- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 42
İnşallah sağlıkla kucağına al, sevgiyle büyüt canım..çok tatlı bi süpriz olmuş..sen hele onu bir de doğunca gör..kız çocuğu bambaşka birşey..Çok sağol cnm amin inşallahnasip olursa ağustosta cnm doğumum, ilk bebek daha önce düşüklerim olmuştu sıkıntılıydı biraz kızım hiç beklemediğim bir anda süpriz yaptı bize
Tez zamanda şifa bulursun inşallah..Kesinlikle sağlık her şeyin başı. Gastrit var canım safra kesesi de rahatsız etmiş Dr un dediğine göre. İlaç alıyorum da genel cerraha gideceğim bir de. Sana da geçmiş olsun canım sporsuzluk alınan kilolar başlıca sebepler canım bende de durumlar benzer. Bak ben bugün yine sporumu yapıp bitirdim. 30 dk hitt kardiyo yaptım. Hadi toparlan bugün az da olsa kendine zaman ayir az da olsa spor yap
Hatırladım evet, yazmıştın banaOldu oldu canım tayin oldu ilk tercihine hastane yakınlarında bir ortaokula gitti bebeği vardı zaten başlamadı çalışmaya.
O zaman kızını uyutup yürüsen gece ses mi olur?ben geçen yillarda egzersizleri ramazanda çocukları uyutup yapıyordum duş alıp sahura geçiyordum bu sene oruç tutamıyorum tabi Allah affetsinİnşallah sağlıkla kucağına al, sevgiyle büyüt canım..çok tatlı bi süpriz olmuş..sen hele onu bir de doğunca gör..kız çocuğu bambaşka birşey..
Tez zamanda şifa bulursun inşallah..
Diz kapaklarımdaki sorundan dolayı ağır ve çok hareketli sporlar yapamıyorum, diz kapağım gıcırdıyor ve sızlıyor..beni ençok yürüyüş paklar ama okuldan gelince çok yorgun oluyorum, oruç + bel ve sırt ağrımdan dolayı yürüyüşte yapamıyorum.. kızım da sağolsun bırakmıyo yakamı..ne çok bahanem var dimi
Tebrik ederim seni sporun için, çok iyi yapmışsın
Hatırladım evet, yazmıştın bana
Hem gece ses olabilir, hem de yürüyüş bandım salonda ve orda kayınvalidem yatıyor, genelde de erken yatıyor..bizim kız da gece 11 e doğru bizimle birlikte yatıyor zatenO zaman kızını uyutup yürüsen gece ses mi olur?ben geçen yillarda egzersizleri ramazanda çocukları uyutup yapıyordum duş alıp sahura geçiyordum bu sene oruç tutamıyorum tabi Allah affetsinbelki sen de bir şeyler yapabilirsin belki başlangıç aşaması pilates falan yaparsın esnedigin için iyi gelebilir
Yok kız bu sene değil geçen senelerde öyle yapıyordumHem gece ses olabilir, hem de yürüyüş bandım salonda ve orda kayınvalidem yatıyor, genelde de erken yatıyor..bizim kız da gece 11 e doğru bizimle birlikte yatıyor zaten
Sen sahura kadar uyumuyorsun yani..
Sabah kalkıp nasıl okula gidiyorsun, uykusuzluğa nasıl dayanıyorsun? Ben sabah en geç 06:40'ta kalkıyorum ve ramazan da uykularım bölük bölük olduğu için çok zorlanıyorum, öğlen eve gelince çoğu zaman uyuyorum, uyumazsam kendime gelemiyorum
Anladım canım, önceki yazdığını tam anlayamamışım..Yok kız bu sene değil geçen senelerde öyle yapıyordumbu sene yaşlandım sanırım 12 ye kadar bile zor dayaniyorum oruç tutamadığım için sahura da kalkamıyorum
Selam kızlar
Kürkçü dükkanı gibi dönüp dolaşıp buraya geliyoruz ama nedense hepimiz birkaç günden sonra yine uzaklaşıyoruz. Ben bu kez hedefime ulaşmadan burayı bırakmayı düşünmüyorum. Ramazanda olayı biraz abarttım. Görüntümde çok bir değişiklik olmamasına rağmen tartıdaki rakam dehşet seviyesinde. Ama biliyorum ki ne kadar dehşet olursa olsun eğer kararlı olursam eski güzel rakamlara yeniden ineceğimi düşünüyorum. Motivasyon amaçlı yediklerimi bir yerlere yazmam gerekiyor. En ulaşılır ve kolay burası geldi aklıma. Benimle birlikte yolculuğa yeniden başlamak isteyenleri bekliyorum
Kiloluyuz Canim sen nasılsınGünaydın kızlar.. Nasılsınız
Hoş geldin canım. Biz iyiyiz asıl sen nasılsın?Günaydın kızlar.. Nasılsınız
Hoşgeldin kaptanım bir cee yapıp kaçıyorsun umarım daha fazla görürüz seniBu arada artık öğünlerimizin fotoğrafını atalım buraya. O zaman daha iyi görürüz hatalarımızı. Ne dersiniz?
Bugünden sonra atarım ben de inşallahHoşgeldin kaptanım bir cee yapıp kaçıyorsun umarım daha fazla görürüz senivalla benim durum hiç iyi değil 77 lerdeyim ellerim ayaklarım şiş nedense gluten hassasiyeti olabilir diye düşünüyorum 25 ine randevu bulabildim dahiliye başka uzmana görüneceğim bir yandan da bir sürü ilac alıyorum ama tam iyileşme saglamadim sanırım yönlendirmeyle gastroya gideceğim. Bayram sonrası toparlayamadim spora baslayamadim eşimle de ilgili sıkıntı yaşadık sağlık anlamında kaç gündür onunla uğraşıyorum hiçbir şeye odaklanamiyoeum
Geçmiş olsun canım. Bu kez ceeee yapıp kaçmayacağım emin olabilirsinHoşgeldin kaptanım bir cee yapıp kaçıyorsun umarım daha fazla görürüz senivalla benim durum hiç iyi değil 77 lerdeyim ellerim ayaklarım şiş nedense gluten hassasiyeti olabilir diye düşünüyorum 25 ine randevu bulabildim dahiliye başka uzmana görüneceğim bir yandan da bir sürü ilac alıyorum ama tam iyileşme saglamadim sanırım yönlendirmeyle gastroya gideceğim. Bayram sonrası toparlayamadim spora baslayamadim eşimle de ilgili sıkıntı yaşadık sağlık anlamında kaç gündür onunla uğraşıyorum hiçbir şeye odaklanamiyoeum
İnşallah canım ya onları bir aşabilsem odaklanacagim kendime ama yapamıyorumGeçmiş olsun canım. Bu kez ceeee yapıp kaçmayacağım emin olabilirsinİnşallah sağlık sorunlarını da hemencecik halledersin. O zaman her şey çok güzel olacak