13. Takım birlikte zayıflamaya devam ediyor

Menümü bildireyim
10.00
1 haşlanmış yumurta,20 Gr kasar ve 18 Gr hindi fumeyle tost,salatalık,dereotu,çok az bal ve kaymak tadımlık
14.00
2 dilim ev yapımı pizza,1 bardak yeşil çay (yanındaki yeşil çay günah çıkarmak için gibi görünse de içecek bir şey olsun diye yapmıştım 🤭)
17.30
1 bardak proteinli süt,1 küçük muz
19.15
1 kase mercimek çorbası,1 tabak semizotu yemeği,salata,3 kaşık yoğurt,1 dilim beyaz ekmek, 1 parmak kadar beyaz peynir salataya ekledim
Su 3 lt ye yaklaştı spor 45 dk zumba. Bugün pilates yapma niyetim de vardı zumba çok hareketli gelip beni yorunca vazgeçtim.bugunun defterini de kapatıyorum inşallah ☺️

Menümü bildireyim
10.00
1 haşlanmış yumurta,20 Gr kasar ve 18 Gr hindi fumeyle tost,salatalık,dereotu,çok az bal ve kaymak tadımlık
14.00
2 dilim ev yapımı pizza,1 bardak yeşil çay (yanındaki yeşil çay günah çıkarmak için gibi görünse de içecek bir şey olsun diye yapmıştım 🤭)
17.30
1 bardak proteinli süt,1 küçük muz
19.15
1 kase mercimek çorbası,1 tabak semizotu yemeği,salata,3 kaşık yoğurt,1 dilim beyaz ekmek, 1 parmak kadar beyaz peynir salataya ekledim
Su 3 lt ye yaklaştı spor 45 dk zumba. Bugün pilates yapma niyetim de vardı zumba çok hareketli gelip beni yorunca vazgeçtim.bugunun defterini de kapatıyorum inşallah ☺️
Ya sendeki şu spor aşkından biraz da bende olsa ya 😍😍 maşallah vallahi

Kız Allah seni 🤭 bari su iç biraz daha şu an için yapılabilecek başka bir şey yok. Benim menü de örnek bir menü sayılmaz ama ne yapıyoruz önümüze bakıyoruz 😂
Su içeyim dur en azından 2 ye tamamlayayım:)) naapayım bugün yemekte günaha girme günü ilan ettim kendime 🤣 tövbe Yarabbim

Ben de öyle yaptım iki günü doymuyorum bir türlü ama olacak inşallah böyle devam etmeyecektir. Kaldığımız yerden devam edeceğiz canım ne yapalım
Su içeyim dur en azından 2 ye tamamlayayım:)) naapayım bugün yemekte günaha girme günü ilan ettim kendime 🤣 tövbe Yarabbim

S
Yok yok etmem maşallah subhanallahh aman örnek olmaya devam aman amannnn
Sen de vakit buldukca yapabilirsin aslında.zumbanin temposu çok yüksek yalnız ve bu kiloyla yapamaya çalışınca nabizda 150-160 lar üstünde oluyorum hep.o yüzden bir gün fitness ağırlıklı bir şeyler yaptıysam diğer gün pilates gibi leslie gibi daha yavaş tempolu şeyler yapacağım. Kendimi üst üste yoğun tempolu sporlarla da denedim vücut daha çok su tuttu o yuzd n şimdi böyle deneyeceğim bakalım ne kadar gidecek bu gaz🤭

Canım bu menü hiç ama hiç sağlıklı değil kilo verdim gibi görünse bile giden şey yağ değil sudur ki o da fazla kayiplarda oldukça tehlikeli. Hem uzun zamandır bu gruptayiz bu tür denemeler kilo vermeler sonu hep daha fazlasını alma şeklinde oldu. Umarım normal menülerine dönersin bir an evvel
Sadece 2 gun daha sonra sağlıklı beslenicem. Bende malesef fazlasıyla geri alanlardanim sadece uzun süre diyete devam edersem almiyorum. Vücudumdan gidenin su oldugunu biliyorum benim suan yapmaya çalıştığım midemi küçültmek ve su dahi olsa bi kac kilo altını gorup kendimi teşvik etmek. Ins bozmam sağlıklı beslenmeye gecerim.

Bugunum
11.00 1 yumurta
13.00 1 kahve fincanı kabak cekirdegi 10 leblebi
15.00 1 kahve fincanı kabak çekirdeği
18.00 12 kavrulmamis fındık

Gun içindede yesilcay sut detoksu ve su
Gözlerime inanamıyorum 😳😳😳
Hiç sağlıklı değil, bi süre sonra vücudun kıtlık moduna girip kilo vermeni durdurabilir, ayrıca kendini çok mahrum edip iştah patlaması da yaşayabilirsin canım. En sağlıklı diyet, hayat boyu devam ettirilebilir olandır👍

Dün menüm

10:00
1 katmer
2 zeytin
domates, çay..

13:00
1 hobby çikolata

16:00
1 tabak kabak çiçeği dolması(bulgur çoğunlukla) , 1 lokma katmer
Bol yeşillik..

21:00
1 tabak kiraz

Su az, yarım saat yürüyüş ..

Gözlerime inanamıyorum 😳😳😳
Hiç sağlıklı değil, bi süre sonra vücudun kıtlık moduna girip kilo vermeni durdurabilir, ayrıca kendini çok mahrum edip iştah patlaması da yaşayabilirsin canım. En sağlıklı diyet, hayat boyu devam ettirilebilir olandır👍
😂😂😂 vallahi bugun patladım cok abarti degil ama yedim bugün 🙈🙈🙈

Bende günümü yazayım

Kahvaltı 10.00
2 dilim ekmekten karışık tost
Çay

Saat 12.30
1 bardak kiraz sapı çayı

Saat 15.30
1 bardak milkshake

Saat 16.00
1 küçük dilim pizza

Saat 17.00
1 kase tarhana çorbası

Gün bitti, suyu ve sporu akşam bildiririm.

Saat 11 de 1 kibrit kutusu peynir domates 1 cay kaşığı kadar tahin helvası
Saat 12 1 tane kaşarlı simit
12.30 1 kahve fincanı kabak çekirdeği
13.00 3 cup dondurma üstüne fıstık
17.15 4 yemek kaşığı barbunya ve 3 yemek kaşığı pilav🙈🙈🙈🙈
Bu mu yani abarttım dediğin menü Ay Allah seni 😅 kız normal bu bende neler bekledim neler 🤣

Ama diyete benzemedi bu meyveli soda ve ayrani unutmusum 😂😂😂
Ayran sorun değil de meyveli soda cıs. Yani vücut için daha da bi cıs çünkü çok zararlı yaa. Sade için sade hem bedenimiz için de faydalı. Bol bol magnezyum var.

Suyum ve sporumu hemen bildireyim.

15 dakika horon 😂
2 litre su

Dün akşam başlayıp ertesi günün öğlenine kadar devam eden çok fena bir migren atağı geçirdim. Vücudum felaket şekilde su tutuyor sanırım ağrı kesici olarak kullandığım ilaçlar yüzünden....

X