen hafta 75.9
Bu hafta 76.4
Fark +500 gr

Kızlar bu hafta döküldük 🙄 hadi bu hafta daha bi motive olarak gelelim
Okuyunca önce şaşırdım, ardından dilime şu şarkı dolandı:
Beterin beterii vaaar, haline şükret dostuuum, yıllardır zayıflamanın hergün peşinden koştuuum🤣🤣🤣

Geçmiş geçmişte kaldı, bugün yeni şeyler söylemek lazım cancağızlarım💝

Bugün menüm

Çeyrek ekmek
4-5 kaşık mantar sote
1 çay kaşığı bal
Domates
Yeşillik..

13:30
3 kayısı, 2 kiraz

16:30
1 çikolatalı gofret 😬
Az firik, 1 ceviz, 1 salatalık

18:00
4 içli köfte (haşlanmış)
1 lokma yufka
2 kaşık kısır
Yeşillik

Marulun arasına 1 kaşık kısır daha

Ne kadar çok yemişim yine🤦🏻‍♀️
2 litre su, 1 saat yürüyüş..

Bugün menüm

Çeyrek ekmek
4-5 kaşık mantar sote
1 çay kaşığı bal
Domates
Yeşillik..

13:30
3 kayısı, 2 kiraz

16:30
1 çikolatalı gofret 😬
Az firik, 1 ceviz, 1 salatalık

18:00
4 içli köfte (haşlanmış)
1 lokma yufka
2 kaşık kısır
Yeşillik

Marulun arasına 1 kaşık kısır daha

Ne kadar çok yemişim yine🤦🏻‍♀️
2 litre su, 1 saat yürüyüş..
Biraz karbonhidrat zengini olmuş Ayşegül cüm ama olsun yürüyüş biraz da olsa dengelemistir. Kısır diye diye yarın yaptıracaksiniz bana da🤦

İyi akşamlar kizlar
10.00
2 dilim sarımsaklı ekmek,omlet,20 Gr kadar beyaz peynir 6-7 tane minnak zeytin,2 parmak kalınlığında çikolatalı poğaça(dünden kalanlari çok şükür bugün bitirdik)
15.00
1 bardak protein süt,3 lokma hurmalı top
18.00
3/4 kase şehriye çorbası,3 kaşık taze fasulye,2 lokma ekmek,salata
21.00
1 bardak filtre kahve,1 gofret🙈
Su 2.5 lt civarı,spor 30 dk leslie boosted walk,40 dk pilates

X