13. Takım birlikte zayıflamaya devam ediyor

Kızlar günaydııın
Hoş geldin canım. Görüşmeyeli nasılsın? Nasıl gidiyor hayat?
Bence o kadar da kötü olmamış. Başlangıç için idare eder. Pazartesi yazmışsın menüyü. Bugün pazar. Aradaki menüler kaybolmuş

Hoş geldin canım. Kendini biraz tanıtırsan sevinirim. İlk sayfamızda formumuz var onu doldurursan daha da güzel olur.

Bu ayın kitap kulübü kitabımız " Sağlıklı Yaşam İçin Kendini Sev" isimli bir kitap. Kitap beni oldukça etkiledi. Biraz kalın ve farklı bir kitap gibi görünüyordu ve benim en çok korktuğum kitaplardan biriydi. Okumaya başladıktan sonra ise çok zevkle okuyacağımı anladım. Sanırım uzun süre başucu kitaplarımdan biri olacak. Dün de okurken aklıma alıntı yapmak geldi. Okurken beğendiğim yerleri buraya da yazacağım. Size de bir faydası olsun istiyorum

İyi olur tabi bekleriz canım bizim de burada kitap fuarı vardı gectigimiz hafta bir sürü kitap aldım onları okumaya başladım çok ara vermiştim çocuklar pek uygun zaman bırakmıyor diye umarım şimdi devam edebilirim

Nasılsın kaptanım nasıl gidiyor
Bu soruya şöyle bir görselle cevap vereyim

Bir ileri iki geri modundayım bir süredir Her iki güne bir yeniden başlıyorum. En son dün tamamen başladım sağlıklı beslenmeye. İçimden bir ses bu kez olacak diyor

En kötü ihtimalle yatarken 2-3 sayfa okusan yine kâr sayılır bence. Kitap okumamanın bahanelerini kabul etmiyorum

pessinus sende ne var ne yok canım? Nasıl gidiyor? Sağlık sorunlarında bir gelişme var mı?

pessinus sende ne var ne yok canım? Nasıl gidiyor? Sağlık sorunlarında bir gelişme var mı?
Çarşamba farklı bir dahiliye Dr una randevu aldım canım gastroya yönlendirme isteyeceğim. Midemin durumu senin kilo durumun gibi bir iyi bir kötü tam düzelme olmadı. Makarna bulgur mayalı şeyler yufka falan yediğimde sonraki sabah felaket şiş uyanıyorum yedikten sonra karnım inanılmaz şişiyor onları da anlatacağım. Birçok yiyecekte sorun yaşıyorum tam olarak hangileri etkiliyor bilemiyorum. Dr sonrası diyetisyen yolu görünüyor

Hadi bakalım inşallah o zaman güzel haberlerini bekliyoruz

Evet canım, hem azıcık ipin ucunu kaçırdım, hem de buranın sakinliği bana biraz bahane oldu galiba...
Yazmadığım günler, yediklerimi hesaplamadığım günler ne yazık ki..

Merhaba geçmiş olsun canım , glutene alerjin olabilir canım... glutende karın şişkinliği çok oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…