- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 42
Valla, boğazım düğümlendi inan...bi lokma yiyesim kalmadı senin emojini görünceHahahaha ekmeği yeme sen o bol yeşilliğin arasına koy dönerini ayşegüüüllll
Heyecanla bekliyorum
Kuru çay içeceğim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla, boğazım düğümlendi inan...bi lokma yiyesim kalmadı senin emojini görünceHahahaha ekmeği yeme sen o bol yeşilliğin arasına koy dönerini ayşegüüüllll
Heyecanla bekliyorum
Sen dersin de ben yapmaz mıyım...bu fikir çok hoşuma gitti, 2 yaprak marulun arasına 2 kaşık et döner, yeşil soğan, nane dereotu dürüp yedim, çok da lezzetli olduHahahaha ekmeği yeme sen o bol yeşilliğin arasına koy dönerini ayşegüüüllll
Oohh afiyet olsun sana dedim ama ben 4 tane sarma yedim yaSen dersin de ben yapmaz mıyım...bu fikir çok hoşuma gitti, 2 yaprak marulun arasına 2 kaşık et döner, yeşil soğan, nane dereotu dürüp yedim, çok da lezzetli oldu
Fikir için teşekkürler canım
Afiyet olsun canım, sarma olur da yenmez miOohh afiyet olsun sana dedim ama ben 4 tane sarma yedim ya
Kız neresi yazılacak gibi değil o kadar yürüyüşe pizza mı kalır o değilde ben olsam yarısı giderdi kesin sonra da gruba uğramazdım 1 güncükBugünki menüm yazılacak gibi değil
10:30
Çeyrek ekmek
3-4 kaşık yumurtasız menemen, 1 tatlı kaşığı reçel, 1 çay kaşığı bal, yeşillik.
14:00
1 erik, 4 kiraz, 3 kayısı, 2 kaşık makarna
17:30
Bir fırın tepsisi ev yapımı pizzanın 4'te 1'i..
20:30
1 külah dondurma
2 litre su, 1 saat 15 dakika yürüyüş..
Ay öyle mi diyorsun, çok sevindim..ne bilim ben de çok yediğimi düşünmüştüm pizza dondurrma falan..Kız neresi yazılacak gibi değil o kadar yürüyüşe pizza mı kalır o değilde ben olsam yarısı giderdi kesin sonra da gruba uğramazdım 1 güncük
Canım, sen de toplamda çok az yemişsin, evet cıslar olsa bile diğer öğünler ile çoktan dengelemişsin benceBenimkine de menü denilirse eger bende menümü yazayım
Kahvaltı yok
Saat 10.50
1 dilim bisküvili pasta
Çay
Saat 15.00
9-10 ufak sarma
Küçük bir dilim baklava
Saat 18.00
1 kuş lokumu
Çay
Saat 21.30
2 yk nohut yemeğinin tadına baktım
1 lokma ekmeği de suyuna batırdım
Ayşegülcüm bugün gururla yazabileceğim tek şey 2 litre su içmem olacak herhalde
Haaa birde yaptığım 3 saatlik temizlik
Üzerine birde gece 11 de arkadaşla çıktık 40 dk tempolu yürüyüşe ya haklısın suya dikkat etsek hepsi çorap söküğü gibi gelecekte ah işte alışmamız lazımAy öyle mi diyorsun, çok sevindim..ne bilim ben de çok yediğimi düşünmüştüm pizza dondurrma falan..
Canım, sen de toplamda çok az yemişsin, evet cıslar olsa bile diğer öğünler ile çoktan dengelemişsin bence
Artıı üzerine 3 saat temizlik, spordan ala bence
Suyun mükemmel olmuş bu açılışın olsun, bundan sonra hiç 2 nin altına düşmeyelim
Nurun alaa nuurrÜzerine birde gece 11 de arkadaşla çıktık 40 dk tempolu yürüyüşe ya haklısın suya dikkat etsek hepsi çorap söküğü gibi gelecekte ah işte alışmamız lazım
Vaayy harika bir menü ve harika bir spor tebrik ederim canımBugün ki menüm
11:00
100 Gr hazır yufkadan yaptığım ıspanaklı gözleme, yarım tabak salata
16:00
1 tabak ekşili çorba
21:00
1 kase ekşili çorba
1 külah dondurma
3 litre su, 1.5 saat yürüyüş..
Renkli, sağlıklı ve dengeli bir menü olmuş su ve spor da mükemmel canım..Benimde bugünkü menüm
Saat 10.30
1 bardak ayran içine de mathca çayı ( sabah akşam 1 bardak su ya da yoğurda koyuluyor ben ayrana koydum)
Kahvaltı 11.00
1 kase kadar yumurtalı patates salatası
7-8 zeytin
2 dilim ekmek
Domates salatalık çay
Saat 16.30
1 külah dondurma
Saat 18.30
1 kase kısır
Karpuz
4-5 kaşık pembe sultan ( yoğurtlu mor lahana)
Çay
Birazdan ayranımı içerim
1.5 Saat yürüyüş
Suyu çok içtim hesaplayamadım
Pazartesi kontrol tartısı
+300 gr
Ödemdir iner gider o cumaya kadar canım, menületin ve sporun iyiydi bencePazartesi kontrol tartısı
+300 gr