13. Takım birlikte zayıflamaya devam ediyor

@pessinus Aysegul 6666 Aysegul 6666 başladık mı kızlar? Telefondan KK’ya girmeyi hiç sevmiyorum ama sanırım artık sevmem gerekecek 😅😅
Merhaba canım, memleketten dönerken anne ve babamı da bize misafirliğe getirdik, bu yüzden günlerim okuldan sonra onlarla ilgilenmekle geçiyor, ama tam olarak hesaplamasam bile yediklerime kısmen dikkat etmeye başladım.. pazar günü dönecekler ne yazık ki 😢 ve ben gurbette yine kilolarımla başbaşa kalacağım... pazartesi den itibaren düzenli menüye ve bildirime geçeceğim inşallah..
Hoşgeldin kaptanım bir cee yapıp kaçıyorsun umarım daha fazla görürüz seni ☺️ valla benim durum hiç iyi değil 77 lerdeyim ellerim ayaklarım şiş nedense gluten hassasiyeti olabilir diye düşünüyorum 25 ine randevu bulabildim dahiliye başka uzmana görüneceğim bir yandan da bir sürü ilac alıyorum ama tam iyileşme saglamadim sanırım yönlendirmeyle gastroya gideceğim. Bayram sonrası toparlayamadim spora baslayamadim eşimle de ilgili sıkıntı yaşadık sağlık anlamında kaç gündür onunla uğraşıyorum hiçbir şeye odaklanamiyoeum
Geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum 🤲

Merhaba canım, memleketten dönerken anne ve babamı da bize misafirliğe getirdik, bu yüzden günlerim okuldan sonra onlarla ilgilenmekle geçiyor, ama tam olarak hesaplamasam bile yediklerime kısmen dikkat etmeye başladım.. pazar günü dönecekler ne yazık ki 😢 ve ben gurbette yine kilolarımla başbaşa kalacağım... pazartesi den itibaren düzenli menüye ve bildirime geçeceğim inşallah..

Geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum 🤲
Pazartesiye seni de aramıza bekliyoruz o zaman 🥰🥰

Akşam yemeğimi maalesef dışarıda yemek zorunda kaldım. Ama saat 19:00 da yeme faslını kapatmış oldum. Fotoğraf çekmeyi unuttum maalesef.

1 tane et döner dürüm yedim yanına da bir bardak ayran içtim. Dönerin lavaşı çok inceydi ama içi biraz dolu doluydu.

Berbat bir menü örneği de benden gelsin o zaman...(ibretlik)

Sabah 9 : 2 şekerli Maraş çöreği 3 zeytin..

Öğlen 14:00: yarım tabak patates yemeği, 3 kaşık pilav, 1-2 lokma ekmek, 1-2 lokma balık

Akşam 19:00 : 1 dilim bisküvili tavuk göğsü tatlısı

20: 2 tane karnıyarık, 1-2 lokma ekmek, 2-3 kaşık pilav..

Yazınca daha iyi anladım, midem kocaman bi balona dönmüş😳😱

Berbat bir menü örneği de benden gelsin o zaman...(ibretlik)

Sabah 9 : 2 şekerli Maraş çöreği 3 zeytin..

Öğlen 14:00: yarım tabak patates yemeği, 3 kaşık pilav, 1-2 lokma ekmek, 1-2 lokma balık

Akşam 19:00 : 1 dilim bisküvili tavuk göğsü tatlısı

20: 2 tane karnıyarık, 1-2 lokma ekmek, 2-3 kaşık pilav..

Yazınca daha iyi anladım, midem kocaman bi balona dönmüş😳😱
Şu an hepimizin midesi kocaman olmuş durumda. Ama inanıyorum ki birlikte yine eski güzel günlere döneceğiz. Sadece yazmak bile farkına varmamızı sağlıyor. Ve bundan sonra menü ne kadar kötü olursa olsun mutlaka yazacağız yoksa ipin ucunu kaçırıyoruz.

Yaa hepinizi burda görmek ne güzel 🥰 kızlar çok fenayım yaaaa hayatımda görmediğim rakamları gördüm. Ay bırakmak istemiyorum artık

Bugün yüzme yarışımız vardı. Gün içinde gelemedim o yüzden. Menümü yazayım hemen topluca

Kahvaltı (08:30)
1 tane haşlanmış yumurta
Yarım KK büyüklüğünde ezine peynir
3 tane ceviz

Öğle (12:45)
1 Porsiyon et döner
2-3 dilim pide
Salata
Biraz tereyağ, biraz da peynir

Akşam (20:30)
6 tane köfte
1,5 bardak ayran

2,5 litre su

İyi akşamlar kızlar :KK200: Koşa koşa menü bildirmeye geldim. Her ne kadar çok iç açıcı olmasa da yazmak lazım diye düşünüyorum.

Kahvaltı (09:00)
3 tane ceviz

3 tane hurma

Öğle (12:30)
Yarım porsiyon paça çorba
1 porsiyon döne
2-3 dilim pide
Biraz tereyağ ve biraz kaşar peynir

Akşam (18:30)
Bir el büyüklüğünde ev yapımı katmer
1 tane milföyden yapılmış börek
1 tane elma
2-3 parça yeşillik

2,5 Litre su

İyi akşamlar kızlar,
Diyetimin ilk günü başta herşey iyi gitse de sonra bocaladım🙄

07:00
1 haşlanmış yumurta, 1 çay kaşığı bal, 2 lokma ekmek

09:30
Az yufka, 2-3 çatal domates salatalık, 6 yeşil zeytin

11:00
Yarım dilim tiramisu🙄

14:30
1 tabak bol yeşillikli kısır

16:00
Hibiskus çayı

18:00
1 elma, 1 çilek, 1 salatalık

19:00
1 bayram şekeri

20:00
1 tabaktan az kuru fasulye, 1 kaşık pirinç pilavı

21:00
Çay..

1.5- 2 litre su, özel bir spor yok, ama toplamda 10.000 adımı geçmişim..

Merhaba Ben de geldim kızlar verilecek coook kilolarım var Simdiden iyi geldiniz
Yazılanları okuyorum da motive oluyorum Tabi önemli olan bu motivasyonu yarın sabah kahvaltıdan başlayarak devam ettirebilmek.
Bu arada yazılanların altindakik kg ve bme grafiği nasıl çıkıyor bilen biri yazabilir mi

X