Hoş geldin canım. Görüşmeyeli nasılsın? Nasıl gidiyor hayat?Kızlar günaydııın
Bence o kadar da kötü olmamış. Başlangıç için idare eder. Pazartesi yazmışsın menüyü. Bugün pazar. Aradaki menüler kaybolmuşİyi akşamlar kızlar,
Diyetimin ilk günü başta herşey iyi gitse de sonra bocaladım
07:00
1 haşlanmış yumurta, 1 çay kaşığı bal, 2 lokma ekmek
09:30
Az yufka, 2-3 çatal domates salatalık, 6 yeşil zeytin
11:00
Yarım dilim tiramisu
14:30
1 tabak bol yeşillikli kısır
16:00
Hibiskus çayı
18:00
1 elma, 1 çilek, 1 salatalık
19:00
1 bayram şekeri
20:00
1 tabaktan az kuru fasulye, 1 kaşık pirinç pilavı
21:00
Çay..
1.5- 2 litre su, özel bir spor yok, ama toplamda 10.000 adımı geçmişim..
Merhaba Ben de geldim kızlar verilecek coook kilolarım var Simdiden iyi geldiniz
Yazılanları okuyorum da motive oluyorum Tabi önemli olan bu motivasyonu yarın sabah kahvaltıdan başlayarak devam ettirebilmek.
Bu arada yazılanların altindakik kg ve bme grafiği nasıl çıkıyor bilen biri yazabilir mi
Günaydın kaptan bari kendi kendine söylemiş olma bir karşılık gelsinGünaydın sevgili kendim
İyi oldu buGünaydın kaptan bari kendi kendine söylemiş olma bir karşılık gelsin
İyi oldu bu
Baktım kimseden fayda yok, bari kendi kendime takılayım demiştim
İyi olur tabi bekleriz canımBu ayın kitap kulübü kitabımız " Sağlıklı Yaşam İçin Kendini Sev" isimli bir kitap. Kitap beni oldukça etkiledi. Biraz kalın ve farklı bir kitap gibi görünüyordu ve benim en çok korktuğum kitaplardan biriydi. Okumaya başladıktan sonra ise çok zevkle okuyacağımı anladım. Sanırım uzun süre başucu kitaplarımdan biri olacak. Dün de okurken aklıma alıntı yapmak geldi. Okurken beğendiğim yerleri buraya da yazacağım. Size de bir faydası olsun istiyorum
İyi olur tabi bekleriz canımbizim de burada kitap fuarı vardı gectigimiz hafta bir sürü kitap aldım onları okumaya başladım çok ara vermiştim çocuklar pek uygun zaman bırakmıyor diye umarım şimdi devam edebilirim
Hadi bakalım gazan mübarek olsunBu soruya şöyle bir görselle cevap vereyim
Bir ileri iki geri modundayım bir süredirHer iki güne bir yeniden başlıyorum. En son dün tamamen başladım sağlıklı beslenmeye. İçimden bir ses bu kez olacak diyor
Eki Görüntüle 3071023
Canım kafam o kadar dolu oluyor ki çocuklar da geç uyuyor sadece uyumak istiyorum odaklanamiyorum ama dediğin gibi birkaç sayfa bile mutlu ediyor beniEn kötü ihtimalle yatarken 2-3 sayfa okusan yine kâr sayılır bence. Kitap okumamanın bahanelerini kabul etmiyorum
Çarşamba farklı bir dahiliye Dr una randevu aldım canım gastroya yönlendirme isteyeceğim. Midemin durumu senin kilo durumun gibi bir iyi bir kötü tam düzelme olmadı. Makarna bulgur mayalı şeyler yufka falan yediğimde sonraki sabah felaket şiş uyanıyorum yedikten sonra karnım inanılmaz şişiyor onları da anlatacağım. Birçok yiyecekte sorun yaşıyorum tam olarak hangileri etkiliyor bilemiyorum. Dr sonrası diyetisyen yolu görünüyorpessinus sende ne var ne yok canım? Nasıl gidiyor? Sağlık sorunlarında bir gelişme var mı?
Hadi bakalım inşallah o zaman güzel haberlerini bekliyoruzÇarşamba farklı bir dahiliye Dr una randevu aldım canım gastroya yönlendirme isteyeceğim. Midemin durumu senin kilo durumun gibi bir iyi bir kötü tam düzelme olmadı. Makarna bulgur mayalı şeyler yufka falan yediğimde sonraki sabah felaket şiş uyanıyorum yedikten sonra karnım inanılmaz şişiyor onları da anlatacağım. Birçok yiyecekte sorun yaşıyorum tam olarak hangileri etkiliyor bilemiyorum. Dr sonrası diyetisyen yolu görünüyor
Evet canım, hem azıcık ipin ucunu kaçırdım, hem de buranın sakinliği bana biraz bahane oldu galiba...Hoş geldin canım. Görüşmeyeli nasılsın? Nasıl gidiyor hayat?
Bence o kadar da kötü olmamış. Başlangıç için idare eder. Pazartesi yazmışsın menüyü. Bugün pazar. Aradaki menüler kaybolmuş
Hoş geldin canım. Kendini biraz tanıtırsan sevinirim. İlk sayfamızda formumuz var onu doldurursan daha da güzel olur.
Ortim naber okul hayat nasıl gidiyor?Evet canım, hem azıcık ipin ucunu kaçırdım, hem de buranın sakinliği bana biraz bahane oldu galiba...
Yazmadığım günler, yediklerimi hesaplamadığım günler ne yazık ki..
Merhaba canım ortim, iyi gidiyor çok şükür..Diyete tam konsantre olamadım yine, o ayrı mesele..Ortim naber okul hayat nasıl gidiyor?
Merhaba geçmiş olsun canım , glutene alerjin olabilir canım... glutende karın şişkinliği çok oluyor..Çarşamba farklı bir dahiliye Dr una randevu aldım canım gastroya yönlendirme isteyeceğim. Midemin durumu senin kilo durumun gibi bir iyi bir kötü tam düzelme olmadı. Makarna bulgur mayalı şeyler yufka falan yediğimde sonraki sabah felaket şiş uyanıyorum yedikten sonra karnım inanılmaz şişiyor onları da anlatacağım. Birçok yiyecekte sorun yaşıyorum tam olarak hangileri etkiliyor bilemiyorum. Dr sonrası diyetisyen yolu görünüyor
Bugün ne yediğimi bile hatırlamıyorum o kadar yedim yani. Yarından itibaren menü yazacağım kaptanımNe zaman düzeleceğiz acaba